Találatok a következő kifejezésre: A Lányt hívjam el (60 db)

Lányok! Ilyen esetben elhívnátok a fiút vagy megvárátok, hogy a fiú hívjon el?

Tegyük fel, GYK-n megismertetek egy fiút, de több, mint 100km-re lakik tőletek. Tetszik nektek, és szimpatikus is a fiú nektek, és a fiúnak is tetszel. Ha a fiú is tudja (mivel a lány elmondta neki), hogy a lány szerint helyes (és egyéb + jeleket küld a lány), akkor a lány azt várja, hogy a fiú lépjen, és elhívja találkozni a lánnyal vagy az is lehetséges, hogy a lány is elhívja majd találkozni a fiút? :D Fiú vagyok, nagyon szimpatikus a lány, de nem merem elhívni, pedig tudom, hogy neki is szimpatikus vagyok. XD Mennyi az esélye annak, hogy ő hozza fel elsőnek, hogy találkozni szeretne velem? XD

Legjobb válasz: Ne legyél töketlen és hívd el !! nehogy már neki kelljen randit kérni, ha kimutatja vagy utal rá , hogy szimpatikus vagy neki , akkor miért ne érne meg egy próbát akár igent mond akár nem.

Ne legyél töketlen és hívd el !! nehogy már neki kelljen randit kérni, ha kimutatja vagy utal rá , hogy szimpatikus vagy neki , akkor miért ne érne meg egy próbát akár igent mond akár nem.
Hat te hivd el ha már te vagy a pasi:DDDD
Távkapcsolat? Hagyd a fenébe szerintem:)
Hülyeség, egy vonatjegy több mint 3000 oda, és 3000 vissza :D 3x2=6 óra út és akkor még nem is vettél neki semmit sem. :D Gondolom 16-17 éves lehetsz, szerintem esélytelen :D
A kérdező hozzászólása: Amúgy közúton 180 km. :D
És ha megéri? Nekem is távkapcsolatom van. És cseppet se hiszem, hogy könnyebb lenne, ha nem igy lenne. Lehet h pont õ a te embered:)

Suliban ebédlőben szoktam látni egy lányt aki megtetszett nekem (abba a koleszba jár ami ott van a sulimban) nme tudom, hogy menjek oda hozzá és kérdezzem meg, hogy hogy hívják és hívjam el sétálni?

Legjobb válasz: Hívd el, mielõtt még túl késõ lesz. Sikerült nemrégiben rádöbbentem arra az igazságra, hogy ha idõben nem mutatjuk ki az értékeinket, akkor kegyetlenül megbüntet az élet.

Hívd el, mielõtt még túl késõ lesz. Sikerült nemrégiben rádöbbentem arra az igazságra, hogy ha idõben nem mutatjuk ki az értékeinket, akkor kegyetlenül megbüntet az élet.
Odamész hozzá, bemutatkozol neki és megkérdezed tõle, hogy nincs-e kedve sétálni egyet. :)
Odamesz hozza (megkerdezed leulhetsz e) bemutatkozol, es megkerdezed ismeri e mar a varost mert ha nem, te szivesen korbevezeted, vagy szmaithat rad segitesz neki stb. Sok sikert kivanok!

Hogyan hívjam el azt a lányt randira aki tetszik?

Legjobb válasz: Gyere el velem egy randira te lány, aki tetszel.

Gyere el velem egy randira te lány, aki tetszel.
Igen. Egyszerûen hívd el. És Te fizess. Egy másik kérdésnél errõl megy a vita. Nagyon hevesen.... :)
"Szia! Lenne kedved eljönni velem ...?" (mozi, színház, koncert, stb.)
Küld el neki ezt a dalt: http://www.youtube.com/watch?v=3OeqNbJsIno
Bátorság! oda mész hozzá és megkérdezed hogy elmegy-e veled valahova! a kérdésedben ne szerepeljen a nem szó ez a legfõbb ;) valami szerény egyszerû helyre hívd el!
A kérdező hozzászólása: kösz mindenki
Legalább oszt meg, hogy sikerült -e?


Hogyan hívjam el? Nagyon tetszik egy lány a suliba, de nem tudom hogy menjek oda hozzá, mit mondjak neki, mert félek hogy hülyének néz.

A másik gond hogy egyedül nemnagyon látom csak az osztálytársai vagy barátai körében és ez megnehezíti a dolgot. Hogy szolítsam így meg?

Legjobb válasz: Most akarsz beszélgetni vele,bagy nem? Ne légy már gyáva. Légy férfi és menj oda hozzá és nyögj ki pár szót neki. Lesz ami lesz. Most gondolj bele. Nem veszítesz vele semmit,ha nem jön össze,hiszen lesz más lány is. Most legalább próbára teheted a bátorságod. Ja és leginkább akkor találkozz vele,mikor egyedül van. Mert így mások nem fognak zavarni titeket. És mégegyszer ne izgulj,ne görcsölj ezen. El se hinnéd,hogy egyes lányok mennyire is félnek ismerkedni.:-)

Most akarsz beszélgetni vele, bagy nem? Ne légy már gyáva. Légy férfi és menj oda hozzá és nyögj ki pár szót neki. Lesz ami lesz. Most gondolj bele. Nem veszítesz vele semmit, ha nem jön össze, hiszen lesz más lány is. Most legalább próbára teheted a bátorságod. Ja és leginkább akkor találkozz vele, mikor egyedül van. Mert így mások nem fognak zavarni titeket. És mégegyszer ne izgulj, ne görcsölj ezen. El se hinnéd, hogy egyes lányok mennyire is félnek ismerkedni.:-)
Nem kell félned, hiszen ugyanolyan ember, mint te vagy mások. Ha továbbra is félsz megszólítan azt a lányt, akkor elõbb vagy utób lemaradsz róla és akkor bánni fogod!
Nos kedves kérdezõ. Most rajtad van a sor, hogy bevesd a csábitóerõd.;) Légy hozzá kedves és éreztesd vele a szereteted. Minnél több szeretet adsz neki, annál szimpatikusabb leszel számára. Persze ha úgy látod, hogy csak elégedetlenkedik, akkor nem a te eseted.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Igyekszem leszólítani mer már mingyár itt az év vége! :S
A kérdező hozzászólása: ez nem igaz csak délután látom akkor is a barátnõjével.. Arrébbhívjam vagy hogy csináljam?
Ha többen vannak, akkor mondd, hogy szeretnél egyedül beszélni a lánnyal...
Nézd igaza van az elõttem szólónak, de sztem élõben jobb lenne...
"Te figyelj csak, nekem régóta nagyon tetszel. Most már ideje lenne randiznunk". Élõben, mosolyogva, a szemébe nézve. Ennyi
attól függ, milyen kapcsolatban vagytok? Barátok vagy csak ismerõsök?
Szia.. Nyugodtan mond meg neki..;-))) élõben..fontos....ám korotok és azt is kéne tudni hogy viszonyul hozzád???:-))
A kérdező hozzászólása: köszönöm amúgy középiskolások vagyunk mindketten
Az jó.. És egy osztályba jártok????:*)))
A kérdező hozzászólása: nem én 10es vagyok õ 11es és másik suliba is jár de még esetleg egy két tanácsot kaphatnék rendkívül hálás lennék

Van egy lany aki nagyon tecik nekem de hogy hivjam el talalkara? Olvasd el a reszleteket is!

Ezt a lanyt masfeleve ismertem meg egy kirandulason es az ev elejen megkaptam a facebookjat es jeloltem. O viszaigazolta , elkertem az msn cimet es elkezdtem beszelgetni vele. Kiderult hogy ovistarsak voltunk meg reg:D. ezelott 2 honapja fejembe vettem hogy en marpedig jarni akarok vele mer kisse belezugtam. el is hivtam talalkara , de azt mondta hogy mentud eljonni mert nagyon zsufolt a progjamja az iskola miatt. ami igaz is mert muveszeti iskolaba jar, es ezekmelett szineszkedik is. Msn-en mikor fenvan szoktunk beszelgetni de eleg hamar lealunk mer nemtudom hogy mi legyen a tema. Lehet ha elkezdenek jarni vele akor megtalalnank a kozos hangot?? Hogy mondjam el neki h szeretem?? ugy hogy nekejen sokat magyarazkodjak, es legyen neki is logikus h mitakarok?? KOSZONOM H ELOLVASTAD AMIKET IRTAM

Legjobb válasz: Élõben kéne találkoznotok és akkor elmondhatnád neki az érzéseidet, vagy azt, hogy szeretnéd jobban megismerni. Semmiképp ne járj vele mielõtt meg nem ismered IGAZÁBÓL! Én ezt tanácsolom... 16/l

Élõben kéne találkoznotok és akkor elmondhatnád neki az érzéseidet, vagy azt, hogy szeretnéd jobban megismerni. Semmiképp ne járj vele mielõtt meg nem ismered IGAZÁBÓL! Én ezt tanácsolom... 16/l
:) mond meg neki, hogy nagyon szimpatikus, jófejnek tartod... hogy mt gondolsz róla, és utána próbáld meg még egyszer elhívni, ebbõl már venni fogja a lapot, hogy tetszik neked.....
Szerintem probalj vele ossze futni az utcan vagy irtad hogy szineszkedik akkor menj el es nezd meg ot...az a lenyeg h mutasd ki h erdekel teged es tudasd vele hogy jobban meegszeretned ismerni :D msn pedig probalj erdeklodni arrol h miket szeret igazan csinalni es hogy miert? FONTOS ne egyszerre zuditsd ra a kerdeseid hanem csak lassan es probalj minel tobb reszletet megjegyezni mert meglatod hasznos lessz az elkovetkezo idoben ! :) es Hajra'!!! :)
A kérdező hozzászólása: mar regeb megigertem neki hogy elmegyek egy eloadasra amiben o is szerepel es ez pont most szombaton lesz Oszefutni nemigazan tudok vele habar ugyanott megyunk iskolaba is mer o delelott 10 -11 re jar es en 8ra
Felteszem a nagy kerdest: MI A FRANCTOL TARTASZ¿?!"':;/*-. Alig talalkozol veli. eszed magad a semmin. Msn szeretnrk veled talalkotni elmehetnenk valahpvs mozi vagy valami. Mi van ha elutasit. A csajok nem szeretik a tejbetok pasikat. Addig varsz amig lecsap ra valaki.
eloafasra meg ne menj el. ne csinalj magadbol hulyet
Ilyen helyesírással ne csodálkozz, hogy nem áll veled szóba. Szerintem csak le akar rázni.
randi elõtt meg kéne ismerkednetek azért
legfeljebb vidd el pizzázni, vagy hívd meg egy kólára, vagy csak sétálni
Elõbb tudd meg, hogy érez. :) Dumálgass vele elõször, mint barát.
A kérdező hozzászólása: Hát az lessz csak 1 kicsit önbizalom hiányban szenvedek..:S
Nézd, hiába mondják, hogy egy kapcsolat elkezdéséhez nem kell némi rafinéria, ez nem igaz. Pláne a te esetedben. Mivel te ismered a lányt, légy egy kicsit rafkos, miközben beszélgetsz vele, és próbáld úgy terelni a beszélgetést, hogy burkolva mondja el mit érez.
Hívd el. :D
Hívd el!!! Ne hagyd hogy a félelmeid irányítsanak!!!
Ne aggódj, csak lépj oda és kérdezd meg. Nem veszíthetsz semmit, még jól is elsülhet a dolog.
A kérdező hozzászólása: De nem tehetem idõsebb mint én meg minde.

Hogyan hívjak el egy lányt a suliból?

Egyszer, kétszer beszéltem már vele, ha látom mindíg köszönünk egymásnak. 14/F

Legjobb válasz: Elõszõris, hová? koldulni?

Elõszõris, hová? koldulni?
Na mi lett öreg? - kaszanova voltam
14 éves vagy... puff nõj még minimum 2 évet! XDDXD
A kérdező hozzászólása: Akkor mit csináljak kaszanova? utolsónak szól
A kérdező hozzászólása: Azért håtha eljön...egy próbát megér....ha meg nem jön be próbálkozok mással
barátom, én nem akarlak megbántani, de készülj fel a sikertelenségre. Írási stílusod alapján kezdõ vagy, aminek 100 oka lehet, a másik dolog, hogy a csaj valószínûleg fullosabb, beképzeltebb, jobb választékhoz szokott csaj és vagy kiröhög, vagy igent mond, de nem megy el (hidd el talál kifogást), vagy pedig ha nagyon rágörcsölsz, akkor megintcsak szopacs. De ez csak a legrosszabb eset, de szerintem a siker esélye olyan 25% Bocs, én csak fel akarlak készíteni :/ 14/F
Jaj egyszer egy hasonlót tõlem is kérdezed valami szöges fejû ember és nem akartam megbántani, de olyan õszinte nemet mondtam neki. jó lesz ez:) Csak miért menne el egy idegennel?
A kérdező hozzászólása: Ez mondjuk jó hogy : -Szia! Van kedved eljönni velem sétálni suli után? Vagy amikor szeretnél?
oda mész hozzá köszönsz neki és megkérdezed hogy elmegy-e veled sétálni! :D Sok sikert!:D
A kérdező hozzászólása: Hát mondjuk elhívnám sétálni a városba és utánna ennénk valami gyorskaját.....vagy valami
És a randi hol lenne?
A kérdező hozzászólása: randira
Esetleg kísérd haza, vagy valami ilyesmi. Hogy jobban megismerkedjetek vele vagy valami ilyesmi, mert így szerintem jó esélyed van a visszautasításra.
menj közel hozzá (hogy hallja)és hívd el valahova...
A kérdező hozzászólása: Bejött!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!