Találatok a következő kifejezésre: A HCG úgy (16 db)

Lányok! Ha már vannak "tüneteim", és persze babától van, akkor elvileg már termelődik a hcg ugye?

Több tünetem is van/volt. Peteérés után 1 héttel 1-2 csepp vér, megduzzadt mellbimbók, hőemelkedés 1 napig. Mostmár közeledik a mensi, sokat járok pisilni, néha hányingerem van, egyszer-egyszer hánytam is, rengeteget eszem és persze evés után is éhes vagyok.

Legjobb válasz: A tünetet a hcg okozza, tehát akkor már igen:)

A tünetet a hcg okozza, tehát akkor már igen:)

Az AFP tesztem negatív. Viszont a HCG értékhez odaírták, hogy feltűnően alacsony (Hcg 0.33, AFP 0.77, uE3 1.26). Úgy tudom, hogy 0.7-2.5 MoM tartományba kéne esnie. Baj lehet az alacsony HCG szint? Mit jelent?

Legjobb válasz: Szia! Szerintem az egész egy megbízhatatlan, már-már "jóslás" kategóriába tartozó vizsgálat. ( saját tapasztalatból mondom). De nekem azt mondta a dokim, hogy akkor nagyobb a kockázata valamilyen rendellenességnek, ha a hcg magas, vagyis 2,5 fölött van. Ne aggódj, az egész csak arra jó, hogy feleslegesen stresszeljék a kismamákat! Jó egészséget nektek! 23.hetes kismama

Szia! Szerintem az egész egy megbízhatatlan, már-már "jóslás" kategóriába tartozó vizsgálat. ( saját tapasztalatból mondom). De nekem azt mondta a dokim, hogy akkor nagyobb a kockázata valamilyen rendellenességnek, ha a hcg magas, vagyis 2, 5 fölött van. Ne aggódj, az egész csak arra jó, hogy feleslegesen stresszeljék a kismamákat! Jó egészséget nektek! 23.hetes kismama

Ma vagyok a 28. ciklusnapon, pé a középidőben volt. Ma reggel csináltam egy ovutesztet is és egy hcg tesztet is (nem első vizeletből). Az ovuteszt elég erős, majdnem pozitiv, a hcg neg. Lehet még baba ugye? Korán csináltam a tesztet?

18. - 25. napig enyhén véreztem.

Legjobb válasz: Szerintem igen. Egyszer valahol azt olvsatam, hogy akkor érdemes tesztelni, ha már legalább 3-4 napot késik a mensi.Csak egy kis türelem! Sok sikert!

Szerintem igen. Egyszer valahol azt olvsatam, hogy akkor érdemes tesztelni, ha már legalább 3-4 napot késik a mensi.Csak egy kis türelem! Sok sikert!
Az hogy majd 1 hétig enyhén véreztél nem jó jel, nem lehet hogy az volt a mensid? Csak lehet elõbb jött meg? De pár nap múlva tesztelj mégegyet hátha az már pozitív lesz.
A kérdező hozzászólása: Tutira 30-31-én volt peteérésem. Elõzõ mensi jan. 16. Gondolod, hogy utána már 2-3 nappal meg is jött volna megint, azaz febr. 1-2-én??? Nem tudom. Most elbizonytalanodtam. Eddig biztam benne hogy beágyazódás volt. Nem véreztem túlságosan, csak 1 tisztasági betét elég volt /nap. Inkább barna volt, és nyálkahártya darabok voltak benne. Mostanra elmult. Hát majd egy pár nap mulva tesztelek azért. Most már nagyon kiváncsi vagyok.


Holnap kellene tesztelnem (lombik 14. nap), de ma csináltunk egyet a párommal, ez már nem lehet a stimuláció után a szervezetben maradt hcg eredménye a teszten ugye?

szóval pozitív, de elég rossz képet sikerült készítenem

Legjobb válasz: Vam még a szuriból is hcg ilyenkor a szervezetedben, de ez tuti pozitív anyukám!!! Nagyon gratulálok!!! :)))

Vam még a szuriból is hcg ilyenkor a szervezetedben, de ez tuti pozitív anyukám!!! Nagyon gratulálok!!! :) ))
Gratula! Kellemes pocakosodást! :)
Terhes vagyok, sírok mindenen, a Te képedet is megkönnyeztem..! :-) Gratulálok!!!!
A kérdező hozzászólása: Kaposvárra járunk. Nemtom miért 3 hét, de mondták, hogy akkor menjek bármikor és akkor metudjuk a tutit. Elég sok mindent szedek. DE az utro helyett crinone-t kapok ilyen hüvelygél.
Ez pozitív. Gratulálok. Nekem is ilyen volt beültetés után 10 nappal, de nekem azt mondta az orvos, hogy beültetés utáni 14 napon menjek vérvételre nem is kellett idõpont sem. Fél nyolcra mentem levették a vért majd 1 órára hívtak vissza az orvoshoz, addig csak paráztam, hogy vajon tényleg jó-e a teszt. Egyébként jó soká kaptál idõpontot, nem kell gyógyszert szedned, utrót vagy hüvelykúpot?
Gondolom, a bp-i Kaália. egyszer mi is próbálkoztunk ott Kováts Tímea doktornõnél.
A kérdező hozzászólása: A Káliba járunk. Nemtom miért, talán a biztosra mennek.
Gratulálok! Nekem jövõ héten lesz a érvétel ugyanezen okból, remélem én is így örülök majd. :D
A lombikot feladtam, ugyanis lett egy gyönyörûséges szép kisfiam :) ))))) Tényleg érdekes ez a 3 hét, hogyhogy ilyen késõn hívnak vissza? Nem is hallottam még ilyet. Megkérdezhetem, hova jársz?
A kérdező hozzászólása: NEm megyünk holnap. Képzeld a harmadik hétre kaptunk idõpontot. Szept. 1. Nagyon sajnálom, hogy eddig még nem jött össze, de nem adtátok fel ugye?
Megértelek! 5 évig lombikoztam, és végig egy ilyen tesztre vártam (sikertelenül). (1. válaszoló) Holnap akkor mentek a dokihoz? Megírod, hogy mi volt? Sok sikert!!!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!!! JUHUJJJJJJ 4 éve várok erre :D
A kérdező hozzászólása: De aranyos vagy! Én is gratulálok!!!! Én is hamar elpityergem magam, fõleg ha ilyen babákkal kapcsolatos könyveket olvasok képeket nézek stb.

Volt valaki közületek lányok, akinek sikerült a lombik, úgy, hogy ET+10. napon az otthoni teszt negatív lett, viszont a vérvételen emelkedett hcg- szintje volt?

Ma reggel teszteltem 12,5-es hcg érzékenységû teszttel, sajnos negatív lett. Ez a 3. lombikunk, reménykedhetek még, hogy hétfõn a vérvételen mégis pozitív eredményt kapok? Ki mikor tesztelt és volt akinek negatív otthoni teszt után mégis sikerült? Köszönöm!

Legjobb válasz: Nekem ET+9. napon az otthoni 25-ös teszt már mindig pozitív volt reggeli vizeletbõl. Hat lombikom volt, ebbõl kettõ sikerült. Az ET+9. napi teszt még sosem "csapott be".

Nekem ET+9. napon az otthoni 25-ös teszt már mindig pozitív volt reggeli vizeletbõl. Hat lombikom volt, ebbõl kettõ sikerült. Az ET+9. napi teszt még sosem "csapott be".
A kérdező hozzászólása: Igen, sajnos nekem is ez a megérzésem, ezek a tesztek már nagyon megbízhatóak :( ( a kérdezõ )
szia! Nekem ET.+10.nap már a 25-ös teszt is pozitív volt, ha sikerült, most legutóbb már ET.+6-nap pozitív lett, 27 hetesek vagyunk. De, hogy írjak bizony ellenpéldát, ahova én jártam, az esélytelenek nyugalmával ment egy lány (levelezünk), mert negatív lett otthon a 10-es tesztje, másnap az intézetben reggel pedig pozitív, jelenleg 16 hetes kismama. Tehát igen, lehetséges. drukkolok!
Nekem ET+11. napon (5naposak voltak) volt az eredményhirdetés, babonából nem csináltam tesztet, és véreredménybõl tudtuk meg, hogy sikerült. Másnap reggel, csak hogy legyen már végre egy két csíkos tesztem, emléknek, csináltam 25-össel, és az még mindig negatívat mutatott, mondjuk nem is volt az egekben a HCG-m, mégis gyönyörû kisfiú lett belõle. :) Drukkolok, írjál majd.
A kérdező hozzászólása: Ma volt a hcg vérvétel, sajnos nem sikerült ez sem, pedig a 3. lombikunk volt. Ezek szerint az otthoni tesztek tényleg jók, nem csapnak be..... Azért köszönöm a válaszokat! Nektek jó babázàst, Nekem sajnos még várnom kell vele.

A HCG szinttáblázatot úgy kell érteni, hogy beágyazódás után 9 nappal, vagy a sejtek találkozásától?

(Nekem 6 napja késik, ma egy nagyon picit barnáztam)

Legjobb válasz: Megtermékenyüléstõl számítva...

Megtermékenyüléstõl számítva...
Valószínü. Elàzott? Csinàlj egy màsikat! Késik màr?
Ha szétesett akkor nyilván hibás, de hogy tudta úgy megcsinálni? Vagy használat elõtt esett szét? Én ezért javaslom a clearblue digitálisat, drága igaz, de egyértelmû.
A kérdező hozzászólása: szia, igen 6. napja késil. Én is arra gondoltam, h elázott, pedig a papír szerint haladtam...
Csinálj másik tesztet, egy szétesett teszten felesleges bármilyen csíkot keresni! Drukkolok :)
A kérdező hozzászólása: Miután megcsináltam és mentem az eredményt leaolvasni, a ragasztott részek lejöttek róla. Szal Android amikor kiszedtem a csomagolasból még ép és egészséges volt.
A kérdező hozzászólása: Megnyugodtam pozitív, szép erõs. :) 12en megyek dokihoz, alig várom, hogy halljam a szív dobogását :)
De jó! Gratulàlok!!! :) )))
Gratula!!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! :)
másik fajta tesztet használtál?
A kérdező hozzászólása: Szerintem a létezõ összeset lepisiltem ;) Nem halvány lett, csak halványabb, de amúgy jól látható. Nem is értem, miért parázok... :) Tudom, hogy egy idõ után csökken a hormonszint, csak nem tudom mikortól. Meg az is igaz, hogy elhalt terhességnél is fokozatosan csökken a szint, nem lesz egyik napról a másikra negatív a teszt. De erre gondolni sem akarok...!!
igazából nem tudom, h mikortól csökken, de koraterhességnél bizti nem, meg ugye nem mindegy két egyforma teszt volt-e, reggeli pisi, vagy egyik de-t, másik du-n...
A 12. hétig emelkedik a hcg. Utána kezd el csökkenni....
Szia, ha még jársz ide, írnál, mi lett? Én is a hetedik hten vagyok, és halványabb a csíkom.
A kérdező hozzászólása: Hááát, nekem vetélésem volt a 8. héten... De drukk, hogy neked ne az legyen!!!

Ha a kisbabám elhalt volna, a hcg negatív lenn, ugye?

nemrég tudtam meg h babát várok, és 2hét múlva kell mennem dokihoz. arra gondoltam, addig néha-néha terhességi teszttel ellen?rzöm, hogy "megvan e még " a pici.

Legjobb válasz: Szia! Ne izgulj ne idegesítsd magad mert azzal ártasz! A terhességi teszteken általában ott van hogy korábbi 3 hónapon belüli terhesség tévesen adhat pozitív tesztet! Nem fog jelenteni semmit ha idegeskedsz akkor inkább hivatkozz valami kamu dumára és akkor tuti megvizsgál! Én nem is nagyon hireszteltem hogy Babám lesz mert féltem Én is a "természetes szelektálódástól". Ez ellen nem sok mindent tehetünk! Sajnos sokszor jobb ha elmegy mert akkor valószínûbb a beteg baba! Minden rendben lesz élvezd ki az elejétõl a végéig! 19 hetes km

Szia! Ne izgulj ne idegesítsd magad mert azzal ártasz! A terhességi teszteken általában ott van hogy korábbi 3 hónapon belüli terhesség tévesen adhat pozitív tesztet! Nem fog jelenteni semmit ha idegeskedsz akkor inkább hivatkozz valami kamu dumára és akkor tuti megvizsgál! Én nem is nagyon hireszteltem hogy Babám lesz mert féltem Én is a "természetes szelektálódástól". Ez ellen nem sok mindent tehetünk! Sajnos sokszor jobb ha elmegy mert akkor valószínûbb a beteg baba! Minden rendben lesz élvezd ki az elejétõl a végéig! 19 hetes km
Én úgy tudom, hogy ha már elhalt is, a hormonszint megmarad! Tehát értelmetlen lenne mindig tesztelni. Elhiszem, hogy félted, de nem lesz semmi baja hidd el.
A kérdező hozzászólása: ja igen, és hogyhogy könnyebb sztk-ban elintézni?
A kérdező hozzászólása: bocsi, hogy értetlenkedek, de hogy érted, hogy már ha nem magánorvos. én magánrendelésre járok. õ nem nézni meg uh-al?
ja második voltam
Szia! Ne halgass rá menj el mintha mit semtudnál. Mondd azt hogy nem jön meg teszt negatív megnéznek hüvelyi uh-val és kiderül minden. Márha nem magánorvos. Ha sztk-ba jársz úgy könnyû "elintézni". Látni fogod hogy pulzál. Én is csak annyit láttam elöször. :) az is tökéletes. Ott már a pici szive miatt lüktett az egész és olyan mint egy babszem formára. 7 hetesen 3naposan voltam uh-n akkor volt 1 cm. Már az is megnyugtat. :) Nekem 12 heti kötelezõ uh-n mutatták a szívhangot elöször csak!
A kérdező hozzászólása: jó, köszönöm a válaszokat. de épp azért izgulok, mert még NEM voltam dokinál. Amikor pozitív lett a tesztem felhívtam, és az asszisztense azt mondta kb 2hét múlva menjek, mikor már szívhang is lesz.
Teljesen egyetértek az elõttem szólókkal, csak ismételni tudnám Õket.
Ha a baba elhal utána még akár 1 hétig vagy tovább is pozitív maradhat a teszt.Vetélés után is az lesz még pár napig.De ne gondolj ilyenekre, és teljesen felesleges tesztelgetni.Nem véletlenül hív vissza az orvos 2 hét után ha túl korán mentél.Elõfordul, hogy a megtapadt terhesség felszívódik, nem fejlõdik, elhal...stb....ez sajnos benne van a pakliban.Ha babát szeretnél legyél pozitívabb, ne gondolj rossz dolgokra. Nem lesz semmi baj, meglesz az a baba nem csak 2 hét múlva, de jó pár hónap múlva is.Hessegesd el a rossz gondolatokat, mert csak megkeserítik a várandósságodat. Boldog babavárást. 3 gyerekes anyuka.
Nem tudom a másik válaszoló hogy gondolta, de én az asszisztenssel értek egyet. Szerintem is ráérsz két hét múlva menni, ha nincs semmi panaszod. Nem lesz semmi baja babának, hidd el. Én is féltettem az enyémet. De ilyenkor még semmit nem fog látni az orvos. 2 hét múlva meg már lesz szívhang is.

Miért halvány még mindíg minden tesztem? Ha kevés a hcg-m abból lehet baj? Holnap töltöm a 7. hetet. Dokihoz jövöhéten megyek. Ugye ott van a baba?

Legjobb válasz: Szia! Szerintem a halvány is pozitív! :-) Nyugodj meg ott van a picurka! Sok boldogságot kívánok!:-) 12 hetes kismama

Szia! Szerintem a halvány is pozitív! :-) Nyugodj meg ott van a picurka! Sok boldogságot kívánok!:-) 12 hetes kismama
Igen, a halvány csík is csík. Ne izgulj, a baba odabent van :-)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Jaj nagyon várom már a jövöhetet hogy mit fogok látni! :) Addigra már szívverés is lehet hogy lesz! Sok boldogságot Nektek is! :D
Én kétszer teszteltem és mind a 2 nagyon halvány volt, el sem tudtam dönteni, ennek ellenére 38 hetes vagyok :)
Sziasztok!Én hétfõn csináltam tesztet.Halvány második csík!De csík!A válasz egyértelmûen igen Beköltözött a pocaklakó hozzád is és hozzám is!Sok Boldogságot és kitartást!
Szerintem nincs baj! Majd írd meg légyszi, hogy mit mondott a doki, mert én 1 héttel utánad megyek, én akkor leszk 8 hetes. A mostani 6 hetes uh-n még csak a petezsákot látta, a babát még nem!:( Pedig annyira bíztam benne...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!