Találatok a következő kifejezésre: A János meddőségi ambulanciájára kaptam (2 db)

A János Kórház meddőségi ambulanciájára kaptam beutalót. Érdemes oda menni vagy más meddőségi ambulanciára menjek inkább?

Azt hallottam hogy nem valami jó hely ilyen szempontból...!

Legjobb válasz: ismerõsöm a Káliba jár. Szerinte az a legjobb.

ismerõsöm a Káliba jár. Szerinte az a legjobb.
A kérdező hozzászólása: Nem tudod neki mennyit kellett ott fizetnie?
ezt passzolom
egy hete volt a beültetés, és nem szeretném zavarni most ezzel

Kaptam orvosomtól beutalót a János Kórház meddőségi ambulanciájára, ahová márc. 18-án kell mennem a párommal együtt! Mire számíthatok, milyen vizsgálatok lesznek ott?

Nincs peteérésem október óta. 2 havi clostylbegyt ellenére sincs semmi változást. Kaptam orvosomtól beutalót a János Kórház medd?ségi ambulanciájára ahová márc. 18-án kell mennem a párommal együtt! Mire számíthatok, milyen vizsgálatok lesznek ott? Ha vki járt már ott segítsen nekem! !

Legjobb válasz: Én nem ott voltam, de én is meddõségi kórházban voltam.Elõször kikérdeztek mindent, de szó szerint.Megnézte az eddigi papírjaimat, elküldött még egy ultrahangra.Majd azzal visszamentem, és még elküldött mintavételekre.Közölte hogy lesz egy petevezetékátjárhatóságim,és kezelik a pco-mat.

Én nem ott voltam, de én is meddõségi kórházban voltam.Elõször kikérdeztek mindent, de szó szerint.Megnézte az eddigi papírjaimat, elküldött még egy ultrahangra.Majd azzal visszamentem, és még elküldött mintavételekre.Közölte hogy lesz egy petevezetékátjárhatóságim, és kezelik a pco-mat.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!