Találatok a következő kifejezésre: A Győri gimi (7 db)

A Győri kazinczy gimi jó?

Legjobb válasz: Persze, hogy jó. Az egyik legjobb suli a megyében. Elég kemény az viszont biztos. Nem árt ha az átlagod sem 4 egész alatt van. Ha ez megvan, írásbeli felvételit ne szúrd el (65-70 pont felett légy) és akkor minden menni fog ;)

Persze, hogy jó. Az egyik legjobb suli a megyében. Elég kemény az viszont biztos. Nem árt ha az átlagod sem 4 egész alatt van. Ha ez megvan, írásbeli felvételit ne szúrd el (65-70 pont felett légy) és akkor minden menni fog ;)
A kérdező hozzászólása: én azt hallottam hogy csak kitûnõket vesznek fel. mert nyolcszoros a túljelentkezés
Ez hülyeség. Egyáltalán nem csak a kitûnõket veszik fel. Jól oda kell tenni magad a felvételinél, és simán felvesznek ha csak négyeseid vannak is. Bár tény, hogy csak akkor jelizz oda, hogyha nincsenek gondjaid a tanulással, ugyanis ott aztán keményen tanítanak :)
Szia! Én ott végeztem, bár már régebben. Szerettem oda járni, jó alapokat adott mindenhez. A jelenlegi igazgató tanította a törit és a földrajzot. Jó fej volt. Tényleg tanulni kell, nála is, másoknál is, de aki gimibe jelentkezik, az úgysem a lábát akarja lógatni - remélem. -Macska-
hát én is remélem, hogy jó gimi, mert én Pestrõl oda szeretnék költözni Gyõrbe, és oda vagy a Révaiba szeretnék járni...
Jó gimi. Én is oda járok, már 2 éve. Az igaz, hogy az elsõ évben nagyon nehéz volt de szerettem. Jók a minden évben megrendezett diákdiri választások. Az is igaz, hogy nehéz oda bejutni, és sokan jelentkeznek oda. Nem nehéz a felvételi...vagyis igen de nem olyan "húdenagyonnehezek" hanem inkább oda kell figyelni. Ha egyszer bekerûlsz megszereted. :D
Igen, a Kazinczy nagyon jó suli, Gyõr egyik legjobbja. A nyelvvizsgázottak aránya itt a legjobb ha jól tudom..(megye). De a Révai szerintem még jobb.
Énis kazinczy-s vagyok, és nagyrészt csak pozitívumokat tudok mondani a suliról. Annyira viszont szerintem nem vészes a hely, ahogyan azt sokal lefestik. Nem kell megszakadni a tanulásba, csak ha kitûnõ akarsz lenni, egy 4, 5-ös átlagot szerintem simán el lehet érni. A tanárok jók, a suli nagy, és azért a felvételi nem könnyû, éppen ezért ajánlatos 4. után felvételizni. Én is akkor jöttem még - jópár éve - és akkor simán felvettek. Azt tanácsolom csak, hogy elõtte szakadj bele a felvételi mintafeladatokba - ha azokat sokat gyakorlod, egyszerûen ráérzel az egészre, nem érnek meglepetések, tudod, hogy miképpen fognak pontozni téged. Hajrá :)
én is kazinczys vagyok, és szintén 4. után mentem oda, ami szerintem sokkal jobb, mert könnyebb a felvételi is, és az osztályközösség is összeszokottabb lesz így a 8 év alatt.:)

Szerintetek melyik a legjobb gimi Győr-Moson-Sopron megyében?

Ha tudtok érveket is írhattok:-) A válaszokat előre is köszi:-)

Legjobb válasz: Amelyik a középiskolai rangsorban a legelõkelõb helyen szerepel-

Amelyik a középiskolai rangsorban a legelõkelõb helyen szerepel-
Jav. legelõkelõbb
én révais vagyok és imádom
hm... Messze Révai a legjobb(Gyõr) Utána talán : Széchenyi (Sopron) -> bár egyre ront a színvonalon Kossuth (Móvár) -> Õ pedig egyre fejlõdik Esetleg még a Jurisich Kõszegen vagy a Kazinczy szintén Gyõrben.
A kérdező hozzászólása: Köszi:-)
én a soproni Széchenyi István Gimibe járok, és igen, a színvonal egyre rosszabb.Egyre rosszabb és kíméletlenebb tanárokat vesznek fel, már majdnem minden évben más tanít minket.De az új diákok a legborzalmasabbak.Spec. viselkedésileg enyém a legrosszabb osztály, 28 fiúval, ami így már érthetõ is.Borzalmas.Fõleg ilyen gazdag elszállt képû emberek felvételiznek mostanában, de rosszul vagyok tõlük.Tanuljanak meg már viselkedni.Minden esetre jó suli, könnyû jó osztályba bekerülni, bár azért vigyázni kell.


A győri Révai gimibe mit engednek meg a tanárok öltözködésben, hajban. Stb?

Ebbe az iskolába készülök, bár még nem tudom, hogy felvettek-e. Esetleg valaki megtudná mondani, hogy megengedett pl. a körömfestés vagy a fülpiercing? Most szeretném átlövetni, viszont ha ezt nem nézik jó szemmel, akkor inkább hagyom..

Legjobb válasz: dehogy, nincs semmi kikötés az öltözködésben vagy hajban, sem körömfestésben :D nyugodtan átlövetheted a füled, ilyen szempontból elég modern felfogású a suli :) melyik osztályba jelentkeztél amúgy?

dehogy, nincs semmi kikötés az öltözködésben vagy hajban, sem körömfestésben :D nyugodtan átlövetheted a füled, ilyen szempontból elég modern felfogású a suli :) melyik osztályba jelentkeztél amúgy?
Mivel az igazgatóbácsi is hosszú hajjal rohangál, nem hiszem, hogy bárkinek probléma lenne a te fülpiercinged vagy a körömfestésed. :)
Révais vagyok!!! Ha tudnád, hogy itt az összes diáknak külön egyénisége és stílusa van... :) IMÁDOM

Milyen a győri Révai és a Kazinczy gimi?

Legjobb válasz: a kazinczy-ban többet kell tanulni, és minden év végén vannak vizsgák...a révaiba nehezebb bejutni, ebbõl adódóan oda valamivel okosabbak járnak..a révaiba is kell tanulni, de nem olyan szigorúak mint a kazinczyban. szóval én a helyedben a révaiba jelentkeznék. a tanárok is jófejek..

a kazinczy-ban többet kell tanulni, és minden év végén vannak vizsgák...a révaiba nehezebb bejutni, ebbõl adódóan oda valamivel okosabbak járnak..a révaiba is kell tanulni, de nem olyan szigorúak mint a kazinczyban. szóval én a helyedben a révaiba jelentkeznék. a tanárok is jófejek..
Én 2 éve végeztem a Révaiban, nem tudom mit írjak róla, a 11. és 12. osztály eddig életem két legszebb éve volt. Ha érdekel valami konkrétan, vagy bármiben segíthetek, nyugodtan írj privátba, szívesen válaszolok!
Szia. Én a Révaiban végeztem 6 éve. Tanulni, azt nagyon kellett, de szerettem. Érdekes ez a "rivalizálás" a Kazinczyval.. Nekünk sose mondtak a tanárok egy rossz szót sem róla. Ezt az egész baromságot a diákok kis csoportja generálja sztem. Mindkettõ nagyon szuper hely. Hajtós, tanulós csapat meg mindenhol van, ugyanúgy, mint link- féle. A félévekrõl, évvégékrõl, felvételirõl meg folyton egy versenyistálló jut eszembe, érdemes átgondolni, h bírod- e!
Szia. Én is a révaisok táborát erõsítem. :) Abban egyetértek az utolsó válaszolóval, hogy a Kazinzy-Révai ellenségeskedés nagyon erõltetett. Én is csak ajánlani tudom mindkét sulit. Rosszul nem dönthetsz. :)
A Kazinczy-ban végeztem 1993-ban, nagyon erõs suli, 2 diplomát szereztem utána. Testvérem a Révaiban végzett, szintén 2 diplomát szerzett utána. Mindkettõ jó!
én Kzinczyban végeztem tavaly. én szerettem, de ez tanárfüggõ. vannak hülye szokásai, de ha az ember jó társaságba és jó tanárok hoz kerül szórakozás az egész.most amúgy orvosira járok, szóval a tanítás is jó. a révait nem tudom, max azt, h beképzeltek, de hát õk rólunk ugyanezt mondják.
elsõ volnék. csak a kisgimisek vizsgáznak minden év végén, 9tõl senkinek sem kell. hát nem tudom honnan jött, hogy ott többet kell tanulni, nekem nem az a tapasztalatom, h a kazinczyban agyon hajtanak...egyébként nem járnak okosabbak, sokan meg sem jelölik a révait, mint pl én sem.
A kérdező hozzászólása: köszi:) egyébként nekem a Révai jobban tetszik, mert van humán osztálya, és én inkább abból vagyok jobb... egyébként Pestrõl költöznék Gyõrbe
én Kazinczy-ban most vagyok 10.-es, és igazából nekem semmi bajom nincs a révaisokkal, 2 legjobb barátnõm is révais. szerintem nincs meg határozottabban, hogy hol kell többet tanulni, ez tanár-, és tanulófüggõ. és hát mivel kazinczys vagyok, nyilván azt ajánlom inkább :)

Krúdysok! (Győrben) Humán-német gimi a Krúdyban, vagy kéttannyelvű idegenforgalmi szakközép? Melyiket kellene választanom?

Most, hogy lejjebb vitték a ponthatárokat, (ergo ha minden igaz csak 7,5 kell szakközépbe és 12,5 gimibe tantárgyanként, de ebben nem vagyok 100%osan biztos) azt hiszem nagyon nagy valószín?séggel felvesznek a Krúdy gimi részébe is, mivel 77 pontos felvételit írtam.
Igen, van :) De miért kérdezed?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!