Találatok a következő kifejezésre: A Jónás szeretném (6 db)

Tudni szeretném, hogy mikortól kell elkezdeni a hőmérőzést? És hogy hogyan vezessem? A Jónás naptár hogy működik?

Legjobb válasz: Ja még valami. Ahol a jónás napodat kiszámolhatod: lunarium.co.uk/jonas.php

Ja még valami. Ahol a jónás napodat kiszámolhatod: lunarium.co.uk/jonas.php

Szeretném, megnézni a jónás naptárt de sehol nem tudom, Valami ötlet?

Szeretném meg nézni a jónás naptárt de sehol nem tudom,és olyan bonyolult is .Érdekelne,hogy fiú vagy lány?Ha valaki nagyon ért hozzá megtenné nekem ,hogy kiszámolja ?Már néztem kínait meg ilyeneket

Legjobb válasz: www.astro.com ott felül specialis horoscope utána az utolsót kiválasztod (extended chart selection) aztán középen special charts legördíted a nyilat és az utolsót kiválasztod (ez a jónás naptár) ott be kell írni alatta, hogy melyik idõszakot szeretnéd megnézni és beírod a születési idõdet meg amiket kér.

http://www.astro.com ott felül specialis horoscope utána az utolsót kiválasztod (extended chart selection) aztán középen special charts legördíted a nyilat és az utolsót kiválasztod (ez a jónás naptár) ott be kell írni alatta, hogy melyik idõszakot szeretnéd megnézni és beírod a születési idõdet meg amiket kér.
Na én egyszerûen beírtam, hogy http://www.google.hu és Jónás naptár-keresés:-)ki is jött, és szépen megtaláltam, amit kerestem!

A Jónás napjaimat szeretném kiszámolni, hogyan tudom kiszámolni?

Sok jót hallottam, de csak egy angol nyelv? horoszkópszer? dolgot találtam.

Legjobb válasz: http://www.lunarium.co.uk/jonas.php? ezen a címen beírod a születésed napját, idejét, az idõzónát ami a mi esetünkben GMT+1 és kiszámolja.

http://www.lunarium.co.uk/jonas.php? ezen a címen beírod a születésed napját, idejét, az idõzónát ami a mi esetünkben GMT+1 és kiszámolja.
http://www.astro.com/cgi/genchart.cgi?&lang=gm=a2 De ha leírod hogy mikor születtél kiszámolom neked.
Szia! Nekem is kitudnád számolni? 1983.03.19-én születtem reggel 9órakor! Köszönöm.


mit nem értesz rajta pontosan?
A kérdező hozzászólása: Igazából az elsõ két pontig eljutok onnantól nem találom meg amiket ír.
En is kiprobaltam mar.

Szeretném kérni a segítségeteket a jónás módszerrel kapcsolatosan. Nagyon hálás lennék, valaki tudna segíteni?

Kedves Mindenki!

Legjobb válasz: Én megpróbáltam, nekem sem jön be. Bocsi...

Én megpróbáltam, nekem sem jön be. Bocsi...
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm, nagyon aranyos vagy! Nem akar ez összejönni :) köszi mégegyszer
Terhes vagy, most már próbálj megnyugodni, nem lesz semmi baj! Fiatal vagy , egészséges. Ez a Jónás-módszer viszont nagyon nem tuti, szerintem felejtsd el! Én visszamenõleg néztem, az enyém hülyeség. Ha így félsz, csináltass genetikát! De mondom, nyugi!
A kérdező hozzászólása: Nagyon koszonom a valaszod :) boldogsag hormonok ugysem hagynak sokat izgulni :)
Joe J. :)
A kérdező hozzászólása: J.J nem meleg:)
számomra csak 1 férfi létezik a világon: Adam.
Adam nekem jobban bejön :)
egyértelmûen Joe:D de amúgy, csak úgy kérded, vagy valami alapja is van?:D
JJ
joeee :)
A kérdező hozzászólása: Az alapja csak annyi, hogy mindkettõjüket nagyon szeretem:) és kíváncsi voltam ti melyiket választanátok!:) ment a zöld
Szerintem Adam! Én nagyon szeretem õt , a zenéjét is és nem ítélem el azért, amiért meleg. Joe igazából régebben még pár évvel ezelõtt tettszett, mert akkor még inkább az ilyen kisfiúsabb arcúak tetszettek, de most sokkal jobban néz ki , egy nagyon kicsit férfiassabban, mint mondjuk ezen a képen: https://encrypted-tbn1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcR09Lmb.. Niall Horan abszolút nem tetszik, ahogy az 1D-bõl senki sem. Abszolút olyan kis gyerekesen édes arca van. A szemei mondjuk szerintem szépek, de nem hat meg bár inkább õ mint mindenki Harry Stylesra van ráakadva , akire én már ránézve is hányingert kapok sajna.. Nem tudom mit esz rajta oly sok mindenki... Szóval én abszolút Adam Lambert fan vagyok! :)
A kérdező hozzászólása: utolsó: köszi a hosszabb választ!:) joe ezen nagyon cuki :$ harry styles nekem sem az esetem :D
Egyikük sem kifejezetten jóképû, de Adam stílusa sokkal jobban bejön, a zenéjérõl nem is beszélve. Jonasékat soha nem bírtam. Szóval Adam.
Asszem rossz Bolygóra születtem...
ha nagyon választani kell, akkor Joe..de am egyik se :D
A kérdező hozzászólása: ment a zöld:)
A kérdező hozzászólása: esetleg Niall Horan?:D
Joe Jones szerintem kifejezetten NEM jóképû. Nem mondom rondának, de azért összehasonlítva más pasikkal, nagyon messze van. És ebbe beletartozik Adam Lambert is. Jó, az a sok smink, amit magára pakol manapság, elég visszataszító, de ez a kép magáért beszél: http://doily.hu/wp-content/uploads/2010/04/adam-lambert.jpg
Niall olyan kis cuki fiú. Mint egy kis manó, komolyan. :D Én Adamre voksolok, árad belõle a szexualitás. Teljesen mindegy, hogy melyik nemhez vonzódik.
A kérdező hozzászólása: köszönöm. ment! :)
A kérdező hozzászólása: köszi.ment! :)
Adam Lambert..sajnos meleg.
Harry valóban nem egy helyes srác, de valami mégis vonzóvá teszi. Sok lány a göndör fürtjeibe szerelmes, és a zöld szemeibe. Van kisugárzása. Mellesleg nekem sem az esetem.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!