Találatok a következő kifejezésre: A II. Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikán (4 db)

Fejlődésneurológiára hogyan lehet időpontot kérni a SE II. Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikán? Esetleg egy telefonszám?

Személyesen a betegfelvételi irodán nem tudtak segíteni, telefonszámot se kaptunk. A rendelő ajtaján lényegében csak a doktornő neve (Dr. Jancsó Györgyi) szerepel és hogy kedden és csütörtökön rendel. Csak azért nem tudok felutazni vidékről, hogy rendelési időben kérjek személyesen időpontot...

A II. sz. Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikán fogok szülni. Mit kell bevinnem a babának?

Legjobb válasz: Adnak ruhát, õk fürdetik, vagyis ezeket nem kell, adnak napi 4 db pelust, vagyis ha kevés, abból jó, ha viszel be pluszban. Van alatta egy db textilpelus, így ha van nálad még 1-2 db, az is jól jöhet. Kapsz benn egy dobozt ajándékba, ebben lesz egy Sudocrem minta, illetve popsitörlõ minták, ez nálunk elég volt popsitörléshez és popsikenegetéshez. Minden kérdésedre válaszolok, 3x szültem ott, legutóbb 1 évvel ezelõtt ;) Írj priviben.

Adnak ruhát, õk fürdetik, vagyis ezeket nem kell, adnak napi 4 db pelust, vagyis ha kevés, abból jó, ha viszel be pluszban. Van alatta egy db textilpelus, így ha van nálad még 1-2 db, az is jól jöhet. Kapsz benn egy dobozt ajándékba, ebben lesz egy Sudocrem minta, illetve popsitörlõ minták, ez nálunk elég volt popsitörléshez és popsikenegetéshez. Minden kérdésedre válaszolok, 3x szültem ott, legutóbb 1 évvel ezelõtt ;) Írj priviben.

Budapesten a II. sz. Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikán akik szültek, mik voltak a tapasztalatok?

Kb. 2 hónap múlva fogom az els? babámat ott szülni, és szeretnék tanácsokat kérni, illetve tapasztalatokat olvasni, hogy tudjam, mire számítsak. Pl. hogy van-e fittball/bordásfal/kád, lehet-e enni és inni közben (ha igen, mit engednek meg), lehet-e sétálgatni közben stb.

Legjobb válasz: Ez az Üllõi út 78. alatt van.

A kérdező hozzászólása: Ez az Üllõi út 78. alatt van.
Csak szõlõcukrot ehettem, inni meg 1 kortyot lehetett, amikor megjött a dokim. Nem fogadtam szülésznõt, amit azóta is bánok, mert az ügyeletesek le se sz..tak. Az ágyak borzasztó kényelmetlenek, kispárnát vigyél! Én nem találkoztam bordásfallal, labdával, ... de a szülõszoba szép, igényes. Mit szeretnél még tudni?
az a baross utcai vagy az az 1 es. mi a cim.
akkor ez nem az sajnos nem tudok segiteni.
A kérdező hozzászólása: Szia! Köszi a gyors választ. A kispárnás tippet is köszi, belerakom majd a kis pakkomba! Hát, olyan sok jót olvastam, hallottam a klinikáról, aztán volt, aki épp az ellenkezõjét mondta, most már nem tudom, hogy jó ötlet-e oda menni szülni (bár a dokim ott dolgozik, szóval kénytelen leszek). Nagyon sokan mondták, hogy a fittball milyen jó, meggyorsítja a tágulást. Szerinted megengedik, hogy vigyek be? És a szülésznõk nem segítettek? Sokan szültetek éppen, vagy miért nem? Van ott lehetõség gátvédelemmel szülni?
Szia! Én áprilisban szültem. A szülésznõm mondta, hogy csokit, szõlõcukrot vigyek. Vizet ihattam, sétálni bármit csinálni lehet. Van egy olyan szülõszoba, ahol nagy kád van. Én sajna nem azt fogtam ki, de az enyémbe volt tusolási lehetõség, mosdó, saját szekrény, vajúdó labda....lehetett zenét is kérni....szóval tényleg magad lehetsz a szobában. A csecsemõs részleg már kicsit rosszabb, de ki lehet bírni. Könnyû szülést kívánok. Engem ugyan császároztak, ha esetleg arra kerülne sor, ne félj, nagyon profik.
A kérdező hozzászólása: Örömmel olvastam, amit írtál, nagyon jó, hogy ezek szerint pozitív vélemény is van a klinikáról! Megnyugtató! :) Köszönöm a jó kívánságot, nektek pedig további minden jót, jó egészséget kívánok!
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a megnyugtató(bb) választ, egy szülõszoba látogatásra feltétlen el szeretnék menni, illetve ezek szerint tényleg érdemes szülésznõt is fogadni elõre! Ha esetleg van valaki, akit szívesen ajánlanátok, azt megköszönném! Próbálok felkészülni testileg és lelkileg is a szülésre, de tényleg nagyon sokat számít a környezet, és hogy kik vesznek aznap körül, ezért kérdezõsködök ennyit. :) Még egyszer nagyon köszönöm a válaszaitokat, jó kívánságokat, és Mindenkinek jó egészséget kívánok! Ha bármi eszetekbe jutna még, kérlek írjátok meg! Köszönöm!
Írok neked szivesen priviben, ha szeretnéd. És ha kell szülésznõt is ajánlok.:)


A II. sz. Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikán fogok szülni. Mit vigyek magammal?

Legjobb válasz: A babának adnak ruhát, õk fürdetik, és adnak napi 4 db pelust, 1 db textilpelust amin fekszik. Vana szobában cucc a köldökápoláshoz is. Kapsz benn egy ajándékdobozt, amiben lesz Sudocrem minta meg popsitörlõ minta, ez elég arra a 3-4 napra. Vagyis számára vigyél újszülött pelenkát, hátha nem elég a 4 db, pluszba textilpelust büfiztetéshez. Magadnak: vigyél mellszívót, mert különben sorban állhatsz a kórházira várva. Minden egyéb kellék amit amúgy kórházba szokott az ember :) 3x szültem ott, kérdezz priviben, ha gondolod.

A babának adnak ruhát, õk fürdetik, és adnak napi 4 db pelust, 1 db textilpelust amin fekszik. Vana szobában cucc a köldökápoláshoz is. Kapsz benn egy ajándékdobozt, amiben lesz Sudocrem minta meg popsitörlõ minta, ez elég arra a 3-4 napra. Vagyis számára vigyél újszülött pelenkát, hátha nem elég a 4 db, pluszba textilpelust büfiztetéshez. Magadnak: vigyél mellszívót, mert különben sorban állhatsz a kórházira várva. Minden egyéb kellék amit amúgy kórházba szokott az ember :) 3x szültem ott, kérdezz priviben, ha gondolod.
Szüléshez rövidujjú, kényelmes pamut hálóinget vigyél, mert ilyesmit nem adnak, és Tena Lady betétet, mert azt már tavaly sem tudtak, csak napi 2 db-ot adni!!!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!