Találatok a következő kifejezésre: A III. érett lepény (27 db)

30. heten I-II fokban erett lepeny jo? Ez az ilyenkor normalis? Es akkor lassan ahogy közeleg a szüles III. fokban erett lesz?

Legjobb válasz: Szia. Nekem 31 hetesen nézték, nekem is I fokban érett. A doki és a védõnõm is azt mondta hogy ez teljesen normális. A szülés még messze van, emiatt ne aggódj. Ha most III fokban lenne érett akkor kéne izgulni. Boldog babavárást! :) 32 h

Szia. Nekem 31 hetesen nézték, nekem is I fokban érett. A doki és a védõnõm is azt mondta hogy ez teljesen normális. A szülés még messze van, emiatt ne aggódj. Ha most III fokban lenne érett akkor kéne izgulni. Boldog babavárást! :) 32 h
Szia. Nekem a 27.héttõl volt II-es fokozat, ami azt jelenti nem 100%-ban látja el a babát de ellátja.A doki úgy is látni fogja ha baj van de neked az I-II -es az jó

III. fokozatban érett lepény a 36. héten?

Azt mondták ne aggódjak,mert már a 36.hétben vagyok.

Legjobb válasz: III-IV. érettségû lepénnyel szokás szülni. De ha most jönne, már tényleg semmi gond. Gondolom figyelnek sûrûbben, nézik a flow-t is. Minden jót Nektek!

III-IV. érettségû lepénnyel szokás szülni. De ha most jönne, már tényleg semmi gond. Gondolom figyelnek sûrûbben, nézik a flow-t is. Minden jót Nektek!
Ez nem jelenti, hogy szülni fogsz. Nekem 33 hetesen már III. fokban volt érett, azt mondták normális, mert a vége felé járok! Majdnem 41 hétre született a fiam 10/10es apgarral.
szerintem se jelent semmit! a kislányommal 36 hetesen nekem is 3-ad fokban érett volt és mégis 38+4 hetesen született meg. most a kisfiammal múlt héten, akkor 35 hetes voltam 1 fokban volt érett.de vele viszont nem bánnám ha megszületne már.mondjuk a vasárnapot még várja meg akkor töltöm a 37 hetet. úgyhogy nyugi!majd jön amikor õ úgy érzi!
az jo akkor már csak pár nap van hátra
A 35 hetes ultrahangon nekem is III. fokozatban volt érett a méhlepény. 2 és fél hétre rá szültem. Ebben a terhességi korban ez így jó. Ha hetekkel ezelõtt lett volna ilyen érettségû, akkor jelenthetett volna gondot. Már nincs sok hátra, azért mondták, hogy ne aggódj. Könnyû szülést és jó babázást kívánok!:)
Szia! Én 36.héten szültem, egészséges kisfiút!! Ugyanúgy engedtek haza mint azokat akik 38-41 hétre szültek. Semmi baja nincs, most 2 éves, igazi kis virgonc, fára mászós, okos fiúcska!!!
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm megnyugtató válaszaitokat! közben beszéltem a dokimmal, õ is megnyugtatott! akkor ma összepakolom a kórházi csomagomat :)

A III. fokozatban érett lepény van közel a szüléshez?

Én azt hittem, az I.

Legjobb válasz: Ha a doki azt mondta, kielégítõbb választ nem adhatok. De úgy tudom a harmadik fokban érett lepény szûlés elõtt van konkrétan. Lehet arra értette, hogy nem fogsz egy-két napon belül megszülni, de lehet egy hét múlva már a kezedben lesz a picur. 35 hetes kismama

Ha a doki azt mondta, kielégítõbb választ nem adhatok. De úgy tudom a harmadik fokban érett lepény szûlés elõtt van konkrétan. Lehet arra értette, hogy nem fogsz egy-két napon belül megszülni, de lehet egy hét múlva már a kezedben lesz a picur. 35 hetes kismama


III. fokban érett lepénnyel meddig lehet jól táplálni még a babát? Lehet, hogy hamarabb születik? De nem lesz baja?

a doki semmit nem mondott rá. 36. héten vagyunk :)

Legjobb válasz: Szia! 30. hét óta 3-as sajnos a lepényem. :S 39+6 hetes vagyok, múlt héten NST-n rendben volt minden, 38. heti UH-n még rá is csodálkoztak, hogy ilyen lepénnyel jók az eredményeim. Szóval, akár még túl is hordhatod!

Szia! 30. hét óta 3-as sajnos a lepényem. :S 39+6 hetes vagyok, múlt héten NST-n rendben volt minden, 38. heti UH-n még rá is csodálkoztak, hogy ilyen lepénnyel jók az eredményeim. Szóval, akár még túl is hordhatod!

36 hetesen a II-III fokban érett lepény mivel kecsegtet?

Legjobb válasz: Ez arra mutat hogy érik be a lepényed, vagyis hamarosan szülni fogsz.Nekem a 32.héten már 3-as volt a lepényem és 39h és 3 naposan szültem.

Ez arra mutat hogy érik be a lepényed, vagyis hamarosan szülni fogsz.Nekem a 32.héten már 3-as volt a lepényem és 39h és 3 naposan szültem.
Önmagában ez az adat nem jelent semmit, csak azt mutatja hogy meszesedik, érik a lepény.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, megnyugtattatok!
Szia! Mennyi idõs terhes vagy?
A kérdező hozzászólása: Upsz elfeljetettem megírni.Ma töltöttem be a 38-at.
Nekem már a 37. héten III. fokban érett volt a lepény. amíg a keringéssel nincs gond, illetve nem kezd levállni, ne aggódj. ezt nézik.

III. fokban érett lepény tényleg jobban árt a babának, mint használ?

Legjobb válasz: Nem feltétlen, ez sok mindentõl függ. A terhesség vége felé teljesen normális, fõképp szülés elõtt. De amíg ellátja megfelelõen a babát, addig nincs semmi baj. Viszont ha még nem a terhesség végén jársz fokozottan figyelni kell rá.

Nem feltétlen, ez sok mindentõl függ. A terhesség vége felé teljesen normális, fõképp szülés elõtt. De amíg ellátja megfelelõen a babát, addig nincs semmi baj. Viszont ha még nem a terhesség végén jársz fokozottan figyelni kell rá.
Az elsõ válaszoló jól leírta. A terhesség végefelé normális, elõtte nem.

37 héten II-III fokban érett lepény. Kicsit aggódom. Szülni fogok nemsokára? Árt a babának az érettségi fok?

Legjobb válasz: Nekem 36. heti uh-n volt 3-as érettségû, 37+2-re született a Kisfiam. A babádnak biztosan nem árt, teljesen normális már így a végefelé, és a szavaidból ítélve még nem teljesen 3-as érettségû. Azt, hogy szülni fogsz-e nemsokára nehéz lenne megmondani, de ha igen sincs semmi gond, mivel már nem lenne koraszülött. Boldog babavárást!

Nekem 36. heti uh-n volt 3-as érettségû, 37+2-re született a Kisfiam. A babádnak biztosan nem árt, teljesen normális már így a végefelé, és a szavaidból ítélve még nem teljesen 3-as érettségû. Azt, hogy szülni fogsz-e nemsokára nehéz lenne megmondani, de ha igen sincs semmi gond, mivel már nem lenne koraszülött. Boldog babavárást!
III-IV-el szokás szülni. De most már akkor sincs semmi gond, ha épp szülnél.
36hetesen volt III. érettségû és még mindig itt vagyok egyben 40hetesen,
Mikor én szültem (40+6 hetesen), akkor volt I-II fokban érett a placentám. Ha már nagyon érett a lepény, elmeszesedik, és nem táplálja a babát, úgy tudom.
Én nekem a 36 hetes uh n írták h 2es érettségû viszont a baba 33hetesnek felel meg tehát kisebbek a méretei.a dokim az parázik miatta és lehet h befektet.:S
ne aggódj én idén szültem pont ma 5 hónapja a 37+4 hétre:) Teljesen egészségesek vagyunk. Bár csak annyi bajunk van hogy vese üregrendszeri tágulattal született a manónk, de ez nem a korai szülés határozta meg. A 30. heti ultrahangon vették észre! És sajnos mûtét vár ránk január 15-én:( Minden jót nektek:) Könnyû szülést:) Nekem sajnos 16 és fél óra volt:S

37/3 hetes vagyok III. fokban érett lepény 1ujj nyira nyitva vagyok. Meg merjem emliteni a dokimnak hogy a 38. héten inditsa meg a szülét mivel hogy aggodom a baba miatt?

Legjobb válasz: Szerintem bízd rá a dokira a döntést! A babák is többnyire tudják a dolgukat. Természetes dolog, hogy aggódsz a kicsinyedért, de nem valószínû, hogy emiatt indítanának. A vizsgálati eredmények alapján az orvos az, aki legjobban meg tudja állapítani, hogy mi jó a babának és Neked. Ha viszont ez megnyugtatna, mondd el az orvosodnak, hogy mit érzel ezzel kapcsolatban és megfordult a fejedben, hogy megkéred rá... A lényeg, hogy finoman utalj csak rá, mert erre is érzékenyek a dokik. Viszont, mivel azt is tudják, hogy milyenek a kismamák és természetes, hogy aggódnak a babájukért, valószínûleg ahhoz is jól értenek, hogy ilyen helyzetben hogyan kell megnyugtatni õket. Ezt viszont csak akkor tudják megtenni, ha tisztában vannak a dilemmáddal. Boldog babavárást, ne aggódj, minden okés lesz és hamarosan találkozhatsz idekint is a kis kincseddel!

Szerintem bízd rá a dokira a döntést! A babák is többnyire tudják a dolgukat. Természetes dolog, hogy aggódsz a kicsinyedért, de nem valószínû, hogy emiatt indítanának. A vizsgálati eredmények alapján az orvos az, aki legjobban meg tudja állapítani, hogy mi jó a babának és Neked. Ha viszont ez megnyugtatna, mondd el az orvosodnak, hogy mit érzel ezzel kapcsolatban és megfordult a fejedben, hogy megkéred rá... A lényeg, hogy finoman utalj csak rá, mert erre is érzékenyek a dokik. Viszont, mivel azt is tudják, hogy milyenek a kismamák és természetes, hogy aggódnak a babájukért, valószínûleg ahhoz is jól értenek, hogy ilyen helyzetben hogyan kell megnyugtatni õket. Ezt viszont csak akkor tudják megtenni, ha tisztában vannak a dilemmáddal. Boldog babavárást, ne aggódj, minden okés lesz és hamarosan találkozhatsz idekint is a kis kincseddel!
Én is folyton ezen dilemmázok.De hidd el, ahogy az öregek is mondanák, lesz még, hogy visszadugnánk õket, mert ott vannak a legnagyobb biztonságban. 39h
Ha 3. fokban érett a lepény akkor szerintem úgyis hamarabb megindítja, vagy legalábbis sûrûbben fognak vizsgálgatni, hogy minden rendben-e. Ha gondolod megkérdezheted, hogy nem veszélyes e ez a helyzet a babára nézve és nem lenne e jobb megindítani. Legalább megtudod mi a dokid véleménye, vagy mi a "terve " veletek. Nem minden doki mondja magától, de ha cselekedni kell, akkor biztos cselekedni fog. Bízz benne.
Én megkérdezném a dokit hogy ez mit jelent a babára nézve, lehet e ebbõl baj, és akkor úgyis elmondja a véleményét, és megtudod hogy milyen állásponton van. Ha nincs baj, nem fog közbelépni.
A kérdező hozzászólása: köszi
A kérdező hozzászólása: jaj köszönöm szépen a válszokat!!
A kérdező hozzászólása: örülök hogy nem hurrogtatok le!

A szülés csak akkor indul be, ha a lepény III. fokban érett, vagy már II. fokban is? Van ezeknek egymáshoz közük ilyen szinten?

Köszönöm

Legjobb válasz: Én inkább úgy mondanám, hogy egy III. fokban érett lepény nem biztos, hogy végig el tudja látni a funkcióját. Ezért vannak 36. héttõl az nst vizsgálatok és az uh, mert ha a baba rosszul reagál, akkor nem kap elég oxigént, ilyenkor inkább megindítják. 39 hetes kismama

Én inkább úgy mondanám, hogy egy III. fokban érett lepény nem biztos, hogy végig el tudja látni a funkcióját. Ezért vannak 36. héttõl az nst vizsgálatok és az uh, mert ha a baba rosszul reagál, akkor nem kap elég oxigént, ilyenkor inkább megindítják. 39 hetes kismama
én 40 + 6 napon szültem I. fokban érett lepénnyel.. szerintem nincs köze hozzá, bár igaz hogy elöregedett lepénnyel elmeszesedett lepénnyel, nem túl jó túlhordani a babát vagy egyáltalán terhesnek lenni, hiszen nem látja el megfelelõen a babát oxigénnel és keringéssel..
A kérdező hozzászólása: Akkor nincs köze! Köszönöm!
A kérdező hozzászólása: Csak amiatt kérdeztem, hogy a 39. hétben járok már, II. fokban érett, hogy ez van-e összefüggésben a szülés idõpontjával! De nincs! Köszönöm Szépen!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!