Találatok a következő kifejezésre: A Jahn dél-pesti kell vinni ruhát (2 db)

A Jahn Ferencbe (dél-pesti) kell vinni ruhát a babának vagy adnak nekik kisruhát?

Elég, ha csak a hazajövetelhez viszek rucikat?

Legjobb válasz: Szia.Ott két gyermekemet szültem.Kimondottan nem.Adnak a Babának ruhát de azért egy kis badyt vigyél én azt mondom mert ha netán leöntöd a picit(pohárból kell õket itatni)nem mindig tudnak adni kis inget és jobb hillyán megengedik hogy ráhúzd a sajátod.Pelenkát,popsitörlõt,popsikrémet,wc papírt(magadnak)viszont vigyél mert kevés van.Adnak de azért örülnek ha van saját.Kicsi a költségvetés.Egyépként nekem mindenki szídta ezt a kórházat és én nagyon kellemes élményekkel távoztam.Nem kell félni mindent nyugodtan kérdezz meg amit nem tudsz nagyon szivesen segítenek.Mellszívót is vidd be ha megvettétek már ott azt is le sterilizálják ha szólsz.Sok Sikert a picihez. Ha még kérdeznél írj emilt.

Szia.Ott két gyermekemet szültem.Kimondottan nem.Adnak a Babának ruhát de azért egy kis badyt vigyél én azt mondom mert ha netán leöntöd a picit(pohárból kell õket itatni)nem mindig tudnak adni kis inget és jobb hillyán megengedik hogy ráhúzd a sajátod.Pelenkát, popsitörlõt, popsikrémet, wc papírt(magadnak)viszont vigyél mert kevés van.Adnak de azért örülnek ha van saját.Kicsi a költségvetés.Egyépként nekem mindenki szídta ezt a kórházat és én nagyon kellemes élményekkel távoztam.Nem kell félni mindent nyugodtan kérdezz meg amit nem tudsz nagyon szivesen segítenek.Mellszívót is vidd be ha megvettétek már ott azt is le sterilizálják ha szólsz.Sok Sikert a picihez. Ha még kérdeznél írj emilt.
A kérdező hozzászólása: Köszi a segítséget. Egy kicsit meg is nyugtattál, mert én is hallottam jót is, rosszat is errõl a kórházról!
Szia.Ha megkérdezhetem kinél fogsz szûlni?Én írtam az elõzõ hozzászólást.
A kérdező hozzászólása: Én Dr. Szathmáry Györgyhöz járok, de már sajna nem vállal szülést. Nincs fogadott orvosom, úgyhogy az ügyeletesnél. Miért?
Szia.Csak kíváncsiságból kérdeztem én Dr.Bottyán Ferencnél szûltem mind a kettõt.A te dokidat nem ismerem.Mikorra vagy kiírva?
A kérdező hozzászólása: Október közepére. Még 2 hónap.. :-) Nagyon várom!
Szia.És ki lakik a pociban? Egy kislány vagy kisfiú?Nem Vecsésen laksz véletlen?Mi a harmadikat várjuk de még nagyon picuri.
Szia.A textil pelenkát elfelejtettem írni.Vigyél azt is magaddal egy 5 db ot jól fog jönni mert az is kevés van.Adnak azt is de kb.kettõt naponta.Ja és a dél pestiben elõ fordulhat hogy hideg van úgy hogy egy takaró vagy kettõ sem ártana.Még jó hogy eszembe jutott.

A Jahn Ferenc Dél Pesti kórházban szülés után milyen 2011-ben a helyzet? Az alapítványi szoba 20000 Ft naponta, vagy összességében? A többi szobában milyen a helyzet? Kell vinni pelust, ruhát?

2009-es véleményeket olvastam, de jelenlegi állapotok érdekelnek. Köszi

Legjobb válasz: Szia! Én 2011.szeptemberében szültem a kórházban. 20 e ft összeségében,amit a megadott számlára kell befizetni.Pelust,ruhát kell vinni. Ha van kérdésed,írj nyugodtan.

Szia! Én 2011.szeptemberében szültem a kórházban. 20 e ft összeségében, amit a megadott számlára kell befizetni.Pelust, ruhát kell vinni. Ha van kérdésed, írj nyugodtan.
Szia. Én szeptemberben szültem ott. Azt nem tudom, hogy milyen az egyágyas szoba, de akik ott voltak mindig más kórtermekben voltak, mert gondolom dög unalom egyedül. Asima szobák átlagosak. Én nem éreztem olyan borzalmasnak a helyzetet, mint ahogyan sokan riasztgattak. A szülés nekem nagyon szuper volt. Nem volt sem szülésznõm sem pedig orvosom fogadva. Én vittem pelust, de a csecsemõsök is kicserélik a babának. Ruhát pedig hazajövetelkor kell vinni, mert ameddig bent vagytok kórházi van a babón.
Hát ez érdekes. Én is épp ott készülök szülni ebben a hónapban. Az orvosom azt mondta, hogy az alapítványi szobáért nem kérnek pénzt, hanem annyit utalsz, amennyit gondolsz. Pelenkát én fogok vinni, de szerintem adnak, ruhát a babának csak a hazamenetelhez, mert ott addig úgyis pólyában lesz.
Én úgy tudom(ott szültem, de nem alapítványiban voltam), hogy 20 e ft-ot kell fizetni.Amikor eljössz, akkor adnak számlaszámot és oda kell befizetni.Persze, senki sem ellenõrizni, becsület alapon megy a dolog. Pelust valóban kell vinni, ruhát tudnak adni, de az én babám olyan nagy volt, hogy jóformán minden kicsi volt rá, ezért vittem illetve amúgy is jobban szerettem volna, ha "otthoni" ruhákban van:)
Már kétszer szültem ott, (harmadjára is ott tervezem) mindkétszer alapítványi szobában voltam. Amennyit akarsz, annyit fizetsz érte, nem az összeget fogják nézni, hanem azt, hogy fizettél-e. Pelust vinni kell, ruhát csak a hazahozatalkor, ill. akkor ha dömping van, és nincs elég ruhájuk:) De akkor idõben szólnak. Hát nem tudom, nekem szimpatikusabb volt az alapítványi szoba: mindkétszer olyanban voltam, ahol két egyágyas szobára van egy fürdõszoba. Még így is volt, hogy egymásra vártunk, mi lett volna a 6-an osztozkodunk egy fürdõszobán??? További elõny: apa bejöhet és több órát velünk lehet egy nap. Egyébként vannak szülõszoba látogatások (szülésfelkészítõ tanfolyam keretein belül), a kispesti vezetõ védõnõ szervezi, Horváth Lajosnénak hívják, ilyenkor felmennek az osztályra is és ott körül tudsz nézni, kérdezni.
Szia, en is ott fogok szulni nemsokara, baratnom szult ott es 15000Ft-ot fizetett be .Az egyagyas szobak alapitvanyi szobak , nincs meghatarozva hogy mennyit kell befizetni.Szemely szerint en is 15e FT-ot szanok ra max.Remelhetoleg lesz ures :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!