Találatok a következő kifejezésre: A Keletiről tudok a legkönnyebben (1 db)

A Keletiről hogy tudok a legkönnyebben eljutni a szigetre tömegközlekedéssel?

Szeretnék lemenni a szigetre egy napra. Most mennék el?ször és nem gyakran járok Pestre sem, nem tudom, h juthatnék el a legegyszer?bben.

Legjobb válasz: keletiben felszálsz a kettes metróra a déli irányában, elmész a Batthyányi térig. Ott felszállsz a Hévre és elmész Filatorigát megállóig. Onnan meg a tömeggel. (mondjuk már kb. a Batthyányitól a tömeggel haladsz)

keletiben felszálsz a kettes metróra a déli irányában, elmész a Batthyányi térig. Ott felszállsz a Hévre és elmész Filatorigát megállóig. Onnan meg a tömeggel. (mondjuk már kb. a Batthyányitól a tömeggel haladsz)


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Valaki meg tudja mondani, hogy mi lett Székesfehérváron (Alba Volán Zrt. ) a DAB 11-860S és/vagy DAB 15-1200C autóbuszokkal?

A válaszokat előre is köszönöm!

3

Ha Győrből el akarok menni busszal Veszprémbe, a buszpályaudvaron kell megvennem a jegyet, vagy a sofőrtől is vehetek?

1

Mennyit fogyasztanak az új Mercedes Citaro C2 buszok?

Érdekelne hogy mennyit fogyasztanak 100 kilóméteren mert az ikaruszok elvileg a sima olyan 35-40 köszött a csuklósak meg 45-55között!

2

A reggeli csúcsforgalomban hány darab szerelvény van kint a Szentendrei héven?

hév, vonat, csúcsforgalom, menetrend

3

Kell fizetni kiegészítő jegyet?

Egerből jön a busz, Debrecenbe megy Balmazújvároson keresztül. Ha Balmazújvároson felszállok, és veszek jegyet, fizetnem kell +150Ft-ot?

1

Miskolcról busszal hogy lehet eljutni Miskolctapolcára? Miskolcon a központi buszmegállóban kell felszállni? És kb. mennyi idő az út vagy ha esetleg vki tudja hogy mennyi ft?

3

Az életveszélyesen megközelíthető és gyakorlatilag használhatatlan dunaújvárosi vasútállomás hogyhogy működhet így?

A vasúti pénztárat és főépületet gyalog a városlakók is, az idelátogatók is csak a 8-10 sínpáron átgázolva közelíthetik meg - idősek, gyerekek számára életveszélyes, főleg sötétedés után és télen.

Miért nem építenek egy kis költségvetésű átjárót vagy legalább miért nem betonoznak le egy járdányi területet, amin át lehet sétálni a sínek között ?
Kisvárosokban is így csinálják, ahol a vonatról leszállva mindkét irányban van lakott városrész (- csak épp ilyen településeken 2-3 sín van, míg teherforgalma és annyi síne, mint Dunaújvárosnak).

Persze, helyi busszal is lehet továbbközlekedni , de ez nem várható el mindenkitől,aki a MÁv-val utazik, és adódhatnak olyan helyzetek, hogy valaki nem tud, nem akar buszjegyet venni.

9

A Nyugatinál van mozgólépcső fel a 16-os vágányhoz?

2

Dunaújvárosban és Veszprémben miért van a város szélén, óriási távolságra a vasútállomás?

8

A Nyugati-pu. -tól 4-es villamossal ellehet jutni az Allee áruházig? Az a végállomás?

4

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!