Találatok a következő kifejezésre: A Jónás mennyire megbízható (2 db)

A Jónás módszer mennyire megbízható? Akkor hány napra lehet tesztelni?

(ugyanis az nem a peteéréshez viszonyít)

Legjobb válasz: Nem bízom a Jónás módszerben. Az orvosok sem szerintem :) Nekem pont mensire írja majdnem. Mégis teherbe estem középidõben anno. Szóval inkább jobb ha középidõben próbálkozol :) Persze valakinek bejön, mert pont addigra írja, amikorra kell :)

Nem bízom a Jónás módszerben. Az orvosok sem szerintem :) Nekem pont mensire írja majdnem. Mégis teherbe estem középidõben anno. Szóval inkább jobb ha középidõben próbálkozol :) Persze valakinek bejön, mert pont addigra írja, amikorra kell :)
Szia! Nekem bejött a jónás módszer. Mindig 28 napos ciklusaim vannak és a 17-18-dik napra irta eddig a peteérést. Eddig 3 gyerkõc az eredménye. :) Igaz csak az utolsónál vettem figyelembe, a másik kettõnél visszakerestem.:) De nem mindnekinek jön be.
Szia! Én mindent amit ezzel kapcsolatban el lehet olvasni, elolvastam! Meg vettem a könyvet is! Sztem teljesen megbízható módszer! Ha gondolod, meg csinálom neked a jónás naptárt. Van egy másik oldal, ott nagyon sok csajnak csináltam a j naptárt:) és nem egy terhes:) )))))
A kérdező hozzászólása: ha írsz privátot akkor megadom az adataimat.Tök jó lenne!!!

Mennyire megbízható a Jónás módszer?

Én most probálom ki el?ször,ezért érdekelne!

Legjobb válasz: Én vegyes tapasztalatokat olvastam a neten, mert a kérdésseddel felkeltetted az érdeklõdésemet. Hogyan, hol lehet kiszámolni a Jónás naptár szerinti termékeny napjaimat? Keresgéltem, de nem találtam semmit. Ha megtennéd, hogy megírod az e-mailemre ([email protected]) nagyon megköszönném, vagy bárhogy segítenél ebben! Köszi!

Én vegyes tapasztalatokat olvastam a neten, mert a kérdésseddel felkeltetted az érdeklõdésemet. Hogyan, hol lehet kiszámolni a Jónás naptár szerinti termékeny napjaimat? Keresgéltem, de nem találtam semmit. Ha megtennéd, hogy megírod az e-mailemre ([email protected]) nagyon megköszönném, vagy bárhogy segítenél ebben! Köszi!
Ha kismamák tapasztalatai érdekelnek, ajánlom ezt a fórumot, itt olvashatsz hideget-meleget: http://www.hoxa.hu/?p1=forum_tema&p2=3935


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!