Találatok a következő kifejezésre: A Java fejlesztői (1 db)

A Java ingyenes fejlesztői környezet?

Legjobb válasz: Egy része ingyenes, másik része fizetõs. Ingyenes eszközök: Java JDK 6 SE Java 2 SDK, EE Eclipse 3.2.1 NetBeans JCreator Project Builder (Apple) Megvásárolható eszközök: BEA Workshop JBuilder X Sun One Studio 5 JDeveloper PowerJ Javelin

Egy része ingyenes, másik része fizetõs. Ingyenes eszközök: Java JDK 6 SE Java 2 SDK, EE Eclipse 3.2.1 NetBeans JCreator Project Builder (Apple) Megvásárolható eszközök: BEA Workshop JBuilder X Sun One Studio 5 JDeveloper PowerJ Javelin


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

A dll-ek nyelvfüggetlenek?

Az érdekelne, hogy egy eredetileg c# nyelvben írt keretrendszert tartalmazó dll-t be tudok-e építeni pl. egy c++ -os projektbe? Nem foglalkoztam még korábban ezzel, így nem sokat tudok róluk.

6

Az 1960-as, az 1970-es és talán még az 1980-as években hogyan tanultak meg azok programozni, akik nem tudtak egy számítógépet beszerezni?

Olvastam, hogy egyes korosabb programozók ezekben a korszakokban tanultak meg programozni, amikor a számítógépek túl drágák voltak egy átlag magánembernek és sok helyet foglaltak. Ezekben az időkben hogyan tanultak meg az olyan emberek programozni, akik évekig nem tudtak hozzáférni számítógépekhez? Azokban az években, amikor nem tudtak géphez kerülni, hogyan tanultak meg 1-1 programozási nyelvet? Halottam olyan kamaszokról, akik ilyen körülmények között tanultak meg programozni. De hogyan?

6

Melyik a legjobb magyar nyelvű programozó fórum?

Jelenleg C#-ot és Java-t tanulok, és keresnék hozzá egy igazán jó fórumot.

7

Hogyan kell Visual Studio2012 for dekstop-ban megcsinálni hogy a szöveg szerkesztőm dokumentumát a *. wld-t ha megnyitom megnyitja az alkalmazásomat és benne megnyitja azt a fájl, és nem csak üresen megnyitja azt az alkalmazást? Többi lent.

Még arra is kíváncsi vagyok hogy ha ráhúzom a .wld fájlt a megnyitott alkalmazásra akkor azt megnyitja. És még arra hogy ha telepítem az alkalmazást rögtön hozzá társul automatikusan a .wld fájlokhoz. Hogyan kell ezeket megcsinálni?

1

Mennyire nyúltak bele a wp 3.6-ba, milyen fájlok lettek módosítva? Mert belenyúltam picit a core filokba és nem akarom hogy elvesszen az amit csináltam.

8

CSS position gyilkolása divekkel?

Annyi lenen a gondom, hogy margin pading 0 mindenhol (* használatával), és van egy menüm az oldal tetején, amit fix-re szeretnék állítani, hogy görgetéskor fent maradjon, DE! a jó isten se tudja miért, de ha CSS-ben, ha jQueryben beállítom a fix pozíciót akár div-re, akár class-ra lejjebb tolja a menüt. Miért?
Képek:
001: 002: 003: 004:

12

C# ben hogyan lehet csak simán deklarálni egy objektumot?

Példa:
Tipus x; //Ebben az esetben létrejön a Tipus egy darabja?
Tipus x = new Tipus(); /*Ebben az esetben pedig a dinamikus memóriába jön létre?*/

6

Milyen nyelven lehet leirni azt hogy melyik linkre kattintson es mit hova irjon?

10

Egy informatikai szakközépben mennyire tanítanak meg programozni? Mennyit gányolnak a majdani egyetemre nézve?

otthon tanulgatok jelenleg programozni, informatikai suliba megyek szept.-től, ha később megyek majd egyetemre(kopp kopp) akkor előnyt jelent ha előtte ilyen szakközépbe jártam?

(légyszi ne piszkálják a kérdést a szuperokos moderátorok)

18

Vajon miért kérnek ilyen ismeretet?

MSSQL adatbázis-programozási ismeretek mellé miért kérnek Oracle ismeretet?

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!