Találatok a következő kifejezésre: A Jonas és a (56 db)

Mennyire hihetek a jónás és a kinai foggantatás naptárnak?

6 hetes vagyok. A kínai naptár szerint lányom, a jónás naptár szerint is lányom lesz, viszont 3-as rizikóval. Hihetek a naptárnak, és a rizikó az általában bejönn?

Legjobb válasz: A kínai naptár szerint fiam, a 4d-s uh szerint lányom lesz!

A kínai naptár szerint fiam, a 4d-s uh szerint lányom lesz!
Hülyeség a kinai naptár! Mivel a naptár szerint fiam lett volna, és helyette van egy gyönyörü kislányom!!!
A kínai naptár szerintem is hülyeség, aszerint fiam lesz, de mi is voltunk 4D-n és tuti lány. A másik naptárt nem ismerem.
Szerintem nem érdemes egyik naptárat sem komolyan venni! Többnyire nagyon bizonytalan. Sokkal több a cáfolat, mint a beigazolt "jóslat"! Nincs értelme ezekkel foglalkozni! Pláne nem a rizikóval!
Milyen az a Jónás naptár?????? Nekem mindenki lányt jósolt és a kínai szerint is lányomnak kéne születni de idáig fiúnak látták !
Köszönöm!!! Itt is lány jött ki ......még azért reménykedünk , hogy a doki elnézte :)
A kérdező hozzászólása: Volt már akinek bejött a megérzése?
Nekem az elsõ fiamnál bejött, a másodikat lánynak éreztem, de fiú lett õ is :-)))
A kérdező hozzászólása: http://www.astro.com/cgi/genchart.cgi?〈=&gm=a2 ki lehet számolni ezzen a honlapon, hogy ha beírod a születésed idõpontját, és dátumát, hogy mikkor vagy fogamzóképes, és azon a napokon milyen nemû babára számíthatsz. De ha beírod a keresõbe a jónás naptár, rögtön kidob egy csomó kérdést.
A kérdező hozzászólása: http://lunarium.co.uk/jonas.php vagy ezzen a honlapon, mert itt könnyebb.
A Jetix 19én átáll Disney csatornává, addig várj :D Aztán ott majd látszani fogják! :D
A kérdező hozzászólása: köszi=D
http://ewe16-linkei.gportal.hu/gindex.php?pg=31251648 Inenn az eddig levetített összes részt letöltheted ( magyarul)
http://www.jetixclub.co.cc/ FENT EPIZÓDOK... KERESD MEG A JONAST ÉS MOZIZZ!!!:)
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen

Kiszámoltam a Jónás naptárral az esetleges teherbeeséseim dátumát, és ez egybeesik a menszeszem időpontjával. Hogy lehet ez?

Legjobb válasz: Szia. Úgy lehet hogy a jónás naptár pont azért jónás naptár mert nem ovulációt számol hanem születési idõbõl a hold és a te állatövi jegyed együtt állását és az a lényege hogy az adott nap elõtti 3 napon legyetek együtt és ez eshet pont a menses idejére is , de ha arra esik akkor is ugyanúgy 85 % a fogantatás esélye mint amikor nem menstruálsz ezért jónás naptár , a szervezeted nem a nap , hold állatövi jegyed együttállásához van beállítva a jónás naptárnak meg ez a lényege. írd be googleba hogy "jónás naptár" amit elõszõr kiad sort azt töltsd le és el tudod olvasni... Mielõbbi babásodást.

Szia. Úgy lehet hogy a jónás naptár pont azért jónás naptár mert nem ovulációt számol hanem születési idõbõl a hold és a te állatövi jegyed együtt állását és az a lényege hogy az adott nap elõtti 3 napon legyetek együtt és ez eshet pont a menses idejére is , de ha arra esik akkor is ugyanúgy 85 % a fogantatás esélye mint amikor nem menstruálsz ezért jónás naptár , a szervezeted nem a nap , hold állatövi jegyed együttállásához van beállítva a jónás naptárnak meg ez a lényege. írd be googleba hogy "jónás naptár" amit elõszõr kiad sort azt töltsd le és el tudod olvasni... Mielõbbi babásodást.

Tudni szeretném, hogy mikortól kell elkezdeni a hőmérőzést? És hogy hogyan vezessem? A Jónás naptár hogy működik?

Legjobb válasz: Ja még valami. Ahol a jónás napodat kiszámolhatod: lunarium.co.uk/jonas.php

Ja még valami. Ahol a jónás napodat kiszámolhatod: lunarium.co.uk/jonas.php

Mi a Jónás módszer? és hol lehet magyarul kiszámitani? Babát szeretnék régota és hallottam hogy soknak ez segitett.

Legjobb válasz: én úgy tudom h a jónás módszert nem lehet sehol magyarul kiszámítani és megtekinteni!a lényege igazából az h a jónás naptár segítségével ki tudod számolni h melyek azok a napok amikor a legfogamzóképesebb vagy!sokaknak már állítólag segített de nekem még nem!sajnos!remélem neked nagyobb sikered lesz!mielõbbi babásodást kívánok!

én úgy tudom h a jónás módszert nem lehet sehol magyarul kiszámítani és megtekinteni!a lényege igazából az h a jónás naptár segítségével ki tudod számolni h melyek azok a napok amikor a legfogamzóképesebb vagy!sokaknak már állítólag segített de nekem még nem!sajnos!remélem neked nagyobb sikered lesz!mielõbbi babásodást kívánok!
csak egy angol oldal van de nem bonyolult sztem...én si azon számítottam ki, pontosan kell tudni a születésed óráját percét csak úgy mûködik
A kérdező hozzászólása: és melyik ez az angol oldal? meg én angolul se tudok sajna.. azért köszi ha megirod..

Mi ez a jónás naptár és hogy kell használni?

Legjobb válasz: http://babaproject.freeblog.hu/ Itt nézd meg a Jónás-napok illetve a Jónás-módszer címszó alatt.(jobb oldalon keresd) Itt mindent megtalálsz még ki is tudod számolni magadnak mert pontról pontra le van írva mit kell csinálni.Sok sikert!

http://babaproject.freeblog.hu/ Itt nézd meg a Jónás-napok illetve a Jónás-módszer címszó alatt.(jobb oldalon keresd) Itt mindent megtalálsz még ki is tudod számolni magadnak mert pontról pontra le van írva mit kell csinálni.Sok sikert!

Teherbe lehet esni, ha a Jónás módszer szerint a jóslás nem a kiszámitott peteérés napjára esik?

Legjobb válasz: A módszer szerint igen. Bár nekem elég fura a Jónás módszerben, hogy pl. valakinek épp a menszesz napjára esik. Terhes úgy is csak akkor leszel, ha van ovulációd, és jó idõben akcióztok. Inkább a naptárt figyeld, esetleg használj ovutesztet. Az biztosabb, mint a Jónás módszer.

A módszer szerint igen. Bár nekem elég fura a Jónás módszerben, hogy pl. valakinek épp a menszesz napjára esik. Terhes úgy is csak akkor leszel, ha van ovulációd, és jó idõben akcióztok. Inkább a naptárt figyeld, esetleg használj ovutesztet. Az biztosabb, mint a Jónás módszer.
en kivi vagyok nagyon, mert apr 19-ere esett a jonas napom, es egyutt voltunk ...es 21.ikere esett a ovu kalkulatorral kiszamolt napom , es akkor is egyutt voltunk...meglatjuk, egyenlore varok 25.ik napnal tartok ...jelek vannak, csak nem tudom h nem e kepzelem -e be az egeszet...;)

Pontosan milyen stílust képvisel a Jonas Brothers és Nick Jonas and The Administration?

Legjobb válasz: Nem is a zenérõl adtunk véleményt, mert ez nem zene.

Nem is a zenérõl adtunk véleményt, mert ez nem zene.
16:31-nél ott a pont :D
pop-fos inkább
Fost
A kérdező hozzászólása: Nem a véleményetek kérdeztem a zenérõl hanem a stílust!
A kérdező hozzászólása: Jó ezek a vélemények nem érdekelnek. Megértem én hogy nem tetszik csak azt nem értem minek írjátok. Attól hogy ti útáljátok attól én még szeretem. Legyen már végre 1 aki a kérdésre válaszol.
A kérdező hozzászólása: Te meg idióta köcsög vagy!
de legalább segitett, legalább megköszönhetted volna pop-rock lenne (:
mi az a jonás modszer?
Nekem a fiam (2 éves múlt) is jónás napon sikerült, és a lányom aki még pociban van õ is. Azért érdekes, mert teljesen függetlenül volt az a nap a ciklusomtól, szóval nem a 14-15 nap környékén volt a peteérés hanem jóval késõbb. Mindkettõjükre igaz lett a nemük (egy fiú, egy lány). És sajnos a kettõjük között volt egy vetélésem, vagyis nem lett szívhangja a babának :(( Mint kiderült rizikónap környékén voltunk együtt, így nem is maradt velünk õ :( Nem azt mondom h 100% meg ez a tuti módszer de fura mód nekem mindig bejött...
Nekem egy barátnõmnek volt fontos 3 fiú után a kislány, összejött.Esküsznek a módszerre.

Ki fedezte fel és mikor a Jónás-módszert?

Legjobb válasz: Dr. Jónás Jenõ szlovákia magyar orvos sajnos, hogy mikor azt nem találtam, de az bisztos, hogy õ is azért kezdett kutatásba mert õsi feljegyzésekben bukkant rá a bolygók állása és a megtermékenyülés között.

Dr. Jónás Jenõ szlovákia magyar orvos sajnos, hogy mikor azt nem találtam, de az bisztos, hogy õ is azért kezdett kutatásba mert õsi feljegyzésekben bukkant rá a bolygók állása és a megtermékenyülés között.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!