Találatok a következő kifejezésre: A Homeopátiás mikor (106 db)

Mire jok ezek a homeopatias szerek?

Legjobb válasz: Nem tudom mire gondolsz,attól függ mire kell a szer. Pl. vannak olyan homeopátiás szerek melyek növelik a teherbeesést, javítják a nõk hormonális mûködését.Én is ilyeneket szedtem és ezzel sikerült babásnak lennem.

Nem tudom mire gondolsz, attól függ mire kell a szer. Pl. vannak olyan homeopátiás szerek melyek növelik a teherbeesést, javítják a nõk hormonális mûködését.Én is ilyeneket szedtem és ezzel sikerült babásnak lennem.

Mit jelentenek a homeopátiás szerknél a CH valamennyi?

Melyik az er?sebb , amin kisebb a szám vagy amin nagyobb?

Legjobb válasz: http://www.webbeteg.hu/cikkek/terhesseg/8256/homeopatias-gyo..

Mi az a homeopátiás keverék, ami megindítja a szülést (ha a baba már érett rá)? Állítólag a dúlák szokták ajánlani. Valaki már ivott ilyet?

Legjobb válasz: Szia! Nem tudom pontosan mire gondolsz mert mikor ér túlhordásban voltam a babámmal rákerestem ezekre és elég sokféle módszert találtam a szülés megindítására. 1. Tonik. Minél több annál jobb. 2. Hashajtó (nem próbáltam) 3. Málna levél tea a terhesség 36-37. hetétõl fokozatosan növelne a mennyiséges, a 40. héten már napi 1 litert ittam, de nem indult meg a szülésem. 4. Különbözõ homeopátiás bogyók. (cimicifuga, arnica, pulsatilla, stb) ezeknek meg tudod keresni az adagolását a neten. Én szedtem, de ezek sem használtak. DE! Nagyon sok pozitív tapasztalatot hallottam már róluk. Az tény, hogy nem csodaszer mert nem mindenkinél ha, de nem lehet tudni elõre, hogy nálad fog-e hatni úgyhogy szerintem érdemes kipróbálni. Nem kerülnek olyan nagyon sokba hogy ne érjen meg próbát. Én így álltam hozzá.

Szia! Nem tudom pontosan mire gondolsz mert mikor ér túlhordásban voltam a babámmal rákerestem ezekre és elég sokféle módszert találtam a szülés megindítására. 1. Tonik. Minél több annál jobb. 2. Hashajtó (nem próbáltam) 3. Málna levél tea a terhesség 36-37. hetétõl fokozatosan növelne a mennyiséges, a 40. héten már napi 1 litert ittam, de nem indult meg a szülésem. 4. Különbözõ homeopátiás bogyók. (cimicifuga, arnica, pulsatilla, stb) ezeknek meg tudod keresni az adagolását a neten. Én szedtem, de ezek sem használtak. DE! Nagyon sok pozitív tapasztalatot hallottam már róluk. Az tény, hogy nem csodaszer mert nem mindenkinél ha, de nem lehet tudni elõre, hogy nálad fog-e hatni úgyhogy szerintem érdemes kipróbálni. Nem kerülnek olyan nagyon sokba hogy ne érjen meg próbát. Én így álltam hozzá.
A kérdező hozzászólása: köszönöm, ezt kipróbálom!
A málnalevél teáról tudok ami hamarabb megindíthatja és megkönnyítheti a szülést.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat. Az elsõ terhességemnél én is ittam a málnalevél teát és a 4. pontban leírt homeós bogyókat szedtem a 36. héttõl, de végül a 42. héten császároztak, mert nem indult be a szülés (nem tágultam). Azt hittem, van valami csodaszer, de lehet, hogy akkor nincs is? Azért a tonikot kipróbálom, köszönöm!
Atonikkal azért vigyzáni kell, mert kinint tartalmaz, ami nagyobb mennyiségben a felnõttekre is ártalmas! Viszont a sok mozgást tudom ajánlani, nem a durva ugrálást, de a folyamatos mozgolódást... Persze ezt is napokon keresztül, folyamatosan, és nem a lépcsõzésre gondolok, mert az fárasztó. Pl.folyamatos házimunka, ami mindent megmozgat. Nekem bejött!
Szerintem a bábakoktelra gondolsz. Keress ra itt is több kerdes volt mar rola! (bocs az ekezet hianyossaga miatt)


Milyen homeopátiás szerek segítik a szülést? Mikor kell elkezdeni szedni?

32 hetes vagyok

Legjobb válasz: Szia.A homeopátiás szerek szedése nem úgy van,hogy magamttól kitalálom, és szedem.Külön alkatra, és tünetek alapján szokták kiválasztani, általában szakember segítségével,vagy a gyógyszerész segítségével.A homeopáthiás szerek egyébként is csak gyógyszertárakan kaphatóak.Mondhatnám neked, hogy nagyon jó az Caulophyllum, vagy a Cimicifuga racemosa, de mint már írtam ezek a szerek alkati, és tüneti szerek, ami jó ennek az nem biztos, hogy jó neked.Szóval, szakember, vagy gyógyszerész segítségét kérd, elég segítõkészek, és válasszd ki, mire szeretnnéd, mik a tüneteid, és arra megkapod a megfelelõ homeopathias szert.Remélem segítettem.Sok sikert.Egyébként nagyon jók.:-)

Szia.A homeopátiás szerek szedése nem úgy van, hogy magamttól kitalálom, és szedem.Külön alkatra, és tünetek alapján szokták kiválasztani, általában szakember segítségével, vagy a gyógyszerész segítségével.A homeopáthiás szerek egyébként is csak gyógyszertárakan kaphatóak.Mondhatnám neked, hogy nagyon jó az Caulophyllum, vagy a Cimicifuga racemosa, de mint már írtam ezek a szerek alkati, és tüneti szerek, ami jó ennek az nem biztos, hogy jó neked.Szóval, szakember, vagy gyógyszerész segítségét kérd, elég segítõkészek, és válasszd ki, mire szeretnnéd, mik a tüneteid, és arra megkapod a megfelelõ homeopathias szert.Remélem segítettem.Sok sikert.Egyébként nagyon jók.:-)
36. héttõl szedhetõ, a Caulophyllum Ch5, naponta 1x 5 golyó nyelv alatt elszopogatva, a másik a Cimicifuga, amit a szülésnél lehet csak szedni, félóránként az elõzõvel felváltva 5-5 golyót. A málnalevéltea pedig, amit csak a gyógynövényboltban kaptam meg: napi 1-2 csésze, csészénként 1 kávéskanálnyi tealevél leforrázva, 10 percig állni hagyva.
Igaz, Én nem ismerem a homeopátiás szereket, nem is volt rá szükségem soha. Szerintem lelkileg készítsd fel magad, gondold végig sokszor, hogyan szeretnél szülni, de csak jókra! :-) Akkor minden rendben lesz! Nagyon jó ez az oldal, csak sokszor fölöslegesen paráztatják egymást a kismamák! Persze nem gondolom, hogy szándékosan! A lényeg , hidd el nekem, a jó lelki hozzáállás! Relakszálj sokat, és csak pozitívan! Minden rendben lesz!
Miért akarsz bármit is szedni?
A kérdező hozzászólása: a könnyebb tágulás, szülés érdekében. gondoltam, málnalevél tea helyett...
Nekem a Calliophylumot és a Cimicifugát ajánlották. (remélem jól írtam a nevüket) Én biztos nem szedném még egyszer mert nekem személy szerint semmit nem értek, de próbáld ki ha gondolod és hiszel benne. Ha jól emlékszem a 36. héttõl kellett szednem.

15 hós kötelező védőoltás (MMR) esetén alkalmazható homeopátiás bogyónak mi a neve? Mikor és mennyit kell adagolni? Használta közületek valaki? Eredmény?

Legjobb válasz: Mi szerdán kaptuk meg az oltást és semmi gondunk nem volt szerencsére. Te pontosan mire használnád a golyócskákat?

Mi szerdán kaptuk meg az oltást és semmi gondunk nem volt szerencsére. Te pontosan mire használnád a golyócskákat?
Nekünk egyedül a 15 hós oltással volt bajunk, belázasodott és kiütéses lett, 10 nappal oltás után várhatóak ezek a tünetek.Ha ezek megelõzésére használnád, nem sok értelmét látom.

Pontosan mik a homeopátiás készítmények?

Azt szeretném tudni, hogy mivel nem gyógyszer ezért nagy az esély arra, hogy nem használ a babának? Most vettem viburcol kúpot, mert nagyon szenved a foga miatt, ez fog használni?

Legjobb válasz: nekünk használ. természetes dolgokból van összerakva, pl. gyógynövények v állati eredetû szervek pl, amik jótékony hatásúak. attól, h nem vegyszer még használ. sõt...

nekünk használ. természetes dolgokból van összerakva, pl. gyógynövények v állati eredetû szervek pl, amik jótékony hatásúak. attól, h nem vegyszer még használ. sõt...
A homeopátiás szerek is gyógyszerek! A homeopátia szabályozó (regulációs) terápia. Az alkalmazott gyógyszerek által a szervezettel közölt információ hatására a szervezetben meglévõ- csak valamilyen okból gátolt- öngyógyító folyamatok mûködésbe lépnek. A gyógyítás nemcsak a beteg szervre irányul, hanem a testi-lelki egyensúly visszaállítására és egy esetleges újabb betegség megelõzésére. A homeopátia alapelve szerint a hasonlót a hasonlóval kell gyógyítani, vagyis az a gyógyszer, amelyik meghatározott tüneteket képes egészséges emberben elõidézni, az egy betegség során kialakult hasonló állapot gyógyítására is képes. Ez az úgynevezett hasonlósági szabály. "A homeopátia A homeopátia szó görög eredetû, jelentése: hasonló betegség, innen ered a magyar neve: hasonszenvi gyógymód. A terápia alapelve, hogy ha egy anyag nagyobb mennyiségben elõidéz bizonyos tüneteket, akkor kis mennyiségben alkalmazva mellékhatások nélkül gyógyítani képes az ugyanazokat a tüneteket kiváltó betegséget. A homeopátia vezérelve: hasonlót hasonlóval gyógyítunk. Ez a felfogás több ezer éves múltra tekint vissza, habár a módszer csak aránylag késõn, Samuel Hahnemann német orvos, vegyész és nyelvész (1755-1843) munkássága nyomán vált önálló terápiás ággá. A homeopátiával Hahnemann a természetes gyógyításnak olyan rendszerét fejlesztette ki, amely nemcsak a tüneteket, hanem az egész embert kezeli. Mintegy száz szert vizsgált meg és próbált ki - melyeknek majdnem mindegyike ma is használatban van- és a homeopátiás orvosságok száma azóta többszörösére nõtt. A homeopátiás szereket növényi, ásványi, állati eredetû anyagokból állítják elõ, a szervezetbe viszont olyan minimális mennyiség kerül, hogy teljesen biztonságos. A homeopaták vezérelve az, hogy a szervezetünk öngyógyító - feltéve, hogy megfelelõ ellátásban részesül. A homeopátiás kezelés célja az öngyógyító képességünk serkentése és erõsítése."
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen!

Nagyon köhög a lánykám. Mit adhatok neki, ami csillapítaná? ( homeopátiásara gondoltam, vagy valami házi praktikára)

A párom beteg. Valószín? t?le kapta el. Megyünk dokihoz, de csak szerdára kaptunk id?pontot. Láza még nincs, egy picit folyik az orra.7,5 hónapos. Köszönöm a válaszokat.

Legjobb válasz: szia baby luuf balzsam hátra mellre dm ben gyógyszertárakban kapni...1000ft körül van...meg hidegpárásító használata is nagyon jó

szia baby luuf balzsam hátra mellre dm ben gyógyszertárakban kapni...1000ft körül van...meg hidegpárásító használata is nagyon jó
oscillococcinum. Lehet, hogy nem teljesen jól irtam le, mi is tegnap kezdtük el, és mintha egy picit jobb lenne. 3 hete nem tudom kiszedni a náthából (4 hónapos). Ezek is bogyeszok. Napi egy adagot adok neki. Homeopatiás ez is.
De köhögésre szintén jó a homeopátiás Stodal szirup is! :) Jobbulást!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat:) Éjszaka nem nagyon tudott aludni, remélem hamar rendbe jön szegénykém.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!