Találatok a következő kifejezésre: A II. brit (3 db)

Málta
A kérdező hozzászólása: De a német és olasz egységek is Olaszországon és Szicílián át kaptak utánpótlást. Nem próbálták vagy nem tudták lezárni azt a részt, hogy Egyiptomba ne jusson el a brit utánpótlás?
De, le is zárták de csak 1943-ben volt rá erejük, addig esélytelen volt ott partraszállni.A tengelyhatalmak uralták a mediterrán térséget.Valóban Málta volt a kulcspontja az utánpótlásnak, az angol flottát nem sikerült ugyanis kiszorítani a Földközi tengerrõl, erre a német haditengerészet és a Luftwaffe együtt sem volt képes.Emiatt a konvojok Máltán keresztül ellátták az angolokat.Gibraltár vagy Málta elfoglalása megoldhatta volna a dolgot német szempontból, de ehez Franco nem járult hozzá, Máltát meg Hitler nem akarta kockáztatni a Krétai nagy ejtõernyõs veszteségek miatt.

A II. Világháborús brit zárdugattyús puskát, az Enfield.no4-et lehetett tölteni töltőléc segítségével is?

És ha igen, mennyire volt ez a módszer elterjedve a gyakorlatban?

Legjobb válasz: 1.Igen 2.Szerintem csak így lehetett, mivel nem cserélhetõ a tár.

1.Igen 2.Szerintem csak így lehetett, mivel nem cserélhetõ a tár.
A kérdező hozzászólása: Eléggé furcsa lenne, ha nem lenne kivehetõ a tára. Akkor minek a tárkioldó, ami a sátorvason belül, az elsütõbillentyû elõtt található?
kivehetõ, de nem ezt szokták cserélni töltés közben, amúgy meg háborúban két darab töltõlécen 5-5 db .303-as tölténnyel töltötték, amúgy lassú lett volna.

Melyik kastélyról mintázták a brit kastély az Age of Empires II játékban?

Márha nem csak úgy fejb?l rajzolták. És ha már itt tartunk, nem lehet letölteni valahonnan a bétát?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!