Találatok a következő kifejezésre: A Harry 7-ben a kard hogy (1 db)

A Harry Potter 7-ben a kard hogy kerül vissza a koboldtól a Roxmortsba? (amivel Neville lefejezi a kígyót? )

Legjobb válasz: A kard Griffendél süvegébe kerül vissza, amibõl bármelyik Griffendéles kihúzhatja ha szüksége van rá. Még akkor is ha a kard épp egy koboldnál van távol Roxforttól.

A kard Griffendél süvegébe kerül vissza, amibõl bármelyik Griffendéles kihúzhatja ha szüksége van rá. Még akkor is ha a kard épp egy koboldnál van távol Roxforttól.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

A Burok szereposztása?

Ki játssza a könyvben Ian nevű férfit? Egyáltalán benne van a filmben?

1

Dokumentum hangoskönyveket milyen oldalon találok?

Elvétve egy-egy oldalon találok ilyesmit,de az édeskevés.
Tudnátok ajánlani nekem?
Köszönöm!

1

Valaki tud ajánlani olyan könyvet, ami pl leírja egy lány tragikus életét, aztán egyedül ki tud törni, és teljesen más lesz az élete, szóval ilyen élethelyzetes könyvet keresek?

5

A J. A. Redmerski: A soha határa című könyvnek van második része, vagy folytatása?

Ha igen, akkor hol tudnám elolvasni neten? Vagy megjelent már egyáltalán? Légyszi segítsetek! Fontos lenne! Köszönöm.:)

4

Mi a véleményetek erről a részletről?

Regényemből egy részlet, igyekeztem minden hibát elkerülni, remélem összejött :)

Akit esetleg érdekel: 16 éves vagyok 3 hónapja írok(azalatt 100 oldal lett készen)

Egyszer csak halk neszre lett figyelmes a háta mögött. Olyan volt, mintha egy állat motoszkálna körülötte élelmet keresve. Aggódott, hogy nehogy egy kígyóval, vagy hasonlóan veszélyes állattal nézzen farkasszemet.
A nesz felerősödött, Arthur izzadni kezdett. Már-már teljesen kétségbe esett, mikor egy hang szólt hozzá.
- Itt vagyok.. – suttogott a hang – jöttem amilyen gyorsan csak lehetett!
Arthur körbenézett, de semmi gyanús tekintetet se vett észre, ami őt vizslatná.
- Szabadíts ki! – suttogta vissza Arthur.
- Elvágom a kötelet, de várj, míg jelt nem adok, csak akkor indulj! – válaszolta a hang, s a kötelet félig kettévágta – ha intek a kezemmel, vond magadra a figyelmet!
Megrezzentek a bokrok, és Conann eltűnt a mélyében.
Guggolva apró és óvatos lépésekkel a rab felé közeledett. Nehéz feladat volt ez, mivel Hughues pont vele beszélgetett, és minden más kíváncsi szem is Alainre szegeződött.
Kötelességének érezte, hogy kiszabadítsa a férfit. Régóta szolgálta hűen az apját, Robertet. Nem lett volna semmi oka rá, hogy egy értékes életet ilyen módon veszni hagyjon. Tudta, hogy mennyire veszélyes az, amibe kezdett, de bízott a sikerében, és ez éltette.
A másik érv, hogy nem sok esélyük lett volna egyedül elmenekülni. Az ellenfél több emberrel bírt, míg ők csak ketten voltak.
Óvatosan Alain közelébe férkőzött, úgy, hogy teljes rálátással volt Hughuesre és Arthurra egyaránt.
Felemelte kezét és megrántotta majd Arthurra nézett.
A fiú megértette, hogy most az ő szerepe következik. Rugdalózott a lábaival és halandzsázni kezdett, "vigyázz, jönnek!.. meghalok, végem.." mondogatta egymás után többször.
- Nézd meg mi van azzal az átkozott kölyökkel, és fogd be a pofáját! Elegem van a képéből. – mordult fel hangosan az egyik szolgájára Hughues.
- Máris, uram! – válaszolta a katona, s Arthurhoz lépett. - Mi a bajod kölyök? Netán szívszélhűdést kaptál? Nyugodj meg, segítek rajtad! – ahogy ezt kimondta jó erősen hasba vágta a fiút a könyökével. Arthur felnyögött fájdalmában.
- "Végetek még ma este, ha feljön a medve.. tűz ragyogja át testetek.." – folytatta a mondandóját kényszerűen Arthur.
- Azt mondtam hallgattasd el! – förmedt a katonára Hughues. – Szerencsétlen élet, hogy ilyen kétbalkezesekkel áldott meg! – Arthurhoz ment, és ütlegelni kezdte.
Conann kihasználta a helyzetet, habár nem pont így képzelte el a jelenetet. Alain mögé lépett. Előhúzta kardját, és elvágta a kötelet.
- Vedd a kardot! – mondta, és Alain elé dobta fegyverét.
A férfi megragadta kezeibe a pengét, és a meglepődött katonákra rontott, akik a tábortűz körül melegedtek.
Rövid csata volt. Az egyiküket egy csapással ledöntötte a lábáról, míg egy másikat már többől.
- Meghalsz, patkány! – üvöltötte a katona, mielőtt Alain meg nem adta neki az utolsó döfést.
Hughues sem volt tétlen, azonnal tettre kész volt. A földről felvett egy poros pajzsot, és azzal támadta. A kúp alakú aljával próbálta jobban megsebesíteni az elszabadult rabot.
Arthur megpróbált kiszabadulni, de kötele túl erős volt, nem tudta elszakítani. Conann segítségére sietett és elvágta azt.
Előhúzta tőrét a mellényéből és Arthur kezébe dobta.
- Ügyesen használd! – mondta, és felkapott egy parázsló botot a tűz mellől.

9

Magyar maffiáról szóló könyvek? Írjatok sokat légyszives!

4

HP rajongók, lenne pár kérdésem Harry Potterrel kapcsolatban?

1.Harry szülei aurorok voltak?
2.Mi Neville patrónusa?
3.Dumbledore milyen tanár volt?
4.Griffendélnek kik a leszármazottjai?Hugrabug?Hollóhát?
5.Fred és George Weasleynek mi volt a patrónusa?
6.Molly és Arthur Weasley aurorok vagy csak a Főnix-Rendjének tagjai?

14

A Harry Potter-ben a Wizengamot miért nem használ olyan igazat mondó bájitalt?

A HP negyedik rész végén az ál-Mordonnak adnak olyan bájitalt amitől muszáj az igazat mondania (aminek most nem jut eszembe a neve) de ha használna olyat a Wizengamot(?) akkor sokkal előrébb tartanának :
pl.: ártatlanokat nem zárnának azkabánba (lásd: Sirius)
és ha pl elfognak egy halálfalót akkor az megtudja mondani hogy kiket ismer akik szintén halálfalók. Vagy bármilyen más bűncselekményben kik voltak a bűntársak... stb.

4

Elkezdtem írni egy novellát, mit gondoltok eddig róla?

Most kezdtem bele, úgyhogy a legelejét felteszem.

Nagy nehezen feltápászkodtam a majd’ ezer éves fotelemből, belebújtam a használatos mamuszomba és kiléptem a tornácra. Az az átkozottan unalmas napilap, mint mindig, most is a verandámon feküdt. Miközben lehajoltam a nyomtatott sajtóért, rám tört az a tipikus érzés, hogy beállt a hátam. Most kedves olvasó eltöprenghetsz azon, hogy vajon hány éves lehetek. A sanda gyanúm szerint egy 70 feletti vén nyanyának gondolsz, akinek hobbija a gyerekek ijesztgetése. De hiába, le kell hervasztanom az arcodról azt az átkozott vigyort, mivel én csak 25 vagyok. És hogy jutottam el idáig? Az hosszú sztori, de kezdjük az elejével. Előre is szólok, ha egy olyan történetet vársz, amiben a hősnő (jelen esetben én) beleszeret egy vámpírba, az is viszont szereti, azt végül a csajt átváltoztatja és leélik a gusztustalanul boldog és végtelen életüket, akkor most hagyd abba az olvasást. Én szitum ennél egyszerűbb, és kevésbé nyálas, de azért remélem értékelni, fogod.
Még az előző évszázadban megszülettem (drámai fordulat a történetben). A családom az a tipikus nagyvárosi család volt, ahol mindenki rohan és senki sem csinál semmi érdekeset. Van egy bátyám Sam, aki 3 évvel idősebb nálam. Számomra ő maga az Anti Krisztus. Az óta az átkozott nap óta, mikor a szemem először megpillantotta a napvilágot (milyen szépen írtam le, nem is illik a sztoriba), azóta ő megpróbálja pokollá tenni a napjaimat. Csak hogy érthető legyen, mire gondolok: amikor a szüleim haza hoztak a kórházból mogyorót tömött a számba, pedig még csak három éves volt. Szerintem ez már nála tudatalattiból megy… Persze nem haltam meg, mert a drága jó nagybátyám időben észrevette, hogy fuldoklom, de ez valami mélyet és maradandót hagyott bennem (igen tudom, hogy akkor még csak 2 napos voltam). Visszatérve Samhez, gyönyörű kapcsolat a mienk, egy másik univerzumban. Talán. És most jön a dolog poén része nem ő okozta nekem a legtöbb fájdalmat.

5

Szent Johanna Gimi (SZJG) valaki Cortez szemszögéből a motorozós részt leírná? :-) )

4

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!