Találatok a következő kifejezésre: A Leg izmosít, vagy (3 db)

A Leg Magic izmosít, vagy fogyaszt?

nem tehetek róla, de rettent? csúnyának tartom az izmos lábakat, ugyanannyira, mint a kövéret.

Legjobb válasz: semmit nem ér!!!

semmit nem ér!!!
guggolni próbáltam, de nekem a térdem fájt tõle. a legmagic nekem be vállt. és nem terheli a térdet nekem legalábbis nem!
Valaki írta, hogy inkább guggoljunk stb. Na mármost nekem a csípõm, gerincem, térdem miatt tiltva van, remélem ezen nem recseg a lábam...megéri a próbát.
Szia nekem is van leg magicom és én 6 hétig csináltam és lefogytam 9 kg.Szerintem nagyon is jó a hugomnak is most adtam oda.Napi rendszerességgel kell csinálni-
Aki azt mondja hogy a hasat is edzi akkor alapvetöen nincs tisztában saját anatómiai felépítésével. Lehet hogy egyesek ahhoz hogy más izomcsoportot, pl. a lábat elmozdítsák a hasukra is ráfeszítenek persze ez nem segít a mozdulat végrehajtásában, csupán csak az agy-izom kommunikáció nem tökéletes. De ettöl még nem valós edzésinger terheli a hasat. A fogyás következtében elöjöhetnek a hasizmok akiknek elég fejlett egyéb okokból. Én hatásosabbank tartom a teljes testet megdolgoztató fitnesst vagy aerobicot mint akármelyik gépet. Az elsödleges és leghatásosabb módszer a saját súllyal végzett mozgássorozat. Guggolás, kitörés, felülés, fekvötámasz, hyperhajlítás, tolódzkodás, felhúzás. Csak sokan fárasztónak és nehéznek tartják ezeket a gyakorlatokat(épp ezért hasznosak) és sokkal trendibb ha egy reklámozott formatervezett vassal mozognak.
lehet, hogy már nem aktuális a kérdés, de ahogy elolvastam, néhányan fitogtatták , hogy hasizmokat is csinál. Hát nekik üzenném, hogy elõbb próbálják ki, aztán mondjanak badarságokat..;)még a reklámban is mondják, szóval még azt se mondhatják, hogy nem támasztották alá. Mivel behúzott hassal kell csinálni, a hasat és a derekat egyaránt izmosítja, a lábakról meg a fenékrõl nem beszélve. És az sem igaz , hogy csak egy ideig hasznos, mivel mindig a saját súlyával "edz" az ember. nagyon hasznos, bár én túlzásba vittem, és kicsit férfiasabb lett a lábam:S (izom miatt..) L/20
Akkor csinál kockahasat, ha nem kapaszkodsz a fogantyúba, hanem csak a lábaddal dolgozol...s akkor a hasizmod is edzed.Nekem nagyon látványos, és tényleg semmi mástól nem izmosodhattam meg.
Legmagic már kockahasat is csinál? Nem semmi pedig csak a lábat mozgatja. Egy-két anatómiai probléma van a dologban.
jajj, bocs, én vtam az elõzõ..most látom, h nem épp izmokra vágysz:D akkor viszont nem ajánlom...
A LegMagic a 21. század legnagyobb találmánya.Ez a legalkalmasabb arra hogy fogyassza a pénztárcád tartalmát és kb. 2 hónapig a használóit is. Aztán mivel elértél egy bizonyos edzettségi szintet már nem tudod az intenzitást tovább növelni. Mivel nincs állítható nehézségi fokozat az intenzitást csak az idövel tudod növelni. Ami akkorra már kb. napi 1 óra lesz. Ennyi pénzel meg egy kis ésszel és napi 1 órával egy féléves fitnessbérletet veszel a legjobb terembe is. És akkor nem csak az alsótest dolgozik. Egyébként is baromság. A legjobb combformáló a guggolás és a kitörés és gép sem kell hozzá. És egy izmos láb sokkal szebb mint egy kövér akár férfi vagy nö. De nem kell félni , hogy túl izmos lesz a lábad. Ahhoz már 100kg felett szoktak goggolni.
A kérdező hozzászólása: próbáltad? lécci írjátok oda mire alapozzátok a véleményeteket.
Mennyibe kerül amúgy egy ilyen Leg Magic?
Nem értek egyet.Én Karácsonyra kaptam, azóta szinte minden nap használom, max 5-10 percig, szóval nem mondhatnám, h nagyon megerõltetem magam, de ettõl függetlenül tényleg látszik az eredmény.A hasikám szinte már kockás, a lábam is nagyon szépen kezd formálódni, s én azt mondom inkább izmosít, mint fogyaszt..De lehet, h fogyaszt is, de ezt enm tom biztosra mondani..ezerszer vékonyabb vagyok, mint Karácsonykor, de ezt inkább a fogyózásnak , és az azóta ledobott 10 kg-nak tulajdonítom.Hébe-hóba futok, 1 héten 2-3 alkalommal fél órát..de ezt max 1 hónapja mûvelem, nem állok nagy sportember hírében..tehát még azt sem lehet mondani, h nem a Leg Magictõl van a változás.Nagyon jó kis gépezet, sztem megéri az árát.Nem a mennyiségen, hanem a rendszerességen van a hangsúly, s ha van kitartásod, akkor hamar látni fogod az eredményt.
Szerintem a hassal nem csinál semmit, viszont a lábat erõsíti, izmosítja.
A kérdező hozzászólása: Diétázom is.
Nekem a második volt, ezért el is adtam. Nekem a futástól lett vékony (már amennyire az alkatom engedte). Én is diétázom.
A diétától eltünik a zsir (de jó lenne ha választanál valamilyen aerob mozgást mellé, pl futás, bicikli) a legmagictõl meg szép formás lesz és izmosodik.
Nincs lokális fogyás :) Szóval kardiózz sokat, ami azt jelenti, hogy minimum 120 legyen tartósan a pulzusod! Én minden nap másfél órát kardiózom, elõször kezdem gyors gyaloglással súlyokkal a kezemben, emelkedõn, utána elliptikus gépen amennyit bírok (15-20 perc), aztán taposás, aztán kis futás...stb. A súlyzózástól nem fogsz fogyni, ha az izmaid fölött puding van (sajnos) :( Max. 1200 kalóriát vigyél be egy nap, de nem hülyeségeket. Emellett a kardiózással akarva-akaratlanul le fogsz fogyni, TARTÓSAN! Kitartás!!! :)

Fogyni szeretnék! Arra hatásos a Leg Magic diéta mellett, vagy az inkább csak izmosit? Már igy is vastagok a lábaim, nem akarom hogy mégjobban az legyen!

Legjobb válasz: sokkal hatásosabb ha veszel 2 2kg-s súlyzót és azzal edzel minden nap, esetleg még veszel valami dvd-t amirõl elleshetsz gyakorlatokat. gyors mozdulatok kis súllyal. ezek a tv-s termékek hatásosak ugyan, de semmivel nem lehet könnyen eredményt elérni. A legmagiccel tornázni is nagyon megerõltetõ, és ráadásul a minõsége sem túl jó, recseg-ropog, felejtsd el hogy tévézel közben.

sokkal hatásosabb ha veszel 2 2kg-s súlyzót és azzal edzel minden nap, esetleg még veszel valami dvd-t amirõl elleshetsz gyakorlatokat. gyors mozdulatok kis súllyal. ezek a tv-s termékek hatásosak ugyan, de semmivel nem lehet könnyen eredményt elérni. A legmagiccel tornázni is nagyon megerõltetõ, és ráadásul a minõsége sem túl jó, recseg-ropog, felejtsd el hogy tévézel közben.
Nekem volt leg magicem, formálásra jó, de nekem eleve vaskosabb, husisabb combjaim vannak, és így még vastagabbnak tûntek :(! Én el is adtam! Szerintem annak válik be, akinek viszonylag vékony a combja, de kissé plötyi! Mert nekik formásítja nagyon! De nekem nem jött be...inkább futás+aerobic! Véknyabb is lett a combom 1 hónap alatt!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!