Találatok a következő kifejezésre: A Gynex kapcsolatban (2 db)

A Gynex sziruppal kapcsolatban mik a tapasztalatok?

Legjobb válasz: http://babaproject.freeblog.hu Itt sok tapasztalat van a sziruprol.

http://babaproject.freeblog.hu Itt sok tapasztalat van a sziruprol.
Ne szedje aki kicsit idõsebb és babát szeretne, nálam mindent felborított.64napig nem jött meg az addig rendszeres menstruációm, híztam szinte csak hasra 4kg-ot 20 éve semmit nem hízok vagy fogyok ez elõtt.Úgy érzem mindent felborított, a menstruációm 64 nap után is alig volt.Nem is tudom mi hozza helyre amit ez a csodaszer bekavart, de senki ne szedje ettõl babára várva, mert csak átverés egy vagyonért.

Szeretném a véleményeteket elkérni. Gynex-et kezdtem el szedni, van ezzel kapcsolatban valakinek tapasztalata? Minden hónapban van peteérésem, de sajnos 6 hónapja próbálkozom a párommal és nem jön a baba.

Legjobb válasz: Szia! Nem ismerem, ezért nem akarok okoskodni, viszont mostanában olvastam ezen az oldalon, hogy valaki 3 hónapja szedi és most esett teherbe. Keresd meg, hátha neked is ad egy kis reményt!

Szia! Nem ismerem, ezért nem akarok okoskodni, viszont mostanában olvastam ezen az oldalon, hogy valaki 3 hónapja szedi és most esett teherbe. Keresd meg, hátha neked is ad egy kis reményt!
Sajnos nekem bizonyítottan ez segített.Azért mondom, hogy sajnos mert spontán egypetéjû 4-es terhességem lett ami sok nehéz és szomorú hónapot hagyott végül maga után!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!