Találatok a következő kifejezésre: A Jónás egy (21 db)

A Jónás módszert egy kicsit furcsa dolognak tartottam de 2 hónapja dolgozunk a babás ügyön kb a 14-15-dik napon ovuláltam de a Jónás szerint a 20-dik napomon eshetek teherbe. Most akkor mikor volt az ovulációm?

Mind a két hónapban görcseim és nyák is volt a 20.napon,de akkor nem próbálkoztunk.Elöször azt hittem véletlen másodszor meg el mult két nap mire rá jöttem hogy mit is irt Jonas.Majd most figyelem a dátumot de kételkedem mert 27 napos a ciklusom.

Legjobb válasz: en vennek inkabb egy lh tesztet es azzal is leellenorizheted,altalaban az ovulacio a mensi elott 14 nappal van,igy ha 27 napos a ciklusod kb 13-14.en max 15en van ovulaciod,a jonas modszer biztos bevalt mar valakinek,en ilyet nem ismerek,de ez mas tema.szerintem hihetobb a te allitasod mint a jonas joslas.

en vennek inkabb egy lh tesztet es azzal is leellenorizheted, altalaban az ovulacio a mensi elott 14 nappal van, igy ha 27 napos a ciklusod kb 13-14.en max 15en van ovulaciod, a jonas modszer biztos bevalt mar valakinek, en ilyet nem ismerek, de ez mas tema.szerintem hihetobb a te allitasod mint a jonas joslas.
Az ovulációnak semmi köze a jónás módszerhez. A jónás módszer a Hold állására épül. Van akinek pl. a menszesz idejére adta az idõpontot, ami megint elég fura. Szóval, a 2 dolog nem mindig ad ki megfelelõ idõpontot együtt. Inkább használj ovutesztet.

Szeretnék többet tudni a Jónás -módszerről! Megtaláltam egy angol nyelvű oldalon, meg is csináltam, de majd csak 3-4 hónap múlva esik egybe a pém és a módszer által megadott nap. Érdemes ezzel foglalkozni?

Legjobb válasz: Szia.Szeretnék segíteni de konkrétan én sem tudok bítataót mondani.Én is megcsináltam anno a Jonás-napjaimat de nem igazán vettem figyelembe.Szerintem annak van szenecséje akinek egybeesnek a napok a pé-vel.

Szia.Szeretnék segíteni de konkrétan én sem tudok bítataót mondani.Én is megcsináltam anno a Jonás-napjaimat de nem igazán vettem figyelembe.Szerintem annak van szenecséje akinek egybeesnek a napok a pé-vel.
Szia! Én most várom a harmadik babámat és egyik gyereknél sem esett egybe a peteéréssel az az idõpont amikorra irta. (az elsõ kettõnél utólag néztem meg, most a harmadiknál kiváncsiak voltunk, és akkor akcióztunk)És mégis jó volt eddig.:) ) Bár van akinek nem jött be. üdv 36 hetes kismama
Szia! Nekünk úgy tûnik bejött, áprilisban egybeesett a pé-mel, és össze is jött a bébi, a kérdés, hogy valóban fiú lesz-e?! Inkább érdekesnek tartom, minthogy nagy jelentõséget tanúsítson felém, de, ha még fiú is lesz, elgondolkodtat... Sok sikert! 10 hetes kismama

Valaki nem emlékszik a Jonas Brothers-ben arra a részre amikor Kevin-hez lejött Anja és táncoltak egy dalra (amikor mindneki kinevette őket, Anja MP3 lejátszójáról szólt). Mi a dal címe?

Legjobb válasz: miért éredekel?Tök szar a Jonas Brothers pisiseknek való! Lefogadom,hogy 10 éves vagy... (ja és most jön majd az akomment,hogy dehogyis én már 15 éves vagyok..na persze kiscsillag!pff...akkora hülyeség!!!...-.-"

miért éredekel?Tök szar a Jonas Brothers pisiseknek való! Lefogadom, hogy 10 éves vagy... (ja és most jön majd az akomment, hogy dehogyis én már 15 éves vagyok..na persze kiscsillag!pff...akkora hülyeség!!!...-.-"
Elsõ válaszoló: elhiszed, hogy senki nem fog válaszolni?!:D ;)

Válaszolnátok egy bugyuta kérdésre? Bevált valakinek a Jónás módszer úgy, hogy a várható ovulációja jóval korábbi napra esett a ciklusban, mint a "Jónás- napja"?

A Jónás naptár szerint augusztus 25. lesz az "én napom". Peteérésem általában a ciklus 15. napján van (tehát kb. augusztus 14-én lesz). Akkor hogy is van ez? Lesz egy peteérésem 14-én, majd várhatóan 25-én is? Mert anélkül ugye nehéz teherbe esni. Elmagyaráznátok?

Legjobb válasz: Peteérés akár többször is lehet, sõt az orgazmus is indikálhat rendkívüli peteérést.

Peteérés akár többször is lehet, sõt az orgazmus is indikálhat rendkívüli peteérést.
A kérdező hozzászólása: Ha többször van peteérésem, annak minden alkalommal vannak "látható jelei" (pl. tojásfehérje szerû nyák, hõmérsékletesés)?
midig is hülyeségnek tartottam a jónás-módszert. most utólag visszanéztem (tudom, hogy mikor fogant a babánk) és pont akkor híre-hamva sincs termékeny napnak a jónás-naptár szerint. úgyhogy marad a véleményem, hogy hülyeség.
Utolsó, én tiszteletben tartom a véleményed, de én vagyok az ellenpélda: jónás nap mensi alatt, és az állítólagos peteéréskor már pozitív volt a terhességi teszt. A kiírt idõpontot is eszerint módosította a doki:)

Egy pici vérzés, és alhasi görcsök- előfordulhat peteéréskor? Vagy pedig beágyazódás jele lehet? ( A Jónás naptár szerint kb. most lenne a beágyazódás, de a rendes számítás szerint most van peteérés)

Legjobb válasz: Szia! Igen peteéréskor elõfordulhat vérzés, ezt hivják közti vérzésnek. A Jónás naptárt nem ismerem. Hány naposak a ciklusaid? A ciklusod hosszából vonjál le 14 napot, akkor kell kb. lennie a peteérésednek, a beágyazodás 7-10 napig is eltarthat.

Szia! Igen peteéréskor elõfordulhat vérzés, ezt hivják közti vérzésnek. A Jónás naptárt nem ismerem. Hány naposak a ciklusaid? A ciklusod hosszából vonjál le 14 napot, akkor kell kb. lennie a peteérésednek, a beágyazodás 7-10 napig is eltarthat.
A kérdező hozzászólása: A ciklusom kb.30 napos szokott lenni, most nov.1-én jött meg utoljára.Amúgy volt/van tojásfehérje folyás is -én is peteérésre tippelek, de eddig még sose volt vérzés ilyenkor. A Jónás naptár az én születési idõpontom alapján számolja ki azt, hogy mikor van a termékeny napom. (akkor, amikor a hold pont úgy áll, mint a születésem idõpontjában) Nálam ez utoljára okt.27-én volt.Azért fura, mert akkor nem nagyon tudom elképzelni, hogy peteérésem lenne, a menzi elõtt 4 nappal..., de állítólag 85%-ban bejön ez a módszer(is).
A Jónás nekem sem stimmelt soha... Ez a tünet lehet peteéréses(én ezt mondanám inkább), de elõfordul nagy rikán beágyazódáskor is. Lehet peteérés mensi elõtti napokban is, többen estek már teherbe így, lehetséges, hogy én is, mivel uh szerinti kor így jön csak ki. Márpedig az utolsó mensim teljesen rendes volt, erõsebb, mint az elõtte lévõek! én ezért csodálkozom! Jónásom meg késõbb volt akkor, mint ahogy a baba foganhatott! pedig azt hiszem elvileg kivételesen egybe kellett volna esnie a Jónásos napnak a rendes naptármódszeres nappal, de a baba addigra már megfogant! Ha nov 1-jén volt meg, akkor elvileg hétvége felé, jõvõ hét leges-legelején volna peteérésed... Ahogy számolom. De a tested jelzésére figyelj, és ahogy írtad a nyák stimmelt! Hát majd kb 2 héten belül megtudod a tuttit! Szerintem tényleg pé miatt volt!

Ha menstruáció előtt egy nappal van a jónás napom és esetleg teherbeesek, megjön másnap?

Legjobb válasz: Ha teherbeesnél megjönne, de szerintem ilyenkor kicsi az esély! Bár nem tudom!

Ha teherbeesnél megjönne, de szerintem ilyenkor kicsi az esély! Bár nem tudom!
Menstruáció elõtt egy nappal nem igazán lehet teherbe esni. Persze lehetséges hogy késõbb van peteérésed, de akkor nem is jönne meg a szokott idõben akkor sem ha nem vagy terhes. Ez a jónás nap csak hókuszpókusz, teherbe esni a peteérés körüli napokon lehet csak, ha meg nincs pete, akkor nincs ami megtermékenyüljön.
A kérdező hozzászólása: Köszi, én is így gondolom, de már annyian esküsznek erre a módszerre, jogy kiváncsivá tett! Kisfiam peteérékor fogant, a ciklus közepén! Ez biztos! :)
Jónás hülyeség...saját tapasztalat...
Kellen hogy hány órakor, és hogy hol:)
A kérdező hozzászólása: Délelõtt 10 órakor születtem Budapesten.
Itt vannak a napok:) http://www.astro.com/cgi/chart.cgi?cid=juqfilew5PCd8-u126513.. Ahogy látom a kislányért márciusban, májusban, és júliusban akciózhattok, a többi hónapnál, ahol a program nem jelöl nemet, ott bármelyik nemû baba elõfordulhat:) Ha nem tudod esetleg értelmezni, szólj:) ҝ

Ki tudja nekem valaki pontosan számolni a Jónás napomat? Születtem 1983 12.16 éjjel fél egykor! Székesfehérváron!

Legjobb válasz: 03.16 04.14 05.15 06.12 07.12L 08.11F 09.08L 10.07F 11.06L 12.06F 2011.01.04L 02.03F Az elsõ hónapokban nem jelöl nemet, vagyis mindkét nem összejöhet, lehet fiú is, meg lány is:) ҝ

03.16 04.14 05.15 06.12 07.12L 08.11F 09.08L 10.07F 11.06L 12.06F 2011.01.04L 02.03F Az elsõ hónapokban nem jelöl nemet, vagyis mindkét nem összejöhet, lehet fiú is, meg lány is:) ҝ
A kérdező hozzászólása: Köszi, nagyon kedves vagy!Még annyit kérdeznék, hogy a kiszámoláshoz nem kellett volna megadnom, hogy mikor jött meg, hány napra stb?
A kérdező hozzászólása: Pont ma betegedtem meg, 34 napra.Az elõzõ 28 napra jött meg febr. 2.-án!
Ehhez nem kell ismerni a ciklusodat, mert ez a módszer arra épít, hogy akkor vagy a legtermékenyebb, amikor a hold ugyanúgy áll, mint aminkor születtél:) Elvileg mensitõl is független:) És a megadott napok elõtti 3 nap kell együtt lennetek, hogy arra a napra pont odaérjenek a spermiumok. Mielõbbi pocakosodást neked, következõ hónapban reméljük sikeresebbek lesztek! Drukkolok! ҝ
A kérdező hozzászólása: Jujj, nagyon köszönöm!Édi vagy!!!

Az egyik barátnőm azért haragudott meg mert azt mondtam, hogy szerintem a Jonas Brothers nyálas! Mit tegyek, hogy kiengeszteljem?

Legjobb válasz: ha õszerinte nem az, akkor eszedbe ne jusson kiengesztelni. örülj, hogy megszabadultál tõle.

ha õszerinte nem az, akkor eszedbe ne jusson kiengesztelni. örülj, hogy megszabadultál tõle.
nem kell engesztelgetned. neked ez a véleményed. kész. ha nem bunkón mondtad, hülye hangsúllyal. hanem rendesen, akkor minden OK és ha neki fontosabb az a nyálas bu/zi, hasonlesõ "zenekar" akkor bujjon bele a valogukba, álmodozzon róluk és pazarolja ilyen balf/aszságokra az idejét, ahelyett, hogy veled lógna. ennyi :D
hát ha neki fontosabb a Jonas.. akkor ne tõrõdj vele.. O_O jesszus ilyenért haragudni :DD sajnálom, de ez kicsit gyerekes :) ) sorry ha köcsög voltam
Hát én a helyedben elmennék hozzájuk és bekiabálnám, hogy "NEMCSAK HOGY NYÁLAS, HANEM BU*I IS, RÁDADÁSUL EGY RAKÁS ***"
mondd meg neki, hogy neked ez a véleményed, és ezért igazán nem kell megharagudni. ha jó bnõd akkor két percig se kell gyõzködnöd, ha meg mindenen megsértõdik, akkor talán egy kicsit tovább. neked ez a véleményed, kész. nem mindenben kell egyezned vele...
mond azt h legalább az énekesbõl kilehet nézni h fiú nem mint a tokio hotelbõl.am igazad vN Xd
Ha ilyenen megsértõdik, akkor nem lehet valami nagy az agytérfogata:D
A Jonas Brothers-re az hogy nyálas, az enyhe kifejezés xD A legfosabb fos a világon
vegyél neki valami jonas brothers-es apróságot, írószerboltokban talász
A kérdező hozzászólása: bocsi, több mint egy év
Nem tudom jo e ez a jonas modszer, az en jonas napomat menstruacio idejere szamitotta ki
Mi is sokáig próbálkoztunk így, de semmi. Aztán elkezdtem figyelni magamra, és pár hónap múlva pontosan tudtam mikor van peteérésem. Most 16hónapos a kisfiúnk :) ))

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!