Találatok a következő kifejezésre: A III. érett (37 db)

A III. fokozatban érett lepény van közel a szüléshez?

Én azt hittem, az I.

Legjobb válasz: Ha a doki azt mondta, kielégítõbb választ nem adhatok. De úgy tudom a harmadik fokban érett lepény szûlés elõtt van konkrétan. Lehet arra értette, hogy nem fogsz egy-két napon belül megszülni, de lehet egy hét múlva már a kezedben lesz a picur. 35 hetes kismama

Ha a doki azt mondta, kielégítõbb választ nem adhatok. De úgy tudom a harmadik fokban érett lepény szûlés elõtt van konkrétan. Lehet arra értette, hogy nem fogsz egy-két napon belül megszülni, de lehet egy hét múlva már a kezedben lesz a picur. 35 hetes kismama

30. heten I-II fokban erett lepeny jo? Ez az ilyenkor normalis? Es akkor lassan ahogy közeleg a szüles III. fokban erett lesz?

Legjobb válasz: Szia. Nekem 31 hetesen nézték, nekem is I fokban érett. A doki és a védõnõm is azt mondta hogy ez teljesen normális. A szülés még messze van, emiatt ne aggódj. Ha most III fokban lenne érett akkor kéne izgulni. Boldog babavárást! :) 32 h

Szia. Nekem 31 hetesen nézték, nekem is I fokban érett. A doki és a védõnõm is azt mondta hogy ez teljesen normális. A szülés még messze van, emiatt ne aggódj. Ha most III fokban lenne érett akkor kéne izgulni. Boldog babavárást! :) 32 h
Szia. Nekem a 27.héttõl volt II-es fokozat, ami azt jelenti nem 100%-ban látja el a babát de ellátja.A doki úgy is látni fogja ha baj van de neked az I-II -es az jó

A szülés csak akkor indul be, ha a lepény III. fokban érett, vagy már II. fokban is? Van ezeknek egymáshoz közük ilyen szinten?

Köszönöm

Legjobb válasz: Én inkább úgy mondanám, hogy egy III. fokban érett lepény nem biztos, hogy végig el tudja látni a funkcióját. Ezért vannak 36. héttõl az nst vizsgálatok és az uh, mert ha a baba rosszul reagál, akkor nem kap elég oxigént, ilyenkor inkább megindítják. 39 hetes kismama

Én inkább úgy mondanám, hogy egy III. fokban érett lepény nem biztos, hogy végig el tudja látni a funkcióját. Ezért vannak 36. héttõl az nst vizsgálatok és az uh, mert ha a baba rosszul reagál, akkor nem kap elég oxigént, ilyenkor inkább megindítják. 39 hetes kismama
én 40 + 6 napon szültem I. fokban érett lepénnyel.. szerintem nincs köze hozzá, bár igaz hogy elöregedett lepénnyel elmeszesedett lepénnyel, nem túl jó túlhordani a babát vagy egyáltalán terhesnek lenni, hiszen nem látja el megfelelõen a babát oxigénnel és keringéssel..
A kérdező hozzászólása: Akkor nincs köze! Köszönöm!
A kérdező hozzászólása: Csak amiatt kérdeztem, hogy a 39. hétben járok már, II. fokban érett, hogy ez van-e összefüggésben a szülés idõpontjával! De nincs! Köszönöm Szépen!


Hogy alakul a lepény érettsége a terhessé alatt? Mármint mikor lesz I. -II. -III. fokban érett?

Legjobb válasz: Nekem 31 hetesen mondták, hogy I. fokban érett, 34 hetesen, hogy II. fokban. Úgy tudom, hogy a 38. hét körül várható a III., majd a IV. fok. A dohányosoknál, vagy akinek nem jó az áramlása, hamarabb érik, meszesedik a lepény.

Nekem 31 hetesen mondták, hogy I. fokban érett, 34 hetesen, hogy II. fokban. Úgy tudom, hogy a 38. hét körül várható a III., majd a IV. fok. A dohányosoknál, vagy akinek nem jó az áramlása, hamarabb érik, meszesedik a lepény.
nekem 38 hetesen azt mondták, hogy nagyon szép a lepény, és másodfokban érett.
A kérdező hozzászólása: Köszi.

36+2 hetesen III. fokon érett a placentám, mikorra várhatom a szülést? Cg 2100

A baba súlyát 3300g-ra becsülték.Jóslóim már vannak,NST-m jó.

Legjobb válasz: 36 hetesen III. fokban érett volt a méhlepény, 3200g volt akkor a baba, kegyetlenül görcsölget a hasam már a 35. héttõl. Ma vagyok 39, és még semmi.

36 hetesen III. fokban érett volt a méhlepény, 3200g volt akkor a baba, kegyetlenül görcsölget a hasam már a 35. héttõl. Ma vagyok 39, és még semmi.

III. fokú érett méhlepény 37 hetesen, plusz nyiladozó méhszáj. Mennyire vagyok közel a szüléshez?

Legjobb válasz: Nekem már 36 hetesen III. fokban érett volt a lepényem, a doki is azt mondta, még nem szülünk. 38 hetesen még egyben vagyunk semmi jele a szülésnek, és remélem még legalább 1 hetet kibírunk egyben kislányommal.:-) Ne félj, nem lesz baj, pihenj sokat, ami fekvés legyen, akkor nem terhelõdik a súly lefele, kevésbé nyílik a méhszáj. De ha megindulna, az sem lenne gond, teljesen életképes, idõben született baba lenne akkor is. (37-42 hét között normális a szülés)

Nekem már 36 hetesen III. fokban érett volt a lepényem, a doki is azt mondta, még nem szülünk. 38 hetesen még egyben vagyunk semmi jele a szülésnek, és remélem még legalább 1 hetet kibírunk egyben kislányommal.:-) Ne félj, nem lesz baj, pihenj sokat, ami fekvés legyen, akkor nem terhelõdik a súly lefele, kevésbé nyílik a méhszáj. De ha megindulna, az sem lenne gond, teljesen életképes, idõben született baba lenne akkor is. (37-42 hét között normális a szülés)

Ma léptem a 38. hétbe, tegnap óta mensi szerű hasfájásom van. Lepényem III. fokban érett. Mennyire lehet közel a szülés?

Legjobb válasz: Én hétfõn leszek 38 hetes, nekem is III.fokban érett a lepényem. Én pont hétfõn megyek majd dokihoz aztán majd kiderül mi lesz, de tõlem már a hét elején is úgy vált el hogy vagy megint találkozunk NST-n vagy majd a kórházba. Hát úgy néz ki még marad az NST.:) Nekem is szokott fájni a hasam meg a derekam is, mindig azt hiszem hogy na majd most már eljött az idõ, de eddig mindig hamar elmúlt a dolog. Nem lehet megmondani mennyi van még hátra lehet 2 hét, de lehet csak 2 nap. Mindenesetre gondolom úgy vagy vele nem bánnád ha már jönne.:) Könnyû szülést kívánok neked aztán boldog babás életet!:)

Én hétfõn leszek 38 hetes, nekem is III.fokban érett a lepényem. Én pont hétfõn megyek majd dokihoz aztán majd kiderül mi lesz, de tõlem már a hét elején is úgy vált el hogy vagy megint találkozunk NST-n vagy majd a kórházba. Hát úgy néz ki még marad az NST.:) Nekem is szokott fájni a hasam meg a derekam is, mindig azt hiszem hogy na majd most már eljött az idõ, de eddig mindig hamar elmúlt a dolog. Nem lehet megmondani mennyi van még hátra lehet 2 hét, de lehet csak 2 nap. Mindenesetre gondolom úgy vagy vele nem bánnád ha már jönne.:) Könnyû szülést kívánok neked aztán boldog babás életet!:)
Szerintem közel lehetsz már a célhoz. Erre alapjáraton utalhat a 3. fokba érett lepény, amivel azért sokáig nem lehet húzni, és akkor ott vannak a fájások is. :) Kívánom, hogy problémamentes, gyönyörû szülésed legyen!
Lehet, hogy már nagyon közel van, de az is lehet, hogy simán kihúzod a 40. hétig. :) Barátnõmnek a 36. héten volt III.fokban érett a lepény és a 41. hétre szülte a kisfiát teljesen egészségesen, 4 és fél kg-val. :) Sok sikert és könnyû szülést neked!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm :)
A kérdező hozzászólása: Nem én pontoztalak le, nem tudok, ki szórakozik már megint!
A kérdező hozzászólása: Bizony nem bánnám, várom is nagyon, meg hát nem könnyû már, nyûgös minden. Köszönöm a válaszokat!

34 hetes UH-n a méhlepényem II-III. fokban érett volt, mit gondoltok, mennyi van még hátra?

Most 35+3 vagyok, a héten éjszakánként kb. óránként keményedik a hasam, fáj a hátam. Ha felkelek, elmúlik, de jöttek már ezek félóránként is. Lehet, hogy nyílik a méhszáj? Szerintetek lehet, hogy már karácsonyra babázunk? :)

Legjobb válasz: Szia, csak azt tudom h nekem 33hetesen volt II-III és a 38.hét végén született. Próbálj sokat pihenni, azért minél tovább benn marad, annál jobb!!!

Szia, csak azt tudom h nekem 33hetesen volt II-III és a 38.hét végén született. Próbálj sokat pihenni, azért minél tovább benn marad, annál jobb!!!
A kérdező hozzászólása: Köszi a gyors választ! Igyekszem pihizni, de mindig van mit csinálni itthon.. :) Gratulálok neked a babához! :)
Nekemm 35+0 már III Volt, még egybe vagyunk :) 37hkm

III. fokozatban érett lepény a 36. héten?

Azt mondták ne aggódjak,mert már a 36.hétben vagyok.

Legjobb válasz: III-IV. érettségû lepénnyel szokás szülni. De ha most jönne, már tényleg semmi gond. Gondolom figyelnek sûrûbben, nézik a flow-t is. Minden jót Nektek!

III-IV. érettségû lepénnyel szokás szülni. De ha most jönne, már tényleg semmi gond. Gondolom figyelnek sûrûbben, nézik a flow-t is. Minden jót Nektek!
Ez nem jelenti, hogy szülni fogsz. Nekem 33 hetesen már III. fokban volt érett, azt mondták normális, mert a vége felé járok! Majdnem 41 hétre született a fiam 10/10es apgarral.
szerintem se jelent semmit! a kislányommal 36 hetesen nekem is 3-ad fokban érett volt és mégis 38+4 hetesen született meg. most a kisfiammal múlt héten, akkor 35 hetes voltam 1 fokban volt érett.de vele viszont nem bánnám ha megszületne már.mondjuk a vasárnapot még várja meg akkor töltöm a 37 hetet. úgyhogy nyugi!majd jön amikor õ úgy érzi!
az jo akkor már csak pár nap van hátra
A 35 hetes ultrahangon nekem is III. fokozatban volt érett a méhlepény. 2 és fél hétre rá szültem. Ebben a terhességi korban ez így jó. Ha hetekkel ezelõtt lett volna ilyen érettségû, akkor jelenthetett volna gondot. Már nincs sok hátra, azért mondták, hogy ne aggódj. Könnyû szülést és jó babázást kívánok!:)
Szia! Én 36.héten szültem, egészséges kisfiút!! Ugyanúgy engedtek haza mint azokat akik 38-41 hétre szültek. Semmi baja nincs, most 2 éves, igazi kis virgonc, fára mászós, okos fiúcska!!!
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm megnyugtató válaszaitokat! közben beszéltem a dokimmal, õ is megnyugtatott! akkor ma összepakolom a kórházi csomagomat :)

Ha a lepény III. fokban érett, akkor mennyi van még hátra? 38+1 hetes vagyok.

Legjobb válasz: Nekem 36 hétben II volt,38 héten III. 40+11 héten lett meg.Nem indult meg a szülés,császár lett belõle.

Nekem 36 hétben II volt, 38 héten III. 40+11 héten lett meg.Nem indult meg a szülés, császár lett belõle.
Nekem 32 héttõl III. fokban érett a lepény, az orvos lényegében nem mondott semmit hogy hamarabb fogok szülni vagy ilyesmi csak sûrûbben kell járnom NST-re (hetente 2-szer). Üdv 37 hetes km
Jajj mar en is izgulok 38 vagyok:D
Szia! A lepény elérte az érettségi szintett, tehát nem kell már sok. Szerintem 39 hetesen fogsz szülni, de ez csak tipp. Lehet hogy túl is hordod. fájásokkal mizu?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ, akkor ez sem mutatja a szülés közeledtét .... :)
A kérdező hozzászólása: Vannak, elég sokat keményedik a hasam, nst-n is mutatja az összehúzódásokat.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!