Találatok a következő kifejezésre: A Leg mennyire (85 db)

Mennyit fogytatok a leg magickel, cm-ben? Mennyi idő alatt? Hányszor edzettetek egy héten?

Legjobb válasz: Az már rossz ha leg magicel próbálkozol :P. Ugyan én nem próbáltam nem is tudom milyen nehéz csinálni, de az biztos ha van elég idõd márpedig a minõségi fogyáshoz elegendõ testmozgás kell, akkor inkább egy kis súlyzós edzést plusz valami egyenletes intenzitásút ajánlok. De azt semmi kép ne hidd el amit a tv-ben mondanak, hogy napi 3 perc elég. Nem sajnos ez kevés lesz de sokat dob rajta a megfelelõ diéta :D. Cm-ben... nem lehet megmondani hisz nem tudom menyit, mit eszel és mennyit mozogsz ezen kívül, de az is számít most hány kiló vagy/mekkora a derekad.

Az már rossz ha leg magicel próbálkozol :P. Ugyan én nem próbáltam nem is tudom milyen nehéz csinálni, de az biztos ha van elég idõd márpedig a minõségi fogyáshoz elegendõ testmozgás kell, akkor inkább egy kis súlyzós edzést plusz valami egyenletes intenzitásút ajánlok. De azt semmi kép ne hidd el amit a tv-ben mondanak, hogy napi 3 perc elég. Nem sajnos ez kevés lesz de sokat dob rajta a megfelelõ diéta :D. Cm-ben... nem lehet megmondani hisz nem tudom menyit, mit eszel és mennyit mozogsz ezen kívül, de az is számít most hány kiló vagy/mekkora a derekad.
Cm-ben? Eléggé sokáig fog tartani! Az a gond, hogy nincsen lokális fogyás, tehát ha egy testrészrõl szeretnél leszedni zsírt, akkor nem elég csak azt mozgatni. Ezért gagyi az összes ilyen reklám! Minden izmot mozgatni kell, amit csak lehet. Sok lányt látok a teremben, akik mást sem végeznek csak lábaznak, mert nagy a fenekük. Az is marad! Kevesebb bevitt napi kalória, többszöri (6-7) étkezésre szétosztva, és ha lehet megfelelõ edzés, és nem futás, aerobik. Rubint Réka felejtõs!
3000-3500 kilója Kalocsán.
Lehet bizony! Persze az nem kereskedelmi ár, hanem "X-classe" kalocsai, amit nem árulnak mindenhol. Sajnos amit üzletben kapsz, annak meg nem sok köze van a paprikához. Vidéki piacokon próbálj venni 3000, -/kg áron.
A kérdező hozzászólása: Oké, csak egy-két ismerõstöl hallottam, hogy ez irreális
Múlthéten 2000 ft/kg-ért vettem.
Cecei házi minõségi 3000 ft.kiváló íz, illat, szín.
Bp -en a Fõvám téri csarnokban 2500-4500/kg
3000 ft kiskunhalason.
Budapesten 3500-4500Ft/kg. 7000Ft/kg az nagyon sok.

A lego gyüjtök honnan szerzik be a sok lego darabokat és a bábukat? Pl. Kis gyerekektöl akik nem tudják, hogy mi mennyit ér?

Enis szoktam legozni es èrdekel màr ,hogy honnan szerzik olcsobban a lego darabokat és a bàbukat.pl.kocka jàték ott is tele van lego darabokkal.de egy lego gyüjtö soha nem mondja meg honnan szerzi olcsobban a legot:Dköszi a válaszokat.

Legjobb válasz: Speciel én vettem már 0 Ft-ért egy darabot egy turkálóban. De érdemes a PeCsa bolhán körbenézni, ott mindig óriási mennyiségû LEGO van és 10-50 Ft közötti áron lehet venni darabokat is. A figurák már többe kerülnek, 700 Ft-tól felfelé kb.

Speciel én vettem már 0 Ft-ért egy darabot egy turkálóban. De érdemes a PeCsa bolhán körbenézni, ott mindig óriási mennyiségû LEGO van és 10-50 Ft közötti áron lehet venni darabokat is. A figurák már többe kerülnek, 700 Ft-tól felfelé kb.
A kérdező hozzászólása: Pecsába szoktam rendszeresen járni.onann is vettem sok darabot meg bábut ismerek is onnan néhány gyüjtöt.de engem az èrdekel , hogy honnan szerzik be olcsobban a figeket ès a lego darabokat:D


Miért, te légiós vagy/jártál a légióban ?
Én is csak érdeklõdtem, hátha tudsz mesélni a légióról
Igen, én érdeklõdöm utána, és ki is szeretnék menni.Jövõre, amint befejezem a gimit, és leérettségizek.Még talán a december-januárt fogom megvárni mert akkor uborkaszezon van nálunk és így egy kicsivel több az esély arra h felvesznek.
A kérdező hozzászólása: Nem, én nem jàrtam, de pàr ismerösöm igen, tudok tölük egy-két dolgot! De nem értem ez miért fontos, én csak érdeklödtem!
A kérdező hozzászólása: Ird be a keresöbe, ott sok mindent talàlsz rola! :) idegenlégio.lap.hu
annak? eredménye? kb.sosem, nem ér semmit
Megfelelõ étrend nélkül pedig pláne nem ér semmit.

A röntgen sugárzást, milyen százalékban fogja fel az ólom? Akkor fel is hevíti az ólmot valamilyen mértékben? Illetve még ezt olvastam, hogy a légkör elnyeli az UV-nél nagyobb sugárzásokat, ez mennyire igaz?

Legjobb válasz: a légkör nem nyeli el az UV feletti sugárzásokat. azt a föld mágneses mezeje tartja távol tõllünk. az ólom igen, visszafogja a röntgen sugarakat. nem nagyon melegszik. bár ez attól is függ hogy az a röntgen sugárzás mekkoramértékû. pl.: téged sem öl meg egy 9v.-os elem ha megnyald. de ha 1000.-et egymás után kötöl hogy 9 v legyen de az ampere meg megnõ mint egy bivaly, tuti kinyír.... ez k.b. olyan

a légkör nem nyeli el az UV feletti sugárzásokat. azt a föld mágneses mezeje tartja távol tõllünk. az ólom igen, visszafogja a röntgen sugarakat. nem nagyon melegszik. bár ez attól is függ hogy az a röntgen sugárzás mekkoramértékû. pl.: téged sem öl meg egy 9v.-os elem ha megnyald. de ha 1000.-et egymás után kötöl hogy 9 v legyen de az ampere meg megnõ mint egy bivaly, tuti kinyír.... ez k.b. olyan
Az ólomfal vastagságától függ. A fal túloldalán levõ intenzitás a exponenciálisan csökken, ahogy a fal vastagásga nõ. Nagyjából 1 cm vastag ólom felezi az intanzitást. 10 cm pedig az 1/1024-ed részére csökkenti. Igen, természetesen felmelegítni, ennek mértéke azonban elhanyagolható. Mi az az "UV-nél nagyobb" sugárzás? Vannak kicsi és nagy sugárzások is? Nem is tudtam :-P De most komolyan, mire is vagy kíváncsi?

Dolgozik/dolgozott valaki a Valeonál (Veszprém)? Mennyire megterhelõ munka? Jó a légkör?

Köszönöm a válaszokat

Legjobb válasz: szia én és a párom is ott vagyunk. hát attól függ hogy ott melyik területre kerülsz van ami nehéz van ami könnyû. A légkör is az emberektõl függ. A fõnök azok általában rendesek ha nincs rossz napjuk.

szia én és a párom is ott vagyunk. hát attól függ hogy ott melyik területre kerülsz van ami nehéz van ami könnyû. A légkör is az emberektõl függ. A fõnök azok általában rendesek ha nincs rossz napjuk.

Mennyi idő után találtál munkát? Hol a leg érdemesebb keesni? Mennyi esély van rá, hogy a nyáron kapok valami értelmes munkát végre?

Legjobb válasz: Én 2 éve keresek és még mindig semmi, pedig a világon mindenhová jelentkeztem már.

Én 2 éve keresek és még mindig semmi, pedig a világon mindenhová jelentkeztem már.
normális munkát (amit nem hagytam ott 1 hét után) pont fél év után és Csongrád megyében. Legkönnyebb Budapesten munkát találni vagy a megyeszékhelyeken. Nyáron eléggé uborkaszezon van, legalábbis az álláshirdetések alapján. A legfontosabb, hogy legyen egy jó önéletrajzod és küldd el minden helyre, ami kicsit is a profilodba vág. AZ se baj, ha elküldöd pár olyan helyre, ahová nem is hirdetnek állást.
2 hét alatt találtam egy multinál.(nem tesco)Eddig is kereskedelemben dolgoztam, de bezárt a kisbolt, ahol már 4 éve voltam.Nem estem kétségbe, csináltam egy amerikai típusú önéletrajzot, kinyomtattam vagy 50 db-ot, és nyakamba vette a várost.Egy hét múlva jött a telefon az egyiktõl.( ráadásul attól, amelyiket a legjobban szeretem, várárlás szempontjából is.)Tesztírás, 2 fordulós elbeszélgetés, és egy hét múlva már dolgoztam.És annyian szidják a multikat.Pedig nincsen igazuk.Minden perc túlórát kifizetnek, kajautalványt kapunk 10, 000.-ft értékben, most kaptam 23.000.-ft beiskolázási utalványt, klimatizált helyen dolgozom NEM minimálbérért, hanem jóval többért, a felettesemet szinte nem is látom, elvégzem a munkámat, és senki nem csesztet, egyszóval én szeretek itt dolgozni.
A kérdező hozzászólása: Én is pesten gondolkozok, mert ott látom, hogy van lehetõség, csak sajnos az alaptõkém hiányzik. Teljesen kezdek elkeseredni, tanultam a nagy semmiért.

Akinek UNICO építőkockája van, hol lehet venni? Mennyibe kerül? Hasonlít a Legóra?

Legjobb válasz: Ugyanaz mint a Lego Duplo. Annyi a különbség, hogy ezt a Simba gyártja. Mi ezt is játékboltban vettük. A gyerekek szeretik.

Ugyanaz mint a Lego Duplo. Annyi a különbség, hogy ezt a Simba gyártja. Mi ezt is játékboltban vettük. A gyerekek szeretik.
A kérdező hozzászólása: köszi és nagy áruházakban nincs?
bocsi az offért!vettél azóta már? összerakható duploval?van olyan masszív, mint a duplo?érdekelne, mert lényegesen olcsóbb és már sok duplonk van, nem akarok több fajtát.
A kérdező hozzászólása: még nem vettünk.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!