Találatok a következő kifejezésre: A Hills az (11 db)

A The Hills (az MTV-n futó sorozat) szereplői, a színészek, igaz, hogy a valóságban utálják egymást?

Egy maerikai címlapon olvastam :O

Legjobb válasz: A The Hills-ben szereplõ "színészek" valódi személyek, amit látsz a sorozatban, mind igazából történt meg, ez olyasmi, mint egy valóságshow, tehát a való életben is haragudnak egymásra... Bár a való élet itt most nem jó szó, mert amit a tévében látsz, az is a valódi életük. :)

A The Hills-ben szereplõ "színészek" valódi személyek, amit látsz a sorozatban, mind igazából történt meg, ez olyasmi, mint egy valóságshow, tehát a való életben is haragudnak egymásra... Bár a való élet itt most nem jó szó, mert amit a tévében látsz, az is a valódi életük. :)
ha ott olvastad akkor tuti igaz.XD amúgy lehetséges, h.összekaptak a gázsin..nem ez lenne az 1.ilyen eset.a született feleségek is utálják egymást a valóságban...
valódi???olyan megrendezett mint a sicc!!semmi se valódi!!!MTV-s valoságshow-k mind forgatókönyvvel készülnek!!!

Miért sztárolja a hillst és a royal canint az állatorvosom?

itt a TOTW az über akármilyen tápos kérdés van, mindig ezt írjátok. A dokim mégis ezt a 2 tápot mondja, hogy érdemes adni... vélemények?

Legjobb válasz: mert gondolom kap érte jutalékot ha hírdeti. Anyósom kutyájának a dokijánál minden eukunauba táppal volt kirakva meg hírdetve. Ez a szponzorolás világa.

mert gondolom kap érte jutalékot ha hírdeti. Anyósom kutyájának a dokijánál minden eukunauba táppal volt kirakva meg hírdetve. Ez a szponzorolás világa.
sok dokinál van a Hills és a Royal hirdetve. Múltkor volta a dokimnál akivel már kb 10 éve jóban vagyunk és mindenhol egy új spot-on nak a reklámja volt kirakva. Kérdeztem tõle, hogy ez most tényleg jó és megéri? mondta, hogy meg ne vegyem mert semmire se jó de pénzt kap érte amiért kiteszi a reklámokat és jutalékot ha eladja...
A premium minõségû tápok között, minimális különbségek vannak, mindig fejlesztenek az összetételen a gyártók. Mindig jönnek kiváló minõségû tápok, némelyik marad némelyik eltûnik. Az viszont tény, hogy a Hill's és a Royal régi motoros a szakmában, és az is marad.Ez nem véletlen. Nem mondom, hogy ezek a legjobbak de a tradíciót nehéz megkérdõjelezni.
Én is royallal etetek, azért mert szerintem jó. Próbáld ki, ha beválik etess azzal. Egy nem agyon reklámozott táp is lehet jó, avagy rossz. Valaki ebben hisz, valaki abban. Arra azért kíváncsi lennék hol veszed a royalt 8000/20kg-os áron? Ha nem titok megírnád? Jöhet privátban is :-)
Nem gyógytápot kell enni a kutyának? Egyébként nagy kiszerelésben nem drága, én mindig úgy veszek. Zoofast-hu-ról rendelek, kb.8000Ft-tól ingyen kihozzák.
Zoofastnál nincs Royal, azért annyira olcsó, amit Royalként árulnak. Sem a kinézete, sem a szaga, de még az íze sem olyan. A Royal Canin amúgy tényleg jó, nekem a nagytestû kutyáimnál az vált be legjobban, akár kap jutalékot a dokid, akár nem. Sajnos drága, fõleg több kutyára, viszont a legdrágább a Zoofastnál venni, mert ott aztán zsákbamacska, mi van benne.
Én royallal etetek, 20kg-t tudok venni 8 ezerért, sztem sokkal jobb mint a TOTW, az én kutyám fosott tõle nem kicsit (minden kutyának más válik be)... Az orvos meg nem biztos h sztárolja, csak ajánlja.
De az is lehet, hogy õ azokban "hisz", azokat tartja jónak. Az orvosok is emberek, elõfordul, hogy különbözõ véleményen vannak egy-egy témát illetõen. Egyébként a két általad felsoroltat itt az oldalon is sztárolják, én legalább 100 kérdésnél láttam már sztárolva. Én a helyedben vagy keresnék egy olyan állatorvost, aki nem adja el magát pénzért (bár a mai világban idõnként talán muszáj), vagy ami még egyszerûbb, utána olvasnék és döntenék én magam, saját belátásom szerint. Aztán ha esetleg nem tûnik jó választásnak (nem látszik pozitív változás a kutyán stb.), kipróbálom a másikat.
A kérdező hozzászólása: Eddig purina pro plant kapott, de nem nagyon vált be, most szeretnék váltani, de régóta olvasgatom h melyik milyen csak nehéz a választás.


****** Automatikusan eltávolított tartalom.
A kérdező hozzászólása: Köszi a linket, de itt is csak feliratosan van meg a 2. évad... :/

Mi a címe a Beverly Hills 90210 1. évad főcímdalának? (az újabb verzióra gondolok)

Legjobb válasz: "90210 Main Title (2009 Remix)" - John E. Davis

"90210 Main Title (2009 Remix)" - John E. Davis

Mi a címe annak a számnák, ami az új Beverly Hills 90210 1. részének elején hallható?

Legjobb válasz: Ha az újra gondolsz, akkor coldplay-viva la vida. Ha a régire, akkor nem tudok segíteni

Ha az újra gondolsz, akkor coldplay-viva la vida. Ha a régire, akkor nem tudok segíteni

Mi az a dal, amit a Beverly Hills-i zsaru 2-ben Billy, Axel és Taggart dúdol Billy házában, miközben az ujjlenyomatot vizsgálják?

Mondják is,hogy mi ez a dal,de sajnos nem értem.Valaki segítsen!

Legjobb válasz: Nile Rogers - Axel.F Talán ez?Youtube-on rákeresel ott a szám.

Nile Rogers - Axel.F Talán ez?Youtube-on rákeresel ott a szám.

Mi a címe a The Hills 5/20-as részében az utolsó számnak?

Legjobb válasz: ja igen, a magyarban és nem az amerikaiban

A kérdező hozzászólása: ja igen, a magyarban és nem az amerikaiban

Mi az a zene a shrek 2-ben amikor mennek azzal a fokhagyma kocsival és elérnek beverly hills-be?

Legjobb válasz: Lipps Inc - Funky Town http://www.youtube.com/watch?v=5CImrIKNmBo

A kérdező hozzászólása: köszi szépen:D muszálly volt nekem ez a zene:D
xD Beverly Hills... Az Far Far Away.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!