Találatok a következő kifejezésre: A Holdnak mindíg csak (165 db)

Hogy alakult úgy, hogy a Holdnak mindig ugyanaz az oldala néz a Föld felé, és még csak egy szögmásodpercnyit sem fordul arréb?

Az, hogy ilyen, nagyon valószínűtlennek tűnik. Lévén, hogy mindegyik égitest forog valamilyen sebességgel a saját tengelye körül.

Legjobb válasz: Ez azért lehet (a Plútónál is), mert a tömegeloszlása nem egyenletes és az a fele néz felénk, ahol kicsivel nagyobb tömeg koncentrálódott.

Ez azért lehet (a Plútónál is), mert a tömegeloszlása nem egyenletes és az a fele néz felénk, ahol kicsivel nagyobb tömeg koncentrálódott.
Közben gyakoriválasz2 is válaszolt... A "nem ilyesmi az oka" nem õrá vonatkozik, hanem a korábbi válaszokra.
A kötött keringés egyáltalán nem valószínûtlen. Sõt! Ez egy olyan kvázi egyensúlyi állapot, ami elõbb-utóbb beáll egy bolygó-hold rendszerben. A Naprendszer sok holdja kering ilyen módon a bolygója körül. Nagyjából fel is vázolom hogy zajlik a dolog. Ha egy bolygó-hold rendszerben a mindkét égitestre ható árapály erõk fékezik mindkét égitest tengely körüli forgását. Ha a hold tengelyforgási ideje nagyobb, mint a keringési ideje, ez a fékezõerõ lassítja, és kötött keringésnél kerül egyensúlyba.
Egyszerûen így alakult. http://hu.wikipedia.org/w/index.php?title=F%C3%A1jl:Lunar_li.. Itt látható, hogy a Hold bizony mozog, nem szuperstabil, ahogy mi azt elképzeljük :) Illetve, például a Plútó holdja pedig olyan pályán kering, hogy folyamatosan egy fix ponton van az égen. Szerintem ez sokkalta furcsább lenne itt, mint az, hogy a Hold mindig egy oldalát látjuk. Sõt, ez még valószínûtlenebb :D
Azért egy szögmásodpercnyit arrébb fordul úgy tudom.
"egy nap meg egy hónap ugyanolyan hosszú lesz" Ennek csak elméleti jelentõsége van, mivel a Nap az égbolt egy pontjára lesz szögezve (ill. elõtte e körül a pont körül fog billegni, mint most a Holdon a Föld). Akkor majd, aki napkeltét akar látni, a Holdra kell mennie.
Ez így igaz, de a Hold keringése nem emiatt kötött.
A kérdező hozzászólása: köszi. Itt azt írják, hogy a földi árapály 1.6 milliárd év múlva fogja a Föld forgását is lelassítani annyira, hogy az is kötött lesz a Holdhoz, és ekkor 55 mai napig fog tartani 1 nap: http://hu.wikipedia.org/wiki/Hold
Én még ehhez merészen azt is hozzáteszem, hogy ez azt is bizonyítja, hogy valamikor a Holdnak is volt vízburka és légköre. Mert ha nem lett volna, akkor az árapály lassító hatása sokkal kisebb lett volna, és valószínûleg nem állt volna még be a kötöttség. Aztán miután beállt, már érthetõ, hogy a levegõ és a víz is megszökött a hosszú nappalokon. Persze ezt ki kéne számolni, de én valószínûnek tartom.
20:33-as: Nem a Nap lesz az égbolt egy pontjára szögezve akkor, hanem a Hold. (A Nap akkor lesz majd odaszögezve, ha a Nappal is kötött lesz a Föld keringése, de az jóval késõbb lesz csak.) Amirõl itt szó van, akkor egy földi nap meg egy holdi nap (vagyis hónap) lesz ugyanolyan hosszú, és ez 55 mai nap lesz.

Úgy hallottam, hogy a Hold felszíne olyan fekete, mint a szén, csak azért látjuk fehérnek, mert a Nap annyira rásüt. Ha fehér lenne a Hold felszíne, akkor mennyire lenne világos éjjel, amikor telihold van?

Legjobb válasz: Helló, ahogy az elõzõ válaszoló mondta, a Hold felszíne nem fekete, hanem szürke. Én azt hallottam, "ha a Hold felszínét bevonnánk a legfeketébb bársonnyal, akkor is úgy világítana éjfélkor az égen, mint egy ezüsttallér." Ennek pedig az az oka, hogy az emberi szem a fényerõ változását nagyjából logaritmikus skálán érzékeli, ezért egy százszor kisebb teljesítményû fényforrás fényét nem századrésznyinek, hanem annál erõsebbnek, mondjuk kb. negyedakkorának érzékeli. Éppen ezért, ha a Hold felszíne teljesen fehér lenne, a kb. 3-szoros teljesítmény növekedést nem sokkal látnánk fényesebbnek.

Helló, ahogy az elõzõ válaszoló mondta, a Hold felszíne nem fekete, hanem szürke. Én azt hallottam, "ha a Hold felszínét bevonnánk a legfeketébb bársonnyal, akkor is úgy világítana éjfélkor az égen, mint egy ezüsttallér." Ennek pedig az az oka, hogy az emberi szem a fényerõ változását nagyjából logaritmikus skálán érzékeli, ezért egy százszor kisebb teljesítményû fényforrás fényét nem századrésznyinek, hanem annál erõsebbnek, mondjuk kb. negyedakkorának érzékeli. Éppen ezért, ha a Hold felszíne teljesen fehér lenne, a kb. 3-szoros teljesítmény növekedést nem sokkal látnánk fényesebbnek.
Igen, szokták a Hold fényvisszaverõ képességét (albedoját) hasonlítgatni ehhez ahhoz. Én barna bársonnyal olvastam valahol. A Hold kb. 7%-ot ver vissza a rá esõ napfénybõl. (a Föld 39%-ot). http://hu.wikipedia.org/wiki/Albed%C3%B3 dellfil
Rosszul tudta, akitõl hallottad. A Hold felszínén lévõ pornak hasonló a színe a földi földutak porához!
Eleve nem értem a kérdés logikáját: "a Hold felszíne ... fekete..., csak azért fehér mert a Nap annyira rásüt." Bármely tárgy színét az határozza meg, hogy milyen színû fényt ver vissza, ill. a tökéletesen fekete nem ver vissza semmit, a fehér meg mindent. A fényerõnek itt nincs szerepe.

A nyaki nyirokcsomóim hol kisebbek, hol dagadtabbak, de általában véve, az átlagosnál már hónapok óta nagyobbak. Ha megnyomom õket, fájnak, ill néha feszítenek. Nem mindig, csak néha. Lehet, hogy daganat áll a háttérben? 23/l

Legjobb válasz: Mennyire nagyobbak az átlagnál? Borsónyi, lencsényi nagyságnál nagyobbak? Mert ha nem és nem is nõnek, akkor nem valószínû a daganat. Amúgy teljesen mindegy, mindenképpen menj el kivizsgáltatni magad. Nekem már több, mint 1 éve vannak megnagyobbodott nyaki nyirokcsomóim. Végigmentem egy teljes körû kivizsgáláson, ki is metszettek egyet a nyakamból, amit szövettanra küldtek, nincs daganatom szerencsére, azt mondták, hogy egy korábbi fertõzésbõl eredõen duzzadtak meg és mivel ilyen fajta vagyok, nem biztos, hogy egyhamar visszahúzódnak vagy hogy egyáltalán visszahúzódnak még. Bizonyos idõközönként ellenõrzik, ha nõnek, akkor újra kivizsgálnak, illetve növéstõl függetlenül küldenek vérvételre. Pont múltkor voltam egy kontroll vérvételen. Amúgy ha fáj, akkor valószínûleg egy aktív gyulladás is lehet a háttérben. Mindenképpen vizsgáltasd ki magad!

Mennyire nagyobbak az átlagnál? Borsónyi, lencsényi nagyságnál nagyobbak? Mert ha nem és nem is nõnek, akkor nem valószínû a daganat. Amúgy teljesen mindegy, mindenképpen menj el kivizsgáltatni magad. Nekem már több, mint 1 éve vannak megnagyobbodott nyaki nyirokcsomóim. Végigmentem egy teljes körû kivizsgáláson, ki is metszettek egyet a nyakamból, amit szövettanra küldtek, nincs daganatom szerencsére, azt mondták, hogy egy korábbi fertõzésbõl eredõen duzzadtak meg és mivel ilyen fajta vagyok, nem biztos, hogy egyhamar visszahúzódnak vagy hogy egyáltalán visszahúzódnak még. Bizonyos idõközönként ellenõrzik, ha nõnek, akkor újra kivizsgálnak, illetve növéstõl függetlenül küldenek vérvételre. Pont múltkor voltam egy kontroll vérvételen. Amúgy ha fáj, akkor valószínûleg egy aktív gyulladás is lehet a háttérben. Mindenképpen vizsgáltasd ki magad!
Hetekig jártam ezzel a kórházakat és nem tudják, hogy mitõl van. Az egyik orvos elküldött szúrásra, a másik azt mondta, hogy nem lehet megszúrni, mert pici. Azt mondták, hogy daganat kizárva szóval én már leszarom.
A kérdező hozzászólása: kb bab méretûek, de nekem egyébként is picit nagyobbak, mint az átlag, ill. tényleg: hol egészen meg vannak dagadva, máskor pedig majdnem "normálisak". Van, hogy feszít és még a fülem is fáj tõle, máskor pedig semmi gondom, legfeljebb csak kapar picit a torkom. tavaly október-november környékén volt egy arcüreggyulladásom, amit (miután nagy nehezen sikerült beazonosítaniuk) antibiotikummal kezeltek.létezik, hogy annak lehet valamiféle szövõdménye? Az orrom ugyanis azóta is általában be van dugulva és sokszor berekedek. Tudom, doki kéne, de rettegek tõle, ráadásul hipochonder is vagyok :s Amúgy köszönöm a választ!
Igen, lehet korábbi légúti megbetegedéstõl is, de ha ilyen gondod van, akkor orvoshoz kell menni. Egy szimpla vérvételbõl is már sok mindenre tudnak következtetni. Vagy ha ennyire nem akarsz orvoshoz menni, akkor pedig marad a bizonytalanság...Ha az jó neked, akkor ne menj orvoshoz.
Nekem azt mondta a doki , hogy akkor lehet megijedni ha ujjbegynyinél nagyobb nyirokcsomót fedezel fel magadon , ami 2 hétnél tovább megvan .

Hol lehet NORMÁLIS, RENDES pasival ismerkedni? Eddig nem voltak jó kapcsolataim, sok csalódás ért, és mindig rá kellett jönnöm, hogy csak a testemet szerették, csak egy szexuális tárgy voltam nekik

Elegem van az olyanokból akinek csak arra kellek és ezért elhiteti velem hogy szeret. Pedig nem a kőbunkó, nagyszájú pasikat fogtam ki soha, nameg nem is öltözök qrvásan. Vagy ha valakinek formás idomai vannak, az már csak a szexre kell? amugy 20 éves vagyok

Legjobb válasz: Én meg azt szeretném tudni hol találhatnék normális, rendes, hûséges lányokat. 22 évesen még sosem volt barátnõm, de a mai lányokat elnézve a legtöbbjükkel nem is lehetne normális kapcsolatot kialakítani, mert olyan [email protected] és válogatósak. Én a csodában bízom, akkor talán lesz egy normálisk, rendes, de azért számomra vonzó barátnõm.

Én meg azt szeretném tudni hol találhatnék normális, rendes, hûséges lányokat. 22 évesen még sosem volt barátnõm, de a mai lányokat elnézve a legtöbbjükkel nem is lehetne normális kapcsolatot kialakítani, mert olyan [email protected] és válogatósak. Én a csodában bízom, akkor talán lesz egy normálisk, rendes, de azért számomra vonzó barátnõm.
kedves kérdezõ készülj fel az olyan jellegû válaszokra, hogy itt valójában te vagy az idióta meg a felszínes, mert csak a helyes pasikat vagy a gazdagokat veszed észre. plusz arra is készülj fel, hogy itt a szent hisztimester férfiak majd elõadják, hogy a pasik többsége rendes, szóval igazából benne van a hiba. én azt tanácsolom neked, hogy ne gyere össze hamar az adott sráccal. hanem ismerkedj vele sokáig, hónapokig. akkor úgyis kijön, hogy mit akar, milyen a személyisége, annyi ideig nem tudja magát megjátszani.
Akárhol.
Hol laksz kérdezõ?
"A kérdező hozzászólása: akinek nem csak a szexre kellek, szereti a belsõséges dolgokat, az érzelmeket. Legyen hûséges, tudja mikor kell csöndbe maradni, de legyen határozott is. nem a külsõ számít elsõsorban, de azért nem árt ha jól is néz ki, de nem kötelezõ." Megértem hogy ilyet nem találtál még, én see sajnos pedig annyi idös vagyok mint Te. Biztos összeállíthatsz magadnak egy ilyen pasit egy programbol aztan majd kidobja a gép nyomtatojn keresztül melleted, de amég nem találják fel ezt az alkalmazást...javaslom probálj kompromisszumokat kötni az élettel vagy maradj egyedül!Mert ilyen férfi nem létezik amilyet te szeretnél!!! 1.A pasiknal a szex hatalmas szerepet jatszik!! 2.Nem férfias kimutatni az érzelmeket ezt kiskoruktol belejük nevelik. 3.A férfiak természetüktöl fogva nem monogám lények. 4.Nálad is számít a jó külsõ ezt ismerd be!! Ha ilyen sok elvárásod van mégis Te mit tudsz nyujtani??!! 21/L
A kérdező hozzászólása: budapesten
Én 19 éves leszek, és pont olyanra vágyom, akit lehet szeretgetni. Sosem csaltam meg egyik barátnõmet sem. Nem erõltetek és erõltettem soha semmit (beleértve magam sem) a másikra.
A kérdező hozzászólása: igen, mondasz valamit köszi. nálam is fontos a szex, énis imádom, sõt.. ha kell kicsit extrémebben is. de itt arról van szó, hogy nem azt akarom gogy a kapcsolat a szexre alapuljon, és ne az érzelmekre.
"miért lennék szánalmas? én nem olyan vagyok mint akik itt szoktak siránkozni hogy nem jön össze soha. bármikor össze tudnék jönni egy emberrel, csak nem akármilyennel akarok amugymeg nem mondtam még hogy lány vagyok :D" Nem neked szólt, hanem a 21:20-asnak... Az meg egyértelmû, hogy lány vagy:D Mert, ha nem akkor sírva fakadok:D
hm érdekes, kép esetleg?
Hidd el vannak olyan pasik, akit keresel. Azt szokták mondani, hogy sok békát kell megcsókolni ahhoz, hogy valamelyikbõl királyfi váljon.
és mindig rá kellett jönnöm, hogy csak a testemet szerették, csak egy szexuális tárgy voltam nekik. ...... Tudod a chat.hu-n látni olyan lányok profiljait, akik szinte félmeztelenül pózolnak a képeken, s ha meg valaki csak a szexi csajt látja bennük, még meg is lepõdnek.
Belsõ értékekben jó lennék neked, de külsõre nem jönnék be neked.
Bárhol, de te nem ilyet keresel, hanem jóképût, úgy pedig tényleg nehéz normálisat találni.
A kérdező hozzászólása: félreértés ne essék, nem azért írtam ki hogy 50 privátot kapjak mindenféle kiéhezett pasitól. köszi
Én ugy érzem ilyen fiú vagyok és en ugyanilyet nem találok lányba és elegem van a csalodasbol, szoval, ha gondolod irj.
A kérdező hozzászólása: miért lennék szánalmas? én nem olyan vagyok mint akik itt szoktak siránkozni hogy nem jön össze soha. bármikor össze tudnék jönni egy emberrel, csak nem akármilyennel akarok amugymeg nem mondtam még hogy lány vagyok :D
Az általánosításoknak (sajnos) mindig van alapja.
ma 21:20! Figyelem figyelem! Megjelentek a siránkozó/elkeseredett/általánosító lányok is a GYK-n:D Szánalmas vagy...;)
Mi nálad a normális és rendes? Definiáld. Milyen tulajdonságok miatt lesz egy pasi rendes, normális?
rossz ember ismerõ vagy 20F
A kérdező hozzászólása: akinek nem csak a szexre kellek, szereti a belsõséges dolgokat, az érzelmeket. Legyen hûséges, tudja mikor kell csöndbe maradni, de legyen határozott is. nem a külsõ számít elsõsorban, de azért nem árt ha jól is néz ki, de nem kötelezõ.
Akkor most jöhet az is hogy normális rendes csajt hol lehet találni?? Hiába voltam olyan, mint amit felsoroltál, csak kihasználtak egy idõ után. 20/f
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ. Nos nekem igazából volt egy kapcsolatom ami 3 éig tartott aztán megcsalt, és ezért úgy éreztem hogy mihamarabb össze kell jönnöm valakivel hogy ezen túl legyek. 1 héttel rá már volt barátom, és igen mivel hamar jött, olyan is volt.. nem ismertük olyan bensõségesen egymást, de én próbáltam minél többet beszélni. és viszonylag hamar történt a szex is. aztán amikor elmentünk valami romantikus dolgot csinálni, akkor a végén mindig erõltette hogy feküdjünk le.. szerintem csak az egészet színlelte, pont ezért. és az utolsó is hasonló volt.
Bár pasi vagyok, de nem ilyen mint amit leírtál. Az úgynevezett rendes pasik is csalódtak a "rossz" lányok miatt és a rendes lányok is csalódtak a "rossz" pasik miatt. Az, hogy jóformán tárgyként kezelt a leggörényebb dolog... Mindezekbõl kifolyólag a rendes pasik/csajok visszahúzódóbbak lettek, de aki talál egy ilyen (esetemben) lányt, az igazi érték, és a legnagyobb kincs a világon. Inkább megiszik haverokkal egy kólát minthogy túlzásba vigye az ismerkedést és ezzel megkímélje magát egy újabb csalódástól. Mindent összevéve a rendes lányokat/pasikat leginkább otthon találod :S :) Saját vélemény! 20/F
A kérdező hozzászólása: igen, ez persze a lánytól is függ. én akivel együtt vagyok azért mindent meg tudnék tenni, de sajnos rá kellett jönnöm hogy ez nem kölcsönös
Nálam is hasonló, meg sok csaj hasonlóan látja. Ez nem a te hibád. Hülye társadalmi folyamat problémásak a magyar pasik..bizalmatlanság, sunyiság, önzõség, gyávaság, álarc, péncél...ritka a normális, az meg külsõre nem fog meg annyira. Kezdj külföldivel:) Felüdülés lesz! Ne gyûjtsd tovább a rossz tapasztalatokat, csak lehúzza az energiád.
kérdezõ, milyen a ideálod külsõre?
ma 21:14 Na ez jó, amikor feltettem a kérdést, hogy érzelmes pasi vagyok és mennyire bírjátok ezt lányok, mindenki elutasított, egy pasi ne legyen érzelgõs. Szóval én már nem értem mi kell a nõknek igazából. Gondoltam megpróbálok érzéketlen döggé válni, eddig nem igazán sikerült, mondjuk ma is láttam néhány párt és egybõl rám jött a szerethetnék, meg de jó lenne valakit ölelni, csókolni, együtt sétálni kézenfogva. De befejezem nehogy megint valaki rosszul legyen tõlem megint. -.-
A kérdező hozzászólása: köszi az eddigieket. külsõre? nincs ideálom. ha ránézek valakire akkor megmondom hogy jól néz-e ki vagy nem. valakinek a hosszú haj áll jobban, valakinek a rövidebb. de nem hátrány az, ha nem vagyok nála erõsebb
A kérdező hozzászólása: igen, az jó lenne. fõleg ha a felek szeretik is egymást
ma 21:20 Miért lenne jobb egy külföldi? Jó felõlem kezdjetek külföldivel, de akkor sem értem ezt az általánosítást, igen én sem vagyok egy szuper pasi külsõre, de legalább sportolok és figyelek az egészségemre. Arról meg nem tehetek, hogy nem nõttem 2 méteresre vagy nem vagyok egy Brad Pitt pofa.
Ha nem tolnád ilyen bunkó stílusban, talán találnál is egyet magadnak, mert tudod a nõk sem szentebbek egy fokkal sem. Ha meg szexmentes élet kell, menj kolostorba. Amúgy 24 éves vagyok.

Windows 7-es, új MSN-en hol kell a nevet változtatni? Színezésre gondolok, mint a régebbi változatokon, csak nem jöttem rá, hol lehet!

Megköszönném a segítséget!:)

Legjobb válasz: Mindenkinek az a név jelenik meg, amivel a Live profilba regisztrált, azaz név és keresztnév, nem pedig kitalált nicknevek. Színezni, ha lehet, akkor ugyanúgy mint régebben: plus!-szkripttel

Mindenkinek az a név jelenik meg, amivel a Live profilba regisztrált, azaz név és keresztnév, nem pedig kitalált nicknevek. Színezni, ha lehet, akkor ugyanúgy mint régebben: plus!-szkripttel

A vak Krizbai Teca csak szánalomból jutott tovább, Gomes meg besírta magát a döntőbe mint Tabáni, Kutasi Árpi is csak azért nyert, mert szegény volt. Hol az igazság? Mikor fogják a tehetséget is értékelni magyarok?

Legjobb válasz: Ha vki azt mondja Gomez-ra h nem tehetséges az legalább annyira vak mint szegény Teca. Amúgy nem tudom, ha te elveszíted mind2 szülõd már 12 évesen így anyák napja elõtt sírtál e volna. Amikor arra gondolsz, h vajon most büszkék e rád a szüleid, mert biztos h ez jutott eszébe.

Ha vki azt mondja Gomez-ra h nem tehetséges az legalább annyira vak mint szegény Teca. Amúgy nem tudom, ha te elveszíted mind2 szülõd már 12 évesen így anyák napja elõtt sírtál e volna. Amikor arra gondolsz, h vajon most büszkék e rád a szüleid, mert biztos h ez jutott eszébe.
Tabanai jol enekelt, A mesemondo kisfiu pedig nem Kutasi hanem Utasi.
A vak csak nagyon jól zongorázik, azt se felejtsük el. Hány ember volt már az elõzõ szériákban, aki negyed ennyi tehetséggel vagánykodott és végig is szavazták. Amelett, hogy szépen énekel, hamis hangok nélkül, és írt egy szép dalt, ami nem 3 akkordos gagyi volt, mint általában szokás ilyen mûsorokban. Ne juttassanak tovább senkit szánalomból, de ha jó valaki, akkor ne gondoljunk rögtönt arra...
Hát szerintem Gomes marha jó volt... Én pl. nem láttam a sírést mert kikellett mennem a szobábból... és mégis simán bejuttattam volna... Lehet, hogy van benne egy kis szánalom is, mmint Teca bejutásába... Viszont anno a kerekesszékes férfit se jutatták tovább az elõzõ szériában. És nekem tetszik a hangja... Ha meg a tehetséget kell értékelni akkor Timicsen miért jutott be?
Hát a mostani mezõny nem volt valami jó, de akik jók voltak azok ott vannak a 8-ban. Szerintem akik továbbjutottak nagyon jók voltak, nekem nagyon tetszett a produkciójuk!
Elég nyers vagy, de egyetértek veled. Bár tetszik Teca hangja és aranyosnak találom õt, de szerintem ha látó lenne, már kiesett volna. Amúgy az a Gomez tényleg nõ? Mert tegnap mutatták smink nélkül, és nõ létemre megjegyeztem, hogy "hmm, nem is rossz pasi"..erre a párom mondja, hogy ez egy nõ..grr:S
Gomez lehet , hogy besírta magát , de Teca szerintem tényleg jól énekel !
Egyetértek. Azért sírják el magukat, mert szépen énekel, és tud boldog lenni mint vak. De sokkal jobbak is vannak..
Jaaaj a lezbi bohócról ne beszéljünk. A sírás hatásos volt..
Na mondjuk ez is igaz....
Szerintem a Cillag szuletik egy nagy baromsag, mert nem lehet osszehasonlitani egy tancost egy harmonikassal vagy egy akrobataval stb.
Szerintem meg téged kellett volna továbbjuttatni mert biztos olyan atom nagy tehetség vagy.Te aztán hibátlanul kiállnál és lesöpörnél mindenkit.Azt hitted mi prosztó paraszt-_-"
Teca tény, hogy ha látna, már nem lenne versenyben, de Tabáni, Utasi és Gomes tényleg tehetségesek. Kíváncsi vagyok, mikor táncollnál úgy, mint õ, mikor mondanál mesét vagy énekelnél, mint õk..
Egy dolog, hogy egy látó ugyanezt a teljesítményt nyújtotta volna, de attól még lehet szeretni. Annyi féle zene és énekes létezik, nincs abban semmi, ha valakit szeretnek az emberek. A többirõl nem beszélek, mert azok nem érdekelnek.
Igazad van. Sajnálom Tecát, hogy nem lát, de ha egy látó ugyanezt a teljesítményt nyújtotta volna, már az elsõ körben kihajították volna. Ez a Gomes meg egy elmebeteg, csak rángatózni tud. Ez hol tánc?! Ez a magyar színvonal. Meg a Tabáni istván, Utasi Árpika - ezek egy normális országban 5 percet nem lettek volna a TV-ben, nemhogy megnyerjenek egy tehetségkutatót... Mondjuk az a sok IQ nulla, aki ilyen mûsort néz, azoknak ezek is jók.
Persze h izlesek es pofonok....de ha vlk kijelenti azt h Tabani, Teca es Gomes nem tehetsegesek azzal nagy baj van.... Maskulonben mindenki akkor sir amikor akar....
Na na csaknem irigy vagy rájuk?? Tabáni? Utasi? Feltételezem a nyomukba sem léphetsz hanem már ott pattognál valahol, de igy maradt a kis szék a tv elé...
aztak... :D ennyi szánalmas embert mint ti..
Egyetértek veled Gomessel kapcsolatban, viszont Tecának tényleg jó hangja van, õ szinte az egyik legjobb! Libabõrös lettem, amikor énekelt :)
Hogy lehet ennyi idiotasagot irni?Szerinted a zsuri epp olyan hulye hogy ezek miatt tovabbengedi oket, meg a nezok is?
Most csak 8-an lesznek a döntõben? Mert az eddigi szériákban mintha legalább 12-en lettek volna..
ez a csillag születik rohadt gagyi volt..szerintem meg is szünhetne..már rendes stúdió sem volt csak ez a gagyi valami..

Hol, és mennyiért lehet megtanulni zumbát oktatni? Érdekel a zumba de nem mint, csak hobbi alakformálás célból. Tanítani szeretnék, de nem tudom hol és hogyan működik.

Legjobb válasz: Kedves kérdezõ! Talán kérdezd meg a zumbaoktató tanárodtól!:)Nála jobban ki tudhatná?:) Ha viszont Te magad is most akarod elkezdeni tanulni,akkor korai a kérdés...:)

Kedves kérdezõ! Talán kérdezd meg a zumbaoktató tanárodtól!:) Nála jobban ki tudhatná?:) Ha viszont Te magad is most akarod elkezdeni tanulni, akkor korai a kérdés...:)

Ha naponta csak 3 üres zsömlére van pénzem, akkor elfogyok mint a hold? Pedig nem szeretnék.

Legjobb válasz: Zsömlétõl elfogyni nem fogsz, viszont meglehetõsen egyoldalú táplálkozás.

Zsömlétõl elfogyni nem fogsz, viszont meglehetõsen egyoldalú táplálkozás.
Nem fogysz el csak meghalsz.
Nem, csak beteg leszel.
3 db üres zsömle kb 450 kcal - szóval ha CSAK ezt eszed, akkor tényleg elfogysz!!!
Elsõ három válaszadó:) miért is nem fogy el napi 450 kcaltol?
Az elsö három elhiszi azt a hülyeséget, hogy ha szenhidráttartalmú valamit fogyaszt egy ember, akkor attól hízik - és nem fogja fel, hogy kizárólag a kalóriamennyiség az, ami számít.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!