Találatok a következő kifejezésre: A II. női (96 db)

Dr. Timmermann Gáborról tapasztalatok? És a II. női klinikáról?

Legjobb válasz: Én nála szültem 2009ben. Egy tünemény, imádom :) Csak ajánlani tudom, rosszat még nem hallottam róla. A SE II. jó, kicsit retro, de én rengeteg segítséget kaptam, csak merni kell kérni.

Én nála szültem 2009ben. Egy tünemény, imádom :) Csak ajánlani tudom, rosszat még nem hallottam róla. A SE II. jó, kicsit retro, de én rengeteg segítséget kaptam, csak merni kell kérni.
A kérdező hozzászólása: Eda-t ott lehet kérni?Vagy nem korháztól függ.
Lehet, persze, én is azzal szültem. Ha van még bármikérdésed, kérdezz nyugodtan :)
A kérdező hozzászólása: Használt az eda valamit?:)
Õszintén? Szerintem többet ártott, mint használt. Vannak akik itt azt írták hogy nem éreztek semmi fájdalmat, hát én éreztem, a végénmár szünet se volt. Tolófájásaim nem voltak, az egyetlen pozitívum, hogy a gátsebet össze tudták varrni, meg kivadásztak egy darabka lepényt is, ami bent maradt. Utólag visszagondolva már nem kérnék, mert nagyon gyorsan tágultam. De ha hosszan elhúzódó, akkor biztosan jót tesz. Egyébként én nem bírom a fájdalmat, marhára féltem a szüléstõl, de alig emlékszem a részletekre, a fájdalmat fel sem tudom idézni. Szóval a természet klasszul elintézi ezt utána :)

Szül valaki mostanában esetleg október végéig a II. női klinikán?

30-ra vagyok kiírva és érdekelne,hogy esetleg más is szül akkoriban ott.

Legjobb válasz: Szia! Én mához 2 hétre vagyok kiírva, a2. babámmal, aki kislány lesz. Lehet, hogy találkozunk. Neked milyen babád lesz?

Szia! Én mához 2 hétre vagyok kiírva, a2. babámmal, aki kislány lesz. Lehet, hogy találkozunk. Neked milyen babád lesz?

Van rendelés a II. Női Klinikán?

Ha igen, milyen?

Legjobb válasz: Ha van is, akkor nõi.

Ha van is, akkor nõi.
A kérdező hozzászólása: köszi :) Nem volt egyértelmû a kérdés: bejelentkezés alapján megy, sokat kell várni, ügyeletes rendel-e, stb?


A II. Nőin Dömötör Margit mennyit kér, ha felfogadom, mint szülésznő? Vagy amennyit gondolok?

Legjobb válasz: Köszi. Ha lesz még infónk, majd azért írjunk egymásnak. :)

Köszi. Ha lesz még infónk, majd azért írjunk egymásnak. :)
Nem tudom a választ a kérdésedre, de inkább Õt kérdezd meg. Nem kell ebbõl nagy ügyet csinálni. Õ megmondja hogy mennyi- Te pedig eldöntöd tudsz-e annyit adni. Én úgy tudom ott 20-40 ezer a tarifa. Már amelyik megmondja... Sok szerencsét
A nõgyógyászom nekem õt ajánlotta szülésznõnek. Árat nem tudok, személyesen még nem beszéltem vele, de a dokim azt mondta, hogy nem fog konkrét összeget mondani - feltételezem így annyit adok, amennyit gondolok. Azóta már sikerült megtudnod róla vmit? Mikor szülsz?
A kérdező hozzászólása: Annyit derítettem ki, hogy legtöbbször nem mond árat és hogy már a terhespatológián van, de korlátozott számban vállal szüléseket!
A kérdező hozzászólása: OKÉ! ;)
Szia! Elõzõ vagyok. Mikorra vagy kiírva? Van azóta vmi új infód esetleg?
Sziasztok! Mi újság, megszületett már vkinek a babóca? Esetleg új infó Dömötör Margitról? Szült nála vki mostanában?

A II. Női Klinikán hogy jutok hozzá az AFP és Hepatitis vérvizsgálat eredményeihez?

Legjobb válasz: Az ambulancián tudod átvenni az eredményt.

Az ambulancián tudod átvenni az eredményt.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm nektek a gyors válaszokat!
Szia ! Nekem az orvosom adta oda az eredményeket és utána mentem uh-ra.

A II. Női Klinikán milyenek a szülésznők?

Legjobb válasz: Erre én is kíváncsi lennék, mert februárban ott fogok szülni.

Erre én is kíváncsi lennék, mert februárban ott fogok szülni.
Én is ott fogok szülni. Csak jókat hallottam róluk! A csecsemõsökrõl olvastam egy-két név nélkül írt negatív kritikát, de az ismerõseim közül ketten is szültek ott az elmúlt egy évben, és õk a csecsemõsökrõl is csak jót mondtak.
Területileg tartoztok oda, vagy választott kórház? Nekem választott, illetve az orvosom ott dolgozik, ezért fogok ott szülni.
Én ott szültem szeptemberben. Én elégedett vagyok velük, nemcsak h nagyon kedves volt az én szülésznõm (Szamos Julianna) de nagyon megtudott nyugtatni mikor a kínják, kínját éltem, és hihetetlenül értette a dolgát. Minden úgy volt ahogy mondta. Hatalmas lelki erõ volt nekem a segítsége és a hozzáértése.
Nekem is csak jó tapasztalataim vannak.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, választott kórház, mivel az orvosom ott dolgozik, csak nem tudom még, hogy válasszak-e szülésznõt vagy sem...
Én nekem is ott dolgozik a fogadott orvosom. Kérdeztem tõle, hogy érdemes-e szülésznõt fogadni, erre azt mondta, hogy õ bárkivel levezeti a szülést, de ha szeretnék akkor ajánl valakit. Én egyenlõre még úgy vagyok vele, hogy nem fogadok, mert az ott dolgozó szülésznõkrõl eddig nagyon jó véleményeket olvastam.

Ügyeletes szülésznőkkel mi a tapasztalat a II: Nőin?

Legjobb válasz: Nyilván sok mindentõl függ(mennyi szülés van pont,meg,hogy kicsoda)de szerintem aranyosak kedvesek plussz van egy csomó rezidens,állandóan jönnek és rád néznek.

Nyilván sok mindentõl függ(mennyi szülés van pont, meg, hogy kicsoda)de szerintem aranyosak kedvesek plussz van egy csomó rezidens, állandóan jönnek és rád néznek.

Érdemes fogadni szülésznőt a II. Női Klinikán?

Legjobb válasz: Szia! Második babámat fogom a Klinikán szülni. Az elsõnél nem volt fogadott szülésznõm... Most mindenképpen akarok, csak még azt nem tudom, kit. Egyenlõre infókat gyûjtök.

Szia! Második babámat fogom a Klinikán szülni. Az elsõnél nem volt fogadott szülésznõm... Most mindenképpen akarok, csak még azt nem tudom, kit. Egyenlõre infókat gyûjtök.
Molnár Nikolett!!!!!! A legjobb szülésznõ a világon!!! SOTE II-n dolgozott másfél éve, szerintem még ott van! Nagyon sok hálával tartozom Neki! Ja és a legfontosabb, nem volt fogadott szülésznõm, Õ volt ügyeletben és hihetetlen emberségesen, empatikusan bánt velem!!!!!!

A II. Női Klinikán van-e olyan szülésznő, akit ajánlanátok és van-e olyan, akit jobb elkerülni?

Legjobb válasz: Tóth Annát ajánlom. Határozott, de kedves is, jó humorral, és ért is a dolgokhoz. Nem mai csirke. Viszont elég "drága". Egyébként többször voltam bent gonddal és tévesen is, az összes ügyeletessel is jó tapasztalatom volt.

Tóth Annát ajánlom. Határozott, de kedves is, jó humorral, és ért is a dolgokhoz. Nem mai csirke. Viszont elég "drága". Egyébként többször voltam bent gonddal és tévesen is, az összes ügyeletessel is jó tapasztalatom volt.
A kérdező hozzászólása: Köszi, márc-ra várom a babát. Mit jelent a drága? 50.000 ft?
Igen, mi annyit adtunk. Azt mondta, akörül szoktak kapni.

A II. Női Klinikán van rendelés? A honlapon nem derül ki!

Sima n?gyógyászati rendelésre gondolok.

Legjobb válasz: Szerintem minden nap van ott rendelés..!Miért is?

Szerintem minden nap van ott rendelés..!Miért is?
szerintem van rendelés, de nem minden doki van ott minden nap. az enyém csak szerdánként.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!