Találatok a következő kifejezésre: A Humana mennyire jó (4 db)

A Humana tápszer mennyire jó?

Legjobb válasz: Szerintem a Mildibé jobb.

Szerintem a Mildibé jobb.
Nekünk bevált, szerintem jó, de kérd ki a védõnõ véleményét.
Szia! Nekünk is bevált!
nekünk is bevált a Humana, a kórházban Bebát kapott, s attól fájt a hasa... Szerintem ezt ki fogod tapasztalni, hogy a te babádnak melyik a legjobb tápszer.

A Humana jó éjt tápszer mennyibe kerül a gyógyszertárba? Kb?

Legjobb válasz: Biztos, hogy ez a neve? Mert ilyet nem találtam, csak ezeket: http://www.pirulapatika.hu/tapszer/abc/H

Biztos, hogy ez a neve? Mert ilyet nem találtam, csak ezeket: http://www.pirulapatika.hu/tapszer/abc/H
Szia! Brendonban olcsóbb! Most akciós és 1500 ft kb...
A kérdező hozzászólása: ez a neve, de akkor lehet gyógyszertárba nem kapni. Marad a brendon. Köszi

Humana Jó éjt tápszerből mennyit lehet adni este/éjszaka a babának? Nincs rajta az ajánlott adag a dobozon. (Bővebben lent leírtam. )

9 hónapos a kisfiam és 6 hónapos kora óta tápszert is kell neki adni kiegészítésként a szopi és hozzátáplálás mellett, mert nem gyarapodott, ill. csökkent a súlya. Amióta tápszert is kap szépen gyarapszik, a Humana HA2-ből megkapta a napi max. adagot, de főleg este/éjszaka igényelte. Emiatt áttérnék a Jó éjt tápszerre. Abból adhatok neki lefekvés előtt kb. 150ml-t és ha ébred 23h körül megint mehet neki 150ml? Vagy az túl sok lenne? 1 hetes kora óta ébred éjszaka átlag 2-3 óránként, már nem bírom...

Legjobb válasz: ez érdekes az én babám fél éves nagy étkû baba (most 8 és fél kiló) és napi 1 liter tápszert eszik meg mert ha nem adnék neki ennyit ordítana vesztemre már próbáltam kislánykám estére 250ml-t kap és mind el fogy egy cseppig de reggel hatig a mukkját sem hallom:) neked is ajánlom az adag emelését

ez érdekes az én babám fél éves nagy étkû baba (most 8 és fél kiló) és napi 1 liter tápszert eszik meg mert ha nem adnék neki ennyit ordítana vesztemre már próbáltam kislánykám estére 250ml-t kap és mind el fogy egy cseppig de reggel hatig a mukkját sem hallom:) neked is ajánlom az adag emelését
AJÁNLOTT!!! mennyiség!!! nem azt jelenti, hogy ennyit ehet, aztán éhezzen a gyerek! azt jelenti, hogy abban a korban az átlag gyerek ennyit eszik eszik, ha a tied többet enne, csinálj neki többet. komolyan, minden rosszindulat nélkül, értelmezd azt a kiírást, ne pedig a gyerekedet éheztesd! :)
A kérdező hozzászólása: Szia! Nem kellene leordítani a fejemet, nem vagyok értelmi fogyatékos és nem éheztetem a gyermekemet. A Humana HA2 tápszer dobozán fel van tüntetve a napi max. mennyiség, amit lehet adni a babának. Napi 600ml kész tápszer, ennél több nem javasolt a zsírban oldódó vitaminok túladagolásának veszélye miatt. Ezt a max. adagot meg is kapta a babám. A kérdésem az volt, hogy aki Humana Jó éjt tápszert használ mennyit lehet belõle adni egy nap?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segítséget!


Humana Baby -Fit tápszer újszülött kortól banános ízű mi a véleményetek jó fajta tápszer? Illetve ezt receptre lehet íratni ha igen mennyibe kerül azzal és a nélkül?

Legjobb válasz: Pont most írta fel nekünk a doktornénink, ha jól emlékszem 1400.-Ft volt receptre, és nekünk úgy tûnik, hogy beválik, pedig az én fiam elég válogatós lett e téren. Ez kicsit édeskés ízû, nem olyan keserû, mint a legtöbb tápszer, így szívesebben issza. Viszont a Tesco-ban láttam a hétvégén, 1900.-Ft-ért lehet venni, szóval szerintem érdemes íratni.

Pont most írta fel nekünk a doktornénink, ha jól emlékszem 1400.-Ft volt receptre, és nekünk úgy tûnik, hogy beválik, pedig az én fiam elég válogatós lett e téren. Ez kicsit édeskés ízû, nem olyan keserû, mint a legtöbb tápszer, így szívesebben issza. Viszont a Tesco-ban láttam a hétvégén, 1900.-Ft-ért lehet venni, szóval szerintem érdemes íratni.
https://www.gyerekkosar.hu/humana-tapszerek/humana-anyatej-h.. nekem az hogy banános ízú, már sok:-((
Kislányom szereti, sokáig ezt itta! Semmi gond nincs vele, és nem is drága receptre. Viszont itt olvastam nemrég, hogy már nem lehet kapni. Azért járj utána!
Nekünk csak ez jött be, anyatejes baba, csak estére kapott tápszert, próbáltuk a Milumilt, hát az nagyon rossz volt. Ezt megitta. Az árára már nem emlékszem, mert már 8 hónapos a fiam és régebben itta.
nem todm egy iylen kicsienk már olyat adni, amiben aroma van?? mert gondolom nem a banántól lesz banáníze


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!