Találatok a következő kifejezésre: A Harry 7-ben mi vagy ki (1 db)

A Harry Potter 7-ben mi vagy ki az a kicsi, gyenge, elgyötört, törékeny lény a szék alatt a King's Cross-on?

Legjobb válasz: Az nem más, mint Voldemort. :) Vagyis Voldemort elpusztított horcrux-aiba zárt lélekdarabkái... :)

Az nem más, mint Voldemort. :) Vagyis Voldemort elpusztított horcrux-aiba zárt lélekdarabkái... :)
Az a kicsi lény az a lélekdarab, ami Harrybe került, mikor Voldemort megtámadta Potteréket. Mikor V. kimondja a halálos átkot, Harry nem hal meg, csak V. lélektöredékétõl szabadul meg. Remélem érthetõ :)
Ha elolvastad a 6. részt, akkor onnan kiderült, hogy amikor valaki horcruxot csinál, akkor kettétépi a lelkét, és mivel harry már voldemort 6. horcruxa, ezért addigra már nagyon kevés maradt lelkébõl, így kisebb a lélekdarab mint a többi. egyébként ezzel a kicsi törékeny lénnyel szimbolizálta JKR azt, hogy voldemort mennyire meggyötörte a lelkét.
Lassan es figyelmesen olvasd el a könyvet még egyszer, Dumbledore elmagyarázza Harrynek az egészet ( a horcuxokat, Voldemort lényét, mindent...). Ha igy sem érted olvasd el az elözö kötetet is.
Szerintem az a lelkének az utolsó darabja ami akkor még a saját testében van.
Igen Voldemort még él, épp az hogy a lelke 1 darabja van ott, amikor a többi horcruxokat pusztították el akkor is még élt. Az a kis valami ott a lelke utolsó elöti darabja, meg az utolsó Voldemotben maradt.
Nekem ez nagyon nem egyérelmû, hiszen amikor a könyvben ez a rész van, Voldemort még él. Nektek hogyan derült ez ki egyértelmûen? Légyszi magyarázzátok meg!!!
Így igaz, az VOldemort.Õ úgy néz ki, miután meghal, mert már csak ennyi maradt belõle.
Mindenki hazudik! Az egy csöves! XD
Nekem sem teljesen egyértelmû. Az bizonyos, hogy Voldemort lelkének egy darabja, de vajon: az a bizonyos hetedik horcrux, ami Harry lelkéhez volt csatolva? vagy Voldemort megmaradt halál utáni lelke? Ez is elképzelhetõ, hiszen amikor Harry magához tér, Voldemort is éppen feltápászkodik, szóval lehet, hogy átmenetileg õ is meghalt. Hogy miért azt nem tudom, talán mert Voldemort megpróbálta elpusztítani azt a bûvös védelmet, ami Harry vére által benne is élt, plusz még hogy elpusztította lelke egy darabját. De ki tudja?
Én onnan tuttam meg (vagyis csak sejtettem)hogy mikkor beszél a Voldemortal a Harry akkor mondja hogy : "A legutolsó alkalom... Láttam, mi lesz belõled, ha nem élsz vele..."
Jé, tényleg :) Így már világos.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Vujity Tvrtko könyvei közül melyik e legérdekesebb?

Gondolkodok rajta, hogy melyiket olvassam el...

0

A címét keresném egy régebbi mesekönyvnek. Remélem emlékszik rá alaki ennyiből?

Úgy rémlik egy veréb volt a kis főszereplőnk, aki telhetetlen volt, és egy vagon búza, vagy valami mag tetején játszódnak bizonyos jelenetek, illetve a könyv rajzaiból ez rémlik... Sajnálom, de csak ennyit tudtam felidézni :)

3

A Mardekárban vannak sárvérűek?

3

Verseskötet kiadása?

Eléggé fiatal vagyok, de a szüleim,tanáraim és barátaim szerint talán meg kéne próbálnom, mert érdemes lenne. Ha még kiskorú vagyok és könyvkiadásban semmi tapasztalatom nincsen, mit kéne tennem?

2

6, 000 Ft-ért ti milyen könyvet, könyvsorozatot választanátok? Ennyi értékű kuponom van az Alexandrába.

6

A Vámpírnaplók könyv 3-dik részet hol lehet elolvasni?

2

Traveller angol tankönyvet és munkafüzetet honnan tudnék rendelni?

Lila kötet kellene, amit általában 10.-ben használnak.

2

Írjam tovább, vagy inkább ne erőlködjek?

Nem ez az első regény, amit megpróbáltam írni, de most Titeket kérlek arra, hogy döntsétek el, megfelelő -e .

4

Szerintetek érdemes lenne ezért fanfictiont írni?

Van egy blogom, amire a saját történeteimet szeretném majd feltenni. Szerintetek érdemes lenni azért egy fanfictiont írni, hogy népszerűsítsem, remélve, hogy így az olvasók a saját történeteimet is elolvassák majd?

4

Mikor jelenik meg a Káosz kapui 4. kötete?

0

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!