Találatok a következő kifejezésre: A II-es klinikán (42 db)

A II-es Klinikán a 18. heti ultrahangon a doki megmondja a baba nemét?

Amikor a 12. héten voltunk nagyon mogorva embert fogtunk ki, egy szót sem szólt és 3 perc múlva már az ajtón kívül találtam magam. Remélem most nem lesz ilyen a szonográfus vagy a doki és megmondják akár kérdés nélkül is.

Legjobb válasz: Nem mindenki mondja meg..van aki nem gondol arra hogy tudni szeretnéd e mert mogorva...viszont szerintem ég a leg mufurcabb doki is megmondja ha megkéred,megkérdezed lehet e látni,és megmondaná e...Ne izgulj ezen nem történik semmi ha megkéred:-))

Nem mindenki mondja meg..van aki nem gondol arra hogy tudni szeretnéd e mert mogorva...viszont szerintem ég a leg mufurcabb doki is megmondja ha megkéred, megkérdezed lehet e látni, és megmondaná e...Ne izgulj ezen nem történik semmi ha megkéred:-))
Így van, ahogy az elsõ írja. Ha mogorva, ha nem, kérdezd meg, hogy esetleg lehet-e látni, hogy fiú vagy lány. Aztán vagy megmondja, vagy nem. De pofán nem fog csapni. Remélhetõleg.
Nekem a 18. hetin mondták meg. Megkérdeztem. Akkor nem volt mogorva a doki, valószínûleg most más valaki lesz.
Ó, a II-es Klinika! Ott született mindkét gyermekem, tudnék neked mesélni! :) ))) Sajnos, elõfordul, hogy morcos vagy türelmetlen a doki/nõvér/szonográfus/szülésznõ, mert rengeteg a munkájuk, de te legyél mindig határozott, ugyanakkor kedves, kérj és kérdezz bátran, mert mindig válaszolnak, csak noszogatni kell õket egy kicsit. Boldog babavárást!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! :) Nekem is ott született mindkét gyerekem, nekem nem kell mesélni. :D Csak a 18. heti uh-t hagytam ki eddig mindig ott. De most muszáj lesz oda mennem, ezért kérdeztem. :)

A SOTE II-es Klinikán érdemes szülésznőt fogadni, vagy volt rossz tapasztalatotok is? Kedvesek és felkészültek? Fogadott valaki mostanában, aki árat is tudna írni?

Els? szülés lesz.

Legjobb válasz: én tavaly augusztusban szültem.Gönczi Katalint fogadtam,nagyon jó és rendes.körübelül 20 30 ezret szoktak adni szerintem:D

én tavaly augusztusban szültem.Gönczi Katalint fogadtam, nagyon jó és rendes.körübelül 20 30 ezret szoktak adni szerintem:D
Csak rossz tapasztalatom van sajnos. Persze lehet, hogy csak kifogtam. Én mindenképpen fogadok, ha újra babás leszek. Rémálom volt a vajúdóban töltött idõ, le se tojtak; idegesek, és elég bunkók voltak. Bár szerintem csak nem jó mûszakot fogtam ki. Ha megteheted, fogadj sz.nõt! Minden jót! 10 hónapos lányka anyuja
Nem fogadtam szülésznõt, mûszakváltás is volt közben, és mindketten tették a dolgukat, semmi problémám nem volt velük. Nekem sokkal többet jelentett a fogadott orvosom (és a férjem) jelenléte.
A kérdező hozzászólása: köszi.


Valaki fog szülni Ács Nándornál a Sote II-es Klinikán, nyár környékén?

Ha van ilyen köztetek az írja meg, hogy hány hetes,az orvossal elégedett stb.

A II. Női Klinikán hogy jutok hozzá az AFP és Hepatitis vérvizsgálat eredményeihez?

Legjobb válasz: Az ambulancián tudod átvenni az eredményt.

Az ambulancián tudod átvenni az eredményt.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm nektek a gyors válaszokat!
Szia ! Nekem az orvosom adta oda az eredményeket és utána mentem uh-ra.

Pesten a II-es női klinikán Gönczi Katalin szülésznőről mit lehet tudni?

Legjobb válasz: Szia! Tudtál meg azóta valamit róla? Nekem ma õt ajánlották.

Szia! Tudtál meg azóta valamit róla? Nekem ma õt ajánlották.

A II. Női Klinikán van-e olyan szülésznő, akit ajánlanátok és van-e olyan, akit jobb elkerülni?

Legjobb válasz: Tóth Annát ajánlom. Határozott, de kedves is, jó humorral, és ért is a dolgokhoz. Nem mai csirke. Viszont elég "drága". Egyébként többször voltam bent gonddal és tévesen is, az összes ügyeletessel is jó tapasztalatom volt.

Tóth Annát ajánlom. Határozott, de kedves is, jó humorral, és ért is a dolgokhoz. Nem mai csirke. Viszont elég "drága". Egyébként többször voltam bent gonddal és tévesen is, az összes ügyeletessel is jó tapasztalatom volt.
A kérdező hozzászólása: Köszi, márc-ra várom a babát. Mit jelent a drága? 50.000 ft?
Igen, mi annyit adtunk. Azt mondta, akörül szoktak kapni.

Ha szült itt valaki a II-es Női Klinikán dr. Halász Lászlónál, leírná hogy működik nála a "hála"?

Még a terhesgondozás elején rákérdeztem a feltételekre, de csak annyit mondott, hogy úgy vállal szülést, ha a gondozások felét magánrendelésen, másik felét sztk-ban/klinikai keretek között rendezzük, viszont magára a szülésre semmit nem mondott. Nagyon jó embernek ismertem meg, simán el tudom képzelni róla, hogy akár még meg is sértődne, ha rákérdeznék konkrétan, vagy a kezébe nyomnám a borítékot szülés után, de mivel nyilván annyira mégsem ismerhetem, az is benne van, hogy elfogadná... Köszi a tapasztalatokat!

Van olyan szülésznő a II. Női Klinikán, akit nem ajánlotok? Ki és miért?

Legjobb válasz: Most már a nevét is tudom: Lalinecz Melindát. Én nem fogadtam senkit, és õ volt az ügyeletes és olyan bunkó volt, hogy csak na! Anya volt bent velem, és õ mesélte, hogy volt egy pont, amikor legszívesebben felpofozta volna. De nem szólt inkább semmit, nehogy még bunkóbb legyen, mert akkor nekem rossz. Persze, mikor az orvosom bejött, már hûdekedves volt. Lehet, hogy felfogadva rendes, de akkor meg [email protected] ember, ha pénzért méri a kedvességét a szülõ nõknek. 3,5 hónapos kislány anyukája.

Most már a nevét is tudom: Lalinecz Melindát. Én nem fogadtam senkit, és õ volt az ügyeletes és olyan bunkó volt, hogy csak na! Anya volt bent velem, és õ mesélte, hogy volt egy pont, amikor legszívesebben felpofozta volna. De nem szólt inkább semmit, nehogy még bunkóbb legyen, mert akkor nekem rossz. Persze, mikor az orvosom bejött, már hûdekedves volt. Lehet, hogy felfogadva rendes, de akkor meg [email protected] ember, ha pénzért méri a kedvességét a szülõ nõknek. 3, 5 hónapos kislány anyukája.
Ez furcsa, mert én is Melindánál szültem tavaly. Nem fogadtam fel, õ volt éppen ügyeletben. Nagyon lelkes volt, kedves és kitartó ( több mint 24 órát vajúdtam, majdnem császároztak). Én meg voltam vele elégedve.
Akkor lehet, hogy csak rossz napja volt? Vagy utálta a fejemet? Mindegy, sose fogom már megtudni, de neki köszönhetõen nem felhõtlenek az emlékeim.
A kérdező hozzászólása: köszi

A SOTE II-es klinikán fogok szülni fogadott szülésznőnél. Mennyi pénzt illik neki adni ha nem mondott konkrét összeget?

Legjobb válasz: az éismerõsemi, akinek volt szülésznõjük, azok 20.000-et adtak neki, a dokinak meg 40.000-50.000 ft.-ot.

az éismerõsemi, akinek volt szülésznõjük, azok 20.000-et adtak neki, a dokinak meg 40.000-50.000 ft.-ot.
az ismerõseim...ezt akartam írni
Én a Szt. Istvánban szültem 20hete, volt fogadott szülésznõm és 30 ezer ft-ot adtunk.A dokinõmet megkérdeztem, h kit ajánl, és mennyit szokás neki adni.Ez így azért is volt jó, mert mivel õk ketten gyakran dolgoznak együtt, szavak nélkül is értették egymást, és teljes egyetértés volt közöttük.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!