Találatok a következő kifejezésre: A Harry 7-ben a (18 db)

Melyik az a zene amire a HP 7-ben Harry és Hermione táncol?

Legjobb válasz: Nick Cave- O' Children :)

Nick Cave- O' Children :)
Úristen ezt én is meg akartam kérdezni, köszönöm, hogy leírtad!!!!:)

A harry Potter 7/1-ben, amikor Harry és Hermione csókolózik meztelenül, akkor amikor a jelenetet forgatták élőben is meztelenek voltak vagy csak effektel megcsinálták?

Nos az érdekelne, hogy él?ben is meztelenek voltak vagy vmi számítógépes effektussal csinálták meg olyanná. Azt láttam, hogy van benne effekt, de az érdekelne, hogy a meztelenséget is a számitógép csinálta-e

Legjobb válasz: Dan szerintem ledobta a pólóját és kész Emma meg max valami bõrszínû melltartóban volt és gépen még rádolgoztak szal nem voltak meztelenek szerintem

Dan szerintem ledobta a pólóját és kész Emma meg max valami bõrszínû melltartóban volt és gépen még rádolgoztak szal nem voltak meztelenek szerintem
Szimplán digitális trükk. Sztem olyan technikával rögzíthették az arcukat, amit az L.A . Noire játékban használtak, a testüket meg megcsinálhatták sima viasz effekttel. Szerintem. De az tuti, hogy a test nem az övék, mert az teljesen digitális.
Igen, és Daneilnek meg a himbilimbje felállt. Eléggé perverz a logikád. Komoly: biztos hogy volt rajtuk valami, ami eltakarta a nemiszerveiket, Emmának meg börszínû melltartója volt, vagy a haja volt ott nem tom... Meg egy kis péussz digiefekt.
amúgy Danieltõl(H.P.) megkérdezték egy interjúban (egy újságban olvastam), hogy kivel élvezte jobban a csókot Bonnieval(Ginny) vagy Emmával(Hermione). elõször nem akart válaszolni, de azt mondta hogy emmával nagyon élvezte, szerinte istenien csókol...csak egy kis háttérinfó :)
Az a kis szörny Voldemort lelke.
NEM Voldemort, hanem Voldemortnak a Harryben élõ része, a horcrux. Ez teljesen egyértelmû és azt hiszem, Rowling is megerõsítette valahol.
Valóban Voldemort az, jól mondja a negyedik válaszoló... Egyébként én is így gondolkodtam mint te:) Meg utána rá is kerestem és olvastam h mások szerint is az...
mit akartok ezek után happy end-et XD elsõ 2 részben még nem volt ilyen szörnyû most meg olyan horror lett hogy még a kutya se nézné meg XD de én igen tényleg van 1kicsi szörny aki voldemort lelke? :/ ne mondjátok hogy olvassam el a könyvet mert tök mind1 milyen jó nem nézek bele :P
Nekem tetszett a vége.Azért nem volt teljesen happy end mert sok áldozattal járt a jó gyõzelme. Bár nekem sem Harry a kedvencem.:)
igen az voldemort maradványa...amúgy ez a happy andes befejezés szerintem nem jó...mondjuk én sose tudtam harry-vel szimpatizálni...na mindegy...:S
Mi az hogy nincs happy end? A jo gyoz, a gonosz meghal. Ez nem eleg happy end?
basszus tényleg. bár Rowling szerintem úgy értelmezi hogy ugye Harry rengeteg viszontagságon ment keresztül és ezáltal megkomolyodott. szerintem :)
Amikor már a nagyteremben vannak, és Harryvel róják a köröket, és "beszélgetnek", akkor harry mond valami ilyesmit, hogy: "De mielõtt megpróbálsz végezni velem, azt ajánlom, gondolkodj el a tetteiden... gondolkodj el, Denem, és próbáld megbánni, amit mûveltél..." "Ez az utolsó esélyed. Az utolsó alkalom... LÁTTAM, MI LESZ BELÖLLED, HA NEM ÉLSZ VELE... légy férfi... próbálkozz... próbáld megbánni a bûneidet..." hát így derül ki... =) ezután a Sötét Nagyúr nemsokkal meghal...:'(:'( amúgy kicsit érdekes, nem, hogy egy 17 éves kiskölök akarja kioktatni a Nagyúrat ... =S érdekes ez a Rowling... de nem ismeri a Happy End-et, sajnos... =(
és ez honnan derül ki hogy az Voldemort lelke? mert én többször is olvastam, de valahogy nem esett le. elõre is köszi
Pontosabban olyan lesz Voldemort halala utan ha nem banja meg buneit...:P
A kérdező hozzászólása: Áhá! köszi, most már tiszta :)
Arra céloztam, csak nem így írtam le .Bocsánat:) De igen, errõl van szó


A harry potter 7/1. ben mi az a kis üveg tükör darab amit harry mindig nézeget és azt modja h segítsen neki?

Legjobb válasz: De bénák vagytok, az az oda-vissza tükör, amit Siriustól kapott. A sajátját széttörte, ezért van csak egy darabka nála. A másik része, illetve a társa meg Dumbledore testvérénél van.

De bénák vagytok, az az oda-vissza tükör, amit Siriustól kapott. A sajátját széttörte, ezért van csak egy darabka nála. A másik része, illetve a társa meg Dumbledore testvérénél van.
Egy segitségért esedezõ kis üveg tükör darab.
A kérdező hozzászólása: egy: harry kér segítséget a tükörtõl és másodszor meg rendes válaszokat légyszi...
Nah, régen olvastam, de nem a gyûrû az ami Dámbledor rá hagyott? vagy várj... idézem fel az emlékeket...
Bakker nem jut eszembe, pedig tudom...
Ez jó kérdés, engem is érdekel, mert én se értettem... :S

A Harry Potter 7.1. részét most játszák 3d-ben? Arena mozinál mit jelent az az IMAX 2d? Sima 2D, vagy akkor IMAX?

Legjobb válasz: Szia! Sajnos nem játsszák még 3D-ben, mert nem volt elég idejük átkonvertálni, de ígérik h késõbb láthatjuk. A 2D az, mikor pl nézed a tv-t. Az IMAX-ben pedig sokkal élesebb a kép.Én úgy tudom.

Szia! Sajnos nem játsszák még 3D-ben, mert nem volt elég idejük átkonvertálni, de ígérik h késõbb láthatjuk. A 2D az, mikor pl nézed a tv-t. Az IMAX-ben pedig sokkal élesebb a kép.Én úgy tudom.
én úgy tudom, hogy valami olyasmi, hogy 2D szemcsi nélkül viszont mozog a kép jobbra balra fel le, de nem biztos.
a 2D azt jelenti hogy nem úgy látod mint ha kijönne a tv-bõl a film de a 3d az már egészen más, ha leveszed a szemüveget akkor olyan mint ha kettõt látnál a filmbõl
2D-ben játsszák. Illetve IMAX 2D-ben is, ami ugyanúgy 2D (azaz olyan, mint egy átlagos mozifilm), csak baromi nagy a képernyõ --> ezért IMAX (de ezt ugye csak az IMAX-os mozikban tudják így játszani..)

Magyarországon fogják mutatni a Harry Potter 7 part 1-et 3d-ben?

Békéscsabán a Center Moziban néznénk meg, de a Port.hu nem ír 3d-s vetítést

Legjobb válasz: 100%-ban biztos vagyok benne, hogy igen. Minden filmet lassan abban adnak. Ez a film meg eléggé felkapott.. Szóval számíthatsz rá,hogy 3d-ben bámulhatod majd.

100%-ban biztos vagyok benne, hogy igen. Minden filmet lassan abban adnak. Ez a film meg eléggé felkapott.. Szóval számíthatsz rá, hogy 3d-ben bámulhatod majd.
Az gondolom egyikõtöket sem zavarja, hogy az elsõ rész nem készült el 3D-s változatban, csak a másodikat csinálják meg olyanra és az imax a 2D-s változatot vetíti majd.
A kérdező hozzászólása: Akkor most nem lesz 3D :(
Khmm... IMDB.com
Ryan Turner

Meg lehet "tanítani" a többi karakternek is a fekete mágiát? LEGO Harry Potter 5-7-ben?

Legjobb válasz: Nem lehet, de szerintem nem is kell. Ahol több karakter képessége kell ott Freeplayban lehet váltogatni köztük

Nem lehet, de szerintem nem is kell. Ahol több karakter képessége kell ott Freeplayban lehet váltogatni köztük

Feltűnt h a Harry Potter 7-ben hollóháti hedvig helyett hollóháti helgát írtak?

ez véletlen v direkt??

Legjobb válasz: az nem a lyánya vót?

az nem a lyánya vót?
Hollóháti Helga az Hollóháti Hedvig lánya volt, ezért nem furcsa, mert nem a Hollóhát vezetõjérõl volt szó, mikor ezt írták :D hanem a lányáról..
Véletlen lehet, mert a Hugrabug alapítóját hívják Helgának.
A kérdező hozzászólása: tudom h hugrabug helga van ezért nem értettem..
Nem tûnt fel amikor olvastam, pedig tudom, hogy a Lovegoodéknál történõ beszélgetésben van.De egyszer itt olvastam egy kérdésben, ami a HP-ban keresett hibákat.
A kérdező hozzászólása: hollóháti hedvig lányát helénak hívták..
Csak angolul olvastam. Úgy sokkal jobb, a magyar elég rosszul van fordítva, attól meg, hogy a neveket lefordították rosszul vagyok...

A Lego Harry Potter 5-7 ben mi az a live mód ami nem működik a Windows Xp-n?

Csak mert megvenném és szeretném megtudni hogy mi hátránya van ha XP-m van


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!