Találatok a következő kifejezésre: A Hormeel mikor (6 db)

A Hormeel S mikor kezd el hatni?

Én a ciklusom els? napján kezdtem el, most vagyok a 8-on. Lehetséges, hogy már ebben a hónapban segíti a peteérést?

Legjobb válasz: Szia! Én is szedtem nagyon sokáig. Már az elsõ hónapban hatott!!! Szedd szorgalmasan, - én az ajánlott napi 3-szor 10 cseppet szedtem! Sok sikert!

Szia! Én is szedtem nagyon sokáig. Már az elsõ hónapban hatott!!! Szedd szorgalmasan, - én az ajánlott napi 3-szor 10 cseppet szedtem! Sok sikert!

A Hormeel cseppeknek mikor lehet érezni a hatását?

1 hete kezdtem szeedni, mert nincs mensim már 2 hónapja. Missed ab m?tétem volt.

Legjobb válasz: Nekem kb. 2 hét után hatott.Beállította a ciklusomat.

Nekem kb. 2 hét után hatott.Beállította a ciklusomat.
Használni fog! Nekem már az elsõ hónapban ciklust csinált, 33 napra, - elõtte fél évig nem volt mensim! Nekem is 2 hónapja volt missed ab miatt mûtétem, de nem jön a mensim, így most én is elkezdem. Sok sikert neked is! Én az elõzõ tapasztalatom alapján bízom a hormeelban...

Vettem hormeel s cseppet, de most pont menstruálok! Mikor kell elkezdeni szedni? Vagy a menstruáció nem befolyásolja.

ciklusom beállítása miatt vettem, itt olvastam, hogy sokaknak ez segített! Nekem is nagyon változó a ciklusom, remélem használ majd!

Előfordulhat, hogy a doki terhességet cisztának néz, vagy kizárt? Ha mégis cisztám van, mit csinálnak vele? A "csodaszerektől" Hormeel S, Palástfű tea, Málnafű tea kialakulhat ciszta?

Legjobb válasz: Szia! Nekem cisztának nézte! Annyit mondott, hogy a méhem üres, viszont van cisztám és fertõzésem. Másnap pozitívat teszteltem. A dokiról no comment (birka!). A ciszta egyébként segíti az állapotosság megtartását (gondolom hallottál a 9 hetes szívleállás "gyakoriságáról". A ciszta átsegíthet rajta jobb eséllyel). Legalábbis engem így tájékoztattak. A ciszta spontán felszívódhat, spontán kifakadhat, gyógyszerrel segíthetik a felszívódását vagy laparoszkópiás eljárással "tüntetik" el. Nekem kb. minden második hónapban volt, sohasem kellett hozzá nyúlni! A 3. kérdésedre nem tudom a választ! Üdv

A cisztahoz eleg annyi, hogy a a mege'redt petesejt nem lokodik ki a tuszobol, hanem cisztava alakul. (Ehhez eleg 1 honap is) De gondolom ebben az esetben nem a mehben van a ciszta, hanem a petefeszekben.
Szia! Nekem cisztának nézte! Annyit mondott, hogy a méhem üres, viszont van cisztám és fertõzésem. Másnap pozitívat teszteltem. A dokiról no comment (birka!). A ciszta egyébként segíti az állapotosság megtartását (gondolom hallottál a 9 hetes szívleállás "gyakoriságáról". A ciszta átsegíthet rajta jobb eséllyel). Legalábbis engem így tájékoztattak. A ciszta spontán felszívódhat, spontán kifakadhat, gyógyszerrel segíthetik a felszívódását vagy laparoszkópiás eljárással "tüntetik" el. Nekem kb. minden második hónapban volt, sohasem kellett hozzá nyúlni! A 3. kérdésedre nem tudom a választ! Üdv
Szia! Én már írtam neked az elõzõekben. Az utolsó válaszolónak igaza van, elég 1 hónap is a kialakuláshoz! Nem tud kifakadni az érett petesejt és hormontartalmú folyadékkal telik meg. Így segíti néhány (nem tudom, hogy minden esetben-e) esetben az állapotosság megtartását. Én is csodálkoztam rajta, de állítólag így van. Miután nõtt a pocakomban a baba, a cisztám felszívódott. A történetemhez annyit, hogy már látszott a baba és õ cisztának nézte (tehát viszaadhatja a diplomáját). A cisztám 3 és fél hónapos. Üdv
A kérdező hozzászólása: Mennem kell vérvételre + beutal ultrahangra, hogy megnézze alaposabban milyen cisztáról van szó
A cisztának több fajtája van és ezeknek millio oka lehet. Amíg a doki nem lát petezsákot, szívhangot, tehát a nagyon korai terhességet (2-3 hetest)ha nem a megszokott helyen alakul, akkor bizony nézheti cisztának, anélkül, hogy visszaadná a diplomáját, de csak visszarendelt ellenõrzésre nem? A teáktól nem valószínû, hogy kialakulna ciszta. Ha mégis cisztád van, lehet, hogy simán felszívódik, de lehet, hogy tényleg el kell távolítani. Attól függ milyen fajta. Ellenõrzik azt is elvileg, hogy nem alakul-e ki PCOs, de azt csak hónapok múlva illetve a ciklusok hosszából lehet kideríteni. Szóval, ha azt írta a papírodra, hogy diagnózis: cysta, akkor valószínûleg nem terhesség. Én pl PCOs vagyok szóval nem egy cisztám van, de csak a 6. héten mondták biztosra, hogy terhesség.
Az a doki adja vissza a diplomajat, amelyik egy terhesseget cisztanak nez. A "csodaszerektol" pedig nem hinnem, hogy ciszta alakulna ki. Az sokkal hamarabb kialakul a hormonkeszitmenyektol. Ha meg cisztad van, akkor gondolom megmutenek, legalabbis a kolleganomet megmutottek (rovid, rutinmutetrol van szo)
A kérdező hozzászólása: Hogy-hogy segíti az állapotosság megtartását? Eddig csak rosszat hallottam a cisztáról.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat. Azért nem akarom elhinni, hogy cisztám van, mert egy hónapja még semmi sem volt ott.
Szia.Nekem anno cistának nézte, 2 hét múlva kellett vissza mennem, és azt mondta ha még ott van meg kell mûteni mert elég nagy...és akkor már azt mondta 8hetes terhes vagyok. Akkor ? De nem tudok róla, hogy vissza adta volna a diplomáját :) Minden jót
Szia(sztok) Hát, kitartást a vizsgálatokhoz, lehet ez is az is. Egy nagyon érdekes folt van a terheség 4-5. hetében, amiben semmi sem látszik, nekem nem mondta annó a doki, hogy ciszta, csak annyit, ha terhes akkor az az. Visszarendelt 2héttel késõbb uhra. Nem tudom láttad e a foltot, ha nagyon szabályos, akkor inkább ciszta...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!