Találatok a következő kifejezésre: A Kiskunhalasi mennyire (5 db)

Szabadkáról Kiskunhalasra mennyibe kerül a vonatjegy? A szerbiai vasúti menetrend oldalán láttam olyat, az ülőhelynél, hogy 357. 00 Rsd. Az pótjegynek az ára, vagy maga az útiköltség?

Ki akarok menni(egy teljesen más útvonalon),de valahogy vissza is kell jönni,és id?pontban csak az az útvonal lenne jó...El?re is köszönöm!

Legjobb válasz: Az csak a nem kötelezõ helyfoglalás ára (ha beírod, h pl Szabadkáról Újvidékre mennél, akkor láthatod, h a másodosztályú jegy ára több, mint a helyfoglalásé). Egyébként itt vannak infók a jegyekrõl: http://elvira.hu/utazas/szerbia.php Számomra kicsit nehezen értelmezhetõ a szöveg, de ha jól értem, akkor kb 7,8 EUR Szabadkáról Kiskunhalasra. De ha biztosra akarsz menni, akkor kérdezd meg valamelyik nemzetközi jegypénztárban ( http://elvira.hu/utazas/nemzetkozi_jegy.php ).

Az csak a nem kötelezõ helyfoglalás ára (ha beírod, h pl Szabadkáról Újvidékre mennél, akkor láthatod, h a másodosztályú jegy ára több, mint a helyfoglalásé). Egyébként itt vannak infók a jegyekrõl: http://elvira.hu/utazas/szerbia.php Számomra kicsit nehezen értelmezhetõ a szöveg, de ha jól értem, akkor kb 7, 8 EUR Szabadkáról Kiskunhalasra. De ha biztosra akarsz menni, akkor kérdezd meg valamelyik nemzetközi jegypénztárban ( http://elvira.hu/utazas/nemzetkozi_jegy.php ).
bármelyik vasútállomáson.
A kérdező hozzászólása: És ha meg veszem akkor azzal bármikor bárhová tudok menni?
Ha megveszed és ráírod a diákod számát, akkor a feltüntetett állomások között az érvényességi idõn belül akárhányszor utazhatsz. Viszont diákbérletet (még nappali tagozat esetén is!) csak a lakóhelyed és az iskolád székhelye között vehetsz. Azt, hogy mennyibe kerül, az ELVIRA tudja: beírod a keresõbe a két állomást, kiszámolja neked a távolságot (ki fogja írni, ne ijedj meg), aztán megkeresed, hogy ahhoz milyen bérlet kell (az, amibe pont belefér a távolság) és ott lesz, mennyibe kerül. Most épp kiemelt hír a MÁV-START honlapján a február 1-jétõl érvényes viteldíjak táblázata, nem nehéz megtalálni.

A Kiskunhalasi kórház mennyire bababarát? Segytenek a szoptatásban? Egyáltalán mit kell vinnem? Pellus? ilyesmi?

32 hetes kismama, fel szeretnék készülni. és jó volna tudni mire számíthatok. El?re is köszi

Legjobb válasz: Szia.Nekem a sógornõm ott szült, és teljesen megvolt elégedve.Azt nem tudom miket kellett vigyen,de a cicizésben,nagyonsokat segítettek neki.Sõtt mindent elmagyaráztak neki a babaápolással kapcsolatban.De ha mész vizsgálatra, menj fel a csecsemõsökhöz, és kérdezd meg biztos elmondanak mindent.

Szia.Nekem a sógornõm ott szült, és teljesen megvolt elégedve.Azt nem tudom miket kellett vigyen, de a cicizésben, nagyonsokat segítettek neki.Sõtt mindent elmagyaráztak neki a babaápolással kapcsolatban.De ha mész vizsgálatra, menj fel a csecsemõsökhöz, és kérdezd meg biztos elmondanak mindent.


Vácról Kiskunhalasra szeretnék eljutni: Vácról a nyugatiig vonattal, ott a keletibe metróval, a keletiből pedig megint csak vonattal Kiskunhalasra, akkor mennyibe kerülne, ha diákigazolványom van?

Legjobb válasz: 1.570,- Ft-ba kerül. Van egy közvetlen vonat Vácról Kiskunhalasra, az AVALA EC, erre pótjegy kell, így 2.135,- Ft a jegy, de nem kell átszállni. Ez a vonat 11.53-kor indul Vácról.

1.570, - Ft-ba kerül. Van egy közvetlen vonat Vácról Kiskunhalasra, az AVALA EC, erre pótjegy kell, így 2.135, - Ft a jegy, de nem kell átszállni. Ez a vonat 11.53-kor indul Vácról.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!