Találatok a következő kifejezésre: A Jahn dél-pesti (35 db)

A kórházba miket kell vinni a babának? Dél-pestibe (Jahn Ferenc) fogok szülni.

Legjobb válasz: Szia én is ott fogok szülni. a babának: -popsikrém -popsi törlõ -textil pelenka -pelenka -pléd -ruha amibe hazahozod -én viszek kis sapkát meg kesztyût -ez nem biztos,hogy kelleni fog: szoptatáshoz: mellszívó,cumisüveg

Szia én is ott fogok szülni. a babának: -popsikrém -popsi törlõ -textil pelenka -pelenka -pléd -ruha amibe hazahozod -én viszek kis sapkát meg kesztyût -ez nem biztos, hogy kelleni fog: szoptatáshoz: mellszívó, cumisüveg
nem engem zavarna!!!!!! az tök jó ha valakinek nincs gondja az etetéssel de én biztos kellemetlenül érezném magam ha az éjszaka közepén az én babám miatt kelne fel az egész osztály.itthon se lesz senki aki elviszi ez természetes, de más a saját otthonodban a saját közegedben. Ha meg nincs tejed akkor a nõvérek legalább adnak neki vizet vagy tápszert de én mit adjak neki.Sógornõm is úgy vitte be a babát a csecsemõsöknek, hogy valamit adjanak neki enni, mert õ nem vihetett be neki semmit.
amugy meg jobb ha felkészülsz a "kellemetlenségekre" otthon sem viszi el senki éjszakára h aludni tudj. de nem hibáztatlak, nem tudod milyen még, de hidd el ahogy meglátod a babádat, eszedbe sem jut leadni éjszakára, és utálni fogod h elviszik. a csecsemõsöknél tudod mi van? 10-20 gyerek egymás mellett, világosban ordit.hol ez kel, hol az. ha nem viszik be neked szopizni-és nem viszik mert arra nincs kapacitásuk a nõvéreknek, h 3 óránként hordják a babákat-akkor szépen tápszerezik, cukros vizezik na ez a kellemetlen, nem az h sir és nem tudsz aludni. de mint irtam, majd megérted ha meglesz :) könnyû szülést!!
kellemetlen? gondolom neked még nincs gyereked :) szent imrében mindenkivel ott a babája, sztem nincs olyan anyuka akinek kellemetlen ha a babája, vagy másé ott van, és netán sir. tudnak szopizni. ha ott tényleg elviszik, és tápszerezik mikor szoptatni is tudom, nem ott szülök az biztos. akkor inkább visszajárok a 11-be
És ha nem tud szopizni akkor egész este ott sír a többi mama és baba között? Azért az kellemetlen. Fõleg ha nem engednek tápszert se adni neki és azt egy kórház sem díjazza.
nekem mind2 gyerekem mellettem volt éjjel is, egy anya elsõ nyikkre felébred. ráadásul éjjel is szopiznak. ha ez tényleg igy van, más korházat keresek, mert amugy én is ott szülnék most..:(
Én máj. 23.
A kérdező hozzászólása: És te?
A kérdező hozzászólása: Elvileg május 3-ra vagyok kiírva, tehát már bármikor! :-)
mikor szülsz?
Utolsó vagyok Csak az a ruha kellett, amibe haza hoztam a babát!
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat!
Én is ott szültem tavaly augusztusban. Amik kellettek a babának: -textil pelus -popsikenõcs -popsitörlõ -pelenka -takaró Ruha nem kellett a babának. Én nem tudtam szoptatni a babámat, ezért utánam hozták a mellszívót, és senki nem szólt érte, sõt inkább segítettek is!
Nekem sógornõm szült ott novemberben és akkor is volt aki bevitte a mellszívót, húzták a szájukat de senki nem foglalkozott velük. Sógornõm gyereke nem szopott és állandóan sírt az éhségtõl mert egy nap csak egyszer kapott tápszert a többi víz volt.Egyébként én vegyes infókat kapok. Az hogy 11 után nincs ott nekem nem baj mert ha ne adj isten valami baj lenne vele akkor jobb ha a nõvérekkel van éjszakára egyébként meg egész nap veled van.
õ simán szült még mindig bent van én is mondtam h ezeket vigye ..vitte..és mikor meglátták odaadták a párjának h vigye haza :( nem bababarát :( éjjel nincs ott a gyerek veled.. :(
Hát engem meg nem érdekel, az én gyerekemet nem fogják éheztetni, ha nem fog szopizni. A gyümilé meg nekem kell mert attól tudok csak sajna wc-ni. Úgy tudom csak azokkal van szigor akik császárosak. Ha még is nagyon kötözködnének akkor szólok az orvosnak.
bnõm most szült mellszívót nem engednek be :( illetve rostos üditõt se..
Én is a Szent Imrében szültem eddig .Csoda egy kórház szerintem .:) Három gyermekem van , de most költözés miatt a Jahn Ferenc lenne ideálisabb .De igy elgondolkodtató .:)

A Dél Pesti Jáhn Ferenc korházba hány napot kell bent maradni szülés után ha nincs semmi gond?

Legjobb válasz: Én nem a Jahn Ferenc kórházban szültem, de én egy hetet maradtam a szülés után, nem tudom a Jahn-ban ez hogy mûködik. Jó babázást neked, sok boldogságot :) és lehetõleg kevésbé fájdalmas szülést ;) (amúgy három megállóval lejjebb leszel tõlünk, innét drukkolok majd :P)

Én nem a Jahn Ferenc kórházban szültem, de én egy hetet maradtam a szülés után, nem tudom a Jahn-ban ez hogy mûködik. Jó babázást neked, sok boldogságot :) és lehetõleg kevésbé fájdalmas szülést ;) (amúgy három megállóval lejjebb leszel tõlünk, innét drukkolok majd :P)

A Dél-pesti Jahn Ferenc kórházban milyen terhesség-megszakítási módszert alkalmaznak egy kb. 8-9 hetes terhességnél, üres petezsák diagnózis esetén?

Legjobb válasz: Ebben a kórházban épp nem tudom, bár szerintem ez ugyanolyan beavatkozás mindenhol. Nekem szerdán csinálták, igaz másik pesti kórházban, 9hetesen, ugyan ezzel a diagnózissal (azaz üres petezsák), és felhelyeztek egy méhszáj tágítót, majd rá 3 órára volt a mûtét, vénás altatásban, nekem vákummal csinálták. Azóta jól vagyok néha görcsöl a hasam, de ez amiatt van, hogy gyógyszert szedek (cseppeket írtak fel), ami méhösszehúzódást eredményez ettõl nfájdalom nincs. éha kicsit fáj és vérezget, de csak kicsit és amúgy más hatás vagy

Ebben a kórházban épp nem tudom, bár szerintem ez ugyanolyan beavatkozás mindenhol. Nekem szerdán csinálták, igaz másik pesti kórházban, 9hetesen, ugyan ezzel a diagnózissal (azaz üres petezsák), és felhelyeztek egy méhszáj tágítót, majd rá 3 órára volt a mûtét, vénás altatásban, nekem vákummal csinálták. Azóta jól vagyok néha görcsöl a hasam, de ez amiatt van, hogy gyógyszert szedek (cseppeket írtak fel), ami méhösszehúzódást eredményez ettõl nfájdalom nincs. éha kicsit fáj és vérezget, de csak kicsit és amúgy más hatás vagy
Ha elõször lesz abortuszod akkor felteszik a "lamináriát" ami kitágit.Utána vénás altatásnál végzik az abortuszt nem vákumos, hanem a "kikaparásos" módszerrel.Az egész 10-15 perc maximum.
Nekem most lesz egy hasonló, üres petezsák miatt a második abortuszom. Az elsõnél felrakták a lamináriát, viszont nem kikaparásos, hanem vákuumos módszerrel csinálták. Most a másodiknál ez hogyan zajlik majd? Most is csinálnak elõtte a lamináriás módszerrel tágítást?
Nekem jövõ héten kedden lesz hasonlóban részem, 8 hetesen, tehát együttérzek mindenkivel. :-( Nektek mondtak valamit okként?
másodszor nincs laminária
Ha másodszor nincs laminária akkor, hogyan zajlik ilyen esetben az abortusz?


Mik a tapasztalatok a dél-pesti (Jahn Ferenc) kórházról?

Ott fogok szülni, de kívülr?l nagyon nem szimpi. Hallottam jót is, rosszat is. Ha van tapasztalatotok, szívesen olvasnék róla! El?re is köszi.

Legjobb válasz: Szerintem szörnyû. Bár nem szültem ott, de a XXIII. kerületben lakom, és egy párszor már megjártam azt a kórházat. Én csak dél-tepsinek hívom! :) Piszkos, mocskos, fejletlen kórház. De ez csak az én véleményem.

Szerintem szörnyû. Bár nem szültem ott, de a XXIII. kerületben lakom, és egy párszor már megjártam azt a kórházat. Én csak dél-tepsinek hívom! :) Piszkos, mocskos, fejletlen kórház. De ez csak az én véleményem.
A kérdező hozzászólása: Én is így látom, de a nõvérke is a terhesgondozáson, meg két ismerõsöm, aki ott szült, azt mondta, hogy a szobák szépek és elég jó a team is.
Én ott szültem. A szülészettel nem volt semmi problémán. 2 db "szép" szoba van az egyik KIKA-s a másik IKEA-s. Nem lehet foglalni, ha szabad szülhetsz ott. A többi "szülõszoba" függönnyel elválasztott szülõágyak. A gyerekágyról nem tudok jót mondani. Készülj fel, hogy csak magadra számíthatsz. Nálam pl zokon vették, ha kérdeztem. Ez mondjuk a csecsemõsõkre jellemztõ. A nõvérkék normálisak voltak. Hamar eltelik az a kb 4 nap!
Én nem mertem oda menni, én is oda tartoznék.Az egyik barátnõm majdnem meghallt ott mikor terhesként bekerült , infúziót adtak neki és le..ták, majd mikor a vére kezdett visszafelé folyni a párja vette észre és vette kia csövet neki.Ölbe vitte el és nagy veszekedéssel.majdnem per lett belõle.A lányt átvitte máshová.Szval mikor ezt elmesélték nekem és, hogy méga khnak állt feljebb én azt mondtam sose mennék oda.Én csak rosszat hallottam róla , itt is mindenki dél tepsinek hívja.Ha félsz tõle fogadj dokit és szülj máshol, sztem ennyit megér a nyugodttságotok és, hogy jó élmény maradjon a szülés és az azt követõ pár nap.36hetes kismama
Az hogy koszosnak tûnik nem a szemályzeten mulik....régi...ez van sajnos.Semmi pénz nincs ujitásokra....Én tanuloként voltam ott pár napot de nem lenne semmi bajom ha ott kéne szülnöm.Rendesek az ápolók is meg a dokik is.Pár ismerõsöm már szült ott és semmi rosszat nem mondtak...

Jahn Ferenc dél-pesti kórházba mit kell vinni a babának?

Ruhák, pelusok, popsitörl?, popsikrém, stb? Mit készítsek össze neki egy csomagba?

Legjobb válasz: Nincs szülésznõd vagy orvosod, akitõl megkérdezhetnéd? 1,5 éve nem kellett babaruha, csak hazajövõs. Kellett: -pelenka, -popsitörlõ, -popsikrém, -mellszívó. Mikor fogsz szülni?

Nincs szülésznõd vagy orvosod, akitõl megkérdezhetnéd? 1, 5 éve nem kellett babaruha, csak hazajövõs. Kellett: -pelenka, -popsitörlõ, -popsikrém, -mellszívó. Mikor fogsz szülni?
Popsikrém, pelus, textilpelus egy pár darab, popsitörlõ, köldökcsonk ápolásához jó a hintõpor, fülpucoló pálcika, és tiszta alkohol. Ruhát nem vihettünk, de mivel egész nap ott voltak velünk a babák abban a borzasztó kényelmetlen angolpólyás micsodában, és kisingben (állandóan a gyerek nyakában volt a rucija), ezért utólag én már bánom, hogy nem vittem magammal mégis. Simán ráadhattam volna, és este, mikor elviszik tõlem, visszaadhattam volna rá a kórházi cuccokat. Sokkal könnyebb lett volna a dolgom, az tuti. Így csak hazajövõs ruha volt nálam, egy pici sapka (a folyosón nagy a huzat, és csak ott tudod megmutatni majd a picurt a családnak az üvegen keresztül), és pici kesztyû - óriási körmökkel született, nem engedték levágni, de állandóan összekarmolta magát. Esetleg vigyél magaddal egy kisollót, semmi baja nem lesz, ha levágod neki te magad. Vittem magammal mellszívót, bimbóvédõt, mellkenõcsöt. Ja, és jól tettem, hogy vittem egy cumisüveget is, mert tápszer pótlást kellett kapnia, és az ottani üveg + a nyakára húzható sárga színû cumi azzal az óriási lyukkal valami õrület volt. Abban odaadták a tápit, én meg átöntöttem a saját cumisüvegünkbe, és abból adtam kisfiamnak a tápszert. Ha valami eszembe jut, még írok.
Februárban szültem, ruha nem kell babának , majd csak az amiben hazahozod.Pelenka, popsitörlõ.Textil pelust ne felejtsd el 1-2 db elég, minden mást kaptam.
A kérdező hozzászólása: 28-ra vagyok kiírva, de tuti mostanság fog érkezni a bébi, rengeteg jóslóm van. Második babám lesz, kislány. Akkor ezek szerint amit írtatok , nem változott semmit a kórház. :-)

Dél-pesti Kórházban/Jáhn Ferenc/ lehet kérni a császármetszést altatásban?

Legjobb válasz: Én úgy tudom, ez nem "kérés" kérdése. Alapból epidurálissal csinálják, csak ha ez valamilyen okból veszélyes lenne (pl. az anyának olyan alapbetegsége van, ami miatt kockázatos), akkor altatnak. Ez van programozottnál. Sürgõsséginél meg amire van idõ és lehetõség, ott gyorsan kell mérlegelniük. De kérdezd meg az orvosodat!

Én úgy tudom, ez nem "kérés" kérdése. Alapból epidurálissal csinálják, csak ha ez valamilyen okból veszélyes lenne (pl. az anyának olyan alapbetegsége van, ami miatt kockázatos), akkor altatnak. Ez van programozottnál. Sürgõsséginél meg amire van idõ és lehetõség, ott gyorsan kell mérlegelniük. De kérdezd meg az orvosodat!
Én is császáros voltam, ha csak a félelmek miatt akarsz altatást, NE tedd. Hülye lettem volna altatást kérni, én is féltem, de hallani akartam, amikor a kislányom felsír.
A kérdező hozzászólása: 2 spinális császárom volt, a 2.nál majdnem ottmaradtam mert rosszul adták be, és légzése majdnem leállt, addig felment..öklendeztem is közben és mûtét után majd 1 napig nem kaptam meg a gyereket. persze tök jó h hallod felsírni, de a többi egy rémálom, ráadásul én sterilizálást is akarok. hát ezért szeretném én altatásban most. azt hallottam, h altatás után pár órával felülhetek, szoptathatok, és hamarabb lábra is állhatok. az elsõ sírást nem hallom, de mûtét végén rögtön ébresztenek és hozzák a babát h megnézzem
A kérdező hozzászólása: és így ugye a babámat is hamarabb elláthatom nem csak 24 óra mulva..
Lehet tudni, hogy miért akarsz altatást kérni?
és arról már nem is beszélve hogy a baba is késõbb sír fel.
Így már teljesen érthetõ! Beszéld meg a dokiddal, hogy még mit akarsz egy füst alatt, és akkor biztos, hogy altatni fog. Megfelelõ honorárium fejében.
Elsõ vagyok, szerintem ez az "indokolt" kategóriába tartozik, de nyilván elõre meg kell beszélni, mert anesztes kell hozzá... Legjobbakat Neked!

Ki jön szülni a Jahn Ferenc Dél Pesti kórházba október 12 körül?

Csak érdekelne,hogy hányan vagyunk:) Mindhárom gyerkőcöt itt szültem és most a negyediket is itt szeretném.Van fogadott szülésznőm,aki már szinte családtag lett. Meséljetek:)

Legjobb válasz: Én majd okt. 18 és 25. között. Az elsõt én is ott szültem tavaly márciusban. :)

Én majd okt. 18 és 25. között. Az elsõt én is ott szültem tavaly márciusban. :)
Ja, az jó, én a napját láttam 20e-ért!
HA 5000 ft /éj amit te tudsz , akkor ez itt 15 ill 20 000-/4-nap miért is sok ?:O :) )
Igen már látom, hogy minden infó szinte már le van írva, köszi utólag vettem már észre. Az alapítványi szoba szerencse kérdése. Bár én nagyon úgy kezdek lenni, hogy maradok a hagyományosnál, mert szerintem meg kissé drága. Pl.: a kecskeméti kórházban is vannak alapítványi szobák 5000/éjjért, na az jó árban van. Ez meg egy sztem már a bõrlehúzásra megy...:-) dehát ilyen ez a fõváros! :-)
Én is megyek szülni, de okt.4-re vagyok kiírva. Ti mit tudtok a 6 ágyas szobákról? Be lehet szerintetek kerülni kisebb létszámúba, ha van egyáltalán?
A kérdező hozzászólása: Nem a kitolási szak a kemény dió hanem a vajúdás, amíg a kitolási szakig eljutsz:) ) Ezt Te is tudod:) )) A kitolás már pikk-pakk megvan, legalábbis nekem pikk-pakkra meg volt mindháromszor:)
Érdekes, hogy többen is arra a bizonyos kitolási szakra mondják, hogy kemény dió, én meg a két perces fájásoknál kezdek kilenni és a fél percesek ojajjj na az nekem a nem semmi :// De azután fantasztikus érzés .:) )
A kérdező hozzászólása: Szió! Dehogynem félek ám rendesen a szüléstõl, pont azért, mert hármat már megszültem és ismerem a testemet, ismerem a szüléssel járó fájdalmakat.Bár te is tudod, hogy amikor már a kitolási szakban vagy, az már nem fáj:) Csak a vajúdás, na az kegyetlen...
Örülök, hogy beszéltünk :) )De a legfontosabb elfelejtettem megkérdezni :) )Te nem tartasz a szüléstõl ?:O Úgyértem csoda meg minden de pont három gyerek után kezdek el félni :DD
pillantás és ismét hivlak akkor :) )
A kérdező hozzászólása: Oké csörögj:) )
De jó, hogy ennyi mindent leirtál :) ) Én majd hivni is foglak csak elötte még elmegyek dokihoz stb :) Ismerõsöm is pénteken szült ott és nagyon pozitivan mesélt róla :) a szülésznõt dicsérte , hogy jó hangulatban telt a szülése aztmondta ..:)
A kérdező hozzászólása: Ahogy már említettem csakis jókat írhatok a szülészetrõl. Maga a Dél Pesti kórház eléggé lerobbant egy hely, ha a többi fekvõbeteg osztályt nézzük, de a szülészet egy más világ. Amikor elöször 2001-ben szültem ott, még hagyományos szülõszobájuk volt, egy helyiség volt a vajúdó és függönyökkel elválasztva voltak a szülõágyak, így egymás jajgatását hallgattuk.Bár ez nekem nem volt rossz élmény. Amikor 2006-ban szültem másodjára, akkor megvoltak még a hagyományos állapotok, de már bõvítették egy egyágyas "apás"szülõszobával ami külön bejáratú volt.Természetesen ha az éppen foglalt volt, a többi kismama a hagyományosban szült. Amikor harmadjára szültem ott 2010-ben, már csak egyágyas szobák voltak, az egész szülõszoba, elõkészítõ, ellátóhelyiségek felújítva gyönyörûen.Az ablakokról pasztellszínû függönyök lógnak, "lakás"hangulata van az egésznek, nem kórházi. Az egyágyas szobákból is többféle van:van egy úgynevezett "lila szoba" ebben szültem én is, egy ultramodern szülõággyal, sarokkáddal, labdával, profi újszülöttellátó sarokkal, és hangulatlámpákkal.Van egy "Kika"szoba, ebben van franciaágy, kád, bordásfal, labda és hagyományos szülõágy(vizsgálóágy). Van egy hagyományos kisebb szülõszoba, ez harmonikaajtós, de elszeparált helyiség, ebben a szobában hagyományos a szülõágy, de van benn TV, rádió és hangulatvilágítás, labda.Van még egy szoba, de azt nem láttam, így nem tudom milyen. A Dél Pestiben a szülõszobák a szülésznõk birodalma, õk csinosítják, és övéké a fõszerep! Bizony így van, sok kórházzal ellentétben itt mindent a szülésznõ csinál.Õ vizsgál meg, õ NST-zik, õ ültet a kádba, õ hallgat szívhangot, õ mutatja a labda használatát, õ csinálja a gátmetszést, õ vizsgálja meg a lepényt, õ mosdat le szülés után, õ katéterez ha kell, stb stb. Sima szülésnél nem is lát a kismama orvost! És ami szuper:ebben a kórházban lehet szülésznõt fogadni csak egymagában!!!!Nem kell orvost fogadni, plusz még szülésznõt.Orvosra nincs is szükség általában.Nekem legalábbis nagyon jó volt, hogy egy nõ van velem végig és õ vezeti le a szülést is. A szülésznõket jól ismerem, bár személy szerint egyhez ragaszkodom:) ) Minden szülésznõ egy tünemény!Nincs hangos szó nincs kiabálás a kismamával, nõnek és anyának néznek, minden kismamára van idejük, és 100% a tudásuk. Gyerekágy: a gyerekágy egy emelettel lejebb van, egy hosszú folyosóból áll, ahol külön kórtermekbe kerülnek a sima és császáros szült anyukák.Jó dolog, hogy a gyerekágyról nyílik az újszülöttosztály is, nem kell a babákhoz emeleteket mászkálni stb.Van 6 darab 6 ágyas, egy darab 2 ágyas, és egy császáros kórterem.Van három alapítványi szoba is ezek egyágyasak és együtt lehetsz a baával akár 24 órát és apa is bemehet, vagy rokonok.Ez becsületkassza alapján mûködik, amikor hazamész kapsz egy számlaszámot és annyit fizetsz be amennyit jónak látsz.15.000-20.000ft általában amiket fizetnek az anyukák a négy-öt napért. A gyermekágyas nõvérek nagyon kedvesek és rendesek.A babákat reggel 6-ra hozzák és este 11-kor viszik el.Persze közben a babák vizsgálatokra mennek, vizitre, mérésre stb, délután látogatás van, akkor szintén be lehet vinni a babádat az újszülött osztályra.A gyerekágyon jön külön védõnõ is segíteni ha kell valamiben. Csecsemõsök:Õk egy nagyon régi összeszokott banda, róluk lehet rosszat is jót is mondani.Mivel én ismerem õket személy szerint, így rosszat nem mondok.Hajlamosak egyedül hagyni az anyukát elsõ gyermekével:) )De ha szépen megkéred õket, hogy segítsenek, akkor megteszik.Ez a titok:szépen kell velük kommunikálni:) )Egyébként a babákat 100%-ig ellátják, reggel frissen fürdetve illatosan jönnek a babák, sose kakisak és meg vannak fésülve:) Ami az anyukának kell: hálóing, eldobható bugyi extra betét, tisztasági csomag, mellszívó, köntös, papucs, zokni, olvasnivaló, evõeszköz, stb... Ami a babának kell: kis takaró legalább 3 db textilpelus pelenka popsitörlõ sz.e.cumisüveg(nem ellenzik) lehet saját rucit is bevinni, de a benti angolpólyák 4 napra tökéletesen megfelelnek szerintem. A babákat itatják cukros vízzel, ha kell tápszerrel, ezt tudni kell!Nem a csecsemõsök találták ezt ki, hanem a gyerekorvosok és régi szokás, nem fognak rajta változtatni. Általában 4 napot kell bent tölteni, császár után 5 napot. Utolsó nap babavizit van amikor a gyerekorvos mindent elmond a babáról, az újszülöttosztályon. Zárójelentést utolsó nap délelött 10-12 óra között adják ki. A hazamenõs babákat a csecsemõsök öltöztetik. A kaja tûrhetõ, az osztály nem piszkos, legalábbis én nem panaszkodtam. Hát ennyiben tudtam segíteni:) ) Ha valakinek kell szülésznõ neve, elérhetõsége írjon privit!Orvosokat is jól ismerem, azokról is tudok nyilatkozni, de szerintem elég szülésznõt fogadni.))
Köszönöm :) ))
A kérdező hozzászólása: Szia kedves utolsó! Nézd én imádom a szülészetét! Három gyerkõcöt szültem ott simán, nem császárral most is ott fogom a negyediket és csakis ott:) Írok privit!
Én is negyedik babámat várom. Eddig a Szent Imre kórházban szültem , de most Gyálon lakunk és tanácstalan vagyok .Akkor a Dél Pesti kórház szülészete jó ?:)
A kérdező hozzászólása: Köszi akkor sajnos nem találkozunk valószínû, hogy én elöbb elhagyom a kórházat:) Én 2001-ben, 2006-ban, 2010-ben szültem ott és imádom azt a kórházat:) )Sokan fikázzák, de én csakis ott szülnék. Dr Fekete Tamással és az asszisztens szülésznõjével vagyok "jóban", így ismét velük fogok szülni.
Értem :D Csak néztem, hogy mi a gond :O :) )

Szilvesztekor szült valaki a Jahn Ferenc/Dél Pesti kórházban?

Kiváncsi lennék,hogy kinél szültetek ,mik voltak a tapasztalatok igy utólag jó érzéssel vagytok-e a kórház iránt ,most mizújság veletek a babákkal ,és egyébként is hátha lesznek ismerősök . :)

Legjobb válasz: szilveszterkor* csak közben baba az ölemben és elirtam .:)

A kérdező hozzászólása: szilveszterkor* csak közben baba az ölemben és elirtam .:)
Valaki biztos.
Én kicsit december 19-én szültem ott:) Jól vagyunk, és jó szívvel gondolok a kórházra is
A kérdező hozzászólása: Én is hasonlóan érzek . Kinél szültél ? :)
dr.Páczai Anitánál:) Választott orvos volt, de nem csalódtam egy percet sem benne, végig biztonságban éreztem magamat, igaz nem volt egyszerû menet:)
A kérdező hozzászólása: Császár lett vagy sikerült simán ?Szülésznõd ki volt ? Nekem nem volt fogadott orvosom most , de a szülésznõ Éva nagyon rendes volt , igaz velem nem nagyon kellett foglakozni a legvégsõ fél órát levéve mert teljesen magamra és a babámra összpontositva szültem , magamba mélyedve , és a párom jelenléte is elég volt .


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!