Találatok a következő kifejezésre: A Lidl melyik országból (2 db)

Melyik országból jött a Spar, Tesco, Metro, Lidl, COOP, Auchan, Cora, Aldi?

Legjobb válasz: A Cora inkább Francia-Belga, mert Francia alapítású, de a belga Delhaize-csoport tagja, így központja Belgiumban, Brüsszelben van. A Coop meg egyértelmûen Magyar.

"Szlovákiában már 50 éves a Coop." Akkor mi nem ugyanarról beszélünk. A mai Coop hálózat 1995-ben lett alapítva Budapesten, Magyar tulajdonosi körrel. Elõdje a Skála-Coop 1979-ben, szintén Budapesten lett alapítva az ÁFÉSZ-ek közös tulajdonában levõ Skála Nagyáruház és a Szöváru Nagykereskedelmi Vállalat egyesülésével. Innen a "Coop" (jelentése: együttmûködés) elnevezés is.
A Cora inkább Francia-Belga, mert Francia alapítású, de a belga Delhaize-csoport tagja, így központja Belgiumban, Brüsszelben van. A Coop meg egyértelmûen Magyar.
"vagy szlovák. Szlovákiában már 50 éves a Coop." Ja. És milyen kedves tõlük, hogy legtöbbször a magyar zászló színei szerepelnek a marketingjükben. A Coop magyar. Elég csak megnézni az oldalukat, le van írva.
"Lidl szlovák, Aldi osztrák, coop ha jól tudom magyar, többi sztorno, nemtom:S" Egyiket sem tudod. A Lidl székhelye Neckarsulm-ban van (Németország), vezetõi is Németek: Dieter Schwarz elnök és vezérigazgató, Gunter Schwarz vezérigazgató. Soha semmi köze nem volt szlovákiához. Az Aldit szintén Németek hozták létre, vezetik, a székhelyei (Aldi-Süd, és Aldi-Nord) szintén Németországban vannak. Semmi köze az Osztrákokhoz.
Spar-Holland Tesco-Angol Metro-Német Lidl-Német Coop-Magyar Auchan-Francia Cora-Belga Aldi-Német
Spar:holland Tesco:angol Metro:mémet Lidl:mémet coop: ??? Auchan:francia Cora:francia Aldi:német
"A Coop meg egyértelmûen Magyar." vagy szlovák. Szlovákiában már 50 éves a Coop.
Bocsi, javítok! a COOP nem szlovák, hanem Csehszlovák. 1964- alakult Jednota néven, majd késõbb a divatnak megfelelve változtatták COOP-ra. De, hogy most milyen tulajdonban van ....."!?
Lidl szlovák, Aldi osztrák, coop ha jól tudom magyar, többi sztorno, nemtom:S
És azzal a coop-al mi van ami Svájcban van? EGy csomó Coop van egész svájcban! Legalább is így van leírva a neve hogy Coop.
coop magyar:) )
Én Szlovákiában lakom, a jednota szlovák, de semmi köze a pesten alapított COOP-hoz, csupán egy részét felvásárolta a Coop a jednotának, és valahol át is vette a nevét, de ezen kívül semmi köze hozzá....
Emberek ne vicceljünk 50 éve szlovák. az egész ország 19 éve létezik :D:D ....
Ajj bocs de hülye vagyok.Tenyleg nem osztrak :O pedig en merget mertem volna venni...
"FAIL! A Spar az osztrak!" Spar was founded in the Netherlands in 1932 by retailer Adriaan Van Well and now, through its affiliate organisations, operates through most European countries, parts of Africa, Asia and Australia.[1] It has its headquarters in Amsterdam.[2]
Bocs, ennyire Osztrák.
15:48 Ennyire Német: A Spar-t 1932-ben alapította Hollandiában Adriaan Van Well holland kereskedõ. Székhelye Amszterdamban található.
FAIL! A Spar az osztrak!
Lehet hogy volt olyan hogy Jednota, de annak semmi köze a ma/korábban itthon ismert Coop, vagy Skála-Coop lánchoz.

A Lidl szupermarkethálózat melyik országból származik?

Legjobb válasz: igen német, de ez már csak egy másolat az Aldi-bol , Aldi volt az elsö közvetlen a háború után 1946-ban mikor egy raktár szerü olcso üzletet nyitott egy testvér pár akik azóta németország leggazdaabb emberei és a világ 50 leggazdagabja között is ott vannak.

igen német, de ez már csak egy másolat az Aldi-bol , Aldi volt az elsö közvetlen a háború után 1946-ban mikor egy raktár szerü olcso üzletet nyitott egy testvér pár akik azóta németország leggazdaabb emberei és a világ 50 leggazdagabja között is ott vannak.
Az elsõ ilyen nevezetû üzletet Németországban alapították.
Én is úgy tudom, hogy német származású az üzletlánc.
Pontosan úgy ahogy elõttem írták, mostanra egyébként a szintén német Plussal mûködik közös égisz alatt.
Németországból. A Lidl-ben kétféle termék van, német és lengyel áru. Ezt egészitik ki a helyben sütött frissáru, illetve kevés olyan éellmiszer, melyet ebbõl a két országból nem tudnak pótolni. Én azért Auchanra voksolok Lidl helyett:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!