Találatok a következő kifejezésre: A Java fejlesztői (1 db)

A Java ingyenes fejlesztői környezet?

Legjobb válasz: Egy része ingyenes, másik része fizetõs. Ingyenes eszközök: Java JDK 6 SE Java 2 SDK, EE Eclipse 3.2.1 NetBeans JCreator Project Builder (Apple) Megvásárolható eszközök: BEA Workshop JBuilder X Sun One Studio 5 JDeveloper PowerJ Javelin

Egy része ingyenes, másik része fizetõs. Ingyenes eszközök: Java JDK 6 SE Java 2 SDK, EE Eclipse 3.2.1 NetBeans JCreator Project Builder (Apple) Megvásárolható eszközök: BEA Workshop JBuilder X Sun One Studio 5 JDeveloper PowerJ Javelin


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Milyen programozasban csinaljak az okosabb weboldalakat?

Okosabb web oldalon azt ertem mint pl a Prezi.com ( ami magyar programozas ), vagy ilyesmi ami igazabol egy program. Ezt php stilusu nyelvben irjak vagy kulon C++ vagy valami ?

5

Szeretnék egy baromi kezdő kérdést feltenni. Szeretnék egy programot összeállítani. Program minden része megvan ezek ezek c++ és . O kiterjesztések. Milyen os és programokat szedjek le hozzá?

makefile
#program name SVRNAME = ts2_extrad #program path PRGPATH = /user/service #version VERSION = $ (shell cat . /VERSION) # Which Compiler? CC = g++ # UTILITIES STRIP = strip CP = cp RM = rm TAR = tar LS = ls # Which OS? SYS = $ (shell uname -s) ifeq (${SYS}, Linux) OS = -D__LINUX__

3

Hogy lehet megoldani, hogy kattintásra ne megnyíljon egy bizonyos kép, hanem elkezdje letölteni?

Tehát nem erre gondolok:
<a href="image.jpg" target="_blank">letöltés</a>
Mert így csak megnyitja.
Nem megnyitni akarom, hanem letölteni.

11

Hogyan tudom PHP-ban megvizsgálni, hogy egy regisztrációs űrlapról kapott e-mail cím megfelelő-e?

Most tanulgatom az űrlapfeldolgozást, épp egy regisztrációs űrlapon dolgozom. Minden oké, egyedül az e-mail címet nem tudom rendesen lekezelni (arra gondolok, hogy pl. ne fogadjon el "[email protected]" vagy "valami,valami.com" vagy "@valami.com", etc... alakú inputokat). Ha leírná valaki, hogy miket vizsgáljak lépésről lépésre, azt megköszönném.

3

1989-es könyvből érdemes c++ nyelvet tanulni?

Vagy már változott annyit a nyelv, hogy nem érdemes? Mert van egy '89-es kiadású c++ primer című könyvem. Tudom még érdemben használni vagy újta kell vegyek?

4

Mi a hiba ezzel a programmal?

#include <iostream>
#include <cmath>
using namespace std;

int main()
{


double x1, x2;
int a, b, c;

cout << "Enter the value of a!" << endl;
cin >> a;

cout << "Enter the value of b!" << endl;
cin >> b;

cout << "Enter the value of c!" << endl;
cin >> c;

x1 = (-b + sqrt(b * b - 4 * a * c)) / (2 *a) ;

x2 = (-b - sqrt( pow(b,2)-4*a*c))/(2*a) ;

cout << "Your roots are: " << endl << x1 << endl << x2 << endl << endl;

return 0;
}

Adott ez az egyszerű program ami a másodfokú egyenlet megoldására volna hivatott, miután megkapta az a,b,c értéket, de sokkal nagyobb hasznát vehetném valami random szám generátorként.

A szintaxisával szerintem nincs gond, mert képes megérteni a programot és működik is, de csak néhány esetben.

Kis és kerek számokkal nekem nem működik és az x1, x2 értékre -1.#IND -t ad én pedig értetlenkedek. Viszont ha random nagy számokat (pl.: 463376), használok, vagy valamelyik szám negatív, akkor működik. Rossz változó típust használok, vagy mi a probléma?

5

Legjobb c++-os könyv magyar nyelven?

1

PHP-ban preg_match () függvénnyel, hogy tudom leellenőrizni a megadott példát?

Hello kicsit elakadtam a reguláris kifejezésekben ezért gondoltam írok ide. A helyzet a következő: adott kettő get kérés és mind a kettőt le szeretném ellenőrizni egyszerre, hogy csak az ABC kis és nagy betűit illetve 0-9 tartalmaz-e számokat?

$valami = "$_GET['a']. "." .$_GET_['b'];

Ennek a tartalma valami hasonló lesz:

abetu.cbetu562

Tehát úgy szeretném ha lehet, hogy egyszerre ellenőrzöm le, de ellenőrzésben pont nélkül, majd ha helyes, utána mehet a többi művelet.

2

Batch-ban vagy VBS-ben vagy valamiben meg lehet csinálni hogy automatán kiadja a DVD meghajtót?

2

Hogyan lehet a Samsung NC215-A04 netbook betuit visszaalitani az eredeti szelessegre, hogy egy sor raferjen a monitorra (most torzit vizszintesen)? A kepfelbontasra nem lehet rakattintani, mert szurke.

A monitor 1024x600 pixeles.

0

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!