Találatok a következő kifejezésre: A III. érett lepény van közel (2 db)

A III. fokozatban érett lepény van közel a szüléshez?

Én azt hittem, az I.

Legjobb válasz: Ha a doki azt mondta, kielégítõbb választ nem adhatok. De úgy tudom a harmadik fokban érett lepény szûlés elõtt van konkrétan. Lehet arra értette, hogy nem fogsz egy-két napon belül megszülni, de lehet egy hét múlva már a kezedben lesz a picur. 35 hetes kismama

Ha a doki azt mondta, kielégítõbb választ nem adhatok. De úgy tudom a harmadik fokban érett lepény szûlés elõtt van konkrétan. Lehet arra értette, hogy nem fogsz egy-két napon belül megszülni, de lehet egy hét múlva már a kezedben lesz a picur. 35 hetes kismama

Ma léptem a 38. hétbe, tegnap óta mensi szerű hasfájásom van. Lepényem III. fokban érett. Mennyire lehet közel a szülés?

Legjobb válasz: Én hétfõn leszek 38 hetes, nekem is III.fokban érett a lepényem. Én pont hétfõn megyek majd dokihoz aztán majd kiderül mi lesz, de tõlem már a hét elején is úgy vált el hogy vagy megint találkozunk NST-n vagy majd a kórházba. Hát úgy néz ki még marad az NST.:) Nekem is szokott fájni a hasam meg a derekam is, mindig azt hiszem hogy na majd most már eljött az idõ, de eddig mindig hamar elmúlt a dolog. Nem lehet megmondani mennyi van még hátra lehet 2 hét, de lehet csak 2 nap. Mindenesetre gondolom úgy vagy vele nem bánnád ha már jönne.:) Könnyû szülést kívánok neked aztán boldog babás életet!:)

Én hétfõn leszek 38 hetes, nekem is III.fokban érett a lepényem. Én pont hétfõn megyek majd dokihoz aztán majd kiderül mi lesz, de tõlem már a hét elején is úgy vált el hogy vagy megint találkozunk NST-n vagy majd a kórházba. Hát úgy néz ki még marad az NST.:) Nekem is szokott fájni a hasam meg a derekam is, mindig azt hiszem hogy na majd most már eljött az idõ, de eddig mindig hamar elmúlt a dolog. Nem lehet megmondani mennyi van még hátra lehet 2 hét, de lehet csak 2 nap. Mindenesetre gondolom úgy vagy vele nem bánnád ha már jönne.:) Könnyû szülést kívánok neked aztán boldog babás életet!:)
Szerintem közel lehetsz már a célhoz. Erre alapjáraton utalhat a 3. fokba érett lepény, amivel azért sokáig nem lehet húzni, és akkor ott vannak a fájások is. :) Kívánom, hogy problémamentes, gyönyörû szülésed legyen!
Lehet, hogy már nagyon közel van, de az is lehet, hogy simán kihúzod a 40. hétig. :) Barátnõmnek a 36. héten volt III.fokban érett a lepény és a 41. hétre szülte a kisfiát teljesen egészségesen, 4 és fél kg-val. :) Sok sikert és könnyû szülést neked!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm :)
A kérdező hozzászólása: Nem én pontoztalak le, nem tudok, ki szórakozik már megint!
A kérdező hozzászólása: Bizony nem bánnám, várom is nagyon, meg hát nem könnyû már, nyûgös minden. Köszönöm a válaszokat!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!