Találatok a következő kifejezésre: A II. Szülészeti (18 db)

Milyen szülészorvost tudtok ajánlani a II. sz. Szülészeti klinikáról?

Sziasztok! Veszélyeztetett terhes vagyok, bár még nagyon az elején járok (10 hetes vagyok), de szeretnék egy normális orvost kifogni, akihez a terhességem alatt is járhatok vizsgálatokra. Jelenlegi orvosom nagyon aranyos, de ő már nem vállal szülést, én pedig egy olyan dokihoz szeretnék járni aki a szülést is levezeti. II. számú klinikáról hallottam jót is rosszat is, de többségében jót. Várom a véleményeiteket, tapasztalataitokat, orvosokról, klinikáról. Érdemes fogadni orvost? Válaszokat előre is köszönöm.

Legjobb válasz: sote ii-n pl. a kisfalvi, timmermann, tömösváry akik mind fiatalok de profik. Timmermann ha nem ér rá átad egy kolléganõnek, mert sok betege van amúgy õ elég jó az uh-ban. Tömösváry a Deák térnél magánrendel, rugalmas az óhajokat illetõen és jófej is. Kisfalvi Margithídnál rendel, telefont szinte mindig felveszi(nincs hülye kérdés nála), amúgy egy szélsõségektõl mentes, nem paráztatós, együttérzõ doki. Kb ennyi az én&környezetem tapasztalata.:) De biztos lesz aki csalódott egyikben vagy másikban, hátha azt is leírják ide és ez alapján tudsz dönteni.

sote ii-n pl. a kisfalvi, timmermann, tömösváry akik mind fiatalok de profik. Timmermann ha nem ér rá átad egy kolléganõnek, mert sok betege van amúgy õ elég jó az uh-ban. Tömösváry a Deák térnél magánrendel, rugalmas az óhajokat illetõen és jófej is. Kisfalvi Margithídnál rendel, telefont szinte mindig felveszi(nincs hülye kérdés nála), amúgy egy szélsõségektõl mentes, nem paráztatós, együttérzõ doki. Kb ennyi az én&környezetem tapasztalata.:) De biztos lesz aki csalódott egyikben vagy másikban, hátha azt is leírják ide és ez alapján tudsz dönteni.
Én ott Galamb Ádámhoz jártam, bár õ most ápr-ban nem lesz MO-n :( de sok jó orvos van ott a klinikán
Szia! Szerintem mindenképpen érdemes orvost fogadni, bár a II-es eléggé jól felszerelt és jó orvosok is vannak. Én dr. Tömösváry Zoltánt nagyon tudom ajánlani, nála fogok szülni. Nagyon figyelmes és segítõkész, évek óta hozzá járok és eddig csak jókat hallottam róla a nála szült kismamáktól is. Úgy hallottam, hogy nagyon jól kezeli a problémás terhességeket is. Ha érdekel, nézd meg a honlapját, szerintem sokat elárul róla :) http://www.drtomosvary.hu 24 hkm

Fejlődésneurológiára hogyan lehet időpontot kérni a SE II. Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikán? Esetleg egy telefonszám?

Személyesen a betegfelvételi irodán nem tudtak segíteni, telefonszámot se kaptunk. A rendelő ajtaján lényegében csak a doktornő neve (Dr. Jancsó Györgyi) szerepel és hogy kedden és csütörtökön rendel. Csak azért nem tudok felutazni vidékről, hogy rendelési időben kérjek személyesen időpontot...


Idén már nem fog én így tudom.

Valaki szült mostanában Dr. Paragi Péternél a II. sz. Szülészeti és Nõgyógyászati Klinikán?

Nagyon kíváncsi vagyok a tapasztalatokra!

Legjobb válasz: Mind a 6 gyerekemet Paraginál szültem, utoljára 7 hónapja. Ha van valami kérdésed, szívesen válaszolok!

Mind a 6 gyerekemet Paraginál szültem, utoljára 7 hónapja. Ha van valami kérdésed, szívesen válaszolok!
Megbízható
Fiatal, kicsit zöldfülû, de aranyos. Azért jó, hogy volt ott egy bába is!
Én csak jót tudok róla mondani, kedves, helyes, szimpatikus, és nagyon jól felkészült fiatal orvos. Úgy magyaráz, hogy értsd, és nagyon emberi. Minden kérdésemre alaposan válaszolt, kedves volt, türelmes, hozzá jártam már a szülés elõtt is, és azóta is.
Esetleg megírnátok, mennyit kér a szülésér a doktor Úr? Vagy rátok bízza??
A kérdező hozzászólása: 70 korul...

Milyen tapasztalatok vannak a II. számú szülészeti klinikával kapcsolatban?

Legjobb válasz: Én is ott fogok szülni. Voltam szülõszobát látogatni,akkor mindeki nagyon kedves volt,remélem megtartják ezt a jó szokásukat.:) Szeirntem nyugodtan menj be körülnézni Te is. Boldog babavárást! 37 hetes kismami

Én is ott fogok szülni. Voltam szülõszobát látogatni, akkor mindeki nagyon kedves volt, remélem megtartják ezt a jó szokásukat.:) Szeirntem nyugodtan menj be körülnézni Te is. Boldog babavárást! 37 hetes kismami

A II. sz. Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikán fogok szülni. Mit kell bevinnem a babának?

Legjobb válasz: Adnak ruhát, õk fürdetik, vagyis ezeket nem kell, adnak napi 4 db pelust, vagyis ha kevés, abból jó, ha viszel be pluszban. Van alatta egy db textilpelus, így ha van nálad még 1-2 db, az is jól jöhet. Kapsz benn egy dobozt ajándékba, ebben lesz egy Sudocrem minta, illetve popsitörlõ minták, ez nálunk elég volt popsitörléshez és popsikenegetéshez. Minden kérdésedre válaszolok, 3x szültem ott, legutóbb 1 évvel ezelõtt ;) Írj priviben.

Adnak ruhát, õk fürdetik, vagyis ezeket nem kell, adnak napi 4 db pelust, vagyis ha kevés, abból jó, ha viszel be pluszban. Van alatta egy db textilpelus, így ha van nálad még 1-2 db, az is jól jöhet. Kapsz benn egy dobozt ajándékba, ebben lesz egy Sudocrem minta, illetve popsitörlõ minták, ez nálunk elég volt popsitörléshez és popsikenegetéshez. Minden kérdésedre válaszolok, 3x szültem ott, legutóbb 1 évvel ezelõtt ;) Írj priviben.

Tömő utcai SOTE II szülészeten jól tudom, hogy 3 ágyas szobákban vannak a mamák+babák? Mekkora a hely ahova tudok pakolni magunknak?

Most raktam össze a kórházi cuccom, de úgy érzem nem lenne célszerű nagy gurulós bőröndöt vinni. Egy kis bőrönd (ami repcsin is elmegy kézipoggyászban) meg egy hátizsák el fog férni a szekrényemben?

Legjobb válasz: ha a szekrényben nem, akkor tedd az ágy alá!! :) én is ott szültem, volt, aki iszonyú nagy bõrönddel érkezett. szerintem ez azért is felesleges, mert valaki (általában többen is) úgyis jönnek látogatni és akkor be tudnak hozni bármit.

ha a szekrényben nem, akkor tedd az ágy alá!! :) én is ott szültem, volt, aki iszonyú nagy bõrönddel érkezett. szerintem ez azért is felesleges, mert valaki (általában többen is) úgyis jönnek látogatni és akkor be tudnak hozni bármit.
A kérdező hozzászólása: Nem vinnék én olyan sok cuccot, de két papucs, egy köntös, két hálóing, két törölközõ, a mellszívó, betétek, 1-2 pipere, és kész, teli a kisbõrönd... :S
En is ott fogok szulni, tegnap pakoltam be.Alig fert bele a cuccom a kis borondbe (eredetileg ez is kezipoggyasz), a mellszivot mar bele sem tudtam tenni, pedig tenyleg csak a legszuksegesebbeket raktam el, de a kontos+torolkozo mar alapbol felig kitolti a borondot.Nagyobba azerr nem mertem pakolni, mert nem tudom, mekkora hely van a szobakban, meg kinevettetni sem akartam magam, hogy akkora boronddel jovok szulni, mint amilyennel mas 2 hetre elutazik :-D
A kérdező hozzászólása: Ha együtt mennénk szülni, akkor megbeszélhetnénk, hogy mi pakolunk nagybõröndbe, és majd mi nevetünk a többieken... :D (csak viccelek)
Hat remelem, hogy azert mindent sikerult bepreselnem :-D Ha meg valami itthon maradna, akkor a csalad majd behozza :-) Mindenkinek konnyu szulest es egeszseges babat kivanok!

Budapesten a II. sz. Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikán akik szültek, mik voltak a tapasztalatok?

Kb. 2 hónap múlva fogom az els? babámat ott szülni, és szeretnék tanácsokat kérni, illetve tapasztalatokat olvasni, hogy tudjam, mire számítsak. Pl. hogy van-e fittball/bordásfal/kád, lehet-e enni és inni közben (ha igen, mit engednek meg), lehet-e sétálgatni közben stb.

Legjobb válasz: Ez az Üllõi út 78. alatt van.

A kérdező hozzászólása: Ez az Üllõi út 78. alatt van.
Csak szõlõcukrot ehettem, inni meg 1 kortyot lehetett, amikor megjött a dokim. Nem fogadtam szülésznõt, amit azóta is bánok, mert az ügyeletesek le se sz..tak. Az ágyak borzasztó kényelmetlenek, kispárnát vigyél! Én nem találkoztam bordásfallal, labdával, ... de a szülõszoba szép, igényes. Mit szeretnél még tudni?
az a baross utcai vagy az az 1 es. mi a cim.
akkor ez nem az sajnos nem tudok segiteni.
A kérdező hozzászólása: Szia! Köszi a gyors választ. A kispárnás tippet is köszi, belerakom majd a kis pakkomba! Hát, olyan sok jót olvastam, hallottam a klinikáról, aztán volt, aki épp az ellenkezõjét mondta, most már nem tudom, hogy jó ötlet-e oda menni szülni (bár a dokim ott dolgozik, szóval kénytelen leszek). Nagyon sokan mondták, hogy a fittball milyen jó, meggyorsítja a tágulást. Szerinted megengedik, hogy vigyek be? És a szülésznõk nem segítettek? Sokan szültetek éppen, vagy miért nem? Van ott lehetõség gátvédelemmel szülni?
Szia! Én áprilisban szültem. A szülésznõm mondta, hogy csokit, szõlõcukrot vigyek. Vizet ihattam, sétálni bármit csinálni lehet. Van egy olyan szülõszoba, ahol nagy kád van. Én sajna nem azt fogtam ki, de az enyémbe volt tusolási lehetõség, mosdó, saját szekrény, vajúdó labda....lehetett zenét is kérni....szóval tényleg magad lehetsz a szobában. A csecsemõs részleg már kicsit rosszabb, de ki lehet bírni. Könnyû szülést kívánok. Engem ugyan császároztak, ha esetleg arra kerülne sor, ne félj, nagyon profik.
A kérdező hozzászólása: Örömmel olvastam, amit írtál, nagyon jó, hogy ezek szerint pozitív vélemény is van a klinikáról! Megnyugtató! :) Köszönöm a jó kívánságot, nektek pedig további minden jót, jó egészséget kívánok!
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a megnyugtató(bb) választ, egy szülõszoba látogatásra feltétlen el szeretnék menni, illetve ezek szerint tényleg érdemes szülésznõt is fogadni elõre! Ha esetleg van valaki, akit szívesen ajánlanátok, azt megköszönném! Próbálok felkészülni testileg és lelkileg is a szülésre, de tényleg nagyon sokat számít a környezet, és hogy kik vesznek aznap körül, ezért kérdezõsködök ennyit. :) Még egyszer nagyon köszönöm a válaszaitokat, jó kívánságokat, és Mindenkinek jó egészséget kívánok! Ha bármi eszetekbe jutna még, kérlek írjátok meg! Köszönöm!
Írok neked szivesen priviben, ha szeretnéd. És ha kell szülésznõt is ajánlok.:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!