Találatok a következő kifejezésre: A HCG nem (122 db)

12 hetes vagyok. A véreredményem :szabad B hcg 20.63 ng/ml, PAP 16, 03 IU/ml, , majd egy hét mulva lesz meg az a papir amin arány van! Nektek mennyi a PAP? Izgulok nagyon. Hcg nem alacsony?

Legjobb válasz: Nekem a mostani terhességnél a szabad b-HCG 82,8 IU/L 1,88 MOM A PAPP-A 6,516 IU/L 1,73 MOM A DOWN kockázat 1:16185 lett az Istenhegyi Klinikán. Az elõzõnél viszont az Integrált tesztet csináltattam meg máshol, ott a DOWN-ra 1:2400 lett az eredmény, A szabad béta-hCG 25, 7 NG/ml (a tiéd nem sokkal alacsonyabb), 1,78 MOM és a PAPP-A 1168 miu/l, 0,97 MOM volt 12 hetesen. Nem azonosak a mértékegységek, nehéz összehasonlítani. Biztos, hogy nincs okod aggódni!

Nekem a mostani terhességnél a szabad b-HCG 82, 8 IU/L 1, 88 MOM A PAPP-A 6, 516 IU/L 1, 73 MOM A DOWN kockázat 1:16185 lett az Istenhegyi Klinikán. Az elõzõnél viszont az Integrált tesztet csináltattam meg máshol, ott a DOWN-ra 1:2400 lett az eredmény, A szabad béta-hCG 25, 7 NG/ml (a tiéd nem sokkal alacsonyabb), 1, 78 MOM és a PAPP-A 1168 miu/l, 0, 97 MOM volt 12 hetesen. Nem azonosak a mértékegységek, nehéz összehasonlítani. Biztos, hogy nincs okod aggódni!

Ma megyek vérvételre, HCG szint miatt elvileg 4hetes és 6 napos vagyok . Mennyinek kellene lennie a HCG-nek hogy ha ennyiidős terhes vagyok? A doki szerint lehet hogy nem terhes vagyok hanem cisztám van.9 napja késik. Van egy csomó halvány + tesztem.

Legjobb válasz: Hetek az utolsó menzesztõl számolva hCG szint (mIU/ml) 3 5 - 50 4 3 - 426 5 19 - 7,340 6 1,080 - 56,500 7-8 7,650 - 229,000 9-12 25,700 - 288, 000 13-16 13,300 - 254,000 17-24 4,060 - 165,400 25-40 3,640 - 117,000

Hetek az utolsó menzesztõl számolva hCG szint (mIU/ml) 3 5 - 50 4 3 - 426 5 19 - 7, 340 6 1, 080 - 56, 500 7-8 7, 650 - 229, 000 9-12 25, 700 - 288, 000 13-16 13, 300 - 254, 000 17-24 4, 060 - 165, 400 25-40 3, 640 - 117, 000
egyébként tök érdekes ha pl. 30 héten néznéd a vérbõl a Hcg szint negatív lenne és a terhes teszt is:-) akkorra nem mutatható ki a szervezetben:-) (elsõ)

Abortusz utánn 4héttel a tesz azért pozitív (nagyon halvány) mert újra sikerült vagy még nem ürült ki a hcg?

Legjobb válasz: Nekem azt mondta hogy ha nem vérzek akkor lehet szex. Kérj dokitòl HCG követést. Rendszeresen nézik a HCG szintet vérbõl és kiderül,hogy csökken e

Nekem azt mondta hogy ha nem vérzek akkor lehet szex. Kérj dokitòl HCG követést. Rendszeresen nézik a HCG szintet vérbõl és kiderül, hogy csökken e
4-6 hét múlva vissza kell menni kontrollra, miért nem kérdezed meg a dokit?
Az én dokim azt mondta ab. után, hogy 4 hétig TILOS A SZEX! Neked nem tiltotta meg?
A kérdező hozzászólása: nekem azt mondta ha elmúlt a vérzés próbálkozhatunk.....és csak dec. 2ra kaptam idõpontot sajna.Köszönöm a gyors válaszokat
Szerintem a köv. menstruációra gondolt, nem a mûtét utáni vérzésre...
Mennyi idõs volt a terhességed? Nekem 6 hete volt az utolsó menzim, és sp.vetélés után tegnap még halvány + volt a teszt, ma volt elõször -.
Ismételd meg 3-4 nap múlva ugyanolyan márkájú teszttel! De szerintem, még az elõzõ baba miatt van. Ha erõsödik a következõ teszt, akkor vizsont új baba van. Én nem csináltam vetélés után tesztet, de a mûtét után 2 hónapig hánytam továbbra is, és a cicik is fájtak. Nekem valószínû lassan ürült ki. 13 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Ma már semmi csík pedig bele éltem magam...... annyira h megfájdult a cicim és nem is éreztem magam jól....hiányzik a babám nagyon.
6. vagyok. Elhiszem. :( Én 10 hetesen veszítettem el Õt, de már 7 hetestõl nem fejlõdött, csak vártunk, hátha... Utána pihentünk 3 hónapot, nem is volt addig peteérésem, úgyhogy össze se jöhetett volna a baba..., de utána beleadtunk apait-anyait, 2 szenvedõs, sikertelen, sírós mensis hónap után a 3.-ban sikerült a "kistesó". Nekem az vált be, hogy lelkileg hívtam Õt, mondtam neki, hogy nagyon várjuk, jöjjön, így biztos voltam benne, hogy hamarabb jön, mint az elsõ baba, - rá 1 évet vártunk... És igazam lett, 14 hetes leszünk lassan, ma éjjel a mozgására ébredtem fel!! Kívánom mihamarabb Nektek is ezt az érzést! Jah, még valami! Használj ovutesztet, nekünk abban a hónapban sikerült. 1-szer voltunk együtt abban a hónapban, a pozitív tesztes napon! Fel a fejjel!

500 fölött van a hcg szintem, de babát nem látt az orvos most terhes vagyok? Irjatok

Legjobb válasz: Persze, hogy babát vársz:) Nekem kb 4 hetesen és 2 naposan volt 167 a hcg-m, 500-as hcg kb. 4 hetesen és 4 naposan volt, 4 hetesen és 6 naposan 1.000 felett volt. Tehát ebbõl kiindulva még nagyon fiatal a terhességed, kb. 4 és fél hetes lehetsz, ilyenkor még csak megvastagodott méhnyálkahártyát látnak a dokik, de gondolom ezt az orvos is elmondta nem? Kb. 2 hét múlva már lesz szívhang is.

Persze, hogy babát vársz:) Nekem kb 4 hetesen és 2 naposan volt 167 a hcg-m, 500-as hcg kb. 4 hetesen és 4 naposan volt, 4 hetesen és 6 naposan 1.000 felett volt. Tehát ebbõl kiindulva még nagyon fiatal a terhességed, kb. 4 és fél hetes lehetsz, ilyenkor még csak megvastagodott méhnyálkahártyát látnak a dokik, de gondolom ezt az orvos is elmondta nem? Kb. 2 hét múlva már lesz szívhang is.
500-as hcg-nél szerintem nem lehet még babát látni. Nekem 1400 körül volt (igaz 2 baba lett) és a vérvétel után 2 héttel kellett csak orvoshoz mennem, addigra voltak a babák 4, vmennyi mlliméteresek.
szerintem igen...koraterhességet (2-3 hetes) meg nem nagyon lehet ám kimutatni...hüvelyi uh-val sem...
mármint hogy uh-gal nem lehet kimutatni...
A kérdező hozzászólása: igen ott ultrahangon nem látták de a szintem emelkedik minden nap vért vesznek ,
Nekem 3 hetesen még semmit nem látott a doki csak a méhnyálka hártya megvastagodást de már tegnap szépen látszott minden 6-7 hetesek a babáim most mert az is kiderült, hogy ikrek :D

Ha az orvos megállapította a terhességet, hogy lehet, hogy a vérkép nem mutatja a Hcg-t?

Legjobb válasz: Nem feltétlenül, lehet, hogy nem kért hcg vizsgálatot, mert már úgy is megállapította a terhességet. Megnéztem az én papíromat és az enyémen sincs hcg, én is úgy voltam vérvételen, hogy elõtte való nap megállapította a terhességet! Nyugi minden rendben! Ez miatt ne idegeskedj! Boldog babavárást! Elsõ voltam! 17 hós kislány anyukája és 18 hetes kismama

Nem feltétlenül, lehet, hogy nem kért hcg vizsgálatot, mert már úgy is megállapította a terhességet. Megnéztem az én papíromat és az enyémen sincs hcg, én is úgy voltam vérvételen, hogy elõtte való nap megállapította a terhességet! Nyugi minden rendben! Ez miatt ne idegeskedj! Boldog babavárást! Elsõ voltam! 17 hós kislány anyukája és 18 hetes kismama
Megint elsõ vagyok: amikor én voltam a dokinál az én babámnak sem volt még szívhangja, még sem kért a doki hcg-t. Ma már 18 hetes vagyok és szépen fejlõdik a baba!
Ezt nem nagyon értem! Hogyan állapította meg? Uh-val? Hány hetes terhességet állapított meg?
A kérdező hozzászólása: Igen, Uh-val, 5 heteset. Aztán rá egy napra mentem vérvételre, de az eredményben nem látok ilyet, h Hcg..pedig elvileg kellene legyen, nem?
kell, de mit mondott? mert a barátnömnél volt olyan hogy látott valamit az orvos vérvételre küldte (ismétldöröe 2 nap múlva megint) és mivel egy alacsony hcg szint volt de nem növekedett ezért egy elhalt magzata volt, ami sima menstruációval távozott kb egy hétre rá. szóval a doki felelötlenül jelentette ki hogy egy életképes terhesség, mert 5 hetesen tuti nem volt szívhang sem még.
A kérdező hozzászólása: Azt nem is mondta, h van szívhang, csak annyit, h 5 mm-es gesztációs zsákot lát. Ráadásul semmi tünetem nincs, úgy értem, sem mellfeszülés, sem hányinger, semmi...Egyszóval nem értem. És csak jövõ héten tudok visszamenni hozzá.
Szia! A vérvétel eredményében csak akkor szerepel, a hcg szó is, ha a doki kérte ezt a hormon vizsgálatot. Lehet a Tied nem kérte, mert nem a terhesség tényét vizsgálta, hiszen látja a babát, hanem csak az állapotodra volt kíváncsi...vas...stb. Gratulálok amúgy :)
Szia! Igaza van 12:21-nek, ha már elõtte nap megállapította, akkor nem feltétlen kért HCG-t, csak ugye amúgy is kérnek vérvételt, ha kiderül, hogy terhes vagy. Legalábbis nálunk így volt, aztán amikor olyan vérvételre küldött, hogy konkrétan a HCG-t nézte, na akkor rajta volt a papíron, hogy Béta-hcg, illetve az értéket is feltüntették. Remélem segítettem. Üdv.
Ha a doki megállapítja a terhességet, akkor nem kér HCG-t. Csak akkor, ha odamész, hogy volt pozi teszted, de õ mégsem lát semmit!

MI lehet ez? Nem látszódott baba, a HCG szint mégis nő. Bővebben lent.

Sziasztok!

Legjobb válasz: Sajnos, ez tényleg utalhat méhen kívüli terhességre. :( A hcg-nek két naponta duplázódni kell, ez nagyon kevés, hozzá még a vérezgetés. A dokim tapasztalata szerint a baba 1500-as hcg szint alatt nem is nagyon látszódik. Anno engem két naponta uh-tak, vettek vért, hogy idejében megtalálják a babát. Így még annyira picike volt, hogy gyógyszeres kezeléssel megállították a növését, nem kellett mûtét, viszont hosszú kórházi kezelés igen.

Sajnos, ez tényleg utalhat méhen kívüli terhességre. :( A hcg-nek két naponta duplázódni kell, ez nagyon kevés, hozzá még a vérezgetés. A dokim tapasztalata szerint a baba 1500-as hcg szint alatt nem is nagyon látszódik. Anno engem két naponta uh-tak, vettek vért, hogy idejében megtalálják a babát. Így még annyira picike volt, hogy gyógyszeres kezeléssel megállították a növését, nem kellett mûtét, viszont hosszú kórházi kezelés igen.
csak nem méhen kívüli? mert akkor nõ a hcg szint még sem látnak babát! Figyelj nagyon a testedre ha valahol elkezdne picit is szúrni, fájni AZONNAL KÓRHÁZ!!!!
A kérdező hozzászólása: KÖszi, a doki is ezt mondta. de nagyon megnézett ultrahangon és tuti nem volt semmi sem.

Ma voltam laboron, a HCG szintem 25mIU/ml feletti volt, tehát, pozitív. Pénteken is voltam, akkor is ez volt az eredmény. Akkor most valószínű, hogy nem vagyok terhes, hiszen nem nőt a HCG szint?

Legjobb válasz: A HCG-nek ketnaponta minimum duplazodnia kell a verben. Ha nem valtozott, lehet, h megallt a dolog :(((( A dokid mint mond?

A HCG-nek ketnaponta minimum duplazodnia kell a verben. Ha nem valtozott, lehet, h megallt a dolog :(((( A dokid mint mond?
A kérdező hozzászólása: igen, ettõl féltem:-((( a dokival sajna csak holnap találkozom. azért köszi.
azért ne add fel, hátha te kivétel vagy, ugyanis létezik olyan, hogy valakinek lassabban nõ a hcg-szintje... szorítok!

Mitől lehet, hogy valaki sorozatosan negatívat tesztel és/vagy menstruál és közben mégis terhes? Ilyenkor vérből is negatív a teszt? Lehet, hogy csak nem választja ki a veséje a hcg-t?

ha lehet azok, akik ilyet még nem tapasztaltak ne írják meg, hogy ha negatív a teszt és menstruál valaki, az tuti nem terhes, mert

Legjobb válasz: Mi köze van a HCG-nek a veséhez? A HCG-t a beágyazódott pete sejtjei, késõbb a méhlepény vélasztja ki. Tehát, ha terhes vagy, ki kell mutatnia a tesztnek, és a vérvételnek mindeképpen! Ha negatívat tesztel valaki és menstruál is nagyon ritka, hogy kiderül, hogy mégis terhes. Mert a vérzés még ok, de a tesztnek mutatnia kell. Ha gyanakszol arra, hogy a menstruálás és a negatív tesztek ellenére is terhes vagy, akkor ne várj vele, mindenképp menj el orvoshoz, aki már biztos, hogy meg tudja állapítani, hogy terhes vagy. Mert a vérzés a terhesség során álatalában nem jelent jót, így minél elõbb érdemes az orvossal konzultálni, mert lehetséges, hogy gyógyszert kell szedni, hogy megmaradjon a terhesség.

Mi köze van a HCG-nek a veséhez? A HCG-t a beágyazódott pete sejtjei, késõbb a méhlepény vélasztja ki. Tehát, ha terhes vagy, ki kell mutatnia a tesztnek, és a vérvételnek mindeképpen! Ha negatívat tesztel valaki és menstruál is nagyon ritka, hogy kiderül, hogy mégis terhes. Mert a vérzés még ok, de a tesztnek mutatnia kell. Ha gyanakszol arra, hogy a menstruálás és a negatív tesztek ellenére is terhes vagy, akkor ne várj vele, mindenképp menj el orvoshoz, aki már biztos, hogy meg tudja állapítani, hogy terhes vagy. Mert a vérzés a terhesség során álatalában nem jelent jót, így minél elõbb érdemes az orvossal konzultálni, mert lehetséges, hogy gyógyszert kell szedni, hogy megmaradjon a terhesség.
Én sem hallottam még ilyet, viszont olyanról már hallottam, hogy valakinek a veséje nem választott ki bizonyos anyagokat, így akár a hcg-vel is elõfordulhat, hogy nem választja ki. Viszont a vérbõl ilyenkor is ki kell mutatnia, mert ha terhesség van, akkor hcg is van. Lehet valami endokrin rendellenesség vagy hasonló.
Lehet, van valami betegség, rá is írják a tesztekre, mikor lehet álnegatív az eredmény. De a vérvétel biztos, már egész korán is kimutatja.
A kérdező hozzászólása: ahhoz, hogy valami a vizeletben kimutatható legyen a vesének (szerintem) ki kell választania...
Most találtam errõl tájékoztatot. Akkor álnegatív, ha még korán tesztel az illetõ. Vesebetegség esetén álpozitív lehet a teszt.

Miért magasabb a hcg szintem, ha nem vagyok babás?

A ciklusom 5.napján vettek vért.A hcg.-m: 24.1 lett! 5.3 alatt van a nem terheseké?? Ki érti ezt? Babás tuti nem lehetek mert vezetem a görbém és volt pém is meg minden!

Legjobb válasz: pedig annak kell lenned. nagyon ritka esetekben van pozitív hcg eredmény baba nélkül

pedig annak kell lenned. nagyon ritka esetekben van pozitív hcg eredmény baba nélkül
Hcg -t ciszta is termelhet a szervezetben.Nálam így volt, mindig nyomtam a halvány pozitív teszteket , azután kiderült a ciszta miatt.
Bizonyos pajzsmirigybetegség esetén emelkedik meg szintén a HCG szint, de ez igen ritka. Konzultálj orvossal! Legjobbakat!
A kérdező hozzászólása: Mindenképp megyek majd dokihoz, csak meg kell vármon a második eredményt amit ma vettek le. Minden eredmény tökéletes lett! Az lh-tól kezdve minden jó....
Nekem méhen kívüli mellett volt így. Megjött rendesen, de a hcg-m emelkedett volt, igaz, nem annyira, mint normál terhességben, csak egy kicsit.

Ciklusom 29. napján vagyok. Ma néztek ßhcg-ét de az csak 0.3 lett. Akkor ebben a hónapban nem is lesz baba? Vagy később ágyazódik be?

Legjobb válasz: Hát, ha rendszeres a ciklusod, és tuti volt pé-d, mondjuk minimum 10 napja, akkor már magasabbnak kellene lennie a hcg-dnek.

Hát, ha rendszeres a ciklusod, és tuti volt pé-d, mondjuk minimum 10 napja, akkor már magasabbnak kellene lennie a hcg-dnek.
A kérdező hozzászólása: Ma vagyok a 32. napon. Még nem jött meg. Van mégis esély a babára vagy valami más gubanc lehet?
Hát teszt vagy vérvétel fogja tudni neked ezt megmondani. Hátha csak késõbb volt PÉd.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!