Találatok a következő kifejezésre: A Legjobb Pettingelek (2 db)

A Legjobb Barátommal Pettingelek. Ez Normális? Vagy csak kihasznál?

Már 7 éve ismerem a legjobb fiubarátom. Köbö másfél éve pettingelünk egymással. Parkban, Otthon mindenhol. Nagyon élvezem a dolgot és ? is. De néha megfordul a fejemben h mivan ha csak ere kellek neki? Normális ez igy?

Legjobb válasz: Amit élvezel, azt csináld, amúgy fiú-lány barátságoknak igen nagy arányban lesz ez a vége, nem lehet, hogy jobb lenne, ha "túllépnétek" a barátságon? :)

Amit élvezel, azt csináld, amúgy fiú-lány barátságoknak igen nagy arányban lesz ez a vége, nem lehet, hogy jobb lenne, ha "túllépnétek" a barátságon? :)
Hát ha még mindig barátok vagytok, nem csak pettingrõl van szó, akkor akár normális is lehet szerintem. Illetve lehet lesz belõle egy szép kapcsolat, de csak akkor ha tényleg nem csak szexelni jártok össze.
Alapesetben azt mondanám, hogy a barátságot nem éri meg eldobni szexért. De ti már másfél éve megtettétek, úgyhogy ez tárgytalan, lehet, hogy csak erre kellesz neki, de amíg nem vagy belé szerelmes, és élvezed a pettinget, akkor nincs gáz.
Szerintem teljesen normális! Íme az újabb példa, hogy a mély fiú- lány barátságok naggyon- nagggyon ritkák:) Tuti, hogy nem csak kihasznál, hiszen másfél év az már elég hsszú idõ. Ha mindkettõtöknek jó, akkor csak csinájátok! Viszont hátránya lehet ennek a dolognak, hogy nehezebben fog kialaulni együttjárós kapcsolatod más fiúval vagy neki más lánnyal. De amíg élvezitek egymás társaságát, addig minek kéne más? :)
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen a válaszokat, mindenkinek a véleménye megnyugtatott. remélem tényleg igy van és nem csak kihasznál.

A még érintetlen barátnőmmel nemsokára pettingelünk és szeretném ha neki lenne a legjobb a világon, mit tegyek?

A nyelvemmel szeretnék neki gigantikus örömet okozni, csak hát nemtudom hogy a csiklóját hogy kell, milyen mozdulatokkal, stb... Kérem a tapasztalt emberek válaszát! Köszönöm :)

Legjobb válasz: Elõtte egyél valami igazán csípõs kaját, mondjuk chilit, vagy halászlét Matula módra...azt nem igérem, hogy neki lesz a lehjobb a világon, de tuti emlékezetes estéje lesz.

Elõtte egyél valami igazán csípõs kaját, mondjuk chilit, vagy halászlét Matula módra...azt nem igérem, hogy neki lesz a lehjobb a világon, de tuti emlékezetes estéje lesz.
írd le rajta az abc-t, az mindig beválik :) legyél türelmes és biztasd arra, hogy mondja, hogy neki mi a jó!!
A kérdező hozzászólása: De annyira visszafogott, azt mondta hogy rám bízza magát teljes mértékben, csak én meg félek hogy nem lesz neki olyan jó és akkor én meg elsüllyednék szégyenemben :(
akkor kérdezz sokat tõle, hogy jó-e, legyél-e gyorsabb, lassabb, erõsebb, gyengébb... Ha jól csinálod, azt úgyis látni fogod rajta ;)
:D xD
ma 13:18 hazudik, de talán rájöttél. Egyre figyelj mindennél jobban: SOK NYÁLAD LEGYEN KÖZBEN VÉGIG!!!!!!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!