Találatok a következő kifejezésre: A II-es klinikán az (8 db)

A II. Női Klinikán hogy jutok hozzá az AFP és Hepatitis vérvizsgálat eredményeihez?

Legjobb válasz: Az ambulancián tudod átvenni az eredményt.

Az ambulancián tudod átvenni az eredményt.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm nektek a gyors válaszokat!
Szia ! Nekem az orvosom adta oda az eredményeket és utána mentem uh-ra.


A II. Női Klinikán szülés után hova visznek megfigyelésre és ez hány óra? Van külön őrző vagy a szülőszobán maradok? Ez alatt az idő alatt van ott vk folyamatosan vagy csak rám néznek?

Legjobb válasz: Ha sima szülés, akkor két órát töltötök el a szülõszobán. Ez a megfigyelési szakasz. Ott lehet ilyenkor apuka is. Hármasban vagytok. Ha császár akkor az õrzõbe visznek és csak másnap kerülsz le a gyerekágyra. Az õrzõbe felviszik hozzád a babát. A szülésznõk persze rádnéznek. ;)

Ha sima szülés, akkor két órát töltötök el a szülõszobán. Ez a megfigyelési szakasz. Ott lehet ilyenkor apuka is. Hármasban vagytok. Ha császár akkor az õrzõbe visznek és csak másnap kerülsz le a gyerekágyra. Az õrzõbe felviszik hozzád a babát. A szülésznõk persze rádnéznek. ;)

II. Női Klinikán szülők! Szült valaki dr. Várbíró Szabolcsnál? Mennyi a tarifája? És milyen ő maga? Mi az amit magatokkal kell vinni a kórházba, együtt lehetek-e a babával este is? Tapasztalatok?

Legjobb válasz: Sziasztok!!! A magam részérõl meleg szívvel ajánlom, hogy forduljatok bizalommal Várbíró Szabolcshoz. 2008-ban egy vidéki kórházból kerültem a II. számú klinikára, ahol néhány hét múlva megszületett a kisfiam. Azóta ismerem Várbíró Doktort. Kizárólag pozitív jelzõkkel illetném és még annyi, hogy EMBER. Így csupa nagy betûvel. Ja, és természetesen azóta is õ az orvosom.

Sziasztok!!! A magam részérõl meleg szívvel ajánlom, hogy forduljatok bizalommal Várbíró Szabolcshoz. 2008-ban egy vidéki kórházból kerültem a II. számú klinikára, ahol néhány hét múlva megszületett a kisfiam. Azóta ismerem Várbíró Doktort. Kizárólag pozitív jelzõkkel illetném és még annyi, hogy EMBER. Így csupa nagy betûvel. Ja, és természetesen azóta is õ az orvosom.

Milyen a II. számú nőgyógyászati klinikán a szülés és az azt követő ellátás? Kell magammal vinnem pelenkát, vagy bármilyen babaholmit?

Legjobb válasz: Szia! :) én 3 hete szültem a II. számún, volt fogadott orvosom (dr Timmermann), de szülésznõm nem volt (fogadott), az ügyeletesek mind nagyon kedvesek voltak (hajnal 3-tól este 9-ig beleestem két váltásba is :D), olyannyira, hogy kérdés nélkül is gátvédelemmel szültem, zenét hallgathatsz, tusolhatsz, labdára ülhetsz, és nagyon klafa a szülõszoba felszereltsége is! :) szóval jók a szülésznõk. az ellátás : a kaja made in hungary, úgyhogy párod, hozzádtartozód vigyen be neked plusz kaját (hûtõ van a szobában), ezen kívül pelust a picinek vigyél, nem kell sok, de legyen nálad, babaruci nem kell, öltöztetik õket :) csak hazajövõs ruci kell majd. popsi törlõt is vigyél.szerintem jó az ellátás egyébként :). sok sikert :) pusza

Szia! :) én 3 hete szültem a II. számún, volt fogadott orvosom (dr Timmermann), de szülésznõm nem volt (fogadott), az ügyeletesek mind nagyon kedvesek voltak (hajnal 3-tól este 9-ig beleestem két váltásba is :D), olyannyira, hogy kérdés nélkül is gátvédelemmel szültem, zenét hallgathatsz, tusolhatsz, labdára ülhetsz, és nagyon klafa a szülõszoba felszereltsége is! :) szóval jók a szülésznõk. az ellátás : a kaja made in hungary, úgyhogy párod, hozzádtartozód vigyen be neked plusz kaját (hûtõ van a szobában), ezen kívül pelust a picinek vigyél, nem kell sok, de legyen nálad, babaruci nem kell, öltöztetik õket :) csak hazajövõs ruci kell majd. popsi törlõt is vigyél.szerintem jó az ellátás egyébként :) . sok sikert :) pusza
A kérdező hozzászólása: köszi a választ:-)remélem én is ilyen kedves dolgozókat fogok ki!!!

A II. sz női klinikán az újszülöttek fülét lyukasztják és otthonról hozott fülbevalót tesznek be vagy belövik az ottani sterilt?

Legjobb válasz: De ugye csak akkor lyukasztják ki, ha én kérem? Mert én is ott fogok szülni most nemsokára, és nem örülnék az ilyen beavatkozásoknak. 38 hetes kismama

De ugye csak akkor lyukasztják ki, ha én kérem? Mert én is ott fogok szülni most nemsokára, és nem örülnék az ilyen beavatkozásoknak. 38 hetes kismama
Szia.Ha szeretnéd, megcsinálják.Én megkérdeztem a dokit, mert én is ott fogok szülni, és viszek fülbevalót.Tudtommal, nem lövik, szúrják.Állítólag meg sem érzik, és jobb mint pár hónaposan.34 hetes pocis.
Csak akkor szuratják át, ha a kismama külön kéri. Éllítólag sokkal jobb újszülötten kilövetni vagy lyukasztani (nem tudom), mert ilyenkor tényleg szinte semmit nem éreznek.
A kérdező hozzászólása: Igen már tapasztaltam


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!