Találatok a következő kifejezésre: A Halak ember (86 db)

A halak embereket mindenki utálja?

Rengetegszer hallom hogy a halak emberek borzalmasak..tényleg mindenki utálja õket?

Legjobb válasz: Szerintem az emberek 95%-át abszolút nem érdekli a horoszkóp.

Szerintem az emberek 95%-át abszolút nem érdekli a horoszkóp.
Nem a horoszkóp teszi az embert, hanem a tulajdonságai.
Én nem utálom õket. :D
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Halak! Ha már itt ennyien összegyûltetek, kérdezhetek valamit? Fõleg, hogy írta valaki korábban, hogy a halak mindent magában tart, és sosem mondja meg a frankót... Az szerintem nem baj, ha valaki keveset beszél és még csendes is. De az, ha valaki a párjával is alig beszél és még ha kérdezi õt, akkor sem hajlandó semmirõl beszélni, az már több, mint puszta kevés beszédigény, az már gáz... Inkább bizalmatlanság, taktikázás, a másikról rossz dolgok feltételezése alaptalanul, esetleg annak kihasználása érdekében történõ infóstop...? Kedves Halak! Válaszolnátok, hogy MIÉRT teszitek ezt? Itt névtelenül, õszintén megtehetitek...! Egyszer volt egy halak párom. Kedves volt, jó volt vele eleinte. De magáról sohasem beszélt. Ha én beszéltem magamról, az minden érdekelte, de ha visszakérdeztem róla bármirõl, akkor elterelte a témát, vagy odavágott valami 1-2 szavas választ, amibõl nem tudtam meg semmit. A "nem tudom" is gyakori szófordulata volt. Hetekig nagyon türelmes voltam vele, de amikor már nem tudom hanyadjára fordult elõ az, hogy bekapcsolta a tv-t, hogy nehogy beszélgetni akarjak vele, akkor beleuntam. Onnantól én sem mondtam magamról többet, és nem kezdeményeztem beszélgetést, és én is csak néhány szót szóltam, amit muszáj volt és alap udvariasság, pl köszönés, hány óra, mikor találkozunk, ilyenek. De vártam és nem veszekedtem vele, türelmes voltam, hátha csak valami nyomasztja és egyszer mégis megnyílik. De nem. Ez már neki sem tetszett, hogy én sem beszélek, és elég hamar szakítottunk is ezután. Halak! Ez amit leírtam, rátok is jellemzõ, vagy csak én "fogtam ki" egy ilyen halakat? És ha jellemzõ, ha ez tényleg tipikus halak módszer, akkor mégis mi a célotok ezzel? Miért nem lehet, hogy a párotoknak alap dolgokat elmeséljetek akár a múltatokból, akár a terveitekbõl, vagy szimplán csak abból, hogy mit szeretnétek kezdeni, mit éreztek, mire vágytok, mi hiányzik, mi jó, mi nem, bármi...? Szerintem nem baj, ha keveset beszél a halak, ha már ismerem, és tudom milyen, tudom mire számíthatok részérõl, tudom szavak nélkül is, hogy mi zajlik benne. De ahhoz, hogy ezt tudjam, meg kell ismerni. A kapcsolat kezdetén mindenképp beszélgetni kell. Miért, miért nem hagyja magát egy halak megismerni, miért titkolózik, miért bizalmatlan? Írjatok halak! Köszi! 30N
17-esnek az lehet, hogy tudni fogod, mi zajlik egy halakban, de érteni aligha... mondom, hogy nem húzódik meg logika a gondolkodásmódunk mögött, meg a törvényszerûségeink mögött. nem jellemzõ, hogy a kapcsolatokban ennyire nem beszélek a párommal. de ez az én esetemben nem csak tõlem függ, pontosabban csak tõlem nem függ. elég precíz szenzoraim vannak arra, hogy kivel passzolok össze. ha nem passzolok, egyszerûen nem tudok vele mirõl beszélni, már az elsõ pillanattól se, és ez nem is nagyon fog változni. ha meg passzolunk azzal a valakivel, úgy beszélgetünk, hülyéskedünk, röhögünk, mintha már ezer éve jóban lennénk, szintén az elsõ pillanattól. a halak mélyen ösztönösek, és jobbik esetben tisztelik is az ösztöneiket, mert tudják, hogy azok öreggebbek és bölcsebbek mint a mostani létformájuk. ami meg a "nem tud egyenes választ adni" dolgot illeti. szerelmi kapcsolatban ilyet egy halak nem nagyon tud. kettõsségekben nyilvánul meg a valóság, mindennek van párja. sötét, világos, kicsi, nagy... mi szeretnénk túllépni a kettõsségeken, mert az az elme terméke. ezeken felül isten és a szeretet létezik. ehhez kapcsolódóan ha valaki, fõleg az ellenkezõ nembõl, kérdez rólunk, felfogásunkról bármit, nem tudunk rá egyenes, egyértelmû választ adni, mert nincs. nem egysíkúan és egy síkban létezünk. egy dolog több szinten játszódik le bennünk, és ha megpróbáljukmegfogni, vagy köddé válik, vagy kifolyik a markunkból, vagy megreped, mint egy tükör, és nem látni az egészet. õszinték szeretnénk lenni, mert a párunkat minden féle képp becsüljük, és emberséges embernek tartjuk (ameddig nem jönnek a nagyobb gondok). ha ilyenkor meg akarsz érteni egy halakat, nézz a szemébe, és próbálj ráhangolódni. csendet, megengedést, elfogadást, alázatot fogsz látni, és a legjobb, ha megpróbálod te is megtapasztalni, és megélni ezt az állapotot az õ segítségével. ez már nem a szavak, a kettõsség és az értelmezés szintje. és itt bármi megtörténhet. együtt maradhattok továbbra is, szétmehettek, megromolhat a kapcsolat, vagy amit akarsz. ez a relatív valóság mezeje. nem hiába eintstein nevéhez fûzõdik a relativitáselmélet.
a halak valósága és igazsága a körülötte és benne levõ kozmoszban létezik, megragadhatatlanul, kényelmesen, kellemesen. ha ezt akarod belepréselni egy magyarázatba (gyufásdobozba), azért, hogy megértsd, csak kiragadott fél, negyed, meg egyszázadigazságokat, apró részleteket, kiragadott, megfogalmazható szempontokat fogsz kapni. mégegyszer mondom, ha meg akarod érteni a halakat, nem feltétlenül a szavakkal kellene/szükséges próbálkozni. ráhangolódással, nyitott elmével és szívvel, a mindenség felé irányuló, és onnan visszaható szeretettel többre mész.
amúgy, 17-es, neked mi a horoszkópod, meg ha esetleg tudod az aljegyedet is?
A halak lelkét hét fátyol takarja, és az utolsót senki nem imádkozhatja le róla! Teljesen soha sehol senkinek nem adom ki magamat. (egy hal)
17-nek: én is halak vagyok és csak abban az esetben nem szeretek válaszolni, vagy akármirõl beszélni valakivel, ha nincs meg a bizalmam felé. De ez sztem nem jegyfüggõ, lehet nálad is ez volt a gond. Mondjuk én nem jönnék össze olyannal, akivel nem tudok beszélgetni kölcsönösen. 23/F
21-es, ez honnan van?
21-es vagyok. ezek a saját gondolataim... tõlem van! :)
én halak vagyok, engem mondjuk alig lehet elviselni, és én is alig tudok valakit. sokan utálnak, és és is sok mindenkit hülyének nézek. de ez nem azért van, mert a halak utálatosak, vagy nem lehet õket szeretni, vagy nem lehet velük beszélgetni. a halakat senki sem értheti meg igazán a halakon k1vül. utolsók vagyunk a földi inkarnáció ciklusban, és az összes elõzõ csillagjegyben éltünk már. öreg rókák vagyunk mi ;) valamelyik halak jobban tudatában van, valamelyik nem. vannak buta halak, egy rakás. de mindre jellemzõ szerintem, hogy logikától mentes (nem illogikus, hanem alogikus)törvényszerûségek uralják. mindenesetre mind elég mély tudatú.
Kosok, miért pontoztatok le??
Szerintem meg a Halak jegyûeket pont hogy mindenki szereti! Én oroszlán vagyok és jól kijövök velük, nagyon jók a szociális képességeik.
Hát ezt honnan veszed? Durva általánosítás. Én pl. Halak vagyok, de nem érzem megam borzalmasnak! A barátaim, családtagjaim szeretnek, a munkahelyemen meg kifejezetten népszerû vagyok.
A kérdező hozzászólása: Én is halak vagyok de eddigi életem során a kutyámon kívûl nem sokan szerettek
A párom is halak, és nem tudok olyanról aki utálja, pedig elég nagy baráti társasága van.
Az anyukam halak es szeretem :)
Nekem egyik halak ismerõsöm sem szimpatikus. És ez fordítva is így van. Bár nem a horoszkóp alapján döntöm el valakirõl, hogy mennyire kedvelem, de így visszagondolva a halak emberek tényleg nem a kedvenceim.
A halak idegesítõ, mert mindent magában tart és kérdezgethetem százszor is, akkor se mondja meg a frankót. Idegesítõ.
Én is halak vagyok és csak a ritka hülyék utálnak, mert mindig az igazat mondom, tehát rohadt õszinte vagyok! Ez a vallás kategóriában sok embernek nem tetszik! :D Szóval ott csak az értelmesek (ateisták) nem utálnak! A vallásosak nagyon! :D
Én szeretem a Halakat. A Kosokat viszont ki nem állhatom.
Az én hal jegyû rokonomat nagyon szeretem, igazán mélyérzésû, segítõkész és szerethetõ ember. Az hogy nem beszél sokat, nálam inkább elõny, de ettõl függetlenül lehet vele jókat beszélgetni olyan dolgokról, amiket kedvel.
Én halak vagyok, és mondták már egy páran hogy bosszantó tudok lenni, ami effektíve inkább annak tudható be, hogy túlságosan õszinte vagyok az emberekkel. De pusztán a csillagjegy nem határozza meg az emberekkel való viszonyát, és kapcsolatát ennek a jegynek, hiszen az aszcendens sokkal inkább dominál a korunk elõrehaladtával, tehát ezt inkább azzal kellene kapcsolatba hozni (nekem ikrek). Mindazonáltal akik a barátaimnak mondják magukat azok szeretnek, igaz nincsenek túl népes számban, de a kevesebb néha több!
tetszik

Mik jellemzik a halak csillagjegyű és skorpió aszcendensü embert?

Legjobb válasz: Azt hogy a halak vízben szeret élni a skorpió sivatagban és nem mellesleg azt hogy egy idiota retardál barom vagy! Remélem kielégittõ volt a válaszom! Birom az ilyen selejt embereket akik ebben keresik önmagukat vagy a társukat!

Azt hogy a halak vízben szeret élni a skorpió sivatagban és nem mellesleg azt hogy egy idiota retardál barom vagy! Remélem kielégittõ volt a válaszom! Birom az ilyen selejt embereket akik ebben keresik önmagukat vagy a társukat!
Elsõ: te vagy a barom... (már meg ne haragudj, de ze volt az elsõ gondolatom) Mondom ezt én, aki annyira hiszek az ezotériában mint abban h három kisujjam van :D De a csillagjegyek nem hülyeségek, jegyezd meg! Egy oroszlán ritkán jön ki egy mérleggel. Az oroszlán olyan... erõteljes, vad. A mérleg belenyugvó, elfogadó. A Nyilas rohadt kupis :D (Nagynéném és én is nyilasok vagyunk és minkettõnk sozába mintha egy kisebb bomba robbant volna :D). Nem állítom, hogy eszerint kellene párt keresni, nem mondoim hogyha megismerkedünk egy helyes sráccal kérdezzük meg a csillagjegyét és végezzünk valószínûségszámításoka.t De a csillagjgegy sok midnenért felelõs, mondhatsz erre akármit. És ne feledd, amiben te nem hiszel, attól az még létezhet :) Am a válaszom: Sajnos ehhez nem nagyon értek, van egy-két halak ismerõsöm és õk aranyosak, viccesek, megértõek, de néha szétszórtak :D
Utolsó!Te is ugyanolyan selejt vagy....mint a kérdezõ!
Én az vagyok. Egyik jellemzõm az egészséges mértékû - de nem túlzásba vitt - szkeptikusság, például az ilyen horoszkópos témakörökben, hülyülni persze egy ideig szórakoztató ezekkel is. Ha konkrétum érdekel, kérdezz. ;)

Miért nem értik meg az emberek, hogy a gömbakvárium nem a halaknak való?

(ezt egy vita "fórumnak" szánom,hogy mindenki leírhassa a véleményét.Az én véleményem hogy a gömbaksi nem halaknak való...)

Legjobb válasz: Én is gömbakváriummal kezdtem, de volt annyi szerencsém hogy még aznap este szétcsattant. Sajnos a legnagyobb probléma hogy ha Pl: egy aranyhalat vagy egy bettát akarsz venni rögtön a gömbakváriumot ajánlják a boltosok. Én hálát adok Istennek hogy még aznap szétcsattant. Most több akváriumom is van(egyik sem gömbakvárium) és csodaszépek. Remélem mások is rájönek arra, hogy hiába szép a gömbakvárium, de a halak számára maga a halálos ítélet. Soha ne vegyél gömbakváriumot!!!!

A kérdező hozzászólása: Szia!Igen én vagyok az a Lucky.Egy lucky van csak:) Én:DLegalább is ezel az oldalon:) .Ha gondolod mailozgathatunk, segítek amiben tudok. [email protected] ezen a mailcímen megtalálsz, többször is nézem naponta.Amúgy köszönjük Sn és a magam nevében is:) .Üdvözlettel:LuckyMajd a mailban, kíváncsiság képpen megírod hogy hány éves vagy?:) Nem befolyásol semmit, csak érdekel:) Szia.
Én is gömbakváriummal kezdtem, de volt annyi szerencsém hogy még aznap este szétcsattant. Sajnos a legnagyobb probléma hogy ha Pl: egy aranyhalat vagy egy bettát akarsz venni rögtön a gömbakváriumot ajánlják a boltosok. Én hálát adok Istennek hogy még aznap szétcsattant. Most több akváriumom is van(egyik sem gömbakvárium) és csodaszépek. Remélem mások is rájönek arra, hogy hiába szép a gömbakvárium, de a halak számára maga a halálos ítélet. Soha ne vegyél gömbakváriumot!!!!
Csak a tényekre hivatkoznék.Torzít.Megzavarja a halak térérzékét.Sem szûrõt, sem fûtést, nem lehet normálisan elhelyezni benne. Mérete, kicsi.Aki látott már, halat a hasával felfelé úszni, az többé nem kételkedik a gömbaksi káros, zavaró hatásaiban.Ezt, az amúgy is rossz közeget, még tetézik azzal, hogy aranyhalat, vagy bettát tartanak benne.Siralmas látvány egy 15cm-es aranyhal egy gömb akváriumban.Egy akvarista, nem csinál ilyet, ez nem halgondozás, hanem állatkínzás.Tény, hogy ez a két szerencsétlen hal, köszönhetõ a kereskedõi kapzsiságnak és a felelõtlen haltartóknak, a fõ elszenvedõi a gömb és a pár literes tartóedények okozta stressznek.Nem véletlen, hogy az oldal tele van, beteg és agresszív bettákkal és kidülledt szemû, hasvízkóros, legyengült, aranyhalakkal.SN.
Használtam gömbakváriumot, pontosabban gömb kristályvázát (v cukorkatartót) gyerekkoromban , amikor az akváriumok (63 lit, 30, 30, 23) mellett mégsem volt helyem. Sórákkeltetõnek, kisguppiknak, stb. Ilyen célra, mint minden 'edény' amibõl nem folyik ki a víz :) alkalmas, akkor is csak ideiglenesen, másra nem. Mára (kvázi hidrokúltúrás tartásban) vizipálma éldegél benne.
Lucky. Te az a Lucky vagy aki SN-el oly jóban vagytok? Ha igen Mentoromnak tartalak téged is és SN-t is. Bár én kezdõ akvarista vagyok..megpróbálok a legjobb körülmények között tartani az én kis akváriumaimat. A gömb aksiról szólva, sajnos még nem ez a legrosszabb dolog amivel találkoztam! Ha normálisan körülnéztek a neten láttok olyan aksikat (Inkább befõttes üvegnek nevezném) ami Bettáknak ajánlott és alig érik el a 2-3 litert. Ez már szörnyû. Akkor inkább egy 10-15 literes normál akvárium mint ez! Amúgy én is gömb akváriummal kezdtem, már irtam hogy még az nap este szétcsattant, így most egy 14 literes aksiban van egyedül. Tudom hogy ez sem a legjobb megoldás, de hát.... Remélem hogy ha te vagy az a Lucky tudunk majd valahogy beszélgetni, nagyon fontosak a jó tanácsaid ! Egy kezdõ :)
A kérdező hozzászólása: Jézusom, Nem mindegy neked az hogy én mit kérdezek?Ne te írj ide.A gömbaksisnak, köszönöm a választ, meg ugy átlagban mindenkinek, kivéve persze kotnyélnek.Amugy az, ha túlél a hal, és az ha jólérzi magát, nem ugyan az a két dolog.Kuk sötétben is élhetsz, ülõhely nélkül, olyan kis szobában ahol gugolni már nem tudsz, csak életben tartanak.Jó az neked?Megfelel a hely?Tudom, ez egy elég elvont, és eröltetett példa, de lényegébenarra világít rá, hogy attol még hogy túléled, nem érzed jól magad.Az utolsónak meg köszönöm szépen ezt a választ, csak nem fejtette ki eléggé, hogy tulajdon képp hol is foglal állást ebben a témában, hisz ez egy nem kicsi OFF volt.Nem erre irányul a kérdés, szoval továbbra, csak akkor írjon, vagyi, akkor írj, ha a kérdésre adsz választ.Köszönöm, Sziasztok(amugy ha nem értik meg az emberek, és nem "ütöm bele" más dolgába az orrom, akkor kérdezheti hogy miért döglenek meg a halai, meg miért betegek.) Lucky
jézusom nem mindegy neked h ki mibe tartja a halait??? nehogy már te döntsd el!!
Ami azt illeti, láttam már Bettát, spirális és kör alakú üvegcsõben, falióra számlapja mögött, virág alatt, vázában, palackban, nagyobb pohárban, Szobai szökõkútban.Ezekhez képest a gömbaksi, kész biotóp medence, a maga 15Literjével.Amúgy én már föladtam a dolgot, mindenki tartsa abban a halait, amiben akarja.De segíteni sem fogok, oldják meg egymás között, ha valami gond van.SN.
hát nekem 1 éve van bettám gömbakváriumban és semmi baja ugyhogy szerintem az hülyeség hogy nem halnak való...
A kérdező hozzászólása: Én most láttam a neten egy felhasználási módot, max arra használnám, abban köveket tett bele hogy bealgásodjon, hogy legyen kajájuk a garnéláinak.Szoval max erre használnám.Üdv Lucky.
Sok ember azért vesz gömbakváriumot, mert a kinézetre mennek és egyáltalán nem érdekli õket, hogy mi jó a halaknak! Néhány évvel ezelõtt kezdõ akvaristaként sajnos én is gömbakváriummal kezdtem, de "szerencsémre" összetörtem és azóta is szép nagy akváriumba vannak a halaim, többet biztos nem tartom õket gömbbe!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az eddigi hozzászólásokat, és várok továbiakat is.Olyan is írjon ám akinek gömb aksi van, és pártolja, De érveljetek is(gömbaksi mellett állók:) ).Sziasztok
A kérdező hozzászólása: Én is így gondolom:) Isten ments:D.Nekem is van több aksim is Pl 54 literes, lés az is gyönyörü, és egy gömbakváriumot el se akarok képzelni.Ha kapnék egyet halakkal, vennél ujjat és azt meg növényneveldének vagy akárminek félretenném:) Dekor célra akár...
A kérdező hozzászólása: Miért próbál meg egy csomó ember gömbaksit fenntartani, mközben minden szakkönyv és minden akvarista óva int mindenkit a gömbakvárium használatától.Téphetik itt a szájukat az okosok...


Mert mindig a jo emberek tavoznak el elobb (halnak meg)?

Tudom, h mndig van ez igy, de valjuk be, nagy tobbsegben a jo emberek azenvednek sokat oket cseszegetik es ok tavoznak el leghamarabb, en ezt vettem eszre es ez zavar, es vajon mert van ez?

Legjobb válasz: ZoltánKvantumfizikus válasza : Ezt meg lehet világítani spirituálisan ahogyan valójában van és materiálisan is. Valójában ez azért van, mert a rossz emberek mások kárából,negatív érzéseibõl,szenvedéseibõl töltekeznek. A szervezet bioenergiáit szívja magába a rossz ember és ezért az tovább él. Materiális megvilágításban pedig, a rosszak másokat ugratnak, szekálnak, pocskondiáznak és az azok bosszankodáain örülnek és ez a boldogsághormon garantál hosszú életet nekik. Látod ugyanez a helyzet az itteni materialistákkal is. Miért jó nekik hogy beleszolnak egy ezotérikus fórumon az ezotérikus emberek kérdéseibe ? Csak ennyi : Ebbõl táplálkoznak ! Amikor bosszankodtok, õk örülnek és ez a boldogsághormon tartja õket életben

ZoltánKvantumfizikus válasza : Ezt meg lehet világítani spirituálisan ahogyan valójában van és materiálisan is. Valójában ez azért van, mert a rossz emberek mások kárából, negatív érzéseibõl, szenvedéseibõl töltekeznek. A szervezet bioenergiáit szívja magába a rossz ember és ezért az tovább él. Materiális megvilágításban pedig, a rosszak másokat ugratnak, szekálnak, pocskondiáznak és az azok bosszankodáain örülnek és ez a boldogsághormon garantál hosszú életet nekik. Látod ugyanez a helyzet az itteni materialistákkal is. Miért jó nekik hogy beleszolnak egy ezotérikus fórumon az ezotérikus emberek kérdéseibe ? Csak ennyi : Ebbõl táplálkoznak ! Amikor bosszankodtok, õk örülnek és ez a boldogsághormon tartja õket életben
Errõl egy vicc jut eszembe... Kisgyerek olvasgatja a sírfelíratokat a temetõben... -Itt nyugszik a legjobb apa -Itt nyugszik a legjobb feleség -Itt nyugszik a legjobb orvos, stb... A gyerek megkérdezi az apját; -Mond apa, a rossz emberek hova vannak eltemetve? Tehát halálunk után hajlamosak vagyunk jobbá vállni, így valóban a jó emberek mennek el elõbb. Egyébként meg természetesen a "halál" nem válogat. Visz ilyet is, olyat is...
A kérdező hozzászólása: Koszi a valaszokat :) Es masodik valaszolo: ez most komoly? Ha igen ez nagyon igazsagtalansag, azok halnak meg akik 'meg tudnak valtani' a Vilagot... Es a rosszak meg maradnak....
én olyat is hallottam már, h akik nem mások életének tönkretételével töltik az idõt, hanem segítenek nekik ha tudnak, vagy egyszerûen magukra koncentrálnak, azok hamarabb beteljesítik azt a bizonyos feladatot, amiért a világra jöttek, és aztán már sok értelme nem lenne nekik maradni:)
A kérdező hozzászólása: Koszi a valaszt amugy olyan jo hinni abban h van valami. Halal utan n csak az idotlen sotetseg es en remelem tenyleg van bar meg ezzel nem kell foglalkoznom
Ez csak az emberi érzékelés és értékelés sajátossága. Ha egy számunkra kedves ember hal meg, az elszomorít, felkavar minket, és nagy nyomot hagy bennünk. Ha olyasvalaki hal meg, akit nem szeretünk, az korántsem ráz meg ennyire. Nem a jó emberek halnak meg mindig, csak az õ halálukra sokkal nagyobb figyelmet fordítunk.
A kérdező hozzászólása: Mondjuk ebben lehet valami mert azota erzem ezt amiota nagypapam Halt meg (nyugodjon bekeben!) o szamomra es mindenki szamara aki ismerte kedves ember volt! Ahol elt (varos) majdnem a varos harom negyede jott el a temetesere mondjuk nem ez a lenyeg cdak ez is azt mutatja h mennyire jo ember volt
A kérdező hozzászólása: meg a barátnõm olyant is, hogy azért van, mert a biztosan van egy jobb hely valahol a halál után, ahova a jó emberek elõbb mehetnek, és az önzõ, undorító emberek maradnak itt ebben a Világban sokáig :)
Azt már én is megfigyeltem, hogy mindig a jó emberekkel történnek a legnagyobb szemétségek és aljasságok.

Ismer-tek olyan embert, aki Bak jegyű, de inkább a Halak leírása illik rá?

Mert én ilyen vagyok, és nem tudom, hogy miért! Az asc-em Nyilas!

Legjobb válasz: köszönöm, nagyon jó ez az oldal! :) sajnos semmim nem áll a halak-ban :S nem értem...

A kérdező hozzászólása: köszönöm, nagyon jó ez az oldal! :) sajnos semmim nem áll a halak-ban :S nem értem...
A kérdező hozzászólása: Ezt én is tapasztalom! És szerintem azért van, mert mindenki, aki érzékeny lelkû, mélyérzésû ember, az Halak-nak gondolja magát... De csak egy tipp :) Köszi neked is a választ
Amiket egy asztrológiai jegyrõl írnak, azt önmagában csak általánosságnak lehet venni. Pont azért, mert a horoszkópunk nem csak egy napjegybõl és egy ascendensbõl áll. Az egész horoszkóp egy nagyon összetett dolog, tehát laikusként hiába ismerünk több részletet is belõle, az egészet nem látjuk. Talán több tényezõ együttes hatása lehet nálad, ami miatt a Halak jegy tulajdonságaival azonosítod magad. Csak úgy megjegyzem, nem tudom, miért, de feltûnõen sokan érzik magukat Halak típusnak, miután elolvassák a 12 csillagjegy jellemzését. Ennek az okára még nem jöttem rá.
A kérdező hozzászólása: köszi :)
Ne csüggedj, nekem minden jegybõl vannak tulajdonságaim...és én is Bak vagyok. És ez azért van, mert az egyén dönt mindig, hogy milyen a hozzáállása, gondolkodásmódja, képes felülírni önmaga jellemét...:D üdv 25/F LastOne.Left
Az sok mindentõl függhet. Pl. lehet, hogy a holdad halak, vagy esetleg a marsod áll ott, ami inkább kifejezõ, de lehet az IC-MC tengelyed egyik végén is.
A percre pontos születési dátumod és helye kell hozzá. Itt ki tudod számolni, http://www.astrotheme.com/ascendant.php . Az IC- külön nincs jelölve, de az MC-vel szemben lesz, amit te is látni fogsz.
A kérdező hozzászólása: és csak találgatni lehet, hogy mi lehet valakinél az IC meg az MC, vagy ki is lehet számolni valahogy?
Az IC-MC tengely a létezés hajtómotorját jelöli. Az IC a tudatalattid, az MC pedig az a jegy, ami szükséges a fejlõdéséhez. A külvilág általában az MC-t veszi észre, a másik énünk rejtve marad. Valószinûleg a tengely valamelyik végén lehet a halak jegyed.
A kérdező hozzászólása: astronet-en van ilyen izé, ami kiszámolja, hogy melyik bolygód hol állt, de egyik se halak :S csak tûz meg föld jegyekben áll minden bolygóm ezt a tengelyes dolgot nem értem, én eddig csak MCDC-rõl hallottam :D
Azért azt kiváncsiságból leirhatnád mi van az IC-MC tengelyeden, mert ha az nem jellemzõ rád, akkor semmi. Úgy értem, ha valami olyan van ott, ami nem igaz rád teljes mértékig, akkor biztos lehetsz benne, hogy rosszul tudod a születési dátumodat.

A kör címû filmben miért hal meg a két ember?

már többször visszanéztem de egyszerûen nem értem

Legjobb válasz: melyik két emberre gondolsz?:D

melyik két emberre gondolsz?:D
A kérdező hozzászólása: az elején a nõre és a végén a pasira
hát Samara átka miatt:) Megnézték a videót, és utána rá hét napra meghaltak. A nõ és a fia azért nem halnak meg mert lemásolták a videót és megnézették valakivel, így tovább folytatódott a kör, ezért is Kör a film címe:D Ördögi kör, amibõl nem lehet szabadulni.:)
A kérdező hozzászólása: akkor már értem miért akarta megnézetni a pasi a barátnõjével ugyanazt a videót A kör 2-ben. csak a nõ nem bírta végignézni
Igen, szegény csávó nem akart meghalni, pechjére a barátnõje nem nézte meg, így meghalt :O

Ha hiszel a karmában, akkor szerinted miért történik annyi igazságtalanság jó emberekkel? Miért halnak meg huszon évesen azok, akik imádtak élni? Miért mindig a jó emberek kapják a nehéz életfeladatokat?

Legjobb válasz: Attól függ mi számít jóembernek, meg imádni élni... A karma a múltbeli cselekedetek eredménye, bármikor visszahathat. Olyan mint a ventillátor: amikor kikapcsolod utána még forog egy ideig. Szóval ha valaki tényleg jó ember és vannak rossz visszahatásai azok a régebbi bûneinek a visszahatásai. Remélem értetted, nagyon sietek.

Attól függ mi számít jóembernek, meg imádni élni... A karma a múltbeli cselekedetek eredménye, bármikor visszahathat. Olyan mint a ventillátor: amikor kikapcsolod utána még forog egy ideig. Szóval ha valaki tényleg jó ember és vannak rossz visszahatásai azok a régebbi bûneinek a visszahatásai. Remélem értetted, nagyon sietek.
a lélek tanulni jött a Földre, ha már nagyon tud akkor szerintem direkt olyan testbe költözik aminek valamilyen problémája van, azért hogy ezzel is tanuljon, aztán ha teljesítette a feladatát, vagyis eleget tanult, akkor lehet tovább megy 1 másik bolygóra, vagy ha nem sikerül teljesíteni a feladatot akkor akár lehet nem is fog tudni újabb testbe költözni, egyébként megjegyzem, hatalmas mázlink van hogy emberek lehetünk akik önálló tudattal rendelkezünk, mert ahhoz hogy a lélek beköltözzön 1 emberi testbe annak annyi az esélye mint ha az oceánon lenne 1 karika az óceánba meg 1 teknõs és néha a teknõs kiugrik, ahhoz hogy eltalálja a több ezer km átmérõjû óceánon kb 0, 0000001%
jah bocs, még annyi, hogy a sok igazságtalanságot tekintsd jó "pofonoknak", amik ráébresztenek dolgokra vagy ami edzi a tudatodat. Vagy a lelkedet. Vagy a tûrõképességedet:D Tehát minél több ilyen pofont kapsz az élettõl, annál többet tapasztalsz és minél többet tapasztalsz annál többet értesz meg. A hogyan-okat és miért-eket. Én is csak tapasztalatból beszélek, nem volt valami döcögõmentes kisgyerekkorom.. (Elõzõ.)
Huh ezek jó válaszok. énis tanultam belõle:) Egyébként én úgy gondolom hogy mindennek megvan a maga oka és ideje. Vagyis ha valaki fiatalon hal meg az azért van, mert lehet épp ez az esemény kellett hogy megváltoztasson valamit vagy ennek a hatására történjen valami, ami ez nélkül egyébként nem történhetett volna meg. Érted ugye?:D Magyarul lehet ez egy "kiváltó ok" is, vagy egyszerûen befejezte az életfeladatát. Ezért van hogy sok jó ember meghal, és sok emberben csak egy kérdõjel van arról, hogy valójában miért.. Remélem érthetõ voltamxd... 16/L
Figyelmedbe ajanlom, Edgar Cayce-Reinkarnacio c. konyvet talan abbol sikerul tobbet megertened.
A karma pont arról szól, hogy mindenki megkapja azt, ami tulajdonképpen jár neki, már ha érted mit akarok kifejezni...s mivel az élet örök, ezért lehetséges, hogy azok az emberek, akikrõl írsz a kérdésedben, korábbi életükben rászolgáltak erre. Tehát megismétlem magam. Mindenki azt kapja, ami neki jár...és mindenki képes változtatni a hozzáállásán, hogy a pozitívumokban részesülhessen, a valós cél az egyén fejlõdése. :) üdv 25/F LastOne.Left
Miért halnak meg huszonévesen azok, akik imádtak élni? pl. lehet, hogy csak fiatalon imád élni, nem is akart most az öregség gondjaival veszõdni. Megértem. Miért mindig a jó emberek kapják a nehéz életfeladatokat? Mindenki olyan nehézségût kap, amit jó eséllyel képes megoldani. Pont ebbõl derül ki, hogy mire képes.
Mindenki maga választ. Kérdezd tõlük, és a halált ne negatívumnak kezeld, hiszen nemcsak a jó emberek halnak meg. Mindenki meghal.
Mert ennyi volt a foldi feladatuk pl., de lehet, hogy nem kellett volna bekovetkeznie meg a halaluknak, s a busz csak az emberi mulasztas miatt karambolozott! A masik dolog, hogy En hiszem azt, hogy Ok mar nem szenvednek, inkabb a csaladtagok, Akik itt maradnak, En neha ugy erzem, hogy egy fiatal gyermek halala, 1 ujabb feladatot adott az Edesanyanak, ill. az Apanak, amit megkell tudni oldaniuk.
Pont ez támasztja alá, hogy van folytatás!! Nem csak a jó emberek kapnak nehéz feladatokat. Pont az a lényeg, hogy mindenki maga választ és a képességeinek, karmájának megfelelõ nehézségû feladatot kap. Aki jó az már magas szintre jutott, nehezebb feladatot is kaphat, de õ is valamikor lentrõl kezdte, könnyebb feladatokkal. Amikor mindent teljesített nem születik újjá, nincs több feladat. Ehhez kell sok 1000 újraszületés.

Ki halad jobban az életben: a karakteres ember, aki önerőből létrehoz dolgokat vagy pedig a sunyi, befurakodó, s. ggnyaló? Példázzátok is.

Köszönöm előre is.

Legjobb válasz: Adott esetekben, szerintem, mindkettõ érhet el sikereket. De a karakteres ember szvsz jobban tud haladni az életben.

Adott esetekben, szerintem, mindkettõ érhet el sikereket. De a karakteres ember szvsz jobban tud haladni az életben.
Sztem a karakteres ember nem csak a munkában érhet el sikereket, hanem a magánéletben. A sunyik nyílván érnek el sikereket, de az ilyen emberek személyiségével alapvetõ gondok vannak. Nekem vannak ilyen kollégáim, és mindegyik egy érzelmi nyomorult; nincsenek normális barátaik, és borzasztó párkapcsolatban élnek. Egy magabiztos, egészséges ember nem szorul rá a s.ggnyalásra. Vagy ha vmit csak ezzel lehet elérni, akkor abból inkább nem kér.
nekem volt egy ilyen ismerõsöm, sunyi, alávaló ember volt, a szemedbe hízelgett, de a hátad mögött, csak rólad beszélt. 8 osztállyal, és lyukas alsógatyával nagyvárosba költözött a putriból és a sunyi stílusával nagyon elõrejutott. pár év kellett neki és fõnök lett, õ mondta meg mit mikor , hogyan kell csinálni...de semmit sem változott, még az ember szemébe sem mer nézni.
Relatív. Ha fontosak az érzelmek, akkor a karakteres ember van elõnyben, ha meg csak a hatalom, akkor a sunyi.
Szerintem egy karakteres ember is lehet sunyi, befurakodó s.nyaló hiszen ettöl is lehet karakteres valaki de szerintem mindkettö jol haladhat az életbe.Nézõpont kérdése......

Isten miért hagyja, hogy a jó embereke halnak meg korán, és akik meg ártani szeretnek a másiknak, azok vígan élnek?

Az egyik nagymamám egy nagyon kedves ember volt, mindenkin segített ahogy csak tudott, jó volt vele beszélgetni, soha nem hallottam róla egy rossz szót sem senkitől, mindenkivel végtelen kedves volt. Soha senkire nem mondott semmi rosszat. Õ hamar meghalt. Beteg is volt az utolsó években. A másik nagymamám maga a megtestesűlt gonoszság. Mindenkinek ott tesz keresztbe ahol tud, ami a legjobban fáj a másiknak. Ha valakit szavakkal lehet megbántani, azzal beszél a leggonoszabban, ha valakit tettekkel, azzal viselkedik a legaljasabban. Mindenkinek csak ártani szeret, és keresi a balhét, nem szereti a békességet, azt szereti, ha valahogy mindenki szenved körülötte. Õ itt van már lassan 90 éves lesz, és vígan él. Semmi baja, nincs semmi komoly betegsége, teljesen rendben van. Ezt miért teszi Isten? Az, aki mindenkinek ártani akar, az sokáig teszi ezt. Sokáig teheti. Az, aki meg mindenkin segített, az hamar elment. Miért igazságtalan Isten?

Legjobb válasz: Tipikus földi (emberi) nézõpont. Mi itt nem ismerhetjük a teljes igazságot, Isten nézõpontjából nem biztos, hogy így látszana... A földi élet átmeneti állapot. Elképzelhetõ, hogy az elhunyt nagymama már üdvözült és neki sokkal jobb ott, ahol most van, a másik pedig idõt kapott arra, hogy megtérjen. Az Atya nem akarja, hogy bárki is elvesszen...

Tipikus földi (emberi) nézõpont. Mi itt nem ismerhetjük a teljes igazságot, Isten nézõpontjából nem biztos, hogy így látszana... A földi élet átmeneti állapot. Elképzelhetõ, hogy az elhunyt nagymama már üdvözült és neki sokkal jobb ott, ahol most van, a másik pedig idõt kapott arra, hogy megtérjen. Az Atya nem akarja, hogy bárki is elvesszen...
Nem tudhatjuk. Majd ha a szine elé járulsz ne feledd megkérdezni töle!
"Isten nézõpontjából nem biztos, hogy így látszana..." Szóval akkor te nem ember vagy...és ez nem egy tipikus emberi nézõpont? Logikus.
UNCSI. Isten nem létezik. Vagy Isten útjai kifürkészhetetlenek. Válassz, melyik számodra a szimpatikusabb válasz.
Logikátlan a kérdés. Ha van Isten, akkor a jó embereknek már jó dolguk van. Ha nincs Isten, akkor meg nincs aki feleljen azért, hogy a jók hamarabb halnak.
„19. Ne gerjedj haragra a gonosztevõk ellen, ne irígykedjél az istentelenekre; 20. Mert a gonosznak nem lesz jó vége, az istentelenek szövétneke kialszik.” Péld. 24, 19–20

Ki miatt halt meg a legtöbb ember, és mennyi volt az áldozat?

Toplista is jöhet, mert nem találok ilyet sehol.

Legjobb válasz: Rotschild, Rockefeller

Rotschild, Rockefeller
A kommunista Kína (1923-1987) idején: 175 millió (becsült) A náci Németország (1933-1945) idején: 21 millió (becsült) A Szovjetunió (1917-1991) idején: 62 millió (becsült) Van 3 képem errõl, feltöltöttem ide: data pont hu/get/6647308/Three_murderers_WANTED.zip Egyébként volt olyan is, hogy holodomor, szerintem errõl kevesen tudnak: http://hu.wikipedia.org/wiki/Holodomor
A "toplista" és a "rekord" egy kissé bizarr ebben a témában... A kommunista rendszerek a világon kb. százmillió áldozatot szedtek...
Az abortusz legalizálói miatt... Csak Magyarországon 1956 óta 7 millió (!!!) gyermeket öltek meg. Világszerte 42 milliót, de nem ám összesen, hanem ÉVENTE!!! :(
Hitler / Sztálin
Ez abszolút értelmetlen kérdés ebben a formában! Nem egyértelmû, hogy mit jelent az, hogy "valaki miatt meghalni"... Pl.: Ha lekéselsz egy embert, akkor nyilvánvaló. Nade, ha pl Sztalingradnál tekintük egy konkrét orosz katonát, akit lelõtt pl. egy német, akkor "ki miatt halt meg"? A konkrét német katona miatt? A német parancsnokság miatt? Hitler miatt? Sztálin miatt? Saját hibájából? A háború miatt? Nyilván pl Hitlernek, Sztálinnak rengeteg áttételes áldozata lehet... minél lazább kapcsolatot tekintünk oknak, annál több az áldozatok száma.
Gilles de Rais. Több száz embert ölt meg, fõleg fiatal fiúkat.
valaki már leírta, hogy Rotschild, Rockefeller nagyon jól tudja, de még rajtuk kívül 11 ember van azért.:)
Hitler a maga 64.000.000 ölésével és csak eztán halt meg õ egyszer ha így nyomnám a call of dutyt mint ahogy õ csinálta régen én lennék az elsõ a cod toplistáján
Ahogy az elõttem szóló mondja.
A kérdező hozzászólása: És kb. mennyi ember halt meg miattuk?
Inkább Sztálin.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!