Találatok a következő kifejezésre: A Hcg-LINE megbizhato (3 db)

Megbízható a juva lab tesztcsík? Használtátok már? És a Hcg Line?

Legjobb válasz: Szia! A juva labot nem ismerem, a HCG-line viszont bevállt, az mutatta ki a terhességem. :-)

Szia! A juva labot nem ismerem, a HCG-line viszont bevállt, az mutatta ki a terhességem. :-)
A kérdező hozzászólása: Mikor mutatta ki?

A HCG line mennyire megbízható?

Elvileg szombat-vasárnapra vártam, azóta folyamatosan megjön érzésem van... Most teszteltem egy negatívat a HCG-vel. Van még esély, vegyek másik tesztet? Vagy teljesen fölösleges, mert megbízható a HCG line?

Legjobb válasz: Szia! Nekem pont ez a teszt volt "megbízható", ez már a nem várt mestruáció elõtt kimutatta a terhességet. A Lilly viszont még 6 nap késés után sem. Ezt mint egyedi eset leírtam, de mindegyikünknél más koncentrációban jelentkezik a hcg. Lehet, hogy nálad egy másik teszt lesz a jó, szerintem vegyél egy másik tesztet és csináld meg reggel. Szorítok! írjál majd a fejleményekrõl:-) 7 hetes kismama

Szia! Nekem pont ez a teszt volt "megbízható", ez már a nem várt mestruáció elõtt kimutatta a terhességet. A Lilly viszont még 6 nap késés után sem. Ezt mint egyedi eset leírtam, de mindegyikünknél más koncentrációban jelentkezik a hcg. Lehet, hogy nálad egy másik teszt lesz a jó, szerintem vegyél egy másik tesztet és csináld meg reggel. Szorítok! írjál majd a fejleményekrõl:-) 7 hetes kismama

A Hcg-LINE teszt megbizhato vagy inkább mást probáljak?

Legjobb válasz: minden teszt amit patikában vagy normál üzletben veszel megbízható, ha nincs egy csík sem akkor rossz. de ez elöfordulhat sok más tesztnél is. de csak is az elmaradt mesi után tesztelj elötte nem tuti egy sem.

minden teszt amit patikában vagy normál üzletben veszel megbízható, ha nincs egy csík sem akkor rossz. de ez elöfordulhat sok más tesztnél is. de csak is az elmaradt mesi után tesztelj elötte nem tuti egy sem.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!