Találatok a következő kifejezésre: A II. érett (34 db)

A II. fokban érett méhlepény mit jelent? 10 napom van a kiírtig, előbb jöhet?

Legjobb válasz: Azt, hogy a lepény már öregszik, és nem úgy mûködik, mint a legelején, nem 100 %-os, csak mondjuk 95%:-) Ez nem baj, nekem már a 32. héttõl III. fokban volt érett, 8 napot túlhordtam, tehát ne félj, semmi baj. Ez ilyenkor már természtes.

Azt, hogy a lepény már öregszik, és nem úgy mûködik, mint a legelején, nem 100 %-os, csak mondjuk 95%:-) Ez nem baj, nekem már a 32. héttõl III. fokban volt érett, 8 napot túlhordtam, tehát ne félj, semmi baj. Ez ilyenkor már természtes.
Én már nem bízomaz ultrahangba mert egyszer III. érettségû volt, másnap II. Szülés elõtt azt mondták hogy nincs rátekeredve a köldökzsinor, másnap a császár közbe kiderült, hogy mégis. Az nst számít már ilyenkor igazán. Jó babavárást, könnyû szülést. 3hós kisfiú anyukája
Ha III fokban lenne érett, akkor sem jelentené hogy korábban jön. Így meg pláne :)

A II. fokban érett lepény, 30hetesen és 3naposan nem sok? Mit jelent?

Aggódom, mert nem cigizek, nem iszom alkoholt. És mégis valahogy ártottam a babának...

Legjobb válasz: ne hibáztasd magad! nem csak a fent említett dolgok miatt "öregszik" a lepény. az egyik ismerõsönm is így járt, neki császározni kellett elõbb, mint a kiírt idõpont.

ne hibáztasd magad! nem csak a fent említett dolgok miatt "öregszik" a lepény. az egyik ismerõsönm is így járt, neki császározni kellett elõbb, mint a kiírt idõpont.
pár kérdéssel lejjebb van egy erre vonatkozó kérdés. olvasd el a választ, szakszerûnek tûnik.
A zsiros es cukros etelek is oregitik lepenyt, esetleg ezekre figyelj oda ezek utan.

36 hetesen a II-III fokban érett lepény mivel kecsegtet?

Legjobb válasz: Ez arra mutat hogy érik be a lepényed, vagyis hamarosan szülni fogsz.Nekem a 32.héten már 3-as volt a lepényem és 39h és 3 naposan szültem.

Ez arra mutat hogy érik be a lepényed, vagyis hamarosan szülni fogsz.Nekem a 32.héten már 3-as volt a lepényem és 39h és 3 naposan szültem.
Önmagában ez az adat nem jelent semmit, csak azt mutatja hogy meszesedik, érik a lepény.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, megnyugtattatok!


A II. fokban érett méhlepény, az még nem olyan rossz? 36 hetes vagyok. Már nem emlékszem, pedig itt olvastam már róla. Ha fehérvérsejt van a vizeletbe az tényleg a toxémia jele? Nem vizesedek, 8kg-ot híztam a vérnyomásom is jó.

Legjobb válasz: A méhlepényed teljesen jó, nekem is annyi volt, és azt mondta a doki, h ez jó. Nem fehérvérsejt, hanem fehérje jelezheti a toxémiát.

A méhlepényed teljesen jó, nekem is annyi volt, és azt mondta a doki, h ez jó. Nem fehérvérsejt, hanem fehérje jelezheti a toxémiát.
Ebben a korban már II. fokba kell is, hogy legyen a lepény érettsége. Fehérje toxémiára utalhat, de csak akkor, ha vizesednél és magas lenne a vérnyomásod. Ha csak ez lépett fel, akkor valami fertõzésrõl lehet szó.
A kérdező hozzászólása: Ok.Köszi.Az uh-án azt mondta a doki, hogy elvan meszesedve több helyen.A toxémiát gondoltam, de valaki azt mondta ez is az, de ha jól tudom ez valami gyulladás.
A II. fokon érett lepény szerintem ilyen idõs korban már jó, nekem is volt fehérje a vizeletemben és valószínûleg felfáztam. Cickafark teát ittam esténként és ülõfürdõztem és elmúlt, de ez nem csak a felfázásra jó, hanem egyéb gyulladásokra is a nõk számára. A következõ vizelet adáskor már rendben volt minden.

Hogy alakul a lepény érettsége a terhessé alatt? Mármint mikor lesz I. -II. -III. fokban érett?

Legjobb válasz: Nekem 31 hetesen mondták, hogy I. fokban érett, 34 hetesen, hogy II. fokban. Úgy tudom, hogy a 38. hét körül várható a III., majd a IV. fok. A dohányosoknál, vagy akinek nem jó az áramlása, hamarabb érik, meszesedik a lepény.

Nekem 31 hetesen mondták, hogy I. fokban érett, 34 hetesen, hogy II. fokban. Úgy tudom, hogy a 38. hét körül várható a III., majd a IV. fok. A dohányosoknál, vagy akinek nem jó az áramlása, hamarabb érik, meszesedik a lepény.
nekem 38 hetesen azt mondták, hogy nagyon szép a lepény, és másodfokban érett.
A kérdező hozzászólása: Köszi.

30. heten I-II fokban erett lepeny jo? Ez az ilyenkor normalis? Es akkor lassan ahogy közeleg a szüles III. fokban erett lesz?

Legjobb válasz: Szia. Nekem 31 hetesen nézték, nekem is I fokban érett. A doki és a védõnõm is azt mondta hogy ez teljesen normális. A szülés még messze van, emiatt ne aggódj. Ha most III fokban lenne érett akkor kéne izgulni. Boldog babavárást! :) 32 h

Szia. Nekem 31 hetesen nézték, nekem is I fokban érett. A doki és a védõnõm is azt mondta hogy ez teljesen normális. A szülés még messze van, emiatt ne aggódj. Ha most III fokban lenne érett akkor kéne izgulni. Boldog babavárást! :) 32 h
Szia. Nekem a 27.héttõl volt II-es fokozat, ami azt jelenti nem 100%-ban látja el a babát de ellátja.A doki úgy is látni fogja ha baj van de neked az I-II -es az jó

Az mit jelent Placenta a mellső falon tapad G II fokban érett? És a méhszáj C1000? 36+2 napos vagyok

Legjobb válasz: Ez azt jelenti, hogy a méhlepény a hasfal felõli oldalon van és kettes fokozatban érett. Ez annyit jelent, hogy a terhesség elõrehaldtával a méhlepény öregszik, elhasználódik. Késõbb már hármas fokban lesz érett, de ekkor már szülni fogsz. Illetve a méhszájad 1 cm hosszú és teljessen zárt. Ezek teljessen jó adatok.

Ez azt jelenti, hogy a méhlepény a hasfal felõli oldalon van és kettes fokozatban érett. Ez annyit jelent, hogy a terhesség elõrehaldtával a méhlepény öregszik, elhasználódik. Késõbb már hármas fokban lesz érett, de ekkor már szülni fogsz. Illetve a méhszájad 1 cm hosszú és teljessen zárt. Ezek teljessen jó adatok.

Normális, hogy a méhlepény/placenta I-II. fokban érett 31 hetesen? Másnak mit írtak a méhlepény állapotáról?

egy választ találtam itt errõl, de mindenki a 34-5 hétrõl írt, hogy akkor már III-as.

Legjobb válasz: Nekem 32 hetesen 1.fokban volt érett. Teljesen normális.

Nekem 32 hetesen 1.fokban volt érett. Teljesen normális.
Nem is 32.héten I-es volt 5 gyermkes anyuka...
Nekem ugyanez volt ennyi idos terhesen. Nem volt gond es 40+3 hetesen szultem.
nekem a 31. héten ua ilyen volt, 36. héten II-III fokban, 39 héten szültem:)
A kérdező hozzászólása: akkor megnyugtató :)

34 hetes UH-n a méhlepényem II-III. fokban érett volt, mit gondoltok, mennyi van még hátra?

Most 35+3 vagyok, a héten éjszakánként kb. óránként keményedik a hasam, fáj a hátam. Ha felkelek, elmúlik, de jöttek már ezek félóránként is. Lehet, hogy nyílik a méhszáj? Szerintetek lehet, hogy már karácsonyra babázunk? :)

Legjobb válasz: Szia, csak azt tudom h nekem 33hetesen volt II-III és a 38.hét végén született. Próbálj sokat pihenni, azért minél tovább benn marad, annál jobb!!!

Szia, csak azt tudom h nekem 33hetesen volt II-III és a 38.hét végén született. Próbálj sokat pihenni, azért minél tovább benn marad, annál jobb!!!
A kérdező hozzászólása: Köszi a gyors választ! Igyekszem pihizni, de mindig van mit csinálni itthon.. :) Gratulálok neked a babához! :)
Nekemm 35+0 már III Volt, még egybe vagyunk :) 37hkm

Ha a méhlepény II. fokban érett 30 hetesen, akkor előbb fog születni a baba? és tényleg kicsi lesz?

Legjobb válasz: Nem feltétlen,az 1.babámmal 30+4hetesen 2.fokban érett volt a lepény és 40+3hétre született 3800grammal

Nem feltétlen, az 1.babámmal 30+4hetesen 2.fokban érett volt a lepény és 40+3hétre született 3800grammal
Nekem 34 hetesen volt 2.fokban érett, és hatalmas a baba, úgyhogy a dokim közölte hogy tuti elszámoltunk vmit, és 3 héttel elõre hozte a kiírás idõpontját!Nyitva is voltam fájásaim is volt, kórház lett!De a eredeti idõponthoz képest szültem 3 nappal hamarabb!4 kilós 61 cm-s Kislányt! már 5 hós lesz a jövõ héten! Ne aggódj!
Nekem a 32 héttõl volt II.-III fokban érett, 38. hétre szültem 2290 grammal. A doki szerint a lepény miatt lett picike a lányom. Na azóta már sokat nõtt:)
31. héten volt III. fokban érett a lepényem. 38+5 re szültem 3010gr és 49cm-es kislányt.
31 héten nekem is 3 fokban érett volt. Akkor 1800 grammra becsülték a súlyát. Most 39 hetes vagyok, utoljára múlt héten mérték, és akkor 3500 gr volt a becsült súly. Most már nagyon szeretnék szülni, de még egy halvány jele sincs annak, hogy ki akarna bújni a picim. Ne izgulj, biztos rendben lesz minden, fõleg így , hogy észrevették idõben, és (gondolom) jobban odafigyelnek rátok!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!