Találatok a következő kifejezésre: A KIES mi (125 db)

Mi az a Kies? Mit lehet vele csinálni?

Nem találtam róla semmit. Annyit tudok, hogy valamit valamihez csatlakoztat.

Legjobb válasz: A Kies-sel azt lehet csinálni, hogy csatlakoztatod a telefonodat kábellal, és zenét, videót lehet rá feltölteni géprõl + a névjegyeket kezelheted.

A Kies-sel azt lehet csinálni, hogy csatlakoztatod a telefonodat kábellal, és zenét, videót lehet rá feltölteni géprõl + a névjegyeket kezelheted.
KIES: A Samsung gyári szoftvere mely segítségével szinkronizálhatjuk a telefonon és számítógépen levõ tartalmakat (média, kontaktok, sms, stb.), illetve frissíthetjük a telefon szoftverét. A KIES szoftverfrissítési képességei sajnos "limitáltak" (nincs például lehetõség ICS-rõl GB-re visszaállni), valamint sok esetben elõfordult sikertelen frissítés, mely a telefon végleges / ideiglenes károsodásához vezetett.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm.

Mi baja lehet a KIESnek? (info lenn)

Amikor bedugom a gépbe a mobilt, akkor kieshez nem csatlakozik vmiért. Ez miért lehet, mi lehet a megoldás? Az USB beállítás az samsung kiesre van állítva.

Legjobb válasz: A kies egy hatalmas nagy f*s, bughalmaz, használhatatlan felesleges, csilli-villi program. Gyakorlatilag minden megoldhato nélküle. Mit szeretnél csinálni?

A kies egy hatalmas nagy f*s, bughalmaz, használhatatlan felesleges, csilli-villi program. Gyakorlatilag minden megoldhato nélküle. Mit szeretnél csinálni?
A kérdező hozzászólása: a galaxy3 at majd 2.2re updatelni. De igy nem tudom h kijött e már a független.

Samsung Galaxy Ace telefonom van, és a Kies nem érzékeli, mi lehet a probléma?

Tegnap telepítettem akkor még működött. De most semmi..nem fut egy alkalmazás sem nem értem mi lehet a probléma.

Legjobb válasz: Telepítsd újra, és ha azután sem megy akkor tölts le máshonnan Kies-t. pl. szoftverbázis, chip-eu

Telepítsd újra, és ha azután sem megy akkor tölts le máshonnan Kies-t. pl. szoftverbázis, chip-eu

Mit kell csinalni a kies-el samsung galaxy mini frisitese kozben?

eljutok addig hogy irja a frimverfrissites elokeszitese...es utanna semmi nem tortenik.ki kellene kapcsoljam a telefont vagy mik a tehendok,mert komolyan mar nem ertem...

Legjobb válasz: át kell állítani a telefont KIES (MTA app) módba, ne háttértár módban legyen. ezt két helyen van android verziótól függõen, vagy beállítások/vezetéknélküli/usb beállítások vagy beállítások/telefon névjegye/valamelyik menüpont talán telefon állapota

át kell állítani a telefont KIES (MTA app) módba, ne háttértár módban legyen. ezt két helyen van android verziótól függõen, vagy beállítások/vezetéknélküli/usb beállítások vagy beállítások/telefon névjegye/valamelyik menüpont talán telefon állapota
Engem mindig lenulláznak, mikor a cumi hátrányairól és hátulütõirõl írok:) Minek az a cumi??
Semmit.Nálunk is ugyanez volt.Elég hamar megtanulta kezelni, ill. ahogy idõsebb lesz már nem lesz baja akkor ha kiesik elalvásnál a cumi ugyanugy fog aludni tovább mintha bent lenne. Kitartás
Nem tudsz tenni semmit. Mi is cumival kezdtük, de azt nagyon nem szerette a fiam, aztán megtalálta a hüvelykujját, és megszûntek ezek a gondok. Lehet, hogy a te babád is elõbb-utóbb rájön, hogy az mindig kéznél van.
Felébred vagy felsír? HA csak felébred, akkor várj egy picit, mielõtt visszarakod. Szerintem visszaaludna egy idõ után cumi nélkül is.
Hát most lehet hogy lepontoznak; én a pelenkát felgöngyöltem, és kitámasztottam vele a cumit. Soha nem gondoltam volna, hogy ilyet fogok tenni, de amikor este 8-11-ig torka szakadtából sírt (nagyon hasfájós volt), végre elaludt, aztán kiesett a cumi és kezdõdött elölrõl a "mûsor", akkor azt mondtam elég volt, és kitámasztottam. Ez csak addig mûködik amíg nem tud megfordulni. Ja, a cumira már a kórházban rászoktatták!
Frissitsd wifin keresztül.
Google-be keress rá a kies update patch-re, töltsd le, futtasd, mielõtt indítod a kiest. Nekem így mûködött.
A kérdező hozzászólása: Frissítettem netes kártyán keresztül. Csak úgy lehetett. Az én netem kevés volt hozzá, az meg kimondott netes kártya volt :) Szupi lett. De azért köszönöm a segítséget! :)

Most frissítettem az S2-t 4. 0.3-ra odinnal, mivel T-mobile-s voltam. Sikerült, meg minden, csak most a Kies azt írja, hogy nem támogatja a készüléket. Ha váltok a *#272*imei# számmal XEH-esre, akkor működne Kiessel?

Vagy a TMH-s megmaradna? Mert nincs a listában. Az eredetiben bennehagyták a fejlesztői módot? Mert az enyémben benne van, de nemtudom, hogy miért..

A KIES szónak mi a szótöve? Az hogy ki? Vagy mit jelent pontosan?

Legjobb válasz: nincs neki. önálló szó, eredetileg 'kellemes látványt nyújtó, vonzó' volt a jelentése. (vö. kietlen) mára elkorcsosult a legtöbb ember számára a kies-kietlen páros szinonímák, pedig eredetileg ellentétes jelentésûek.

nincs neki. önálló szó, eredetileg 'kellemes látványt nyújtó, vonzó' volt a jelentése. (vö. kietlen) mára elkorcsosult a legtöbb ember számára a kies-kietlen páros szinonímák, pedig eredetileg ellentétes jelentésûek.
Segítségül egy kis olvasnivaló: http://www.mno.hu/portal/505569
sztem ez úgy van. hogy a kies szó egy melléknév, mely alapfokban van... és igy nincsen sem ragja, sem toldaléka, csak igy magába:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az elsõ választ, meg hogy engem tiszteltek meg azzal, hogy az én kérdésemnél anyázzátok egymást :)
tisztelt pöcs! nem kívánom felvenni a kesztyût. aki ilyen névvel büszkélkedhet (bár magam nem lennék büszke rá), és nem bírja elviselni, ha nincs igaza, azzal nem állok le vitatkozni. ilyen sestekben értelmes emberrel lehet kulturáltan szót érteni, sértegetésekben nem kívánok partner lenni, a vagdalkozás jelzõt pedig a bárki által látható konkrétumok tükrében visszautasítom. ha önnek ennyire fáj, hogy másnak más a véleménye, hagyom ebben a hitében. szeretném idézni egy kedves ismerõsöm szavait: "hülyékkel nem szabad vitatkozni, mert lealacsonyodsz a szintükre, õk pedig legyõznek a rutinjukkal". távol álljon tõlem, hogy ezzel bármire is célozzak. kívánom önnek mindazt, amit ön kíván nekem! egy válaszoló
nos, valóban lemaradt egy vesszõ. Ezt elismerem. Ez maximum helyesírási és nem fogalmazási hiba, mert az érthetõséget nem befolyásolja. Különös tekintettel az általam leírt definíció/jelentés jóságára és az általam használt "a legtöbb ember számára" formulára, az ön által adott válaszból az a szerintem kézenfekvõ következtetés vonható le, hogy ön ugyan széles ismertanyaggal rendelkezik, mégis leginkább a "vagdalkozó barom" jelzõvel kell illetni. Kívánok önnek jó egészséget. Tisztelettel nagydee u.i. pöcs
kedves elsõ hozzászóló! Az második vagyok. Fogalmazásból megbuktál.
kedves második hozzászóló! Az elsõ vagyok. Szövegértésbõl megbuktál.
a fenét szinonímák... olvass verseket, ilyesmit. még nyelvtanilag is ellntétesek, a kietlen ugye fosztóképzõvel rendelkezik.
a 2. válaszolónak üzenem, hogy ne égesse tovább magát. az 1-nek meg, hogy szép volt!
Beállít. --> A telefonról --> Szoftver Frissitése (Ha Van Wi-Fi
frissítsd manuálisan

Samsung Kies-mi a baj?

Letöltöttem a lapttopra a samsung.com-ról, most telepíteném, de folyamatosan ezt írja ki:"Nem csatlakozik az internethez. A telepítés nem folytatódhat.Ellen?rizze az internetkapcsolatot, majd próbálja újra." De van internetkapcsolatom(most is onnan írok...) Mi a baj?

Legjobb válasz: a kies az úgy szar ahogy van. nem egy embernek vágta haza már a telefonját amit utána csak szervízben lehetett helyrehozni. hagyd a csudába

a kies az úgy szar ahogy van. nem egy embernek vágta haza már a telefonját amit utána csak szervízben lehetett helyrehozni. hagyd a csudába
Ez engem is érdekelne. Nekem is ugyan ez a probléma.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!