Találatok a következő kifejezésre: A Harry 7-ben mi vagy (2 db)

A Harry Potter 7-ben mi vagy ki az a kicsi, gyenge, elgyötört, törékeny lény a szék alatt a King's Cross-on?

Legjobb válasz: Az nem más, mint Voldemort. :) Vagyis Voldemort elpusztított horcrux-aiba zárt lélekdarabkái... :)

Az nem más, mint Voldemort. :) Vagyis Voldemort elpusztított horcrux-aiba zárt lélekdarabkái... :)
Az a kicsi lény az a lélekdarab, ami Harrybe került, mikor Voldemort megtámadta Potteréket. Mikor V. kimondja a halálos átkot, Harry nem hal meg, csak V. lélektöredékétõl szabadul meg. Remélem érthetõ :)
Ha elolvastad a 6. részt, akkor onnan kiderült, hogy amikor valaki horcruxot csinál, akkor kettétépi a lelkét, és mivel harry már voldemort 6. horcruxa, ezért addigra már nagyon kevés maradt lelkébõl, így kisebb a lélekdarab mint a többi. egyébként ezzel a kicsi törékeny lénnyel szimbolizálta JKR azt, hogy voldemort mennyire meggyötörte a lelkét.
Lassan es figyelmesen olvasd el a könyvet még egyszer, Dumbledore elmagyarázza Harrynek az egészet ( a horcuxokat, Voldemort lényét, mindent...). Ha igy sem érted olvasd el az elözö kötetet is.
Szerintem az a lelkének az utolsó darabja ami akkor még a saját testében van.
Igen Voldemort még él, épp az hogy a lelke 1 darabja van ott, amikor a többi horcruxokat pusztították el akkor is még élt. Az a kis valami ott a lelke utolsó elöti darabja, meg az utolsó Voldemotben maradt.
Nekem ez nagyon nem egyérelmû, hiszen amikor a könyvben ez a rész van, Voldemort még él. Nektek hogyan derült ez ki egyértelmûen? Légyszi magyarázzátok meg!!!
Így igaz, az VOldemort.Õ úgy néz ki, miután meghal, mert már csak ennyi maradt belõle.
Mindenki hazudik! Az egy csöves! XD
Nekem sem teljesen egyértelmû. Az bizonyos, hogy Voldemort lelkének egy darabja, de vajon: az a bizonyos hetedik horcrux, ami Harry lelkéhez volt csatolva? vagy Voldemort megmaradt halál utáni lelke? Ez is elképzelhetõ, hiszen amikor Harry magához tér, Voldemort is éppen feltápászkodik, szóval lehet, hogy átmenetileg õ is meghalt. Hogy miért azt nem tudom, talán mert Voldemort megpróbálta elpusztítani azt a bûvös védelmet, ami Harry vére által benne is élt, plusz még hogy elpusztította lelke egy darabját. De ki tudja?
Én onnan tuttam meg (vagyis csak sejtettem)hogy mikkor beszél a Voldemortal a Harry akkor mondja hogy : "A legutolsó alkalom... Láttam, mi lesz belõled, ha nem élsz vele..."
Jé, tényleg :) Így már világos.

A Harry Potter 7.1. részét most játszák 3d-ben? Arena mozinál mit jelent az az IMAX 2d? Sima 2D, vagy akkor IMAX?

Legjobb válasz: Szia! Sajnos nem játsszák még 3D-ben, mert nem volt elég idejük átkonvertálni, de ígérik h késõbb láthatjuk. A 2D az, mikor pl nézed a tv-t. Az IMAX-ben pedig sokkal élesebb a kép.Én úgy tudom.

Szia! Sajnos nem játsszák még 3D-ben, mert nem volt elég idejük átkonvertálni, de ígérik h késõbb láthatjuk. A 2D az, mikor pl nézed a tv-t. Az IMAX-ben pedig sokkal élesebb a kép.Én úgy tudom.
én úgy tudom, hogy valami olyasmi, hogy 2D szemcsi nélkül viszont mozog a kép jobbra balra fel le, de nem biztos.
a 2D azt jelenti hogy nem úgy látod mint ha kijönne a tv-bõl a film de a 3d az már egészen más, ha leveszed a szemüveget akkor olyan mint ha kettõt látnál a filmbõl
2D-ben játsszák. Illetve IMAX 2D-ben is, ami ugyanúgy 2D (azaz olyan, mint egy átlagos mozifilm), csak baromi nagy a képernyõ --> ezért IMAX (de ezt ugye csak az IMAX-os mozikban tudják így játszani..)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!