Találatok a következő kifejezésre: A II. ultrahangon (15 db)

Mostanában a II. Női Klinikán 12 hetes ultrahangon már hasit csinálnak?

Legjobb válasz: Voltam ultrahangon, tényleg hasit csináltak, 11 + 4 hetes voltam naptár szerint, a doki 12 + 2nek ítélte meg. Elég hamar lezajlott a vizsgálat és elõbb bejutottam, mint az idõpontom lett volna.

A kérdező hozzászólása: Voltam ultrahangon, tényleg hasit csináltak, 11 + 4 hetes voltam naptár szerint, a doki 12 + 2nek ítélte meg. Elég hamar lezajlott a vizsgálat és elõbb bejutottam, mint az idõpontom lett volna.
Szia ! Igen , hasi uh-t csinálnak úgy nézik meg a picit . Megmérik a fejét, ülõmagasságot , magzatvíz mennyiséget, végtagokat és ami a legfontosabb számomra volt a nyakiredõt .Nagyon jó látni a picit ! Minden jót !
A kérdező hozzászólása: köszönöm. Adnak illetve lehet venni képet?

A II. genetikai ultrahangon 18-20. hét között csinálnak ultrahangképet? Vagy ha nem akkor lehet kérni?

Legjobb válasz: Általában csinálnak fényképet, fõleg a gerincrõl!De szerintem orvosa, szonográfusa válogatja!És egyébként nyugodtan kérhetsz képet!/nem harapják le a fejedet/ Egy 27 hetes kismama!Jó egészséget Nektek!

Általában csinálnak fényképet, fõleg a gerincrõl!De szerintem orvosa, szonográfusa válogatja!És egyébként nyugodtan kérhetsz képet!/nem harapják le a fejedet/ Egy 27 hetes kismama!Jó egészséget Nektek!
Attol fugg, hova jarsz. En az orvosom maganpraxisaba jarok, es minden alkalommal kapok 5 kepet, mar a petezsakrol is kaptam. De hallottam olyat, hogy valakinek nem adtak, aki nem magan rendelesre jart, mert hogy draga a papir a gepbe :(
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm!! Nektek is jó egészséget kívánok! Második válaszolónak: én is magánrendelésre járok és ott természetesen kapok képet. De a II. genetikai uh-ra a kórházba kell menni és arra gondoltam, hogy ott hogy mûködik.
Sok helyen maguktól adnak, de vannak olyan kórházak, ahol kérni ill. venni kell. 3 db 1000 ft... botrány :(
igen, a legtöbb helyen nem magánrendelésen, hanam klinikákon végzik a 18. heti uh-t. Pécsett a klinikán külön kell képet kérni, 500 ft.
Nekem sajna nem adtak még kérésre saem és pénzért sem. :(( Még egy képem sincs a picirõl pedig már 27 hetes vagyok. De magánrendelésre meg nincs pénzem elmenni. sem 4D-re. Az a lényeg, hogy a magánrendelésen kapsz! Tudod: aki a kicsit nem becsüli..., nah de nem prédikálok, csak látod van aki ha szeretne sem kap. Minden anya nagyon szeretné legszívesebben minden nap nézni a picurkát! (Én is) Boldog babavárást! ;)


A II-es Klinikán a 18. heti ultrahangon a doki megmondja a baba nemét?

Amikor a 12. héten voltunk nagyon mogorva embert fogtunk ki, egy szót sem szólt és 3 perc múlva már az ajtón kívül találtam magam. Remélem most nem lesz ilyen a szonográfus vagy a doki és megmondják akár kérdés nélkül is.

Legjobb válasz: Nem mindenki mondja meg..van aki nem gondol arra hogy tudni szeretnéd e mert mogorva...viszont szerintem ég a leg mufurcabb doki is megmondja ha megkéred,megkérdezed lehet e látni,és megmondaná e...Ne izgulj ezen nem történik semmi ha megkéred:-))

Nem mindenki mondja meg..van aki nem gondol arra hogy tudni szeretnéd e mert mogorva...viszont szerintem ég a leg mufurcabb doki is megmondja ha megkéred, megkérdezed lehet e látni, és megmondaná e...Ne izgulj ezen nem történik semmi ha megkéred:-))
Így van, ahogy az elsõ írja. Ha mogorva, ha nem, kérdezd meg, hogy esetleg lehet-e látni, hogy fiú vagy lány. Aztán vagy megmondja, vagy nem. De pofán nem fog csapni. Remélhetõleg.
Nekem a 18. hetin mondták meg. Megkérdeztem. Akkor nem volt mogorva a doki, valószínûleg most más valaki lesz.
Ó, a II-es Klinika! Ott született mindkét gyermekem, tudnék neked mesélni! :) ))) Sajnos, elõfordul, hogy morcos vagy türelmetlen a doki/nõvér/szonográfus/szülésznõ, mert rengeteg a munkájuk, de te legyél mindig határozott, ugyanakkor kedves, kérj és kérdezz bátran, mert mindig válaszolnak, csak noszogatni kell õket egy kicsit. Boldog babavárást!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! :) Nekem is ott született mindkét gyerekem, nekem nem kell mesélni. :D Csak a 18. heti uh-t hagytam ki eddig mindig ott. De most muszáj lesz oda mennem, ezért kérdeztem. :)

32 hetes kismama vagyok és ma voltam ultrahangon, ahol megállapították, hogy a méhlepény érettsége II. fokú. mit jelent ez?

Legjobb válasz: Szabdalt felszín, mészlerakódások a basális (anyai)felszín felé tolódnak. Hogy mit jelent nem tudom, de biztos nem rossz, én 30 hetes vagyok a múlt héten nézte (nekem II. fokú az érettsége)az orvos és azt mondta minden rendben van. Úgyhogy ne aggódj, azt mondták volna, ha valami nem stimmel.

Szabdalt felszín, mészlerakódások a basális (anyai)felszín felé tolódnak. Hogy mit jelent nem tudom, de biztos nem rossz, én 30 hetes vagyok a múlt héten nézte (nekem II. fokú az érettsége)az orvos és azt mondta minden rendben van. Úgyhogy ne aggódj, azt mondták volna, ha valami nem stimmel.
a VÉGÉRE ÉRI EL A III.FOKÚT, DE MÉG AKKOR SINCS BAJ. VAN AKINEK HAMARABB ÖREGSZIK A MÉHLEPÉNYE DE AMÍG A DOKID NEM SZÓL SEMMIT ADDIG NINCS SEMMI BAJ. kÉPZELD ÉN A 7. HÓNAPBAN VAGYOK ÉS NEKEM MEG ABSZOLÚT SEMMI POCAKOM, KÉRLEK HA TUDSZ ADNI VALAMI TANÁCSOT ÍRJ. aZT MONDJÁK A BABÁM EGÉSZSÉGES ÉS SZÉP NAGY. nE IZGULJ.
Nekem a 30. héten I. fokú volt és az orvosom visszarendelt a 33. hétre UH-ra, hogy megnézzék, hogy megfelelõen eltudja-e látni a lepény a babát. Nem mondta, hogy baj lenne. Boldog további heteket! 32 hetes kismama

33. hétben vagyok és az ultrahangon a Doki azt mondta, hogy II kt. a baba fekvése. Ez mit jelent?

Legjobb válasz: Szia! A fekvés az anya és a magzat hossztengelyének egymáshoz való viszonya,a II. állás pedig az,hogy a magzat háta az anya jobb oldala felé néz!Rem. segítettem!

Szia! A fekvés az anya és a magzat hossztengelyének egymáshoz való viszonya, a II. állás pedig az, hogy a magzat háta az anya jobb oldala felé néz!Rem. segítettem!

A Sote 2-re (II. Női Klinka) megyek majd kötelező ultrahangra. Ott már akár reggel 8-ra is lehet időpontot kérni, vagy csak du-i időpontok vannak?

Eddig mindig du-it kaptam, viszont most jól jönne vm korai id?pont. Mit tudtok err?l? Persze majd hívom ?ket, de ha van infótok, azt szívesen veszem!

Legjobb válasz: Én voltam ott délelõtt- igaz, nem 8kor, azt hiszem 11kor. M.

Én voltam ott délelõtt- igaz, nem 8kor, azt hiszem 11kor. M.
A kérdező hozzászólása: köszi, megpróbálom õket felhívni és érdeklõdöm.

A Sote II-ön a 28. heti kötelező ultrahangra beengedik az apukát?

Legjobb válasz: én itt szültem, bár az uh-kat nem itt csináltattam, csak néhány ctg-t arra bejöhetett. Szerintem uh-ra is beengedik.

én itt szültem, bár az uh-kat nem itt csináltattam, csak néhány ctg-t arra bejöhetett. Szerintem uh-ra is beengedik.
Beengedik, de nekem a doki egy szót sem szólt. Úgy kérdeztem rá kifelé menet, h minden rendben van a gyerekkel??? Igaz, õ nem a fogadott dokim volt, így gondolom ezért volt ilyen cukorpofa...szóval a férjem is ott állt és persze nem is tudtuk mit látunk...ma már biztos faggatnám közben! még jó, h a következõ héten mentünk fizetõs 4D-re...M.
Beengedik persze.

Mennyivel hamarabb kell időpontot kérni a Női Klinikára ultrahangra? (II-es)

1 héttel el?bb az elég?

Legjobb válasz: Nekem azt mondta a dokim hogy 2 héttel elõtte! Inkább elõbb kérd, nehogy kifuss az idõbõl!

Nekem azt mondta a dokim hogy 2 héttel elõtte! Inkább elõbb kérd, nehogy kifuss az idõbõl!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen! Végre sikerült elérnem õket! 6 nap múlva tudok menni.

A SOTE II-ön a 12. heti ultrahang hogy zajlik?

Mindenki id?pontra megy, vagy készüljek fel sorban állásra?

Legjobb válasz: Hüvelyen keresztül!24hetes kismama:)

Hüvelyen keresztül!24hetes kismama:)
Engem is érdekel, mert én is oda megyek. Én kaptam idõpontot péntekre, de én is kíváncsi vagyok hogy adnak-e képet és hogy az apuka bejöhet-e. :) Jó lenne. Na meg hogy hány perc a vizsgálat. Te mikor mész?
Nekem csináltak hüvelyit is, de ott csak a méhszájat nézte, aztán hason keresztül méregette a babót!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!