Találatok a következő kifejezésre: A Java fejlesztői környezet (1 db)

A Java ingyenes fejlesztői környezet?

Legjobb válasz: Egy része ingyenes, másik része fizetõs. Ingyenes eszközök: Java JDK 6 SE Java 2 SDK, EE Eclipse 3.2.1 NetBeans JCreator Project Builder (Apple) Megvásárolható eszközök: BEA Workshop JBuilder X Sun One Studio 5 JDeveloper PowerJ Javelin

Egy része ingyenes, másik része fizetõs. Ingyenes eszközök: Java JDK 6 SE Java 2 SDK, EE Eclipse 3.2.1 NetBeans JCreator Project Builder (Apple) Megvásárolható eszközök: BEA Workshop JBuilder X Sun One Studio 5 JDeveloper PowerJ Javelin


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Hogy lehet Game Makerben GTA szerű open world játékot készíteni?

Game Makerben egy GTA szerű felülnézetes játékot akarok csinálni csak nem tudom hogy kell hogy példeul fegyver váltás,térkép,járókelők mindenfelé mászkáljanak a kocsik is ide-oda menjenek, küldetések,rendőrök szóval rengeteg minden, mivel nem vagyok belőle profi. Ha lehet mindre válaszoljatok.

2

Python 3-ban lehet belőle gáz, ha felüldefiniálok egy beépített függvényt?

Konkrétan a print()-re gondoltam. Egy konzolos alkalmazást szeretnék átültetni ablakba. Gondoltam a print()-et felüldefiniálom, hogy egy Label-re írja ki a stringet a konzol helyett. Lehet belőle valami baj?

4

Ezt miben lehet megoldani?

Arra lenne szükségem, hogy egy adott oldalon vannak cellák, abban számok, és amelyikre rákattintok azt összeszorozza. Olyan lenne a legjobb mint pl. a fogadási oldalon az odds-ok összeszorzódnak. Ezt hogy? Ha esetleg valami tutorial lenne azt megköszönném

1

Programozásban mit jelent a tűrés, mint szakkifejezés?

Mire használják és hogyan működik? Nagyon örülnék ha valaki tudna adni róla egy linket részletes leírással. :)

3

Fibonacci sorozat folyamatábrájának az elkészitését szeretném kérni?

Fibonacci sorozatot nem tudom folyamatàbrába elkésziteni nagyon fontos lenne? Holnapra kellene ZHra? Vagy egy hasznos linket kérhetek?

1

Linuxban hogyan lehet megoldani ugyanazt a sort csak egyszer számolja? Többi lent

hogyan érdemes ezt megcsinálni linuxban, a lenti példában ha első számos sorra szűrök és megegyezik akkor a megszámláláskor 1-nek vegye?
1, sor 1234;8978
2, sor 3456;6788
3, sor 1234;9876
összeg csak 2 legyen mert 1 és 3. sor megegyezik.

4

Programozásban ha tizedes számot írunk, akkor a pont vagy a vessző helyes? Miért?

6

Hogy lehet megcsinálni Visual Basic-ben hogy eg Richtextbox ban egy kijelölt szövegnek állíthasd be a fontját és nem az egész szövegnek ami benne van?

Pl van egy richtextbox1 és egy előugrómenü egyik gombjával a szövegben A KIJELÖLT szövegrészlet betűtípúsát beűllíthatod fontdialog-al. Ezt hogy lehet?

0

Mire jó a c++-ban a reference?

c után tanulom a c++-t és nem erőst látom értelmét a pointerek mellett még mi újat tud behozni a referencia.

3

Egy python script futtatása olyan számítógépeken, amikre nincs Python telepítve?

Szívesen írnék olyan python scripteket, amiket azután elküldenék osztálytársaknak, haveroknak. Az lenne a kérdésem, hogy valamilyen módon tudják -e ők ezeket a scripteket futtatni, a Python installálása nélkül?

4

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!