Találatok a következő kifejezésre: A János meddőségi (12 db)

A János Kórház meddőségi ambulanciájára kaptam beutalót. Érdemes oda menni vagy más meddőségi ambulanciára menjek inkább?

Azt hallottam hogy nem valami jó hely ilyen szempontból...!

Legjobb válasz: ismerõsöm a Káliba jár. Szerinte az a legjobb.

ismerõsöm a Káliba jár. Szerinte az a legjobb.
A kérdező hozzászólása: Nem tudod neki mennyit kellett ott fizetnie?
ezt passzolom
egy hete volt a beültetés, és nem szeretném zavarni most ezzel

Mennyibe kerül a kezelés és mik a tapasztalatok a János Kórház Meddőségi Centrumáról?

8 éve próbálkozunk a teherbeeséssel de sajnos nem sok sikerrel. Most kaptam egy beutalót és januárban fogok menni.

Legjobb válasz: Én csak jókat halottam róla, amikor én szültem a János kórházban, velem egy szobában 3 olyan kismama is volt akik lombik által mardtak terhesek. 2 ill. 3-as ikreket vártak. Sok sikert neked is.

Én csak jókat halottam róla, amikor én szültem a János kórházban, velem egy szobában 3 olyan kismama is volt akik lombik által mardtak terhesek. 2 ill. 3-as ikreket vártak. Sok sikert neked is.

A Budai Meddőségi Központtal (Szt János Kórház) kapcsolatban van valakinek tapasztalata?

Legjobb válasz: Szióka!Én az elsõ válaszoló vagyok!Csak érdeklõdnék,hogy sikerült-e az elmúlt egy évben "intézni"valamit baba ügyben?

Szia! Mi történt azóta? Én is a SOTE-ra járok. Lu
A kérdező hozzászólása: A SOTE-n is van meddõségi klinika, oda járunk. Most nem tudom, hogy ez az I. vagy a II. számú klinikán van, de ez is kifejezetten meddõségi részleg. Amúgy most nézem, hogy ezt a kérdést februárban írtam ki, de mi csak júliusban voltunk elõször itt. Sajnos a férjem spermavizsgálata nagyon sok idõt vett igénybe, mert, nem kapott idõpontot csak októberre (az urulógiát tatarozták vagy mi) és így csak októberre tudtunk a meddõségire is visszamenni. Gondolom majd most jönnek egyéb vizsgálatok, esetleg inszem. Mindegy, ha jövõ héten megjön, akkor azért, ha meg nem akkor azért megyek vissza. Neked gratulálok, az újabb babához! Majd ide megírom, hogy megjött-e vagy sem, persze csak, ha érdekel.
Szióka!Én az elsõ válaszoló vagyok!Csak érdeklõdnék, hogy sikerült-e az elmúlt egy évben "intézni"valamit baba ügyben?
Ha már tudják a meddõség okát, akkor egybõl segítenek.A vizsgálatok eredményétõl függ, hogy inszeminációt vagy lombikot csinálnak.
A kérdező hozzászólása: Hello, sajnos ma megjött. Úgyhogy talán majd következõ hónapban.
Én drukkolok neked!Ez szerintem már haladás!
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! 3 pete érett meg, ma kaptam Choragon injekciót, majd vissza kell mennem, ha megjön vagy, ha nem. Hát, kíváncsi leszek! Drukkoljatok!
A kérdező hozzászólása: Szia! Köszi az érdeklõdést! Semmi nem volt, csinált uh-t és megint closilt kapok, 3 hónapig. Hétfõn megint megyek vérvételre és uh-ra. Bár már kaptam clostilt és nem lett baba, de akkor még nem kaptam Bromocriptint. Azért hétfõn lehet rákérdezek, hogy mikor lépünk tovább valamerre! Majd még írok!
Szióka! Mit mondott a dokid?
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Persze megint megjött! Hétfõn már megyek is orvoshoz. Kíváncsi vagyok, mi lesz tovább. Ha érdekel titeket, megírom.
A kérdező hozzászólása: Szia! Szívbõl gratulálok! Remélem egyszer én is csatlakozom hozzátok!
2. válaszoló vagyok. Spontán sikerült a baba, 25 hetes vagyok. Volt 3 sikertelen inszem, és jött a pihenõhónap... :)
Mi is oda járunk. Nagyon rendesek és odafigyelnek az emberre, alaposan kivizsgálnak és nem küldenek haza hogy minden rendben van, próbálkozz. Az elõzõ válaszolótól kérdem, hogy mi a menete a dolgoknak? PCO-s vagyok. Kaptam Merckformint, minden egyéb más leletem negatív, most volt egy hiszteroszkópiás tükrözésem, a méhemmel sincs semmi baj. Szerinted mire számítsak, mi a következõ lépés?
Szióka! Nekem a "rendes"nõdokim a Soteén dolgozik és minket anno õ küldött a meddõségi klinikára!Én a ti helyetekben ennyi idõ után felkeresnék egyet!Nálunk amúgy jön a következõ baba, szoptatás mellett terhes maradtam.Most vagyok a 19, hétben.Sok sikert kívánok!Más vizsgálat nem is történt?
A kérdező hozzászólása: Újabb baba? :)
A kérdező hozzászólása: Szia! Túl sok elõrelépés nem történt. A SOTE-ra mentünk végül, nem kellett beutaló. A férjemnek volt 2 spermavizsgálat, tökéletes lett az eredmény. Nekem hormonvizsgálat, kicsit magas volt a prolaktinom, kaptam rá Bromocriptint. Azt szedem már 3-4 hónapja, de baba még nem lett. Az orvos mondta, hogy, ha eltelt 3-4 hónap és nem lett baba menjek vissza és további vizsgálatok lesznek. Most, febr 11-12-én, ha megjön bejelentkezem és megyek vissza. 17 hónapja próbálkozunk egyébként. Én most így állok! És Te?
Köszi a választ. Sokat segítettél vele. Szerdán megyek akkor mondják meg mi lesz. Gondolom a novemberi leleteimet már nem veszik figyelembe és csinálnak újabb hormonvizsgálatot ami alapján döntenek. Voltaképpen ami izgat, hogy ha negatívvá tették az embert hagyják-e hogy próbálkozzon, vagy egybõl segítenek? Már nagyon rég óta szeretnék babát, remélem most már sinen vagyunk :)
Mi2003ba jártunk a BMC-ba.Három sikertelen inszem után 2004februárjában lombik lett a vége.Sikeressen.2004november19én megszületett a fiam.Most ujra járunk.Akkor a Zeke dokihoz jártunk meg a Vieganthoz.Most a Zekéhez járok.Még most fogom elkezdeni a decapeptylt.Szerintem ez elég jo hely.Bár jobb lenne ha nem kellene ide járni.És minden menne a maga utján.
Mi oda jártunk a párommal, én csak jót tudok mondani róla.Igaz néha elég õrültek háza, de nagyon sok meddõ pár jár oda!Nekem elég sok problémám volt, alacsony progreszteron, majd magas prolaktin szint.Letapadt petevezetõk+petefészekciszták, ezeket egy laporoszkópiás mûtéttel megoldották.És a második inszemináció sikerült, tavaly májusban született meg a pici fiam. Ha konkrét kérdésed van akkor nyugodtan írjál, ha tudok segítek!


A János Kórház Budai Meddőségi Centrumában ajánlanátok jó orvost?

Legjobb válasz: Én a Szûcs doktorhoz járok és meg vagyok vele elégedve. Elég szûkszavú, ha bármi érdekel, kérdezd, mert magától nem mond semmit. (De ezzel a többi orvos is így van.) Elõször Skribánál kezdtem, de átkértem magam tõle, mert velem elég bunkó volt. Egyszer Zekéhez is volt szerencsém, vele is úgy voltam, hogy soha többet. De ezek csak az én tapasztalataim, van ismerõsöm, aki Zekéhez járt és maximálisan elégedett volt vele. Ennek ellenére mindegyik nagyon jó szakember, bármelyiket is választod.

Én a Szûcs doktorhoz járok és meg vagyok vele elégedve. Elég szûkszavú, ha bármi érdekel, kérdezd, mert magától nem mond semmit. (De ezzel a többi orvos is így van.) Elõször Skribánál kezdtem, de átkértem magam tõle, mert velem elég bunkó volt. Egyszer Zekéhez is volt szerencsém, vele is úgy voltam, hogy soha többet. De ezek csak az én tapasztalataim, van ismerõsöm, aki Zekéhez járt és maximálisan elégedett volt vele. Ennek ellenére mindegyik nagyon jó szakember, bármelyiket is választod.
Ezt pár hónapja olvastam hoxán.... hátha segítség :) http://www.hoxa.hu/?p1=cikk&p2=4226
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! :)
A kérdező hozzászólása: Húú, nem könnyû dönteni...

A János kórház meddőségi centrumában a HSG-t altatva vagy ébrenléttel csinálják?

Legjobb válasz: Ébren csinálják, nagyon jó körülmények közt.Kellemetlen a beavatkozás, de gyorsan megvan.Kb kora délután már el is engednek haza.

Ébren csinálják, nagyon jó körülmények közt.Kellemetlen a beavatkozás, de gyorsan megvan.Kb kora délután már el is engednek haza.

Kaptam orvosomtól beutalót a János Kórház meddőségi ambulanciájára, ahová márc. 18-án kell mennem a párommal együtt! Mire számíthatok, milyen vizsgálatok lesznek ott?

Nincs peteérésem október óta. 2 havi clostylbegyt ellenére sincs semmi változást. Kaptam orvosomtól beutalót a János Kórház medd?ségi ambulanciájára ahová márc. 18-án kell mennem a párommal együtt! Mire számíthatok, milyen vizsgálatok lesznek ott? Ha vki járt már ott segítsen nekem! !

Legjobb válasz: Én nem ott voltam, de én is meddõségi kórházban voltam.Elõször kikérdeztek mindent, de szó szerint.Megnézte az eddigi papírjaimat, elküldött még egy ultrahangra.Majd azzal visszamentem, és még elküldött mintavételekre.Közölte hogy lesz egy petevezetékátjárhatóságim,és kezelik a pco-mat.

Én nem ott voltam, de én is meddõségi kórházban voltam.Elõször kikérdeztek mindent, de szó szerint.Megnézte az eddigi papírjaimat, elküldött még egy ultrahangra.Majd azzal visszamentem, és még elküldött mintavételekre.Közölte hogy lesz egy petevezetékátjárhatóságim, és kezelik a pco-mat.

Véleményeket kérek a János Kórház Meddőségi Centrumától? ! Ugyanis hamarosan oda készülünk a párommal!

Legjobb válasz: Mi oda mentünk, miután 1 évig nem sikerült magunktól összehozni a babát. Mivel nem volt fizetõs, sokan voltak mindig, szinte sorállás volt. Kiderült, hogy miért nem jön össze, de ahelyett, hogy az okát megszüntették volna, inszeminációt javasoltak, amit halasztottunk. Végül elmentem endokrinológushoz (ezúttal magán) és 1 éves kezelés eredményeképpen megfogantam. Ha a férfivel van gond, vagy a nõnél fizikális oka van a meddõségnek (pl nem tájárható a petevezeték), "jó" dolog a meddõségi centrum, de ha hormonális eltérésed derül ki, irány egy endokrinológus, és lehet természetes úton is babátok.

Mi oda mentünk, miután 1 évig nem sikerült magunktól összehozni a babát. Mivel nem volt fizetõs, sokan voltak mindig, szinte sorállás volt. Kiderült, hogy miért nem jön össze, de ahelyett, hogy az okát megszüntették volna, inszeminációt javasoltak, amit halasztottunk. Végül elmentem endokrinológushoz (ezúttal magán) és 1 éves kezelés eredményeképpen megfogantam. Ha a férfivel van gond, vagy a nõnél fizikális oka van a meddõségnek (pl nem tájárható a petevezeték), "jó" dolog a meddõségi centrum, de ha hormonális eltérésed derül ki, irány egy endokrinológus, és lehet természetes úton is babátok.
Történetem: csakazertis2010.blogspot.com
Ahogy az elõttem levõ írta, mivel a BMC állami, sokszor nagyon sokan vannak - nem csak idõpontot nehéz kapni, hanem a reggeli vérvételek és társai is eléggé idõigényesek. Az asszisztensek alapjáraton kedvesek, de néha azért belefuthatsz bal lábbal ébredt emberekbe. A dokik már többször "nyûgösek", ill. nekem valahogy "személytelennek" tûnt, mint amikor a szalagon én vagyok a százezredik paradicsom, nekik csak egy "eset" vagyok, õszintén, nem emlékszem egy emberi beszélgetésre, csak tényközlésre. De a cél szentesíti az eszközt, a kivizsgálás nagyon fontos, ott erre sor kerül, ebben nincs hiba. Utána, ahogy már írták, még mindig olvass utána, létezik e a "problémátokra" alternatív megoldás! Hajrá!

Endokrinológia után Szent János Kórház Meddőségi központjában járok (járunk a férjemmel) Mik a tapasztalatok ebben a meddőségiben?

Endokrinológus által felírt gyógyszereket szedem(Merckformin,és Bromocriptin)a javaslatára diétázom,és napi rendszerességgel tornázom is(sikerült is lefaragnom magamról 14 kg-t,6 hónap alatt)Több vizsgálaton túl vagyok már,férjemmel minden ok,nálam a PCO-t diagnosztizálta az orvosom(mellette még diabéteszes is vagyok,igaz szövődmények nélkül),HSG eredményem pedig a jobb oldali petevezető elzáródását mutatta ki.Mindezek tudatában az endokrinológus tovább küldött a Budai Meddőségibe,ahol újabb kivizsgálások,javarészt hormon vizsgálatok következnek. Aki hasonló helyzetben van,és van tapasztalata akár a problémát illetően,akár a kórházzal kapcsolatban LEGYEN SZÍVES ÍRNI,milyen eredményeket,vagyis mennyire lehet eredményes ez az újabb kórházi kivizsgálás? Bár én azzal nyugtatom magam,hogy ettől jobb helyen nem lehetek,mert már jó pár év eredménytelenség van a hátunk mögött,szóval abszolút indokolt,hogy végre egy meddőségi központban vizsgálódjanak a problémámat illetően.

Legjobb válasz: jó intézmény, sikeres, de az orvosok nem a lewgkedvesebbek sjanos érzödik hogy Tb által finanszirozott. Nem magyaráznak sokat, futószalagon mennek a dolgok. Sokat kell várni, de az eredményeik jók és ha el tudsz vonatkoztatni a néha pokróc stilusuktól akkor ajánlom.

jó intézmény, sikeres, de az orvosok nem a lewgkedvesebbek sjanos érzödik hogy Tb által finanszirozott. Nem magyaráznak sokat, futószalagon mennek a dolgok. Sokat kell várni, de az eredményeik jók és ha el tudsz vonatkoztatni a néha pokróc stilusuktól akkor ajánlom.
A kérdező hozzászólása: Elsõ alkalommal, amikor az adatokat felvette egy orvos (a nevét sajnos nem tudom, elég idõs bácsika volt), nagyon aranyos, és kedves volt, amint a leleteim közt keresgettem, amit éppen kért, többször elmondta, hogy csak nyugodtan, nincs semmi sürgetõ tényezõ!Ezzel csak azt akartam mondani, hogy Õ éppen, akkor nagyon szimpatikus volt.Igaz ez nem túl sok tapasztalat, de a nõvérek, és a személyzet tagjai is nagyon kedvesek voltak.Kíváncsian várom a dolgok pozitív végkimenetelét :)
Sajnos igy van ahogy a 3-as irja. Elsõre mindenkinek kedvesek, de várják a pénzt, igaz olcsobb mint a fix áras Kaáli, de itt sme árt adni. (elsõ voltam)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm Szépen a válaszokat, egyébként ha lenne annyi pénzem, akkor magán klinikára mennék ahol az ember fenekét tisztára.... na mindegy!Némi bunkóságot azért képes vagyok lenyelni :) Remélem sikerrel járunk, és nem kell újra beszállnom a mókuskerékbe... Minden porcikámmal vágyom az anyaságra, nem rettent el a célom felõl semmi, mindent elviselek a szent cél érdekében!

János Kórház meddőségi centrumnak a 13 jegyű beutaló számát?

Ez a szám kell ahhoz hogy a háziorvosom meg tudja irni ezt a beutalót a meddőségibe 13 jegyű sos

Legjobb válasz: a meddõségibe nem kell beutaló. Felhivod öket és kérsz idõpontot.

a meddõségibe nem kell beutaló. Felhivod öket és kérsz idõpontot.
A kérdező hozzászólása: 6 an 6 félét mondanak.felhívtam õket és kell beutaló
Hát én annó scak odatelefonáltam és minden ismerösöm igy tett. ha beszéltél velük akkor újra hivd fel õket és megkérdezhetnéd ezt a számot tõlük.
A kérdező hozzászólása: igen ezt tettem.
A barátnõmék is oda járnak és nem kellett beutaló. Igaz ennek már lassan két éve...
Mi 2010-2011-ben jártunk, és kellett beutaló. De a háziorvos nem kért 13 jegyû számot. Megírta osztcsá :-D

Mi a véleményetek dr aranyosi jános debreceni nőgyógyászról meddőségiben ő menyire jártas? Miskocról menénk hozzá két éve próbálkozunk halotam róla jókat.

Legjobb válasz: Jó orvos,de meddõségben nem Õ a legjobb!Sápy Tamást ,Fekete Istvánt vagy Tándor Zoltánt keressétek.Én Sápyhoz mennék.....

Jó orvos, de meddõségben nem Õ a legjobb!Sápy Tamást , Fekete Istvánt vagy Tándor Zoltánt keressétek.Én Sápyhoz mennék.....
A kérdező hozzászólása: Te sápyhoz jársz megbizható orvos?nekünk minden féleképen az kelene aki már tud valami biztatót mondani.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!