Találatok a következő kifejezésre: A Landwirtschafts hol (6 db)

Landwirtschafts hol találom meg azt a mappát amibe az új gépeket lehet berakni és mi a neve annak a mappénak?

Legjobb válasz: dokumentumok/my games/farming simulator/mods és oda beteszed a modokat és kész

dokumentumok/my games/farming simulator/mods és oda beteszed a modokat és kész

A Landwirtschafts Simulatorban hol tudok új traktort, vagy akármit vanni?

Legjobb válasz: a játékban nyomdd meg a "p" betüt. --> vagy elmész a Fendt boltba (ugyanaz a kettõ)

a játékban nyomdd meg a "p" betüt. --> vagy elmész a Fendt boltba (ugyanaz a kettõ)


Landwirtschafts simulator 2013! Hol kell eladni a krumplit és a cukorrépát?

kb hányas számú földnél van?

Legjobb válasz: Nem ott kell ahol a többi árut adod el vagy a kikötõbe?

Nem ott kell ahol a többi árut adod el vagy a kikötõbe?
A kérdező hozzászólása: De igen... :D Erre nem is gondoltam, mert ha jól emlékezek akkor a 2011 ben nem így volt... Kösz!
Azt nem tudom hányas számú földnél van, de felül keresd, a négy leöntõhely közül, kb középtályon valamelyik.Egy rámpára kell felmenned, és leönteni vagonokba.

Landwirtschafts-Simulator 2009-ben hol lehet megtölteni maggal a vetőgépet? Egész pályát bejártam de nem találtam még meg. (2011-et nem bírja gépem így a 2009essel játszanék)

Legjobb válasz: csáó. egy traktorral ami homlokrakodós felhúzol a magasba egy netrõl letöltött vetõmagot tartalmazó zsákot eléállsz a homlokrakodós traktor elé a vetõgéppel felszerelt traktorral, és kiírja majd mit kell éépp abban a pillanatban csinálni, leereszted, és beleönti. Hello

csáó. egy traktorral ami homlokrakodós felhúzol a magasba egy netrõl letöltött vetõmagot tartalmazó zsákot eléállsz a homlokrakodós traktor elé a vetõgéppel felszerelt traktorral, és kiírja majd mit kell éépp abban a pillanatban csinálni, leereszted, és beleönti. Hello

Landwirtschafts-Simulator 2009 játékról hol tehet letölteni járműveket vagy hogy hogyan lehet berakni a járműveket?

Legjobb válasz: Innen tudsz leszedni jármûveket: http://ls2009-mods.gportal.hu/ Játékba berakás: Ha zip-be vagy rar-ba jön le az amit letöltöttél akkor tedd ide: Start/Dokumentumok/MyGames/FarmingSimulator2009/mods mappába. Ha exe file, akkor csak telepíts és ugyan ebbe a mappába bekerül. Játékban már csak megkell venned a Fendt állomáson. Csak arra figyelj a zip és rar fileknál, hogy nehogy azon belül még máshol legyen maga a jármû. Nyisd meg a zippet vagy rart és ha csak filek vannak benne akkor nyugodtan tedd be. Viszont ha azon belül még mappák vagy rarok vannak, azokban keresd meg a jármûvet és csak azt tedd bele. Ha kérdésed van még írj.

Innen tudsz leszedni jármûveket: http://ls2009-mods.gportal.hu/ Játékba berakás: Ha zip-be vagy rar-ba jön le az amit letöltöttél akkor tedd ide: Start/Dokumentumok/MyGames/FarmingSimulator2009/mods mappába. Ha exe file, akkor csak telepíts és ugyan ebbe a mappába bekerül. Játékban már csak megkell venned a Fendt állomáson. Csak arra figyelj a zip és rar fileknál, hogy nehogy azon belül még máshol legyen maga a jármû. Nyisd meg a zippet vagy rart és ha csak filek vannak benne akkor nyugodtan tedd be. Viszont ha azon belül még mappák vagy rarok vannak, azokban keresd meg a jármûvet és csak azt tedd bele. Ha kérdésed van még írj.
Elõzõ vagyok. Itt is vannak még: http://ls2008modders.jatekoldal.net/download.php Csak regisztrálni kell.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!