Találatok a következő kifejezésre: A Jane van (91 db)

Van valakinek tapasztalata a Jane Powertwin vagy a Jane twintwo kocsival?

Testvérkocsinak szeretném használni,jó lenne ha valaki tudna segiteni mennyire felel meg a célnak!

Szabad pici sót tenni a baba hamijába vagy nem? Illetve a Jana babavizet forralni kell felbontás után 24 órával? Az van ráírva, de azt olvastam hogy csak újszülöttek esetében.

Legjobb válasz: Természetesen szabad sót is és cukrot is,csak az újabb divat nem javasolja.Az ízetlen étel a babának sem jó.A Jana természetes ásványvíz,elvileg nem kell forralni,de néhány hónapos korig nem árt.

Természetesen szabad sót is és cukrot is, csak az újabb divat nem javasolja.Az ízetlen étel a babának sem jó.A Jana természetes ásványvíz, elvileg nem kell forralni, de néhány hónapos korig nem árt.
A vizröl nem tudom, kell e forralni. Sot és cukrot mellözd! Persze nem mindegy mennyi idös. Egy éves kor alatt ne nagyon hasznàld, ha lehet. Roncsolja a fogat

Milyen hasonló filmek vannak még az Üvöltõ szelekhez, és a Jane Eyre-hez?

Legjobb válasz: Észak és Dél,több részes szerelmes,háborús,rabszolgafelszabadítós

Észak és Dél, több részes szerelmes, háborús, rabszolgafelszabadítós
Meg a másik Észak és Dél, ami egy négy részes, BBC- által készített minisorozat. Angliában játszódik, romantikus dráma tulajdonképpen. Elisabeth Gaskell regényébõl készült. Szerintem az egyik legjobb BBC- minisori. De tetszettek a Jane Austen- könyvekbõl készült BBC- feldolgozások is (Emma, Értelem és érzelem, Büszkeség és balítélet, Meggyõzõ érvek.) Mondjuk, a Büszkeség és balítélet estében az én kedvencem a 2011- es mozifilm.


Hány filmbeli változata van a Jane Eyre című regénynek?

Azt tudom, hogy van 1996-os, 2006-os illetve 2011-es. Ezeken kívül létezik még?

Legjobb válasz: Az elsõ 1934-es és az 1997-es változat. Ráadásul minisorozat is készült '73-ban, illetve '83-ban. Mindkettõ egy évadot ölelt fel.

Az elsõ 1934-es és az 1997-es változat. Ráadásul minisorozat is készült '73-ban, illetve '83-ban. Mindkettõ egy évadot ölelt fel.
A kérdező hozzászólása: És ezeket fent találom a neten? meg tudnám nézni valahol?
A kérdező hozzászólása: Illetve a felsorolt összes változat közül, szerinted melyik a legjobb, leghûbb a könyvhöz?

Olyan verset kéne mondani, amiben benne van a Janka név. Van ilyen?

Kérlek. (: Fontos lenne... Ha tudod, másold be ide, vagy linket adj hozzá, köszönöm!

Legjobb válasz: Köszönöm szépen, kedves tõled, hogy bemásoltad! Ha minden kötél szakad, ezt hasznosítom majd! :)))

A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen, kedves tõled, hogy bemásoltad! Ha minden kötél szakad, ezt hasznosítom majd! :) ))

Mekkora farka van a Janikának ha 155cm magas? XD

Legjobb válasz: Egyszerû matematika. Az is 155cm.

Egyszerû matematika. Az is 155cm.
omgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomg
42, de a mértékegységet nem árulom el.
(log10 3.987234283)^32121221 centi
pontosan 12, 449 cm 155cmnek a gyöke
18 cm
14, 438 cm. De néhány ezrednyi eltérés elõfordulhat.
A kisember nagy bottal jár alaptörvény miatt min. 20cm hosszú, és 6cm átmérõjû.
Kerdezd meg Juliskat....
lehet hogy pi-nája van!
10 és 29 cm között.
xDDDDDD
szerintem nem
Csak csapvizet használok.Még a gatyám is rámenne, ha állandóan Jana vizet kéne vennem.
A szénsavmentes vizet azért nem adnám a babámnak, mert annak túl magas az ásványianyag-tartalma; inkább csapvizet forralok.
Ne viccelj már!!!! Mi is csapvizet adnuk a fiúnknak.
eDDIG SE KELLETT VOLNA VENNI, BÕVEN MEGTETTE VOLNA A FELFORRALT, VISSZAHÛTÖTT CSAPVÍZ IS. éN 6 HÓNAPOS KORA ÓTA AZT ADTAM A KISLÁNYOMNAK (ADDIG CSAK SZOPOTT), elõtte a nagyok is így kapták...akkor babavíznek híre-hamva se volt. Sosem volt lelkiismeret furdalásom, mert nem volt mért. (bocs, az elején bekapcsoltam a Caps lock-ot, nem volt kedvem újra írni )
Miért lenne baj? Semmi baja nem lesz, van aki újszülött kor óta azt ad. Semmi gond nem lesz!
Ne legyen! Én Jana vizet csak a flakon miatt szoktam venni, mert abból jól iszik a nagyobb lányom... Én kezdettõl fogva szénsavmentes ásványvizet adtam neki (Kb. 7-8 hós korában kezdtem itatni, elõtte csak anyatej), mert nálunk a csapvizet mi se isszuk meg, olyan... de nyugodtan forrald, és add neki!
szerintem sem
Mi megtehetnénk anyagilag, de én sosem veszek babavizet, feleslegesnek tartom ha úgyis ott a forralt viz. A kezdetektõl azt kapja.
soha nem adtam semmilyen babavizet a fiamnak, mindig felforralt és visszahûtött csapvizet kapott, kb. 12-13 hós koráig. Már 19 hónapos, kimondottan jó immunrendszerû 8még egy apró megfázása sem volt a télen), egészséges baba.
Mindig is jó lett volna ha azt adsz neki. Én lusta voltam erre ezért egy darabig mi is megvettük a Janát de kb. 7 hónapos kora óta Szentkirályit iszik. Azt is lehet újszülött kortól.
Én mindig is felforralt, majd visszahûtött csapvizet adtam a kislányomnak. Meg tudnám venni a babavizet is, de felesleges pénzkidobásnak tartom.
Szentkirályit adhatsz újszülöttkorától!!
hát az most egy kicsit rongyrázós kérdés.Eddig se kellett volna jana vizet adni neki.A forralt sima csap víz épp ugyanolyan.semmi baja nem lesz tõle max kap egy kis eredeti, természeteset is.
Én elõször vettem 6 pici Jana vizet, mikor tápszert is kellett adnom a babámnak. Az elsõ 3ból csinált tápszert, aztán kipróbáltam a sima vizet. Azért hagytam meg a másik 3at, mert ha esetleg nem bírná vmi miatt a csapvizet, akkor legyen mibõl tápszert csinálni. De bírta.(szerencsére) szerintem egy-kettõ legyen azért otthon, mert ki tudja, aztán ha nincs problémátok, akkor ne is vegyél több Janát, inkább költsd másra.
Szerintem a szentkirályit ihatja, de nem vagyok benne biztos! De amúgy rajta van a flakonján egy baba, amelyiket ihatja! De azoknál is úgy van szerintem , hogy mikor felbontod nem kell forralni, csak mondjuk másnaptól..
Külföldön (nyugaton!!! ) nincs is olyan hogy babaviz.
A kérdező hozzászólása: oké köszönöm szépen a gyors válaszokat!aranyosak vagytok.Aki szénsavmentes vizet ad , melyik márkát?s azt akkor nem kell forralni ugye?
Szentkirályi 100%-ban jó a babáknak újszülöttkortól
Johanna
Vagy Dzsén , JANE, pl.a Tarzan felesege:) szerintem! udv:)
Johanna, Janka
Vagy Jana. Ma már anyakönyvezhetõ így is. Szerintem aranyos.
Jana, Janka

12 hetes uh-on nem láttam mozogni a babát. Van baba, akinek már ezen az uh-on keze lába ján. Ugye nincs baja a babámnak?

Legjobb válasz: Nem hinném, hogy bármi baja van! Valószínûleg csak aludt! Ha a doki nem mondott semmit, hogy valami baj van, akkor nyugi!!

Nem hinném, hogy bármi baja van! Valószínûleg csak aludt! Ha a doki nem mondott semmit, hogy valami baj van, akkor nyugi!!
Az én babám már 9 hetesen rugdalózott. Ha szive dobog nincs baj meg biztos az orvos is mondta volna ha valami gond lenne. Nyugi élvezd a terhességet! 16 hetes kismama
Szia. Én se láttam, de szerintem még olyan kicsi azért. Én arra emlékszem, hogy a szívhangját és a pici szívét láttam, meg azt is mutatta a doki. Majd a 18 hetesen már látni fogsz mindent, meg mutatni is fognak mindent. Nyugi, üdv, 33 hetes kismama
Szerintem se izgulj, biztos minden rendben van, ha nem így lett volna az orvos mindenképpen mondta volna. És lehet, hogy lustább a babócád és akkor pont aludt. Amúgy 12 hetes korban az enyém is "megmerevedett" ha idegen ért hozzá, a mai napig nem rugdalózik másnak csak nekem és a páromnak. Nyugi és élvezd a terhességet!
Nekem a 12hetesen, annyira mozgott, hogy teljesen meglepõdtem.Azóta voltam három uh-on, de egyiken sem produkálta magát. Ez teljesen változó. Az a lényeg, hogy a doki megnyugtatott, hogy minden rendben van. 24 hetes kismami
Az é babóm a 12. heti UH-on felhúzta a miliméteres lábacskáit és békésen aludt. Azóta se!:) Boldog babavárást! 36 hetes kismami
Én sem láttam mozogni a 12 hetes UH-án ráadásul fejjel lefelé volt. Úgy h olyan képünk van róla amin csak a kis fejét látni és a testét. :-) Rá egy hétre sajnos bekellett mennünk mert véreztem és ott teljesen meglepõ módon járt keze lába mozgott nagyon jó volt! :-) Úgy h ne aggódj!!!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!