Találatok a következő kifejezésre: A Jónás mennyire (9 db)

Mennyire lehet hinni a Jónás módszernek, mármint a baba nemét illetően?

Legjobb válasz: szia saját tapasztalatom: -1.gyerek Jónás módszer szerinti "prognózisa", hogy lány, 0 rizikófaktorral. Valóság: Fiú lett, meghalt veleszületett születési rendellenességben. -2. gyerek jónás módszer szerinti "prognózisa", hogy fiú 4-es rizikófaktorral, Valóság: fiú, egészséges. DE mindkét esetben a fogantatási nap bejött, pedig egyik alkalommal sem esett ovulációra!. tehát szerintem van benne valami, de az mégiscsak egy erõs jóslás.

szia saját tapasztalatom: -1.gyerek Jónás módszer szerinti "prognózisa", hogy lány, 0 rizikófaktorral. Valóság: Fiú lett, meghalt veleszületett születési rendellenességben. -2. gyerek jónás módszer szerinti "prognózisa", hogy fiú 4-es rizikófaktorral, Valóság: fiú, egészséges. DE mindkét esetben a fogantatási nap bejött, pedig egyik alkalommal sem esett ovulációra!. tehát szerintem van benne valami, de az mégiscsak egy erõs jóslás.
Nekem is bejött! Az elsõ fiú lett, most meg lány lesz a pocaklakóm. Viszont lehet, hogy ez csak véletlen :)
Nekem fiút mondott, és lányom lett.
Nekem elsõre fiút mondott, lányom lett. Másodszorra lányt mondott, fiú lett. Hát! Lehet én vagyok a kivétel!?

Mennyire lehet hinni a Jónás naptárnak?

Nekem most van a vége a menszimnek és erre hétre írja a legtermékenyebb napokat.

Legjobb válasz: Hogy mûködik ez a Jónás naptár egyáltalán?

Hogy mûködik ez a Jónás naptár egyáltalán?
Szia! Nekem nem jött be, a legtermékenyebb napokat a mensim alatt jelölte. Nekünk a hagyományos peteérés körül fogant a baba, most 16 hetes. Viszont a barátnõm állítja, hogy a két bébije a Jónás naptár segítségével fogant. Ki tudja? Sok sikert a bébihez!
SZia! Nekem bejött. A két fiamat, utólag néztem meg vele(és tényleg akkor fogantak, amikorra irta), de most a kislánnyál már néztük és most is bejött. De nem mindnekinél jön be. 24 hetes kismama
Próba szerencse, rosszat nem csináltok :-), de az is kérdés, hogy miért szeretnéd használni, nem estél teherbe vagy csak hallottál róla és kíváncsi vagy????ha más az oka, akkor elsõként azt ajánlanám, hogy nézess progeszteron szintet!!!!!!Nagyon fontos, mert ha azzal baj van, akkor sajnos Jónás sem fog segíteni, ugyanis ez azt jelenti, hogy nem elég erõs az ovulációd, és nem terméken elléggé a pete. nekem is ez volt és egy kis Clostil szedésével most 24 hetes terhes múltam. Ezt csak azért írtam le, mert olyan sok hülyeséget mondanak a nõknek és a legfontosabb és legpimitívebb vizsgálatot szinte soha nem csinálják meg. Ha nincs ilyen gondod, akkor meg sokan állítják, hogy Jónás segít!!! sok sikert
Próbáljátok ki! :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. még csak 3 hónapja próbálkozunk és kíváncsiságból néztem meg a naptárat. Nem tudok róla, h komolyabb bajom lenne-e. Nem akarok erre alapozni, csak érdekel, mert furcsa, h menszi után vannak azok a napok.
nekem mára írta a jónás!megpróbálom, igaz tegnap szúrt mindenhol(talán peteérés?)együtt voltunk.remélem össze is jött a baba.
A kérdező hozzászólása: Nekem 3-ra írja, szóval a 7en belehúzúnk, hátha. :)
hát ez asztrológia, amiben én nem hiszek

A Jónás módszer mennyire megbízható? Akkor hány napra lehet tesztelni?

(ugyanis az nem a peteéréshez viszonyít)

Legjobb válasz: Nem bízom a Jónás módszerben. Az orvosok sem szerintem :) Nekem pont mensire írja majdnem. Mégis teherbe estem középidõben anno. Szóval inkább jobb ha középidõben próbálkozol :) Persze valakinek bejön, mert pont addigra írja, amikorra kell :)

Nem bízom a Jónás módszerben. Az orvosok sem szerintem :) Nekem pont mensire írja majdnem. Mégis teherbe estem középidõben anno. Szóval inkább jobb ha középidõben próbálkozol :) Persze valakinek bejön, mert pont addigra írja, amikorra kell :)
Szia! Nekem bejött a jónás módszer. Mindig 28 napos ciklusaim vannak és a 17-18-dik napra irta eddig a peteérést. Eddig 3 gyerkõc az eredménye. :) Igaz csak az utolsónál vettem figyelembe, a másik kettõnél visszakerestem.:) De nem mindnekinek jön be.
Szia! Én mindent amit ezzel kapcsolatban el lehet olvasni, elolvastam! Meg vettem a könyvet is! Sztem teljesen megbízható módszer! Ha gondolod, meg csinálom neked a jónás naptárt. Van egy másik oldal, ott nagyon sok csajnak csináltam a j naptárt:) és nem egy terhes:) )))))
A kérdező hozzászólása: ha írsz privátot akkor megadom az adataimat.Tök jó lenne!!!

Mennyire kell komolyan venni a Jonas fele modszerben a rizikofaktor szamot? A 4-tol mar nem jo?

Legjobb válasz: Beirnás a Jónás modszer linkjét???Köszönöm

Beirnás a Jónás modszer linkjét???Köszönöm

Mennyire megbízható a Jónás módszer?

Én most probálom ki el?ször,ezért érdekelne!

Legjobb válasz: Én vegyes tapasztalatokat olvastam a neten, mert a kérdésseddel felkeltetted az érdeklõdésemet. Hogyan, hol lehet kiszámolni a Jónás naptár szerinti termékeny napjaimat? Keresgéltem, de nem találtam semmit. Ha megtennéd, hogy megírod az e-mailemre ([email protected]) nagyon megköszönném, vagy bárhogy segítenél ebben! Köszi!

Én vegyes tapasztalatokat olvastam a neten, mert a kérdésseddel felkeltetted az érdeklõdésemet. Hogyan, hol lehet kiszámolni a Jónás naptár szerinti termékeny napjaimat? Keresgéltem, de nem találtam semmit. Ha megtennéd, hogy megírod az e-mailemre ([email protected]) nagyon megköszönném, vagy bárhogy segítenél ebben! Köszi!
Ha kismamák tapasztalatai érdekelnek, ajánlom ezt a fórumot, itt olvashatsz hideget-meleget: http://www.hoxa.hu/?p1=forum_tema&p2=3935

A Jónás-módszerrel mennyire sikerülhet a baba? Valaki kipróbálta már?

Legjobb válasz: Szerintem a Jónás módszer egy nagy marhaság.Nekem többször a menstruáció idejére tette a termékeny napot!

Szerintem a Jónás módszer egy nagy marhaság.Nekem többször a menstruáció idejére tette a termékeny napot!
Szia! Nekem is a mensi idejére tette a termékeny napokat, ennek ellenére középidõben megtermékenyültem....
Nekem is a mensi idejére teszi.. hát ez érdekes. De ne törödj a napokkal, nem szabad az együttlétek alatt a babára gondolnod. :-) Sok sikert.
szia! nekem amikor a fiam "összejött" elvileg nem is voltam termékeny.. most a 2.babinál már csak kíváncsiságból néztem meg, és pont a jónás napokon voltam termékeny is, össze is jött, és fiút jósol ez is és a kínai naptár is.. sztem babához jobb az önvizsgálgatás h mikor vagy termékeny, vagy ahogy elmúlik a mensid, minden másnap love :) ennél jobban számolgatni nem érdemes :) nekem mindkét gyermekem ezekkel a módszerekkel 3hó alatt összejött. ja és elevit és pozitív ráhangolódás. azt meg úgysem lehet befolyásolni nagyon h fiú lesz vagy lány, de ze úgyis mindegy :) sok sikert!!

Mennyire hihetek a jónás és a kinai foggantatás naptárnak?

6 hetes vagyok. A kínai naptár szerint lányom, a jónás naptár szerint is lányom lesz, viszont 3-as rizikóval. Hihetek a naptárnak, és a rizikó az általában bejönn?

Legjobb válasz: A kínai naptár szerint fiam, a 4d-s uh szerint lányom lesz!

A kínai naptár szerint fiam, a 4d-s uh szerint lányom lesz!
Hülyeség a kinai naptár! Mivel a naptár szerint fiam lett volna, és helyette van egy gyönyörü kislányom!!!
A kínai naptár szerintem is hülyeség, aszerint fiam lesz, de mi is voltunk 4D-n és tuti lány. A másik naptárt nem ismerem.
Szerintem nem érdemes egyik naptárat sem komolyan venni! Többnyire nagyon bizonytalan. Sokkal több a cáfolat, mint a beigazolt "jóslat"! Nincs értelme ezekkel foglalkozni! Pláne nem a rizikóval!
Milyen az a Jónás naptár?????? Nekem mindenki lányt jósolt és a kínai szerint is lányomnak kéne születni de idáig fiúnak látták !
Köszönöm!!! Itt is lány jött ki ......még azért reménykedünk , hogy a doki elnézte :)
A kérdező hozzászólása: Volt már akinek bejött a megérzése?
Nekem az elsõ fiamnál bejött, a másodikat lánynak éreztem, de fiú lett õ is :-)))
A kérdező hozzászólása: http://www.astro.com/cgi/genchart.cgi?〈=&gm=a2 ki lehet számolni ezzen a honlapon, hogy ha beírod a születésed idõpontját, és dátumát, hogy mikkor vagy fogamzóképes, és azon a napokon milyen nemû babára számíthatsz. De ha beírod a keresõbe a jónás naptár, rögtön kidob egy csomó kérdést.
A kérdező hozzászólása: http://lunarium.co.uk/jonas.php vagy ezzen a honlapon, mert itt könnyebb.

Van itt olyan aki ovulációs teszt segítségével esett teherbe? Milyen nemű baba lett? Mennyi tesztet érdemes venni, milyen típust, hol és milyen árban vettetek? Van olyan aki az ovutesztet együttesen használta a Jónás naptárral?

Van már egy kisfiunk, aki szerelem gyermek lett - nem készültünk rá sehogy csak azt tudtuk hogy szeretnénk babát és elsőre ő lett nekünk. Most kistestvért szeretnénk pár hónapja próbálkozunk, ezidáig nem sikerült. Így belevetettem magam az internetbe olyan kapaszkodókat keresve ami segíthet abban, hogy sikerrel járjunk. Azt olvastam hogy ovuláció előtt 2 nappal ill utána 2 nappal - azaz összesen ebben az 5 napban nagyobb az esély kisfiúra. Most jó lenne egy kislány, így elgondolkodtam azon, hogy vajon érdemes-e ovulációs tesztet használni, mert akkor nagyobb eséllyel lenne újra fiunk?Még nem használtam sose ovulációs tesztet hogy működik? (kb mensen után 14 nappal rápisil az ember és ha pozitív akkor kell sexelni?) A keresgetés közben rátaláltam a Jónás naptárra is, mert valaki erre a kettő együttes használatára esküszik. Nos egész érdekes dolgot fedeztem fel, a Jónás naptár szerint annak ellenére, hogy szabályos a ciklusom, a biztosak napok, nem kp időre hanem menses előtti 1-2 napra vannak jelezve, már csak ezért is érdemes lenne kipróbálnom az ovulációs tesztet - mert visszakerestem a fiam fogantatását, valamint az enyém és nővéremét is és a naptárral megegyező nemet írt... Van erről másnak is tapasztalata? De nem álltam meg ennyivel megnéztem a férjemét is és hát megegyeznek kettőink termékeny napjai sőt a ráírt nemek is és a kisfiunknál (visszakeresve utólag) is annak idején megegyezett minden.

Legjobb válasz: Szia! Én használtam mindkét kisfiamnál , a netrõl rendeltem, kb.120 ft volt egy db, egy nagyon rendes fickótól rendeltem mindkétszer. Igen, a 14. nap környékén el kezded használni, és mikor a legerõsebb a csík akkor kell együtt lenni, mert a köv. 48 órán belül lesz az ovud. De mi úgy csináltuk,hogy kb. félidõtõl kezdve 2-3 naponta voltunk egyébként is együtt. De mindkét alkalommal az ovuteszt szerint fogant a baba, szóval nekem teljes mértékben bejött és csak ajánlom :)

Szia! Én használtam mindkét kisfiamnál , a netrõl rendeltem, kb.120 ft volt egy db, egy nagyon rendes fickótól rendeltem mindkétszer. Igen, a 14. nap környékén el kezded használni, és mikor a legerõsebb a csík akkor kell együtt lenni, mert a köv. 48 órán belül lesz az ovud. De mi úgy csináltuk, hogy kb. félidõtõl kezdve 2-3 naponta voltunk egyébként is együtt. De mindkét alkalommal az ovuteszt szerint fogant a baba, szóval nekem teljes mértékben bejött és csak ajánlom :)
Elsõ vagyok: ja igen, ha kislányt akarsz akkor nem biztos, hogy megfelelõ az ovuteszt, mert látod: nagyobb esély van tényleg fiúra. Akkor meg próbáljatok meg egész hónapban együtt lenni kétnaponta...
Mindkét fiam ovuteszt segítségével..

Olvasta valaki Jonas Jonassontól a százéves ember aki kimászott az ablakon és eltűnt című könyvet? Mennyi igaz belőle?

Mert rengeteg történelmi személy és évszám van benne ami helyes ég igaz. De vannak benne olyanok is amiről nem tudom hogy igaz-e. Ès amúgy lehet könyvben olyan írni mondjuk Sztálinról vagy Trumanról ami nem igaz? Mert Allan nem létezett de valaki megcsinta akozat a dolgokat amit ebben a könyvben Allan. Szóval lehet ilyet írni, ami nem jgaz? Nektek amúgy hogy tetszett? Szerintem fantasztikus :D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!