Találatok a következő kifejezésre: A Legjobb csókolóztunk, (9 db)

Érdemes felvenni a kapcsolatot a legjobb haverom volt barátnőjének a legjobb barátnőjével akivel ha találkoztunk valahol mindig az lett, hogy csókolóztunk?

Bármikor amikor én, a csaj meg egy társaság együtt bulizunk az volt a vége, hogy én meg a csaj smárolunk de már iszonyat rég nem találkoztunk s az óta a haver is szakított a barátnőjével. Érdemes lenne felkeresnem a csajt?

Legjobb válasz: Nem lett volna úgy egyszerûbb, hogy "egy ismerõssel"? Vedd fel.

Nem lett volna úgy egyszerûbb, hogy "egy ismerõssel"? Vedd fel.
A kérdező hozzászólása: Lehet ésszerûbb lett volna. Hozzá kell h tegyem a végére mindketten részegek szoktunk lenni.
Felkerested azóta? :)
A kérdező hozzászólása: Nem vettem, jöttek új csajok az életembe.

Csókolóztam a legjobb barátnőmmel! Leszbikus vagyok?

Sz?z vagyok még, és a barátn?mmel tegnap arról beszélgettünk, hogy milyen lenne csókolózni.

Legjobb válasz: És ne mondja senki, hogy jajj lányoknál az mááás...

És ne mondja senki, hogy jajj lányoknál az mááás...
SZerintem egyáltalán nem vagy leszbi. Kipróbáltátok és kész.Semmi különös.Nem egy csóktól lesz valaki leszbikus.
Tini korban az ember sok mindent kipróbál. Ez még nem jelenti azt, hogy leszbi vagy. Ez majd kiderül.
Nem vagy az...Nem egy barátnõm mesélte , hogy csókolózott lánnyal már.Volt olyan akit a nõvére tanított meg csókolózni. Élvezted és lelkiismeret furdalásod van? Butaság nem kell.Nem tettetek semmi rosszat.
Hát ha késõbb is gyakran elõfordul, én azt mondom, hogy igen. Miért, ha fiú fiúval smárol, azokat nem mondanád melegnek? Akkor nõkre miért ne lenne ez érvényes?
Amúgy már srácoknál is eléggé divat, én ma láttam a buszmegállónál egy sarkon rövid ideig ölelték egymást nevetgéltek, aztán megpuszilták szájra egymást. Mondjuk metroszexuális kinézetûek voltak. Engem igazán nem zavarnak ezek legalább jó érzik magukat egymással.:) Vannak biszex emberek is!És én szerintem van az embernek szerintem több gondja mint azzal foglalkozni ki meleg ki ez stb...
nem vagyaz .. :) mondjuk én ismerek egy leszbikus lányt - részegen smároltam is vele.. :D na mindegy... :D szóóvall, ha tudnád, hogy én - felelsz vagy merszben, fogadásból - hányszor csókolóztam már lányokkal ... mégis 1000%-osan hetero vagyok ;) amugy hányévesvagy?:D
Ezt a kérdést én is feltehettem volna.
csókbikus vagy
Ha elmondod hogy jön a témához az, hogy szûz vagy...
Szerintem ettõl még nem leszel leszbikus. Ha viszont vágysz erre a dologra még1szer akkor lehet. De a nõk eleve közlékenyebbek, egymással, jobban megvan közöttük a "testi kapcsolat" (puszi puszi, ölelés) és szerintem kevésbé undoradnak attól, hogy egy lánnyal csókoláznának, mint egy fiú. Én hetero vagyok, nem vágyok lány csókjára, de szerintem nem undorító, ha vki ki akarná próbálni velem akkor megtenném csak kíváncsiságból. A férfiakat meg egyszerûen taszítják ezek a dolgok szerintem
Azért... egy csók vastagon szexuális vonatkozású. Úgyhogy továbbra se értek egyet. A csókra való vágy szexuális vágyat is jelent.
Jó esetben két ember akkor csókolózik, ha szerelmesek. És a csókban nagyon benne van a testi kívánalom is. Szerelmespárok tanúsíthatják. Úgyhogy aki csókolózik valakivel, az testileg vonzódik hozzá. Ha ez két lány... ott van bizony leszbi hajlam!
Nõként mondom, hogy szerintem sem más a lányoknál a leszbülés, mint a fiúknál. Mondjuk én eleve nem vagyok az a típus, akirõl az egyik elõttem szóló beszélt (nem szoktam puszizkodni az XX kromoszómájú haverjaimmal, ölelkezni is csak kb. kétévente egyszer és azt is csak egyetlen személlyel, nem megszokásból, hanem ha tényleg van rá ok). Szóval nekem senki se próbálja bemagyarázni, hogy az efféle szexuális vonzalom nem árulkodik látens homoszexualitásról (hajlam meglétérõl), mert ez egy baromság. Kérdezõ; ha leszbi nem is, de hajlamos biztos vagy rá.
nincs benne semmi :D én is megcsókoltam már az egyik legjobb bnõmet. és élveztem és azt mondta, hogy meg akarja velem ismételni. és én is :) de csak csók. semmi más. :D nem gáz ez amúgy. ilyen korban természetes, hogy kíváncsi vagy.
OK. Meleg az, aki fiúként fiúval csókolózik? Szerintem mindenki azt mondaná, hogy igen! Akkor a nõknél miért lenne másképp??!! Kinga79-et miért pontoztátok le? Igaza van!
szerintem nem vagy leszbikus. csókolózz egy fiúval és összehasonlítod max: D
Ááááá, nem! Esetleg nyaljátok is ki egymást. Csak úgy próbaképpen. Ne értsd félre semmi bajom a leszbikusokkal, mindenki azt csinál amit, akar, de akkor minek tagadni vagy kérdezni? A hajlam megvan benned. Uff. Én beszéltem.
Szerintem idióta 12 éves kis pi*ák vagytok inkább. Csókolóztál volna inkább a tükörrel!
hát....én is csókolóztam már lánnyal, de semmi nem volt, és azóta sincs semmi bûntudatom, pedig hetero vok 14/l
Ez nem baj mivel egyszer mindent ki kell próbálni, de engem zavarna, ha életem elsõ csókja nem a szerelmemmel csattant volna el! 13/F
Ha csókolózol velem is akkor tuti, hogy nemvagy az :) :) :) :) Bár nemhinném de azért mégis :D De azért necsináld túl sûrven mert a végén kiderül, hogy az vagy.
Én is csókolóztam már lánnyal. Igaz ffi vagyok.

A Legjobb barátomal csókolóztunk, most mit csináljak?

Én voltam az aki megcsókolta ?t :s.. ? fiu én meg lány vagyok, de nemtudom miiért történt. 3 éve nagyon jó barátok vagyunk, minden elmondunk egymásnak ? az egyetlen olyan barátom. nagyon szeretem, de nem szerelemb?l :s.. remélem van itt rajtam kívül oylan aki még hisz a fiu-lány barátságban. Lehet hogy kiváncsiak voltunk egymásra? vagy mivan? ha erre gondolok egyböl szar érzésem van :s.. mert nem akarom, h mégegyszer megtörténjen.. nem akarom h járjunk vagy vaalami és tudom, hogy ? sem. Ha most összejönnénk biztos nem maradnáánk örökké együtt.. ?16 én 15 vagyok.. és utána.. nem akarom elveszíteni. ha nagyon muszáj akkor jöjjünk össze késöbb h utána örökre vele legyek. de én nagyon szeretem ?t és kérlek higyjétek el , nem vagyok belé szerelmes. továbbá a kérdésem az, hogy ezekután lehet még a barátságunk a RÉgi? :( el?re is köszi a válaszokat

Legjobb válasz: fiú-lány barátságba elõbb-utóbb mindig bevillan az arany szál.

fiú-lány barátságba elõbb-utóbb mindig bevillan az arany szál.
"nem akarom elveszíteni. ha nagyon muszáj akkor jöjjünk össze késöbb h utána örökre vele legyek. de én nagyon szeretem õt" Miért félsz ezt megmondani neki? Ha ennyire fiatalok vagytok a testi kíváncsiság is beleférhet a barátságba. Sõt. Idõsebben jön rá az ember, hogy akivel szexel, nem biztos, hogy szerelmes bele... Ha annyira jó barátok vagytok, akár megkérdezhetnéd, számára mit jelentett ez a csók... És, mi van akkor, ha õ eléd áll és azt mondja, már 3 éve szerelmes beléd, csak eddig nem mondta..? Az örökké együtt levést pedig akár most is elkezdhetitek. Soha nem tudhatod, mit hoz a jövõ, és késõbb sajnálnád, hogy nem voltál közelebb hozzá...
a fiú-lány barátságokban néha ez elõbb-utóbb megtörténik. vagy átléptek ezen, vagy ez jó kezdet valamihez. de az egyik verzióban mindkettõtöknek egyet kell értenie, mert csak ugy az igazi. beszéljétek meg, ez a fontos.
Utolso valaszolo vagyok. Nem gond ha neha megesik, szerintem nem romlik meg a kapcsolatotok attol. Legalabbis a mienk nem romlott meg, igaz annal tovabb soha nem mentunk. 20 eve baratsagot nem lenne jo ezzel elrontani:DD
A kérdező hozzászólása: semmiképp nem akarok most vele összejönni. neki is van egy lány akiéért ugy odavan és nekem is egy srác.én ettõl még hiszek a fiu-lány barátságban... de milesz ha a késöbbiekben is néha megesik egy egy ilyen? nem nagy hiba?
Nekem is van egy 20 tarto baratsagom egy fiuval. Mi is csokoloztunk idonkent de tobbet egyikunk sem akart a masiktol. Mai napig o a legjobb baratom, de mivel csaladom van csak ritkabban tudunk talalkozni, de amikor talizunk mindig elbeszeljuk a multat, jelent, jovot es ez annyira jo!!! Ne izgulj egy csok nem tesz semmit!
Én hiszek a fiú-lány barátságban.Több mint 10 éve van egy jóbarátom soha em volt köztünk semmi se puszi semmi.Olyanok voltunk mint a testvérek.Ha a barátnõimmelkiültünk a parkba vagy elmentünk fagyizni mindig vittük magunkal meg amig mi a pasikat néztük õ meg a jó autókat nézte :) Ez az egész barátság ott kezdõdött hogy 7 évesek voltunk amikor a fiúk kiközösítették és én meg az egyik barátnõm foglalkoztunk vele.És nagyon jól összebarátkoztunk.Amikor megakarták verni akkor mindig megvédtük.És késõbb az egyik barátnõmmel összehoztuk csak egy pár embernek nem tetszett hogy õk eggyütt vannak és mindenáron szét akarták õket válaztani mi egy páran próbáltuk titokban tartani hogy õk eggyüttvannak meg amikor szétmentek próbáltuk összehozni ujból õket.Nwem sikerült de azért még mindig jóbarátok vagyunk.Néha megint összeülünk a parkban meg fagyizunk, sétálunk meg van mikor elmegyünk moziba amikor jó filmeket mutatnak. De hogy öszinte legyek soha meg sem fordult a fejemben hogy több legyen barátságnál.Ugyszeretem mint a testvéremet többet nem érzek iránta.Szóval nem minden jóbarátságból lesz szerelem a végén.De szerintem az lesz a legjobb ha leültök és megbeszélitek a dolgokat hogy most mi legyen.
elhiszem h nem vagy szerelmes belé de nem hiszem h ez yoaln biztos lenne vmi oka csak van h megtörtént az a csók. ha szerelmes nem is vagy lehetséged h van egy kis vonzalom ami több a barátságnál. és gondolom most meijedtél emiatt a csók miatt h mennyi mindent történhet ezután járás veszekedés egy barát elvesztése kellemetlen helyzetek..bezséld meg vele h mi is történt
nekemis van egy ilyen barátom (fiu vagyok) csak énvagyok 15 és a lány 16 , nagyonagyon jóba vagyunk miis nagyon szeretjük egymást és jo ha van egy ien barátod tehát szerintem vhogy beszéljétek meg monddmeg neki hogy legjobb haver meg minden de elborult az agyad van ien.. szerintem lehet ugyanolyan jó barátságotok ha megtudjátok ezt beszélni és elfelejteni:)
ez kortól is függ, 17-18 alatt még sokszor a kíváncsiság szüli az ilyen tetteket, nagykorúaknál ez már sokkal gyakrabban történik érzelmi alapon, fõleg, ha évekig tartó barátságról van szó... nemrég kerültem hasonló helyzetbe, mint te, az én helyzetem ennél jóval bonyolultabb volt, ezért úgy kellett döntenem, hogy inkább lemondok a legjobb barátomról...

Beleszerettem a legjobb haveromba. Elég érdekes ez a barátság, ugyanis 2x csókolóztunk, meg volt egy "egyéjszakás" kalandunk is. (igaz nem éppen józanon). Én továbbra is benne lennék. De hogyan?

Szóval volt egy s más, de ezt ? úgy kezeli, mint ha mi sem történt volna.Tudom hogy tetszem neki, meg mintha érezne is valamit a barátságon kívül ,de nem vagyok biztos benne. Megkérdezni nem szertném, mert ha én gondolom rosszul, ezzel el is szúrhatom a barátságot.Milyen jelekkel utalhatnék arra, hogy nálam szabad a pálya? Hogy nyitott vagyok az ilyesmire? Mert komoly kapcsolatot nem akar,viszont szivesen belemennék egy kis játékba.Ami nem túl közönséges, de mégis egyértelm?.Kössz el?re is.

Legjobb válasz: terhes vagy

terhes vagy
most beleszerettél vagy csak dugni akarsz??...a kettõ nem ugyanaz...elég szar helyzet mert ha tényleg szereted õ viszont nem akar komoly kapcsolatot akkor nem érdemes folytatni a kis "játékotokat" mert jobban fogsz hozzá érzelmileg kötõdni. Ha viszont csak testileg kívánod õt egyszerûen mond meg neki, hogy mit akarsz, mire vágsz.Csak nem fog elfutni:S
Szerintem ha már volt kalandotok, nehogy már ne tudjatok beszélni a történtekrõl. Azért a szex elég intim, nem egy "véletlen" csók. Ez már úgysem barátság. Menjetek el, üljetek be valahova inni, vagy valamelyikõtöknél nyissatok ki 1 üveg bort, majd kiderülnek a dolgok. Feszélyezheti a srácot, hogy idõsebb vagy, bár ez a korkülönbség nem a világ. Persze nyilván benne van a pakliban, hogy õ nem akar Tõled semmit. Ugyanakkor egy 20 éves srácnál nem kell ám mindig komolyan venni, hogy "õ nem akar komoly kapcsolatot" Azt mondod, belészerettél. Akkor viszont csak szexkapcsolatba ne menj bele, mert az szar lesz Neked. Ne a szexkapcsolatot keresd magadnak, meg tudod Te fogni járásra is (legalább van rá esély) ugyanis Te vagy fölényben, és vagy annyira jó, hogy emberként is kelljél. Persze bele kell kóstoltatni, amibõl rendszeresen részesedhetne, ha korrekten állna a dolgokhoz - de alapvetõen ne alázd meg magad a "szeretõ" státusszal, még ha testileg Neked is jó! Hosszútávon ne menj bele! 1-2 véletlen "baleset" lehet, de ne szoktasd á az "ingyen" szexre. Mi is hasonló szituból indultunk ki, és hasonló korkülönbséggel - több hónapja rendesen járunk.
Ha nem feküdtetek volna le egymással, azt mondanám, hogy maradjatok egymás legjobb barátai és figyeljétek egymás jelzéseit, hogy kész-e a másik továbblépni egy párkapcsolatba. De ez már nem aktuális. "Mert komoly kapcsolatot nem akar, viszont szivesen belemennék egy kis játékba." A legfontosabb, hogy szexualitás és az érzelmek nem játék! Nem jó egymás érzelmeivel játszani! Lehet, hogy a barátod nem akar komoly kapcsolatot, de mégis mikor lefeküdt veled, belement egy komoly kapcsolatba, még ha õ nem is gondolta meg. Tehát nem lehet nem megtörténtté tenni, hogy lefeküdtetek, bármennyire is úgy kezeli. Átléptetek egy olyan határt, ami túl van a barátságon. Jó esetben a szex a komoly, elkötelezett kapcsolatot jelenti. Tehát a barátságon már mindenképp túlléptetek. És errõl beszélni kell, még ha az kényelmetlen is. Beszélj róla, hogy te szeretnéd komolyabbra venni a kapcsolatot. Õszintének kell lenni.
A kérdező hozzászólása: Szal..L/24, F/20
A kérdező hozzászólása: Egy lánynak is lehetnek haverjai...Mondjuk azt konkrétan tényleg nem írtam..Bocs.DE ha nem akarom megmondani a szemébe, akkor hogy vezessem rá finoman?Nem vagyunk már tinik, legalább is én pláne nem.
akkor használd ki az alkalmat max k.rvának néz majd..de azis lehet, hogy összejöttök:D
Jól értem, hogy mindketten fiúk vagytok? És hány évesek? (Írok majd tényleges választ is.)
A kérdező hozzászólása: gyengén muzsikáltam...Kössz! XD Hát ez az hogy nem csak [email protected] akarok, de ha most nekem éppen ez jut(hat)na belõle...
Lehet gyengen muzsikaltal neki, vagy nemtom, mond meg neki az oszintet, majd o eldonti, s te vagy elfogadod vagy nem.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek a válaszokat, hát elgondolkodom rajta.Ez a nyissunk fel egy üveg bort megoldás tetszik, talán könnyebben megered a nyelvem! :)

Megcsalás, ha csókolóztam a legjobb barátnőmmel?

:S

Legjobb válasz: Ácsibácsi! Fiú vagy vagy lány? Amúgy megcsalás az, ha a párodon kívül bárkivel csókolózol, legyen az akár fiú, akár lány, akár kecske.

hát még az a szerencse...:S
Ácsibácsi! Fiú vagy vagy lány? Amúgy megcsalás az, ha a párodon kívül bárkivel csókolózol, legyen az akár fiú, akár lány, akár kecske.
Azt kell mondanom, igen. A barátod már tudja is, mert a varázslyukon lát téged. Azt is tudja, hogy tegnap bementél a szexboltba. Mert a nagytestvér mindent lát. Luke, én vagyok... AZ APÁD!
Most, ha fel kellene vázolnom a helyzetet, így nézne ki? Van egy barátod és te csókolóztál a legjobb barátnõddel, és a kérdés, hogy ez megcsalás-e? pff..
Csak egy szóval tudnám jellemezni ezt a viselkedést:GUSZ-TUS-TA-LAN! Ha az én barátnõm lennél és tudomást szereznék errõl, kiábrándulnék belõled az biztos!
mivan?
Nagyon aranyos vagy, de nem tudom ebben mi a poén??? Egyébként ez nem megcsalás, úgy gondolom.
Nem tudom miert vagytok ezen annyira kiakadva. Sztem nem megcsalas, en is csokoltam szajon egyik baratnomet a baratom elott, na es? Nem szolt semmit a baratom, elmosolyodott. De ha ezt egy masik fiuval tettem volna, azt mar nem turte volna szo nelkul. Sztem semmi gond ezzel. Tiszta szivembol szeretem a baratom, mas fiuval nem csokoloznek, de hat most egy lany... nem nagy ugy...
Végül is teljesen normális nem? -.-''
Vezessétek be, hogy ezentúl mindenki aki lány csókolózzon nyugodtan lánnyal, mert nem gusztustalan, hanem semmi rossz nincs benne!!!! És nem tett semmi rosszat!!! Igen, ez az!!!! Éljen a leszbikusság!!!! -.-
Nem lehettek ilyen maradiak! A leszbi a trendi! P:
A kérdező hozzászólása: Nem vagyok leszbi, nem trendiségbõl vagy ilyesmibõl történt...és nem mindenki elõtt, amúgy se vagyok pi*áskodós fajta!
Hát akkor minek csináltad?
A kérdező hozzászólása: Nem tudom...de nem dõl össze a világ ennyitõl.Többet nem csinálok ilyet úgysem...nem tudom egyesek mit akadnak így ki ezen...!!!!:D
Hát persze...szerencsére a plafon jól meg van építve a fejed fölött és a monitor sem szakadt be, ugye?
Még mindig röhögsz rajta??? Tényleg egy kis hülye p*csa vagy, akinek nem való barát...
A kérdező hozzászólása: Sztem nem ennyibõl kéne valakirõl véleményt alkotni... Visszafogott lány vagyok, iskolában, egyéb helyeken is elég szótlan. Senki sem vélekedik úgy rólam hogy p*csa lennék. Igaz hogy ez amit csináltam olyan dolog, de így alakult. És mint mondtam, nem mindenki elõtt, hogy játsszam magam stb...nem is dicsekszem vele...
Ha te is csaj vagy és akivel smaciztál, az is csaj, akkor megcsalásnak számít, kivéve(!) ha felvezsitek videora és felrakjátok valami public oldalra.
Engem nem zavarna...az se különösebben, ha mást is csinálna az illetõ hölggyel... csak hadd láthassam ;) Pasifüggõ a dolog, hogy megcsalásnak számít-e.
A kérdező hozzászólása: Igen.Poénból. Nagyon szeretem a barátomat:(
A kérdező hozzászólása: Nála aludtam, ökörködtünk, és valahogy jött...majd nevettünk rajta.Amúgy nem vonzódom lányokhoz vagy ilyesmi:D.
A kérdező hozzászólása: :D :D :D
A kérdező hozzászólása: Lány vagyok.
Hát sztem nem az, a nõvérem is csókolózott kb. 16 évesen a szobatársával, valószínû h azért, mert kíváncsiak voltak :D és a nõvérem elmondta a barátjának, és jót nevettek rajta :D és már 2 éve 1ütt vannak...szal attól függ ki h reagál rá :D
Ha egy lány a fiúkhoz vonzódik, nem csókolózik lánnyal!!!
én most szilveszterkor láttam 2 csitrit, azt hitték menõ, aztán beszállt az egyik csaj barátja is.ez szerintem figyelemfelkeltés és kis csitris dolog.a közönségnek szólt. de ha te otthon csináltad egészségedre.szerintem nem megcsalás.
Ha a pasid helyében lennék, úgy kidobnálak, hogy lábad nem érné a földet! De szerencsére nem vagyok az, így azt mondom, mint az egyik válaszoló: GUSZTUSTALAN! Csak még annyit, hogy mindenhez 2 ember kell! Szerintem... (Ha poénnak fogod fel, akkor még kis csitri vagy és nem való neked barát!!!)
hát én nemtom hol abban a poén de ha ennyire vicces kedvedben jársz, poénkodj inkább a barátoddal. annak õ is sokkal jobban fog örülni meglátod. és én a magam részérõl erõsen elgondolkoznék rajta h kidobjalak-e. tökmind1 ugyanis h lánnyal, fiúval, kutyával, macskával csalsz-e meg, egy a lényeg: nem velem voltál. u.i: nem vagy vicces
én is csókolóztam már barátnõimmel és a pasikhoz vonzódok nem pedig a csajokhoz...csak miértne csókolózzak alapon tettem ennyi
Szerintem sem megcsalás.....egyszer élünk :D

Csókolóztam a legjobb barátnőmmel kicsit részeg állapotomban. Mi a véleményetek erről?

Mindketten heterók vagyunk, egyszeri alkalom volt.

Legjobb válasz: Ja az lemaradt hogy én is lány vagyok.

A kérdező hozzászólása: Ja az lemaradt hogy én is lány vagyok.
Király! :D
Semmi. Kamaszként szinte minden lány csinál ilyet, nincs jelentõsége. :)
Ismétlés a tudás lánya.
Semmi. Normális dolog, hogy részegen elengedik magukat az emberek. ^_^
a hetero szóból már lehetett érteni lény vagy amúgy kit érdekel, ez a Te dolgod mit akarsz és mit teszel
Azt, hogy ne igyál, ha nem bírod a piát...
Bakker. Errõl is lemaradtam. A franc egye meg.
Az a véleméynem, hogy a nõk 95%-a csinál ilyet
Nekem az a véleményem hogy ez a magánügyetek. Vagy esetleg fejtsd ki bõvebben hogy mire vagy kíváncsi.
Nekem az, hogy tedd fel ugyanezt a kérdés, csak fiú szereplõkkel. A válaszok szöges ellentétei lesznek a most kapottaknak. Amúgy sorry, de nem vagy hetero. Én az vagyok, gyakran iszom, de soha, ismétlem soha még csak meg sem fordult a fejemben, hogy hozzáérjek a haverjaimhoz.

A legjobb unokatestvéremmel csókolóztam. Nem csúnya, de annyira nem az én esetem. Nem is értem. Ez mit jelenthet?

Legjobb válasz: Egy durvább estén többet ittatok a kelleténél, amitõl lényegesen csökkentek a gátlásaitok.

Egy durvább estén többet ittatok a kelleténél, amitõl lényegesen csökkentek a gátlásaitok.
Akkor kanos vagy mint állat :D
Mármint ezt álmodtad?
Hát igen, Freud Zsiga bácsi errõl sokat tud mondani. Ld. Sigmund Freud: Álomfejtés.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm.:) én pedig olyat olvastam, hogy akivel álmodtam, annak az ismeretségi körét nézzem meg, mert lehet, hogy ott az a személy, akihez vonzódóm.van ilyen személy az unokatesóm ismeretségében.
Egyáltalán nem jelenti azt... ezt csak álmodtad, nem pedig valóban megtetted. Amúgy az álmokban a történteket szimbólumokként kell értelmezni, általában egész mást jelentenek, mint amit mutatnak. A csók például azt is jelentheti, hogy annak az embernek, akivel csókolóztál, valamilyen tulajdonságát önmagadban keresed.
A kérdező hozzászólása: :D köszi
Azt jelenti, hogy nincs önuralmad és automatikusan, gondolataid értékelése nélkül cselekszel. Hahó! Erkölcsi, nem pedig ösztönlények vagyunk!
A kérdező hozzászólása: persze.:D ilyen nem történt.:D
A kérdező hozzászólása: Ja persze kanos...15
De bas­zki, most én barkochbázzam ki, hogy mit akarsz? Legközelebb írd bele a kérdésbe, célszerû. Egyébként valószínûleg semmit sem jelent, csak kanos vagy és az agyadnak épp õ jutott eszébe, az agy képes ilyen trükkökre. Hány éves vagy?
A kérdező hozzászólása: Igen ezért raktam ebbe a kategòriába :-)
A kérdező hozzászólása: köszi.:D

Taszítja a srácot, ha csókolóztam a legjobb barátjával?

Szóval nem azt a srácot csókoltam meg, akibe szerelmes vagyok. A pillanat kémiája miatt a legjobb haverjával gabalyodtam össze... Ezután tud még úgy nézni rám, mint lehetséges jöv?beli barátn?re? (azzal ? is tisztában van, hogy semmi más nem volt köztünk a barátjával, mély érzelmek sem)

Legjobb válasz: szerintem hagyd, a srácnak te komolytalan vagy...

szerintem hagyd, a srácnak te komolytalan vagy...
Nemtudom, nekem is komolytalannak tunsz, ha nem lennel az akkor belegondoltal volna s nem esz nelkul szembenyalod a masikat, en biztos nem tudnek ugy nezni rad azutan
Ez nem volt túl jó "belépõ", hogy a haverjával csókoloztál, teljesen mindegy, hogy "mi okból".Ilyenkor felmerülhet a másikban, hogy hogy bízzon meg benned ezután, még ha nem is mondja.Valóban nem ártana több komolyság, mert ez gyerekes viselkedésre vall.
A kérdező hozzászólása: igazatok van, nagy hülyeség volt... azért én még reménykedek. Köszönöm a válaszaitokat!
ha ennyire biztos vagy magadba, miért kérdeztél meg minket? figyelj, próbáld meg! de ha értelmes normális a srác akkor már rég elfelejtett téged. és én ha szerelmes vagyok, nem érzek senki más iránt pillanatnyi vonzalmat, csak az iránt akibe szerelmes vagyok! és szerintem nem csak velem van így...
A kérdező hozzászólása: Ja és az vesse rám ez elsõ követ, aki nem érzett még pillanatnyi vonzalmat egy olyan meglehetõsen jól kinézõ ellenkezõ nemû haverja iránt sem, akire felnéz, akit tisztel és barátként nagyon szeret...
Te mit szólnál, ha a srác aki össze akarna veled jönni, a legjobb barátnõddel smárna? valószínûleg minimum furán néznél rá.
A kérdező hozzászólása: :S ócska ribanc sem vagyok :) Eddig két két éves kapcsolatom volt, és azon kívül semmi (csak ez a csók, )ezt õ is tudja, szóval nem hinném, hogy annak tartana. A megdöngetésrõl meg csak annyit, hogy õ nem olyan ember, tartós és kiegyensúlyozott kapcsolatra vágyik, és én is.
a szemében te már csak egy ocska ribanc vagy, de attól még lehet megdönt egyszerkétszer ugy elégtételbõl, tudod...
A kérdező hozzászólása: köszi! :S nem tartom magam komolytalannak, és szerintem boldoggá is tudnám tenni...
Sztem nem biztos, h taszítja. Ha tényleg bejössz neki, akk lehet még esélyed. Sok sikert!!!:D

16éves lány vagyok. Ciki ha mégsose csokoloztam. Sőt még barátom se voltsoha. Most van egy fiu akinek én is teccek. A fiu legjobb haverja szerint. De félekaz elsőcsoktol mit tegyek?

Legjobb válasz: figyelj én 18 évesen csókolóztam elõször, nem féltem tõle, nagyon vártam, de mikor sor került rá hááát..elröhögtem magam xD a srác meg nem tudta mi van, de mikor mondtam, hogy mi a helyzet csak mosolygott és megkérdezte "És nem szeretnél?", és végül is elég jól sikerült =) szóval szerintem ne fél, csak nem harap a srác, úgyhogy reméljük összejön és sok sikert! =) 18/l

figyelj én 18 évesen csókolóztam elõször, nem féltem tõle, nagyon vártam, de mikor sor került rá hááát..elröhögtem magam xD a srác meg nem tudta mi van, de mikor mondtam, hogy mi a helyzet csak mosolygott és megkérdezte "És nem szeretnél?", és végül is elég jól sikerült =) szóval szerintem ne fél, csak nem harap a srác, úgyhogy reméljük összejön és sok sikert! =) 18/l
tanulj meg helyesen írni... amúgy meg nem ciki, ismerkedj meg vele és majd minden jön magától aminek jönnie kell.
nem ciki egyáltalán, hogy még nem csókolóztál. az se hogy ha barátod se volt még. ez csak a jelenkor hülyesége. elõször, ha valaki tetszik, és beszélõviszonyba vagytok, elfogsz jutni abba az állapotba, mikor már valóban azon filózol hogy mikor jön az elsõ csók. nem kell félni tõle, nem fog fájni, meg ijenek, ne parázz tõle, és akkor nem lesz gond.
sztem se ciki van akinek elöbb van akinek utobb:) am meg lekapod azt lesz ami lesz egyszer élünk:) tom elcsépelt duma de biztos nem csak neki tetszel a világon és van másik srác is:)
én is 16 éves vagyok és lány.. igaz én már 2 éve nem vagyok szûz, de bánom, hogy nem a mostani barátommal vesztettem el, most leszünk 1 évesek..14 évesen meg fél év után vesztettem el, fel voltam rá készülve lelkileg meg minden, csak utólag bánom, hogy nem a jelenlegi barátom volt az elsõ:) de ne aggódj szerintem felesleges!aki meg ez miatt lenéz, arra meg sz*rni rá :)
Nyugodtan jöjj össze a sráccal, ha tetszetek egymásnak. Egyáltalán nem ciki, ha valaki 16 évesen még nem csókolózott, szerintem a srác se fogja negatívnak ítélni. (Ha véletlen igen, akkor meg nem normális, és keress mást.) Majd belejössz, nyugi! ;)
én 14évesen csokoloztam elöször most 15 vagyok.. énis féltem sõõt tök be vtam parázva h elbaszom.. meg minden de nem lettt semmi nem nagyon lehet elrontani;)szoval ne parázz
NEM CIKI!!!!! minél többet vársz vele sztem annál emlékezetesebb lesz.:) én kb 13 lehettem és már csak arra emlékszem h kivel volt.. de az utcán már nemis ismerném fel..
A kérdező hozzászólása: kõszõnõm az eddigi tanácsokat:]
Egyáltalán nem ciki, legyél büszke rá! Minden jön magától, mindenki izgult az elsõ csók elõtt. Nem lesz semmi gond. :)
csak egy nyelvtantanfolyamra iratkozz be....

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!