Találatok a következő kifejezésre: A Java fejlesztői (1 db)

A Java ingyenes fejlesztői környezet?

Legjobb válasz: Egy része ingyenes, másik része fizetõs. Ingyenes eszközök: Java JDK 6 SE Java 2 SDK, EE Eclipse 3.2.1 NetBeans JCreator Project Builder (Apple) Megvásárolható eszközök: BEA Workshop JBuilder X Sun One Studio 5 JDeveloper PowerJ Javelin

Egy része ingyenes, másik része fizetõs. Ingyenes eszközök: Java JDK 6 SE Java 2 SDK, EE Eclipse 3.2.1 NetBeans JCreator Project Builder (Apple) Megvásárolható eszközök: BEA Workshop JBuilder X Sun One Studio 5 JDeveloper PowerJ Javelin


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

PHP-ben MYSQL adatbázissal pontrendszert hogy lehet megoldani?

6

Egy programot kell írjak de nem megy. Tudnátok segíteni?

Egy K körlemezt a következő adatokkal adtunk meg: K (Xk, Yk, Rk), ahol Xk és Yk a körlemez középpontjának koordinátái, Rk pedig a körlemez sugara. Egy tetszőleges P (x, y) pont-ahol x és y a pont koordinátái-rajta vannak a K körlemezen ha (xk-x) 2+ (yk-y) 2<=rk2 Készítsen programot, amely billentyűzetről beolvassa két körlemez és egy pont adatait, majd az adatok alapján kiírja a képernyőre az alábbiak közül a megfelelő állítást: „A pont egyik körlemezen sincs rajta. ” „A pont csak az elsőként megadott körlemezen van rajta. ” „A pont csak a másodikként megadott körlemezen van rajta. ” „A pont a megadott körlemezek közös részén található. ”

4

Windows 7 parancssori programozás? Autómatikus mentés?

Hogyan kell másolni egy olyan mappába aminek a nevében szóköz van? pl:
coppy C:\Users\User\Documents\poker\*.* D:\Dokumentumok\új mappa . Nem engedi hogy átmásoljam az "új mappába" mert szóköz van benne (újmappa néven pedig már engedi)!
Illetve crontab-ot win7re is tudok telepíteni ha igen melyen néven keresem?

4

C++ -ban ezt hogyan lehet értelmezni?

if (float d = ((float)(x1-x2) * (y3-y4)) - ((y1-y2) * (x3-x4)))
{
//kódrészlet
}
Szóval ezt kéne átírnom Java-ba, de ilyen feltétellel még nem találkoztam. Ez mikor lesz igaz és mikor nem?

9

Hogyan töltsem fel a LinqDataSource-omat adatokkal?

Van egy gridview-em, aminek datasource-ként meg van adva egy linq-data source. LinqToSql-el építettem ki az adatbázisomat, amit el is érek, ki is tudok belőle olvasni linq-val ahogy a nagy könyvben meg van írva, de nem tudom, hogy milyen metódust használjak ennél a LinqDataSource-nál. Google-ben találtak eléggé katyvaszok nekem, a legjobban annak örülnék, ha CodeBehind-ből valahogy simán át tudnék neki adni egy linq-s lekérdezésnek az eredményét, amit a Datasoure aztán szépen feldolgoz. Segítséget előre is köszi!

1

Visal basic 2012 ben van 2 ablakom egy sima benne egy listbox-al és egy gombbal. és egy másik. Hogy kell azt hogy ha megnyomom a gombot az első ablakon akkor a második ablakot beszúrja a listába mint új elem?

4

Hogyan kell Bináris, Oktális, Hexadecimális és Decimális számrendszer között váltani?

7

Megoldható EXCEL-ben, hogy a B1 cellában figyelném meg hogy pl A1 cella értéke "A", akkor a C1 cella értéke legyen "0"?

19

Hogyan tudnék két eltérő fájlt egyesíteni?

A lényeg a következő van 2 nyelvi fájl, eltérés van a kettő között. Az egy angol nyelvű a másik magyar. A magyar régebbi verziójú mint az angol. Így az angolban van pár új sor. Ez a syntaxis:

StringInfo
ID "IDS_RESEARCHSUBJECT_POPULATIONCAPBARRENPSI1_DESCRIPTION"
Value "By expanding cities under the surface, even larger populations on Barren planets under your empire's control can be sustained."
StringInfo
ID "IDS_RESEARCHSUBJECT_POPULATIONCAPDESERTTECH0_NAME"
Value "Improved Arid Colonies"

Egyesíteni akarom úgy a két fájlt hogy amihez nincs fordítás az maradjon úgy ahogy van, valami ötlet, program, vagy megoldás?

5

Hogyan lehet megélni webes jelenlétből, 3d látványtervezősből, (nem gagyi! ) honlaptervezésből?

Értek a fent leírt témákhoz, de még nem tudom hogyan csináljak ebből (nem aprópénzt)

Látványtervezésre és honlapszerkesztésre elég nehéz munkát találni, túl sokan csinálják.

A másik oldal pedig, hogy a saját hasznomra készítsek weboldalakat, erre még nincs ötletem.

Gondoltam itt webshopokra, promóciós oldalakra, reklámoldalakra, amik csillivilli leírásokkal reklámoznak valami drága terméket (légtisztító, akármi) majd webshop szerűen megvásárolhatják az oldalon.

Esetleg ez?

Vagy készítsek olyan oldalt amin a fenti szolgáltatásokat felajánlom?

Esetleg készítsek oldalakat, és pakoljak rá reklámot? Komolyan érne valamit?

Szóval hogyan lehet pénzt csinálni ebből?

7

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!