Találatok a következő kifejezésre: A Jahn dél-pesti kell (9 db)

A Jahn Ferencbe (dél-pesti) kell vinni ruhát a babának vagy adnak nekik kisruhát?

Elég, ha csak a hazajövetelhez viszek rucikat?

Legjobb válasz: Szia.Ott két gyermekemet szültem.Kimondottan nem.Adnak a Babának ruhát de azért egy kis badyt vigyél én azt mondom mert ha netán leöntöd a picit(pohárból kell õket itatni)nem mindig tudnak adni kis inget és jobb hillyán megengedik hogy ráhúzd a sajátod.Pelenkát,popsitörlõt,popsikrémet,wc papírt(magadnak)viszont vigyél mert kevés van.Adnak de azért örülnek ha van saját.Kicsi a költségvetés.Egyépként nekem mindenki szídta ezt a kórházat és én nagyon kellemes élményekkel távoztam.Nem kell félni mindent nyugodtan kérdezz meg amit nem tudsz nagyon szivesen segítenek.Mellszívót is vidd be ha megvettétek már ott azt is le sterilizálják ha szólsz.Sok Sikert a picihez. Ha még kérdeznél írj emilt.

Szia.Ott két gyermekemet szültem.Kimondottan nem.Adnak a Babának ruhát de azért egy kis badyt vigyél én azt mondom mert ha netán leöntöd a picit(pohárból kell õket itatni)nem mindig tudnak adni kis inget és jobb hillyán megengedik hogy ráhúzd a sajátod.Pelenkát, popsitörlõt, popsikrémet, wc papírt(magadnak)viszont vigyél mert kevés van.Adnak de azért örülnek ha van saját.Kicsi a költségvetés.Egyépként nekem mindenki szídta ezt a kórházat és én nagyon kellemes élményekkel távoztam.Nem kell félni mindent nyugodtan kérdezz meg amit nem tudsz nagyon szivesen segítenek.Mellszívót is vidd be ha megvettétek már ott azt is le sterilizálják ha szólsz.Sok Sikert a picihez. Ha még kérdeznél írj emilt.
A kérdező hozzászólása: Köszi a segítséget. Egy kicsit meg is nyugtattál, mert én is hallottam jót is, rosszat is errõl a kórházról!
Szia.Ha megkérdezhetem kinél fogsz szûlni?Én írtam az elõzõ hozzászólást.
A kérdező hozzászólása: Én Dr. Szathmáry Györgyhöz járok, de már sajna nem vállal szülést. Nincs fogadott orvosom, úgyhogy az ügyeletesnél. Miért?
Szia.Csak kíváncsiságból kérdeztem én Dr.Bottyán Ferencnél szûltem mind a kettõt.A te dokidat nem ismerem.Mikorra vagy kiírva?
A kérdező hozzászólása: Október közepére. Még 2 hónap.. :-) Nagyon várom!
Szia.És ki lakik a pociban? Egy kislány vagy kisfiú?Nem Vecsésen laksz véletlen?Mi a harmadikat várjuk de még nagyon picuri.
Szia.A textil pelenkát elfelejtettem írni.Vigyél azt is magaddal egy 5 db ot jól fog jönni mert az is kevés van.Adnak azt is de kb.kettõt naponta.Ja és a dél pestiben elõ fordulhat hogy hideg van úgy hogy egy takaró vagy kettõ sem ártana.Még jó hogy eszembe jutott.

A kórházba miket kell vinni a babának? Dél-pestibe (Jahn Ferenc) fogok szülni.

Legjobb válasz: Szia én is ott fogok szülni. a babának: -popsikrém -popsi törlõ -textil pelenka -pelenka -pléd -ruha amibe hazahozod -én viszek kis sapkát meg kesztyût -ez nem biztos,hogy kelleni fog: szoptatáshoz: mellszívó,cumisüveg

Szia én is ott fogok szülni. a babának: -popsikrém -popsi törlõ -textil pelenka -pelenka -pléd -ruha amibe hazahozod -én viszek kis sapkát meg kesztyût -ez nem biztos, hogy kelleni fog: szoptatáshoz: mellszívó, cumisüveg
nem engem zavarna!!!!!! az tök jó ha valakinek nincs gondja az etetéssel de én biztos kellemetlenül érezném magam ha az éjszaka közepén az én babám miatt kelne fel az egész osztály.itthon se lesz senki aki elviszi ez természetes, de más a saját otthonodban a saját közegedben. Ha meg nincs tejed akkor a nõvérek legalább adnak neki vizet vagy tápszert de én mit adjak neki.Sógornõm is úgy vitte be a babát a csecsemõsöknek, hogy valamit adjanak neki enni, mert õ nem vihetett be neki semmit.
amugy meg jobb ha felkészülsz a "kellemetlenségekre" otthon sem viszi el senki éjszakára h aludni tudj. de nem hibáztatlak, nem tudod milyen még, de hidd el ahogy meglátod a babádat, eszedbe sem jut leadni éjszakára, és utálni fogod h elviszik. a csecsemõsöknél tudod mi van? 10-20 gyerek egymás mellett, világosban ordit.hol ez kel, hol az. ha nem viszik be neked szopizni-és nem viszik mert arra nincs kapacitásuk a nõvéreknek, h 3 óránként hordják a babákat-akkor szépen tápszerezik, cukros vizezik na ez a kellemetlen, nem az h sir és nem tudsz aludni. de mint irtam, majd megérted ha meglesz :) könnyû szülést!!
kellemetlen? gondolom neked még nincs gyereked :) szent imrében mindenkivel ott a babája, sztem nincs olyan anyuka akinek kellemetlen ha a babája, vagy másé ott van, és netán sir. tudnak szopizni. ha ott tényleg elviszik, és tápszerezik mikor szoptatni is tudom, nem ott szülök az biztos. akkor inkább visszajárok a 11-be
És ha nem tud szopizni akkor egész este ott sír a többi mama és baba között? Azért az kellemetlen. Fõleg ha nem engednek tápszert se adni neki és azt egy kórház sem díjazza.
nekem mind2 gyerekem mellettem volt éjjel is, egy anya elsõ nyikkre felébred. ráadásul éjjel is szopiznak. ha ez tényleg igy van, más korházat keresek, mert amugy én is ott szülnék most..:(
Én máj. 23.
A kérdező hozzászólása: És te?
A kérdező hozzászólása: Elvileg május 3-ra vagyok kiírva, tehát már bármikor! :-)
mikor szülsz?
Utolsó vagyok Csak az a ruha kellett, amibe haza hoztam a babát!
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat!
Én is ott szültem tavaly augusztusban. Amik kellettek a babának: -textil pelus -popsikenõcs -popsitörlõ -pelenka -takaró Ruha nem kellett a babának. Én nem tudtam szoptatni a babámat, ezért utánam hozták a mellszívót, és senki nem szólt érte, sõt inkább segítettek is!
Nekem sógornõm szült ott novemberben és akkor is volt aki bevitte a mellszívót, húzták a szájukat de senki nem foglalkozott velük. Sógornõm gyereke nem szopott és állandóan sírt az éhségtõl mert egy nap csak egyszer kapott tápszert a többi víz volt.Egyébként én vegyes infókat kapok. Az hogy 11 után nincs ott nekem nem baj mert ha ne adj isten valami baj lenne vele akkor jobb ha a nõvérekkel van éjszakára egyébként meg egész nap veled van.
õ simán szült még mindig bent van én is mondtam h ezeket vigye ..vitte..és mikor meglátták odaadták a párjának h vigye haza :( nem bababarát :( éjjel nincs ott a gyerek veled.. :(
Hát engem meg nem érdekel, az én gyerekemet nem fogják éheztetni, ha nem fog szopizni. A gyümilé meg nekem kell mert attól tudok csak sajna wc-ni. Úgy tudom csak azokkal van szigor akik császárosak. Ha még is nagyon kötözködnének akkor szólok az orvosnak.
bnõm most szült mellszívót nem engednek be :( illetve rostos üditõt se..
Én is a Szent Imrében szültem eddig .Csoda egy kórház szerintem .:) Három gyermekem van , de most költözés miatt a Jahn Ferenc lenne ideálisabb .De igy elgondolkodtató .:)

A Dél Pesti Jáhn Ferenc korházba hány napot kell bent maradni szülés után ha nincs semmi gond?

Legjobb válasz: Én nem a Jahn Ferenc kórházban szültem, de én egy hetet maradtam a szülés után, nem tudom a Jahn-ban ez hogy mûködik. Jó babázást neked, sok boldogságot :) és lehetõleg kevésbé fájdalmas szülést ;) (amúgy három megállóval lejjebb leszel tõlünk, innét drukkolok majd :P)

Én nem a Jahn Ferenc kórházban szültem, de én egy hetet maradtam a szülés után, nem tudom a Jahn-ban ez hogy mûködik. Jó babázást neked, sok boldogságot :) és lehetõleg kevésbé fájdalmas szülést ;) (amúgy három megállóval lejjebb leszel tõlünk, innét drukkolok majd :P)


Jahn Ferenc dél-pesti kórházba mit kell vinni a babának?

Ruhák, pelusok, popsitörl?, popsikrém, stb? Mit készítsek össze neki egy csomagba?

Legjobb válasz: Nincs szülésznõd vagy orvosod, akitõl megkérdezhetnéd? 1,5 éve nem kellett babaruha, csak hazajövõs. Kellett: -pelenka, -popsitörlõ, -popsikrém, -mellszívó. Mikor fogsz szülni?

Nincs szülésznõd vagy orvosod, akitõl megkérdezhetnéd? 1, 5 éve nem kellett babaruha, csak hazajövõs. Kellett: -pelenka, -popsitörlõ, -popsikrém, -mellszívó. Mikor fogsz szülni?
Popsikrém, pelus, textilpelus egy pár darab, popsitörlõ, köldökcsonk ápolásához jó a hintõpor, fülpucoló pálcika, és tiszta alkohol. Ruhát nem vihettünk, de mivel egész nap ott voltak velünk a babák abban a borzasztó kényelmetlen angolpólyás micsodában, és kisingben (állandóan a gyerek nyakában volt a rucija), ezért utólag én már bánom, hogy nem vittem magammal mégis. Simán ráadhattam volna, és este, mikor elviszik tõlem, visszaadhattam volna rá a kórházi cuccokat. Sokkal könnyebb lett volna a dolgom, az tuti. Így csak hazajövõs ruha volt nálam, egy pici sapka (a folyosón nagy a huzat, és csak ott tudod megmutatni majd a picurt a családnak az üvegen keresztül), és pici kesztyû - óriási körmökkel született, nem engedték levágni, de állandóan összekarmolta magát. Esetleg vigyél magaddal egy kisollót, semmi baja nem lesz, ha levágod neki te magad. Vittem magammal mellszívót, bimbóvédõt, mellkenõcsöt. Ja, és jól tettem, hogy vittem egy cumisüveget is, mert tápszer pótlást kellett kapnia, és az ottani üveg + a nyakára húzható sárga színû cumi azzal az óriási lyukkal valami õrület volt. Abban odaadták a tápit, én meg átöntöttem a saját cumisüvegünkbe, és abból adtam kisfiamnak a tápszert. Ha valami eszembe jut, még írok.
Februárban szültem, ruha nem kell babának , majd csak az amiben hazahozod.Pelenka, popsitörlõ.Textil pelust ne felejtsd el 1-2 db elég, minden mást kaptam.
A kérdező hozzászólása: 28-ra vagyok kiírva, de tuti mostanság fog érkezni a bébi, rengeteg jóslóm van. Második babám lesz, kislány. Akkor ezek szerint amit írtatok , nem változott semmit a kórház. :-)

A Jahn Ferenc Dél Pesti kórházban szülés után milyen 2011-ben a helyzet? Az alapítványi szoba 20000 Ft naponta, vagy összességében? A többi szobában milyen a helyzet? Kell vinni pelust, ruhát?

2009-es véleményeket olvastam, de jelenlegi állapotok érdekelnek. Köszi

Legjobb válasz: Szia! Én 2011.szeptemberében szültem a kórházban. 20 e ft összeségében,amit a megadott számlára kell befizetni.Pelust,ruhát kell vinni. Ha van kérdésed,írj nyugodtan.

Szia! Én 2011.szeptemberében szültem a kórházban. 20 e ft összeségében, amit a megadott számlára kell befizetni.Pelust, ruhát kell vinni. Ha van kérdésed, írj nyugodtan.
Szia. Én szeptemberben szültem ott. Azt nem tudom, hogy milyen az egyágyas szoba, de akik ott voltak mindig más kórtermekben voltak, mert gondolom dög unalom egyedül. Asima szobák átlagosak. Én nem éreztem olyan borzalmasnak a helyzetet, mint ahogyan sokan riasztgattak. A szülés nekem nagyon szuper volt. Nem volt sem szülésznõm sem pedig orvosom fogadva. Én vittem pelust, de a csecsemõsök is kicserélik a babának. Ruhát pedig hazajövetelkor kell vinni, mert ameddig bent vagytok kórházi van a babón.
Hát ez érdekes. Én is épp ott készülök szülni ebben a hónapban. Az orvosom azt mondta, hogy az alapítványi szobáért nem kérnek pénzt, hanem annyit utalsz, amennyit gondolsz. Pelenkát én fogok vinni, de szerintem adnak, ruhát a babának csak a hazamenetelhez, mert ott addig úgyis pólyában lesz.
Én úgy tudom(ott szültem, de nem alapítványiban voltam), hogy 20 e ft-ot kell fizetni.Amikor eljössz, akkor adnak számlaszámot és oda kell befizetni.Persze, senki sem ellenõrizni, becsület alapon megy a dolog. Pelust valóban kell vinni, ruhát tudnak adni, de az én babám olyan nagy volt, hogy jóformán minden kicsi volt rá, ezért vittem illetve amúgy is jobban szerettem volna, ha "otthoni" ruhákban van:)
Már kétszer szültem ott, (harmadjára is ott tervezem) mindkétszer alapítványi szobában voltam. Amennyit akarsz, annyit fizetsz érte, nem az összeget fogják nézni, hanem azt, hogy fizettél-e. Pelust vinni kell, ruhát csak a hazahozatalkor, ill. akkor ha dömping van, és nincs elég ruhájuk:) De akkor idõben szólnak. Hát nem tudom, nekem szimpatikusabb volt az alapítványi szoba: mindkétszer olyanban voltam, ahol két egyágyas szobára van egy fürdõszoba. Még így is volt, hogy egymásra vártunk, mi lett volna a 6-an osztozkodunk egy fürdõszobán??? További elõny: apa bejöhet és több órát velünk lehet egy nap. Egyébként vannak szülõszoba látogatások (szülésfelkészítõ tanfolyam keretein belül), a kispesti vezetõ védõnõ szervezi, Horváth Lajosnénak hívják, ilyenkor felmennek az osztályra is és ott körül tudsz nézni, kérdezni.
Szia, en is ott fogok szulni nemsokara, baratnom szult ott es 15000Ft-ot fizetett be .Az egyagyas szobak alapitvanyi szobak , nincs meghatarozva hogy mennyit kell befizetni.Szemely szerint en is 15e FT-ot szanok ra max.Remelhetoleg lesz ures :)

Szül valaki mostanában ( vagy nem rég) a dél - pesti Jahn Ferenc kórházban? Én szeptemberben fogok ott szülni, és milyen az ellátás, mit kell vinni, szülésznők milyenek, hány ágyas szobák vannak.

Ismeritek a kórházat? Milyen eszközön lehet vajúdni?

Legjobb válasz: Szia! én már 2x szültem itt és hamarosan ismét itt fogok :) a szülészettel én nagyon meg vagyok elégedve...a csecsemõsök is normálisak de azért akad 1-2 bunkóbb tipus de õk se vészesek.. van alapítványi szoba oda apuka is bemehet...általában 4-5 ágyas szobák vannak...a szülésznõk nagyon rendesek... ha van még kérdésed szivesen válaszolok :) írhatsz priviben is :)

Szia! én már 2x szültem itt és hamarosan ismét itt fogok :) a szülészettel én nagyon meg vagyok elégedve...a csecsemõsök is normálisak de azért akad 1-2 bunkóbb tipus de õk se vészesek.. van alapítványi szoba oda apuka is bemehet...általában 4-5 ágyas szobák vannak...a szülésznõk nagyon rendesek... ha van még kérdésed szivesen válaszolok :) írhatsz priviben is :)

Vannak itt olyan kismamák akik a Jahn Ferenc Dél-Pestibe szültek? Hogyan zajlik ott a szülés? Milyen lehetőségek vannak (labda, fürdőkád stb. )? Van baba mama szoba? Esetleg ha van ezért kell fizetni?

Bocsi a sok kérdésért,de ezeket még nem tudom.A héten megyünk az orvoshoz és majd megkérdezem t?le is,de megköszönném ha addig valaki leírná az ? saját tapasztalatát.32 hetes km.

Legjobb válasz: Ez a kérdés engem is érdekelne, mert januárba én is ott fogok szülni.Mondjuk amiket én eddig hallottam azok pozitívak voltak.De kiváncsi lennék más véleményére is.

Ez a kérdés engem is érdekelne, mert januárba én is ott fogok szülni.Mondjuk amiket én eddig hallottam azok pozitívak voltak.De kiváncsi lennék más véleményére is.
Már megint én (10:01-es). Most beszéltem a kórházzal, ma du. 14:00 órakor van elõadással egybekötött szülõszoba látogatás, de tulajdonképpen bárki, bármikor odamehet, ha van szabad szülésznõ (és nincs dömpingszülés), akkor nagyon szívesen körbevezetik az érdeklõdõt. 9. emelet, be kell csengetni.
Azt hogy baba-mama barát kórház, sok alternatív lehetõség van a szülésre pl.labda stb. és hogy a csecsemõsök szülésznõk is jók. Neked ki az orvosod?
Én az alapítványi szoba tarifáját írtam, a szülésznõ tarifáját nem tudom, mert mint írtam, nekem nem volt fogadott szülésznõm. És akár alapítványi, akár sokágyas egész nap veled van a bébi, ahogyan már az egyik válaszoló írta, reggel 7-tõl este 11-ig. Ha jól emlékszem 9-10 körül elviszik õket, mert akkor van vizit a babáknak és az anyukáknak is. 10:01-es
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Nem is gondoltam volna hogy ilyen szoba is van :-))) Ez nagyon jó.És a szoba annyi vagy a szülésznõ "tarifáját" mondtad?Hát mi ilyen tanfolyamon nem voltunk és nem is tudtuk mikortól van ilyen vagy hogy egyáltalán van ilyen.Így is megnézhetjük a szülõszobát?Ja és még egy.Ha ilyen alapitványi szobába vagyok akkor a babuci is ott van velünk?Vagy ugyanúgy csak szopizni hozzák be és utána elviszik?Eddig tetszik amit hallottam ill. olvastam a kórházról.Pedig levoltam egy kicsit hangolva mert amikor genetikain voltam hát mit ne mondjak nem nézett ki valami jól belülrõl.De most felcsillant a szemem. Ja és kedves utolsó elõtti: persze megírom hogy mi volt.ÉN nov. 11-re vagyok kiírva.Úgyhogy még nekem is van idõm.
Ha már túl leszel az egészen, megírnád, mik a tapasztalataid.Én dec 7-re vagyok kiírva, hátha könnyebben futok neki a dolognak!Könnyû szülést kívánok!
A kérdező hozzászólása: Kedves 19:45-ös! Nekünk kisfiúnk lesz és nov. 11-re vagyok kiírva.
A kérdező hozzászólása: Ahha értem!Köszönöm szépen hogy leírtad amit tudsz.A héten talán okosabbak leszünk mi is.Boldog babavárást és könnyû szülést!! Olyan jó már ezekbe belegondolni nem?Már alig várom annak ellenére hogy eléggé félek a szüléstõl, de ez egy csoda amit az ember nem él át mindig.
Ja és még annyit, hogy szülésznõt érdemes fogadni, mert õk vannak végig veled.És ebben a kórházban, ha komplikáció mentes a szülés, akkor a szülésznõ csinál mindent, orvos nincs is. Ja, azt is mondta, hogy 72 órát bent kell lenni szülés után.Elvileg ha reggel 8-ig megszületik, akkor az már az elsõ napnak számít, utána a 0.napnak és még 3nap.
14:32 vagyok.Nem volt még szó a szülésrõl.Annyit mondott a szülésznõ, hogy majd mindent részletesen elmond.4 hét múlva találkozunk megint, akkor kezdi el a mesét az egészrõl.Kapok majd listát, mit kell bevinni.Annyit mondott, hogy a vajúdásnál saját hálóing kell, a gyerekágyon pedig már pizsama is lehet.Az alapítványi szoba annyi, hogy ott egyedül vagy és 1 körül bemehet az apuka és este 7ig ott lehet.Fizetni kell érte, azt nem tudom, mennyit. A szülésznõt kérdeztem az árról, annyit mondott, hogy neki nincs ára, amennyit gondolok.Ahogy hallottam, olyan 20-30e Ft-ot szoktak adni.
Szia az én orvosom Dr.Tolnay Lajos és beszéltem vele õ fog ajánlani szülésznõt, szerintem fontos mert õ lesz ott veled az elejétõl a végéig a doki csak az orvosi résznél konkrétan a szülésnél lesz ott.Én így beszéltem meg a dokimmal.Január elejére vagyok kiírva, az még kicsit odébb van, de már nagyon várom, hogy a kislányomat a karomban tartsam.Én úgy tudom hogy kb.20-25 e ft szoktat adni a szüléstnõnek de persze mindenki maga dönti el.És neked fiad vagy lányod lesz?Pontosan mikorra vagy kiírva?
A kérdező hozzászólása: És ezek az alapítványi szobák milyenek?Mit értesz azon hogy alapítványi szoba?Bocsi a sok kérdésért de nagyon kíváncsi vagyok.Ezekért a szobákért kell fizetni?És ide a férjem sem jöhet be?
A kérdező hozzászólása: De jó hogy írtál! És a szülésrõl nem esett szó?Vagyis hogy hogyan fog zajlani?Milyen lehetõségek vannak stb.?És van mód akkor szülõszoba látogatásra?Mondjuk a dokim azt mondta ajánlani tud ha szeretnénk, de még nem tudjuk hogy érdemes e?És ha szabad kérdeznem az anyagiakról volt szó?Mennyi manapság egy szülésznõ?
Sziasztok!Én most értem haza a kórházból, most fogadtam meg a szülésznõt.Nagyon szimpi nõ, minden hülye kérdésre válaszolt.Van lehetõség gátvédelemre, felszívódó varratokat használnak.Most is tart még a felújítás a szülõszobán.Van 2 alapítványi szoba és most alakították át a függönyös szobákat elválasztottra.Azt is mondta, hogy a babák reggel fél 7-tõl este 11-ig vannak kint, aztán elviszik õket.Látogatók nem mehetnek be, hanem üvegen keresztül lehet õket megmutatni.Van 1 ágyas alapítványi szoba, a többi 2 és 5 ágyas.Szimpi volt az egész.28 hetes km.
A kérdező hozzászólása: Kerényi János, de õ a csepeli kórházhoz tartozott csak mivel az megszûnt ide kerültek azok az orvosok. És neked ki az orvosod?ÉS szülésznõt fogadsz vagy már van?Szerinted érdemes szülésznõt is fogadni?Várod már a szülést?Kisfiú vagy kislány lesz?
A kérdező hozzászólása: Szia! És te eddig mit hallottál a kórházról?Én nov. elején fogok szülni.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a felvilágosítást!!!:-))))

A Dél Pesti Jáhn Ferenc korházba mit kell bevinni magammal ha megyek szülni?

Legjobb válasz: Magadnak a szokásos felszerelést kórházi tartózkodásra (tisztálkodási szerek, papucs, törölközõ, evõeszköz...stb) Hálóinget többet, amely elõl gombos, hogy a tudjál szoptatni. Vastag betét (Tena Lady) A babának pelust egy pár darabot, rucit csak mikor jöttök haza, mert kórházi cuccban vannak. Cumit, ha gondolod. Mellszívót szerintem mindenképpen vigyél magaddal. Azt hiszem, hogy ennyi.

Magadnak a szokásos felszerelést kórházi tartózkodásra (tisztálkodási szerek, papucs, törölközõ, evõeszköz...stb) Hálóinget többet, amely elõl gombos, hogy a tudjál szoptatni. Vastag betét (Tena Lady) A babának pelust egy pár darabot, rucit csak mikor jöttök haza, mert kórházi cuccban vannak. Cumit, ha gondolod. Mellszívót szerintem mindenképpen vigyél magaddal. Azt hiszem, hogy ennyi.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszodat!

Vannak itt olyan kismamák akik a Jahn Ferenc Dél-pestiben szültek? Leírnátok nekem hogy hogyan zajlik ott a szülés? Milyen alternatívák vannak? Labda, kád stb? Van baba-mama szoba? És ha igen kell érte fizetni? Vagy egyáltalán hogyan zajlik a szülés?

El?re is köszi a válaszokat.Már a terhesség rovatban is megkérdeztem csak azért jöttem át ide mert látom itt vannak olyan kismamák.A héten megyek a dokimhoz és megkérdezem t?le is de örülnék ha addig valaki leírná a tapasztalatát.

Legjobb válasz: Én írtam a 2 utolsó választ. Minden ott van a szülõszobában, kéznél, sorban ki tudod próbálni . Nem szólnak rád, a szülésznõk nagyon segítõkészek! Nekem könnyû volt, este 7-kor mentem fel, 10:30-kor a doki burkot repesztett, 23:50-kor megvolt a kissrác:-))). A szülésznõ nem volt benn a vajúdásnál egyfolytában, de velem volt a tesóm, csak azért nem, viszont a kitolásnál már végig, és õ mondta, hogy mikor mit csináljak, a doki csak összevarrt a végén. Szóval, a szülõszoba a személyzettel együtt kiváló!!!

Én írtam a 2 utolsó választ. Minden ott van a szülõszobában, kéznél, sorban ki tudod próbálni . Nem szólnak rád, a szülésznõk nagyon segítõkészek! Nekem könnyû volt, este 7-kor mentem fel, 10:30-kor a doki burkot repesztett, 23:50-kor megvolt a kissrác:-))). A szülésznõ nem volt benn a vajúdásnál egyfolytában, de velem volt a tesóm, csak azért nem, viszont a kitolásnál már végig, és õ mondta, hogy mikor mit csináljak, a doki csak összevarrt a végén. Szóval, a szülõszoba a személyzettel együtt kiváló!!!
Szia! Én 2006-ban szültem ott ügyeletes orvos/ok/nál. Akkor kicsit más volt a helyzet, mint most, mert azóta folyamatosan átépítették a szülõszobát. Baba-mama szobák vannak a gyermekágyas részlegen, ezek ún. alapítványi szobák. Ha kiváncsi vagy részletesen a dolgokra, akkor van lehetõség egyéni szülõszoba látogatásra. Nagyon készségesek a szülésznõk ez ügyben, de elõtte oda kell szólni telefonon, hogy nincs e teltház, mert ha tele vannak nem fognak örülni a látogatásnak. Én szintén 32. hetes kismama vagyok és ott fogok szülni. Még nem tudom, hogy választok e orvost, vagy csak szülésznõt. Amúgy dokihoz magánrendelésre járok. Lehet, hogy találkozunk ott? :) Boldog babavárást. Ha gondolod írj privit és cseveghetünk :)
A kérdező hozzászólása: Szia! Köszönöm hogy írtál és írnék privit csak nem látom a lehetõséget ahol rá lehetne kattintani.Hiába nézem a kezek alatt nincs kiírva mint lehetõség.Ha megtennéd akkor írnál?
Én májusban szültem ott. A szülõszoba teljesen OK, most lettek felújítva. Az újszülött osztály is csodaszép, hogy egyébként milyen azt sajna nem tudom, mert nem volt hely, és a terhespatológiára fektettek be. Na, ha ezt hallod, akkor menekülj a kórházból!!! Minden koszos, fõleg a tus és a WC horror, és a babás nõvérek azonkívül, hogy reggel 6:30-kor odahozzák, majd este 11-kor elviszik a manót, le sem szarnak, a pelenkázást a sorstársam mutatta meg, neki a 2. babája volt, a gyerekem nem evett, amíg haza nem jöttünk, mert nem volt tejem, abban sem segített senki, a gátkezelés miatt nem szóltak, hogy menjek át és még sorolhatnám...Pedig magándokim volt, csak õ épp akkor a szülés után kórházba került, és nem tudott segíteni. Még egyszer nem megyek oda szülni, ezt megfogadtam. De a rendes részen, ahol lennem kellett volna, ott minden szuper. Állítólag.
Ja! A szülõszobában mindenféle alternatíva közül választhatsz, végigpróbálhatod a kádat, a labdát, a franciaágyat, zene, stb. Vannak alapítványi szobák, ott egyedül lehetsz a manóddal, fizetni kell érte, azt hiszem 15 ezer Ft, de elõre nem lehet lefoglalni, ez csak akkor megy, ha van üresen ilyen szoba. Én is ezt akartam, helyette lett a fent említett lepratelep.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat! :-))) Húha remélem akkor azt a patológiát elkerülöm.Az pedig nagyon jó dolog hogy több lehetõség is van a vajúdásra.És ez hogy van mondjuk szólok valakinek hogy labdára akarok ülni és akkor adnak labdát?És ha esetleg nem válik be és azt mondom kádba akarok ülni akkor elvisznek oda ahol van kád?És nem fognak elküldeni a sunyiba hogy döntsem már el mit akarok?Amúgy épp tegnap kérdeztem meg a dokimat és azt mondta hétfõn mindent megmutat.Kíváncsi leszek milyen, de akkor biztosan szép ahogyan leírtad.Várom már hogy megismerhessem azt a helyet ahol a mi kis manókánk meglátja a világot.A férjem egy kicsit tart tõle, de neki is meg kell barátkoznia vele. És tényleg köszi a választ!!!
A kérdező hozzászólása: És te hogyan szültél?Ki tudtál valamit próbálni?És milyen volt a szülésed?Sokáig vajúdtál?
A kérdező hozzászólása: Na megnéztük a szülõszobát!!! Tényleg szépen megvan csinálva és a szülésznõ is nagyon kedves volt és még csak kérdéseket sem "tudtam" feltenni mert mindent gyönyörûen elmondott szép sorjában.MÉg az újszülött osztályra is levitt minket (vagy nemtudom az milyen osztály)ahol a mamák és a babák vannak valamint az alapítványi szoba is ahol van.Olyan megható volt látni azt a sok kis pici babát.Élmény volt számunkra, de ugyanakkor egy kicsit be is tojtam az egésztõl.De már mindent leszámítva nagyon várjuk a kislurkót!!!Köszi a válaszokat!!!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!