Találatok a következő kifejezésre: A II. női klinikán (69 db)

Érdemes fogadni szülésznőt a II. Női Klinikán?

Legjobb válasz: Szia! Második babámat fogom a Klinikán szülni. Az elsõnél nem volt fogadott szülésznõm... Most mindenképpen akarok, csak még azt nem tudom, kit. Egyenlõre infókat gyûjtök.

Szia! Második babámat fogom a Klinikán szülni. Az elsõnél nem volt fogadott szülésznõm... Most mindenképpen akarok, csak még azt nem tudom, kit. Egyenlõre infókat gyûjtök.
Molnár Nikolett!!!!!! A legjobb szülésznõ a világon!!! SOTE II-n dolgozott másfél éve, szerintem még ott van! Nagyon sok hálával tartozom Neki! Ja és a legfontosabb, nem volt fogadott szülésznõm, Õ volt ügyeletben és hihetetlen emberségesen, empatikusan bánt velem!!!!!!

Szül valaki mostanában esetleg október végéig a II. női klinikán?

30-ra vagyok kiírva és érdekelne,hogy esetleg más is szül akkoriban ott.

Legjobb válasz: Szia! Én mához 2 hétre vagyok kiírva, a2. babámmal, aki kislány lesz. Lehet, hogy találkozunk. Neked milyen babád lesz?

Szia! Én mához 2 hétre vagyok kiírva, a2. babámmal, aki kislány lesz. Lehet, hogy találkozunk. Neked milyen babád lesz?

Van rendelés a II. Női Klinikán?

Ha igen, milyen?

Legjobb válasz: Ha van is, akkor nõi.

Ha van is, akkor nõi.
A kérdező hozzászólása: köszi :) Nem volt egyértelmû a kérdés: bejelentkezés alapján megy, sokat kell várni, ügyeletes rendel-e, stb?


A II. Női Klinikán hogy jutok hozzá az AFP és Hepatitis vérvizsgálat eredményeihez?

Legjobb válasz: Az ambulancián tudod átvenni az eredményt.

Az ambulancián tudod átvenni az eredményt.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm nektek a gyors válaszokat!
Szia ! Nekem az orvosom adta oda az eredményeket és utána mentem uh-ra.

A II. Női Klinikán milyenek a szülésznők?

Legjobb válasz: Erre én is kíváncsi lennék, mert februárban ott fogok szülni.

Erre én is kíváncsi lennék, mert februárban ott fogok szülni.
Én is ott fogok szülni. Csak jókat hallottam róluk! A csecsemõsökrõl olvastam egy-két név nélkül írt negatív kritikát, de az ismerõseim közül ketten is szültek ott az elmúlt egy évben, és õk a csecsemõsökrõl is csak jót mondtak.
Területileg tartoztok oda, vagy választott kórház? Nekem választott, illetve az orvosom ott dolgozik, ezért fogok ott szülni.
Én ott szültem szeptemberben. Én elégedett vagyok velük, nemcsak h nagyon kedves volt az én szülésznõm (Szamos Julianna) de nagyon megtudott nyugtatni mikor a kínják, kínját éltem, és hihetetlenül értette a dolgát. Minden úgy volt ahogy mondta. Hatalmas lelki erõ volt nekem a segítsége és a hozzáértése.
Nekem is csak jó tapasztalataim vannak.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, választott kórház, mivel az orvosom ott dolgozik, csak nem tudom még, hogy válasszak-e szülésznõt vagy sem...
Én nekem is ott dolgozik a fogadott orvosom. Kérdeztem tõle, hogy érdemes-e szülésznõt fogadni, erre azt mondta, hogy õ bárkivel levezeti a szülést, de ha szeretnék akkor ajánl valakit. Én egyenlõre még úgy vagyok vele, hogy nem fogadok, mert az ott dolgozó szülésznõkrõl eddig nagyon jó véleményeket olvastam.

A II. Női Klinikán van-e olyan szülésznő, akit ajánlanátok és van-e olyan, akit jobb elkerülni?

Legjobb válasz: Tóth Annát ajánlom. Határozott, de kedves is, jó humorral, és ért is a dolgokhoz. Nem mai csirke. Viszont elég "drága". Egyébként többször voltam bent gonddal és tévesen is, az összes ügyeletessel is jó tapasztalatom volt.

Tóth Annát ajánlom. Határozott, de kedves is, jó humorral, és ért is a dolgokhoz. Nem mai csirke. Viszont elég "drága". Egyébként többször voltam bent gonddal és tévesen is, az összes ügyeletessel is jó tapasztalatom volt.
A kérdező hozzászólása: Köszi, márc-ra várom a babát. Mit jelent a drága? 50.000 ft?
Igen, mi annyit adtunk. Azt mondta, akörül szoktak kapni.

A II. Női Klinikán van rendelés? A honlapon nem derül ki!

Sima n?gyógyászati rendelésre gondolok.

Legjobb válasz: Szerintem minden nap van ott rendelés..!Miért is?

Szerintem minden nap van ott rendelés..!Miért is?
szerintem van rendelés, de nem minden doki van ott minden nap. az enyém csak szerdánként.

A II. Női Klinikán ajánlanátok orvost, akinél szültetek vagy mostanában fogtok szülni?

Legjobb válasz: Szia! Én áprilisban szültem Dr. Sobel Gábornál, de ahogy hallottam sok ott a jó doki.

Szia! Én áprilisban szültem Dr. Sobel Gábornál, de ahogy hallottam sok ott a jó doki.
Szia! Én Timmermann Gábornál fogok szülni, de majd csak januárban.
A kérdező hozzászólása: köszönöm

A II. Női Klinikán mikor lesz szülésfelkészítő legközelebb?

Legjobb válasz: Június második keddjén kezdõdik! http://timmermann.hu/site/letoltesek/szulesrefelkeszito_tanf..

A kérdező hozzászólása: Köszi a segítséget! ;)
Sziasztok, lehet, hogy valamit félreolvastam, de felhívtam a link-ben megadott telszámot, és ott azt mondták, hogy mindenk kedden van 14.30-tól és a mai már az 5. elõadás. Szóval nem június második keddjén kezdõdik a következõ, hanem ez egy folyamatos dolog. Nyári szünetük lesz utánna és csak szeptemberben kezdenek újra.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Megnéztem a linken a témaköröket és az egész terhességet felöleli. Én jún. második hetében leszek 18 hetes, de azt hiszem megéri elmenni! Köszönöm a linket is!
Nagyon szépen köszönöm! 2. válaszoló :)
Nyugodtan menj, én is huszonegynéhány voltam, mikor elkezdtem járni. Nagyon hasznos! És ha elõbb mész, lesz alkalmad megismételni egy-egy elõadást, amirõl esetleg hiányoztál v késtél minden jót nektek! 35 hetes
Szia. Engem is érdekel, bár akkor 24 hetes leszek, nem tudom ez korai-e, de én is ott fogok szülni okt. elején. Nem tudom addig lesz-e még másik idõpont. Bocsi hogy nem a kérdésre válaszoltam. Boldog babavárást!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az infót, ez nagy segítség!!! ;)
Elsõ vagyok. Nyugodtan menjetek, ha valakinek késõ a szeptember. Én anno az 5. elõadáson csatlakoztam be, csak arról volt szó, hogy miért fontos az UH, fõleg a 12. hetirõl, de azon általában már túl van az ember, mire meghallgatja. A jövõ heti téma a szülés, na onnantól kezd izgi lenni! 14:30tól a másodikon, kimentek a liftbõl és jobbra van az elõadó.
Megint elsõ: az októberben szülõ kismamának üzenem (talán a 2.?), hogy akkor menjen jövõ héttõl, mert a szemtemberi neki túl késõ, pont a végén vannak az izgi dolgok, a szülõszoba látogatás meg a gyermekorvos elõadása, meg az utolsó elõadásra behoztak egy pár órás pöttömöt, és megmutatták, hogy néz ki közelrõl :)
Szia Elsõ! 2. vagyok! Nagyon köszönöm, akkor igyekszem elmenni jövöhéten! :) Jön még valaki akkor?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!